- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #248479 üzenetére
Szerintem esélyes, hogy a keddi prezentáció után jön az RC, és egy hét múlva meg töltheti mindenki.
-
jaroslav
aktív tag
válasz
OCTAMD #248493 üzenetére
Valamilyen kompromisszumos megoldásnak/megállapodásnak mindenképpen kell születnie.
Mi más tehetné vonzóvá a hivatalos viszonteladókat a 30.000-40.000 Ft-os felár mellett, minthogy a náluk vásárolt készüléket a teljes 2-3 éves garancia alatt hivatalos szervízben javítják, eredeti alkatrészekkel...
-
Razzul
őstag
válasz
OCTAMD #248493 üzenetére
Miért ne lehetne három évig javítani? Szerintem iPhoneok esetén ez méginkább egy létező történet. Én hosszú ideig egy iPhone 6S-t használtam, amit kaliforniából még mindig frissítenek és még a mai napig használnám is ha dualSIM képes telefon lenne.
(sőt, lehet szeptemberben vissza is fogok állni arra a telefonra, majd meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok, jelenleg a fiókban porosodik)
-
OCTAMD
őstag
válasz
jaroslav #248492 üzenetére
Nyilván majd jövőre fog ez látszódni,de ahogy 2019 őszétől hanyatlik az Apple szervizelés minősége,a rengeteg ügyfél panasz ,az már most is világosan látszik,hogy sokkal több elutasítás lesz,hiszen nem lehet 3évig minden telefont javítani
3év egy telefon esetében elég hosszú idő,kb 20%-a meg se éri azt a kort
-
jaroslav
aktív tag
válasz
anderledani #248485 üzenetére
"minden hivatalos viszonteladónál vásároltat vihetsz bármely apple szervizbe"
Erre egyébként van valamilyen kötelező jellegű előírás vagy szabályozás? Erre kötelezi az Apple a hivatalos apple szervizeket? Vagy a hivatalos szervíz "jófejségén" múlik?
Esetleg attól függ, hogy a hivatalos forgalmazó is a hivatalos apple szervízzel köti meg a szerződést a 2-3 évre szóló javíttatásra, vagy leszerződhet valamelyik utángyártott alkatrészeket használó nem hivatalos szervízzel is? De, akkor mennyivel érnek többet, mint a nem hivatalos, de "nem eltűnő" forgalmazók?
Egyre "betyárosabbnak" tűnik ez az egész 2-3 éves garancia dolog.
Lehet, hogy csak 2022. január 01. után derülnek ki a dolgok? -
Krethx
aktív tag
Eddig nagyon jó a telefon. Wallet-et leszámitva és hogy Revolut és a Wise esetén nincs értesítés hang. Se pénz érkezésnél és fizetésnél. Szerintetek érdemes iOS 15-re frissíteni megjelenéskor? Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Mert 5s-ig használtam iPhone-t. Akkoriban a fő verzió még igen bugos volt még. Egyéb App-ok el sem indultak. Ebből kiindulva most sem fogok. De lehet ez ennyi idő elteltével változott?
-
Razzul
őstag
válasz
FIREBLADE78 #248477 üzenetére
Rosszul tudták, ha cég nevére veszed a telefont akkor mások a szabályok. Érdemes megnéznie #248469 Pyttawrxnek hogy mit írtak a garanciajegyre.
Vicces, hogy az eladók és a felettesük még januárban sem volt képben az új előírásokkal, pedig legalább fél évük volt összeismerkedni.
-
OCTAMD
őstag
válasz
anderledani #248485 üzenetére
Az iStyle már hirdette,bár most nem találom,hogy csak az ő üzletükben vett készülékekkel fognak foglalkozni 2-3 évben
De ugye még bármi lehet
-
válasz
FIREBLADE78 #248477 üzenetére
Igen csak azt hiszem a gar papírra is ráírták
Ha eszembejut megnézem. De tényleg 2x is elmondtam nekik, ha nem kakor nem kell egyénire. Reméljük nem kell gariztatni, ha meg igen kakor kiderül akkor
-
V.Stryker
nagyúr
Ingyenes, offline mp3 lejátszót tudtok ajánlani ?
-
válasz
AsusBoy #248464 üzenetére
Mivel ezt 2021.Január 1.elött vették, így arra csak 1év korlátozott Apple és 2 év szavatosság vonatkozik. A 2-3 év jótállás csak 2021.Január 1 után vásároltra vonatkozik. Nekem most jár le Augusztusban az 1év. Az Apple Watch 6-om idén vettem, arra viszont már 2évet ír a Támogatás app.
-
iOS 15 Beta-ból nem lesz RC kiadás?
-
esbii22
őstag
Már július óta vadászok egy IKEA-s töltőre, de nincs náluk még a mai napig sem raktáron. Két e-mailt váltottam velük, ebben először augusztus, majd szeptember eleji határidőt mondtak h kb akkor kapnak árut. Van esetleg hasonló töltő amit bátran ajánlotok ebben az árban ? Így egy töltő elég lenne az órához és a telefonhoz, az USB-A USB-C csatlakozó miatt.
-
Krethx
aktív tag
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
MediaMarktban vásárolt iphone esetében megadják a 3 év garanciát ?
2020.08. hónapban történő iphone esetében a garancia idei év 8.hónapjában lejárt.
Az imei csekkoló pedig ezt adja ki .
Most akkor meddig lehet rajta gari ? -
Wajk
addikt
au, remélem is. égő az a 64GB már...
iPhone 13 / iPhone 13 mini: 128GB, 256GB, 512GB
iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max: 128GB, 256GB, 512GB, 1TB -
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor marad a 11, köszönöm!
Feleségem kapott egy 12 Mini-t, az alapján tetszik a forma is, de, ha nincs érdemi plusz, akkor nem váltanék.
-
Krethx
aktív tag
válasz
Gáben81 #248442 üzenetére
Itt is lehet ellenőrizni: https://haveibeenpwned.com/
MasterMark jól mondja. Én ezt is ajánlom. iCloud-nál ne használd a fő Mail címet. Hanem készíts alias-okat. Max 3 lehet. -
tuzpenge
őstag
válasz
MasterMark #248447 üzenetére
Pff most néztem. Nekem az apple.com meg az icloud.com-ra írja hogy adatszivárgás áldozata lett a jelszavam. Ugye ez az icloud jelszavam is, de ott meg van a 2 lépcsős hitelesítés. Így nem érhet meglepetés ugye? Valamint annyi negatív tapasztalatot olvastam már az icloud jelszó változtatásról, hogy nem szívesen kezdek bele (pl volt akinél még 2 hónap után is a régi jelszót fogadta el, stb..nem tudom ezek mennyire valósak, még soha nem változtattam icloud jelszót).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest