Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CharlieDrop #325548 üzenetére
-
Speedy007
őstag
válasz
KillerATi #325543 üzenetére
Igen ez is egy szempont (Xiaomi esetén csak a fórumozgatás meg az elvakult Xiaomi fun club-s tagokkal tele lévő FB csoportok vannak ahol te vagy a xar nem a telefon), engem az lepett meg őszintén szólva hogy nem lekezelőek. Értem ezalatt hogy mikor hívom a VF-t hogy vacakol a szolgáltatásuk még a rá olvasást is próbáltam erre lekezelően újra végig csináltatja velem a korábban általam végig vett metódust ami persze egyezik az övékével.
Most hogy csináltam kényszerítet újra indítást kíváncsian várom hogy mit fog csinálni a telefon. Bár meglepődve hallottam hogy mivel nem találtam újra indítási kapcsolót a telefonban így ki és be kapcsoltam a telefont kis szünetet be iktatva és ezt jeleztem a hölgynek is mielőtt hozzájuk fordultam de ő szerinte ez nem elég
-
Šolaire
veterán
válasz
CharlieDrop #325544 üzenetére
15pro
-
törölt tag
Androidról érkezők könyörgöm állítsátok be hátlapi koppra vagy assistive touch gombra a reachability-t és akkor a szarul megírt, swipe vissza gesztus nélküli appokban is lehozza a gombot a nagy tepsiteken is.
-
válasz
CharlieDrop #325544 üzenetére
Sztem nem jobb, max akkuban es abban hogy egy evvel tobb frissites lesz ra.
-
KillerATi
tag
válasz
Speedy007 #325532 üzenetére
A support szerintem nagyon prémium szinten van, egyszer én is hívtam őket, iCloud problémám volt, majdnem egy órát beszéltünk telefonon, kért távoli hozzáférést a telefonomhoz, nagyon segítőkészek voltak, és meg is oldódott a probléma. Akkor kicsit éreztem hogy “kaptam valamit a plusz pénzért”, amennyivel drágábbak ezek a telefonok.
-
Joachim21
őstag
Sziasztok, a Médiában mennyiért számolhatnának be egy iphone 13 pro maxot (256GB)?
-
-
ronin79
addikt
válasz
Janika(1982) #325534 üzenetére
Nem tudom mit játszik a szín, ha úgyis mindenki tokban hordja és félti mint a tökeit
Szerintem a legunalmasabb ez a natúr titán 15 óta, maradhatott volna a kosárban a fekete 16P 13-án inkább
Plusz a lekerekített szélek szintén csak rontott.
Na de ízlések, köztudott, iPhone user nem az eszéről híres -
M4T4D0R
tag
válasz
szabonagyur #325503 üzenetére
Sokszor hallottam már, hogy a felhasználók kérésére xy dolog történt. Én nem tartom elképzelhetetlennek.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Janika(1982) #325534 üzenetére
Igen a színen gondolkodtam, a 12 Pro Max kék volt, de a titán szürke nem jön be, az új homoksárga meg szerintem az eddigi legrosszabb szín egy iPhone-on, de ez a szép fehér hátlap ez jó, klasszikus Apple szín. Volt már ilyen az első generációs SE-m.
-
Speedy007
őstag
Vissza hívtak és nagyon készségesek és segítő készek voltak. Furcsálotta a hölgy is a problémát és azt is hogy mind ez úgy megy végbe hogy nem veszem észre. Szerinte távolról elvégzett diagnosztika szerint makk egészséges a készülék. Javasolt egy kényszerített újra indítást és azt hogy ha újra előjön napra/percre pontosan jegyezzem fel mikor vettem észre és vegyem fel velük azonnal a kapcsolatot hogy ők feltudják venni az akkor kinyert táv diagnosztikán kinyert naplóval a mérnökséggel a kapcsolatot. Viszont azon meglepődött hogy nem kértem készülék cserét a szolgáltatótól.
Bár 6 évig Xiaomi-s voltam de fordult meg más gyártó is nálam de ilyet nem tapasztaltam hogy lenne ilyen szintű támogatás a részükről már mint a gyártó részéről. -
Cyberpunk
félisten
Üdv nekem ma sikerült a projekt, egy fehér 16 Pro Max tulaj lettem. 12 Pro Max-ot váltja. Bementem az Árkádba az esélytelenek nyugalmával, maradt egy amiért nem jöttek aztán el is vittem. 😁
-
Szabi®
addikt
-
válasz
ronin79 #325516 üzenetére
Véleményem szerint az a probléma hogy pont ez a homokba dugom a fejem hozzáállás tükrözi a legjobban a magyar társadalom jelenlegi színvonalát. Jól látszik hogy inkább hagyjuk a mérgező embereket magunk körül ténykedni megpróbálva inkább nem tudomást venni róluk mint tenni ellenük. Ráadásul hogyha az ő hozzászólásait figyelmen kívül tudjátok hagyni akkor az enyémeket miért nem amik csak az övére reflektálnak?
-
Speedy007
őstag
válasz
szabonagyur #325519 üzenetére
telefonban van erre mód vagy máshogy kell?
-
válasz
Janika(1982) #325515 üzenetére
Hát ezen már sokat gondolkodtam. Mármint,hogy mindig ezzel példálózunk, hogy mit szólna Jobs, meg na ezt biztos nem engedné, stb. Viszont mióta nincs köztünk, eltelt 13 év, a világ sokat változott, ahogy az igények is. Ne feledjük, hogy pl. ő évekig mondogatta,hogy 3,5" a tökéletes kijelzőméret, de még azelőtt meghalt, hogy bármiféle növekedésnek indultak volna az iPhone-ok ilyen téren. A változást neki is muszáj lett volna lekövetni és ez csak egy példa a sok közül.
-
Megkérek mindenkit, térjünk vissza a topik szakmai jellegéhez, mert nagyon kezd (megint) elmenni a diskurzus valami egészen másfelé.
Ha nem sikerül, törölve lesznek az ilyen jellegű hozzászólások.
-
Speedy007
őstag
Folytatom a problémámat....
Sikerült "megerőszakolni" a 3uTools-t, a "Problem connecting CPU and peripherals" az a Crash Reason a Crash Code viszont ez Panic CPU x Caller ami viszont létező probléma. Elég sok Iphone küszködött ezzel a problémával az elmúlt időben, de érdekes módon a ma hajnalban észre vett újra indulást nem naplózta a telefon. Itt van a legutólsó két nappal ezelőtti crash log hátha segít -
Szabi®
addikt
válasz
szabonagyur #325508 üzenetére
Igen az más nyilván, nincs kizárva egyébként ha 100 ember ír ugyanarról Cooknak, hogy az később nem kerül le vice engineering szintre. Gyakorlatilag egy free piackutatás.
-
SharpSA
veterán
Skacok nem unjátok még egymás fikázását? Tiszta óvoda, amit itt látok egyesektől mindkét oldalról...
Hagyjd figyelmen kívül annak írását, akié:
- számodra lényegtelen
- nem tetszik, nem értesz egyet vele és nem tudod-akarod-lehet vele értelmesen vitatkozni, érvelni
- felidegesít, bár tudjuk jól, hogy mindenki saját magát idegesíti fel a tanult-megszokott-akármilyen reakciójával,. más nem tud felidegesíteni
- stb-stb...Most komolyan, legyünk már a megfelelő helyen és időben felnőttek is...
-
Szabi®
addikt
válasz
szabonagyur #325503 üzenetére
Állítólag Cook az összes neki címzett angolul írt mailt elolvassa, szinte naponta. Lehet csak egy reddittes marhaság, viszont ha így van, az becsülendő.
-
válasz
#93362944 #325501 üzenetére
Csak ha téged olvaslak pajti, szóval tévedésben élsz, ne képzelj sokat magadról, nem megy a szövegértés sem?
Nem építed a közösséget, nem hozzáadsz a kritikáddal a fejlődéshez vagy a témához, hanem csak kritizálsz, sopánkodsz, sajnálkozol, olyanhoz méred, ami kicsit más kávéház, és akárki reflektál rád, neked az 90%-ban nem elfogadható.
A hozzád hasonlók anno a társadalomból lemorzsolódtak ilyen-olyan módon, örülnék, ha itt is elkezdődne ez a folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest