- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- HTPC (házimozi PC) topik
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
válasz
Eversmann #14 üzenetére
En egy "igazi" masodik Quake reszt szerettem volna mindig. Nekem a strogg vonal nem adta a megjelenes idejen sem. Jo jatek volt a maga modjan de nem quake. A Q2 ugye csak neveben volt quake a jobb eladhatosag miatt. Eredetileg nem is ezen a neven jelent volna meg. Semmi koze nem volt Q1-hez ugye. Mikor kijott az elso reszbol az enhanced akkor ujra vegig vittem ahogy a kiegeszitoket is es marhara elveztem de a Q2 enhancedet egy ora utan meguntam. Q4-et is felejtos jateknak tartom. Anno vegig vittem 1x de kb semmire nem emlekszem belole es sosem vettem elo ujra. Persze egy olyan hangulatu quake-re mint az elso resze szerintem esely nincs hiszen senki nincs mar ott a jelenlegi id-nel a nagy oregek kozul.
-
Eversmann
aktív tag
válasz
mefistofeles #13 üzenetére
Kipróbáltam én is több Remaster játékot. Nagyon nem adta. 30 éve pedig az volt a csúcs.
Én azért titkon várok egy Quake 2 remake-et, vagy egy teljesen új részt. Gondolom életük végéig csaknem fognak Doom-ot hegeszteni.
-
A 2016-os doom szerintem kurva jó játék. Vissza lehet sírni a régieket de szerintem ma már nem lehetne azt eladni ami akkor istenkirály volt. A glory kill pl. szerintem nagy ötlet Az ugrabugrálós eternalt nem játszottam de amit eddig láttam a dark agesből az óriási és már nagyon várom
Amúgy ha valakinek a régi feeling kell, a felújított DOOM 1 és 2 ma is elérhető. Nekem meg is van mindkettő.atomkomcsi: hát pedig talán a 3. rész esett a legmesszebb a fájától.... szerintem.
Nem mondom, hogy nem tetszett de más. -
Daelion
őstag
válasz
antikomcsi #11 üzenetére
Pedig úgymond 'hivatalosan' pont, hogy a 3.-ik rész számít a különc fekete báránynak én úgy tudom.
Én bírtam eddig az összes részt pedig én is gyerekként kezdtem játszani az eredeti első részekkel. -
A 3. részt szerettem, de ezek az új almák nagyon messze estek a fájuktól.
-
nanocry
tag
A 2016-os Doom-ot kijátszottam Nightmare-en, de az Eternal-ra a sok ugrabugri miatt a szentlélek se tud rávinni, hogy folytassam a mentést. Ha nem olyan, mint az Eternal, hanem inkább a 2016-hoz áll közelebb, akkor majd egyszer biztos kipróbálom majd.. Remélhetőleg az új konfig alatt..
-
negro
őstag
GzDoom mai napig fent es ujra vittem oket, TNT, stb. vagy retrozom kulombozo wadokkal. Vagy ott volt a Sigil 1-2 is. Anno kiprobaltam a 2016 -os Doomot de nekem ez az ugrabugra jatekmenet meg ellenfelekbol kihullo dolgok nem jottek be. Nem mondom nem egy jo shooter de nem igazi doom jatek szamomra ezert valahogy ez sem tud vonzani gameplayt megnezne. Ez van. Anno a Doom3 se volt egy rosz jatek csak eppen semmi koze nem volt az eredeti koncepciohoz es jatekmenethez. Mint horror fps jo volt de mint doom jatek nagyon nem!
-
Daelion
őstag
válasz
mefistofeles #2 üzenetére
Nálam is passon fog menni, 2016 meg Eternalt megvettem egyből de ha már fent lesz passon és amúgy is van mert kaptam ajándékba akkor csak kihasználom.
'ha meg kell akkor később megveszem mindennel együtt bár nekem még az Eternal DLC-k is kimaradtak..'
-
-
laed
aktív tag
Ez már nagyon más, mint a DOOM 1-2.
-
gabor7th
addikt
DLC-k várhatók?
-
gabor7th
addikt
válasz
mefistofeles #2 üzenetére
A gamepass-sal ugyebár nem lesz a játék a tied, addig játszhatsz vele amíg benne van a csomagban.
A legutóbbi Doomnál is viszont single player után, vagy hát mellett, vannak egyéb módok is, season-ök. Gondolom ennél majd még inkább így lesz.
-
Nagyon várom a játékot. Kizárólag ezért fizettem elő a game pass-ra.
-
gabor7th
addikt
A Doom Eternalból tudható a Dark Age story. A Dark Age alatt a demonok kerekettek felül, de a Dark Age-t gyorsan követte az aranykor, amikor az Argent alapú technológiát és fegyvereket bevezették a Sentineleknél- aminek a tagja Doomguy is ebben az időben. Plusz a Marky-k távoli high-tech tudása is őket segítette.
Így nemhogy Doomguy, hanem a normál Sentinelek is úgy mentek át mindenféle démon hordán mint a forró kés a vajban.
Vagyis a legerősebb fegyverek és legjobb védekező eszközökkel lesz ellátva Doomguy és nem lesz szüksége egyáltalán arra, hogy ugrabugráljon az ellenség elől mint az előző részben.
Kár hogy a storyból tudjuk, hogy mind a Sentinelek mind Doomguy át van verve és igazából "az angyalok" és a démonok között alku van és minden az eredeti terveik szerint halad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az embargó lejártával nem csak a teszteket, hanem a premier előzetest is megosztották velünk.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest