Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • megema

    őstag

    Kinek hogy vált be a vezeték nélküli töltés? Nézegetem a töltőket, olvasgatok a Qi-ről iPhone 8-hoz kapcsolódóan, és felmerült egy kérdés. Rezgés esetén mi a tapasztalat? Azt olvastam, hogy megszakadhat a töltés, ha elmozdul a készülék. Arról lehet valamit tudni, hogy az iOS 11.2-ben engedélyezésre kerülő 7.5W-os töltés lesz-e a maximum teljesítmény? Ha minden igaz, az iPhone-hoz ajánlott (Belkin, Mophie) töltők ennyit tudnak csak.

    Vett már valaki vezeték nélküli töltős autós tartót? Milyet? Bevált? Gondolom olyat kell nézni, ami alul/oldalt fogja a készüléket, mert a csak hátlappal érintkező tartókra a hátlapi üveg miatt nem rögzül a 8-as.

    Szeretnék venni egy jobb átlátszó, szilikon tokot, mert az xPROTECTOR nem 100%-ig méretpontos és túl hajlékony, könnyű alányúlni. Fontos, hogy minél vékonyabb legyen, de a kiálló kamerát hozza síkba. Létezik ebből olyan, amin kevésbé látszik meg mindenféle szennyeződés?

    Ezzel van tapasztalat? Spigen Liquid Crystal. A Nillkin se lenne rossz, csak nem tetszik, hogy ennyire kihangsúlyozzák a márkajelölést rajta.

    Még egy dolog. Úgy tűnik, mintha a kijelző jobb oldala egy leheletnyivel sötétebb lenne a 8-on. Összehasonlítottam egy pár hetes 7-essel, és azon is ilyen. Ez mennyire normális? Tekintve a korábbi kálváriáimat, nem akarom elkezdeni a garanciáztatást. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák