Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
“Az Irányított hozzáférés lehetővé teszi, hogy a felhasználók kizárólag célfeladatokat végezzenek el“
Erről szól maga az iOS. Véletlenül se nézze be a felhasználó a biztonságot Ez amennyire hasznos annyira rossz is.[link]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tuzpenge #176893 üzenetére
Erről beszéltem:
"Töröltessük a korábbi tulajdonossal az Apple ID-jához való társítást
A legelső dolog, amit tehetünk, hogy a készülék előző tulajdonosát megkérjük, hogy törölje a készüléket az Apple ID-jához való társítás alól......."
Ezt új iOS-be már a beállítások -> felül katt a nevedre, és ott lejebb látod mihez van társítva az ID-d, na most ha olyan telefon még ott van ami már nem a tiéd, abba belelépsz és törlöd, és így nem lesz baj azzal a készülékkel. Ha vásárlásnál meg ilyenbe belefutsz (ott helyben ugye beaktiválod magadnak) akkor töröltetni kell még ott a tulajjal és kész. Amúgy nekem ~5 év alatt ~70db iPhone-om volt saját használatban, és egyetlen egyszer sem volt ilyen gondom. Amit meg én eladok az az első törlöm az ID-m alól a készüléket amit eladok.
-
tuzpenge
őstag
válasz
B-L-A-C-K #176863 üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy Te hogyan veszel használtat? Itt azt értem, hogy hogyan nézed meg hogy lehet e még az adott használt készülékhez egy új icloud fiókot csatolni (ha jól tudom egy készülékhez max csak 3-at lehet). Kipróbálod a helyszínen hogy a tiéddel beenged e vagy hogy? Csak mert engem ez tántorít el a használt almáktól (elég sok a rizikó benne még ezen felül is).
Köszi. -
B-L-A-C-K
titán
-
YOZ
tag
válasz
dvdbackuper #176885 üzenetére
Köszi a választ.
-
-
YOZ
tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem hogy adott egy 6s.
Vízkáros volt, meg lett javíttatva, ami annyit tesz hogy kapott új kijelzőt és aksit.
Újjlenyomatolvasó nem lett cserélve. Az nem is működik.
Elég gyorsan merül, ezért 3x gariba cseréltettem aksit.
Semmi nem változott. Mi húzhatja le ennyire az aksit? -
AGE-T
őstag
Minap kaptam meg az I7P-re rendelt bőrtokot. Minőségi, jól szorul a készülékre. Kívülről kellemes bőr, belül valami puha anyag fogja körül a készüléket. Ennyiért szerintem nagyon jó vásár volt.
-
B-L-A-C-K
titán
Valamit nem értek...
Adott ez a kábel amiből van 3 db-om is (tökre szerettem őket), ezek iOS 11-nél már nem töltik a telefont (i7/X), se a gyári telefon adapterrel, se a iPad gyári adapterrel, viszont kocsiban, ezzel a Xiaomi autós adapterrel meg gond nélkül töltik mind2 telefont. Na most ha iOS 11-el a kábelben lévő chip már nem támogatott, akkor hogy a túróba működnek a Xiaomi adapterrel
-
nederlanden
senior tag
válasz
nederlanden #176851 üzenetére
Fuuu de bena vagyok!!,mindig hozzaer a batar ujam egy masik mellette levo betuhoz,ezert nem tud ekezetet...koszi
-
takessz
senior tag
Sziasztok 6-rol mire érdemes váltani gondolom 6S nem igen inkább 7 vagy 8
-
tboldi
nagyúr
válasz
nederlanden #176847 üzenetére
Nem baj, hogy megjelenik, nyomd hosszabban, amíg meg nem jelenik az alma.
-
MasterMark
titán
válasz
Nezz rola videot...
Csak meg kell nyomni a hangeroket, pocc-pocc, es utana tartod a kikapcs gombot vagy 10 mp-ig.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Akkor nem csinálod jól, ennek így működnie kell.
Egyszer megnyom hangerő fel, majd egyszer hangerő le, majd hosszan oldalsó gomb alma logóig.
-
nederlanden
senior tag
Egyik sem jo!!!!mindig csak a kikapcs jelenik meg
-
tboldi
nagyúr
válasz
Cathfaern #176844 üzenetére
Ez a 7-es szérián működik, a 8-asnál megint másképp van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #176843 üzenetére
Hard reset:
- Nyomd röviden a hangerő fel gombot
- Nyomd röviden a hangerő le gombot
- Tartsd nyomva a bekapcsoló gombot az almáig.Cathfaern: Az i7-nél volt i8/8+/X már úgy van ahogy írtam.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
nederlanden #176843 üzenetére
Power + hangerő le
-
nederlanden
senior tag
Hogy kell ujrainditani az i8plust mert mindig elfelejtem es most nincsenek ekezetes betuim,hatha megjavul..
-
szuszinho
őstag
És mi van olyankor, ha karcos lesz a telefon itt-ott? Főleg, ha csak nagyítóval látszódik szinte
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Polir7510 #176835 üzenetére
Mondjuk jónak mondjuk ezt a polírt, a neved is polir...
Nem ezért, csak használtan ebben találtam megfelelő áron, újraindulós garival, ha nem jön össze a csere marad, ez sokkal szebb készülék amúgy, csak nekem mindig fekete telefonok jobban tetszettek mint a fehérek.
agabe: Akinek van esze, előtte leragasztja tézával a kijelzőt meg a hátlapot hogy véletlenül se érjen hozzá.
-
Polir7510
csendes tag
Bekenem átlátszó koromlakkal
Kis nano reteget csak kepez rajta nem?
Többnyire vigyazni szoktam a telefonjaimra, de gondolom ezen az ezust
kereten a hajszálkarcok elkerulhetetlenek. -
alex73
tag
válasz
MasterMark #176825 üzenetére
Én is közöltem míg a telóm ezt tudta. Nem szokott gond lenni
-
col
addikt
válasz
access_denied #176819 üzenetére
Ok, de én nap, mint nap látom és használom gond nélkül a 6 plust 11.2-vel most már. Nekem nincs vele gond. Ennyi.
-
alex73
tag
válasz
hemaka #176812 üzenetére
Ez mondjuk félre beszélés. Közüzemi cégek mobilszolgáltatók stb rögzítik. Amúgy
Akkor annyi az eredmény hogy az Alma alkalmatlan erre, meg a vezetékes nyomtatásra vagy is az OTG re.
Ami szerintem komoly hátrány. Most már mindegy. Használom aztán majd ha tudok váltok ez még jó lesz a gyereknek játszani. -
Polir7510
csendes tag
Sziasztok.
iPhone X vásárlása előtt állok.
Többnyire silver telefonjaim voltak.
Ugye az elejét buktam igy is ugyis mert fekete.
Viszont atlatszo tokban ha tartom szebb sztem a fehér és az ujlenyomatokat sem gyűjti úgy mint a fekete.
Viszont a silvernél az a keret kicsit szemetszúr legalábbis nekem.
Ha tokban tartom mondjuk a keret mind1. Viszont kérdezném az X felhasználóktól:
Mennyire kopik ez a silver keret? Vagy mennyivel jobban karcolódik mint a fekete?
Köszönöm a válaszokat -
access_denied
senior tag
Köszönöm mindenkinek a választ. Sajnos láttam amit láttam. Egyszer a youtube-on, hogy milyen is a 6-on a 11.1, másodszor, ugyanazt a verziót a kezemben lévő 6-on. Ég és föld, a videón látott hozta a hibátlan sebességet, mint ami a 6s-en is látszik, az életben pedig a 6-os csak birkózott az elemekkel. Lassúság, lassú megnyitás, telefonkönyv, naptár, böngésző minden belassult.
Érthetetlen, hogy ez miként következhet be (6 <>6).
(előzmény: nem az én 6-osom, az ismerősöm beleszaladt a 11-be és már nem volt visszaút. FU Apple!)
-
hemaka
nagyúr
válasz
vasi89 #176816 üzenetére
Attol fugg mire hasznalja az ember a PC-t. Mert ha jatszani, programozni, fotot-videot szerkeszteni stb, akkor kb egyik sem tudja kivaltani.
De az atlag meg csak bongeszesre, csekket befizetni, filmet nezni, zenet hallgatni, tanulni, arra siman jo az ios/android is. Bar ezekre mar egy tablet billentyuzetes tokkal meg kiralyabb. -
hemaka
nagyúr
Felvenni a hivast eleg sumakolasnak tunik, masik hogy nem all meg egy birosagon, sot meg teged kurnak seggbe.
-
alex73
tag
válasz
bigdady #176810 üzenetére
Na ez az és ugye majdnem az összes androidos teló kapható a világban mindenütt. Androidon meg vagy 100 feletti ilyen program van. Akár csak az OTG.
Ja és a winen is megy gyárilag "Telefonhívásait rögzítheti a Windows 10 Mobile-ban, és később lejátszhatja őket a telefonján. Ez a szolgáltatás csak olyan windowsos telefonokon érhető el, amelyeken elő van telepítve a Windows 10 Mobile. Nem érhető el a Windows 10-re frissített windowsos telefonokon. A hívás rögzítése előtt tisztában kell lennie a jogi felelősségével – például azzal, hogy kell-e előzetes beleegyezést kérnie a hívás résztvevőitől. A Microsoft nem vállal felelősséget a rögzítési szolgáltatások és a felvételek Ön általi használatáért." (https://support.microsoft.com/hu-hu/help/4027778/windows-record-a-phone-call)
Na bumm.
Ez alapján ki gondolta volna hogy az Alma ezt nem tudja. Hiszen a Windows is zárt kódú oprendszer. -
California1
őstag
válasz
access_denied #176760 üzenetére
A nejem i6 teloján 10.3 van ( alverziók nélkül :-) ) hibátlanul és gyorsan (!!) teszi a dolgát . Ne frissíts ha nem muszály .
-
tboldi
nagyúr
válasz
djstavross #176804 üzenetére
Csak neked.
-
giroud199
senior tag
Nálam a wi-fi t kezdte el dobálni se n 11es ios óta ....
-
CsonkaImo
addikt
válasz
djstavross #176804 üzenetére
Én nem vettem észre.
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Nekem tűnik csak úgy, vagy tényleg jobban merül (újfent) a telefon 11.2 alatt?
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
access_denied #176760 üzenetére
Én felraktam, nem lett rosszabb, mint volt.
-
BossBoss
őstag
Vezeték nélküli töltő működik úgy, hogy a telefon és a tok között van egy fém lap a mágneses autóstartóhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Kerékpársportok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Path of Exile (ARPG)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest