Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Judy075
tag
Sziasztok,
Olyan problémám lenne, hogy eltüntek a jegyzeteim.
Csak az elmúlt 3 héten beírtak vannak meg. Nem tudom, hogy akkor mit csinálhattam, ami ezt váltotta ki, de most nagyon hiányoznak a beírt dolgaim.
Hogy tudom visszavarázsolni?
Köszi
Judy -
vadászcsiga
félisten
Akkor sem lép be ha rendszer szinten jelentkezek be fb-be.
-
Nekem is megy. És egészen tetszik hogy ide-oda lehet húzkodni a Wall-t attól függően h mit akarsz csinálni
-
Asbee
veterán
válasz
vadászcsiga #17593 üzenetére
Ott elv nekem is megvan a régi. Hogyan tudom visszatenni?
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #17580 üzenetére
Nekem gond nélkül ment.
-
bobooo
addikt
válasz
Nekem jó. i4S iOS 6.1 b1
ooooo nem szerkeztettem
sorry...
-
bandigno
senior tag
jaja, a szifonos poszt az i5 tulajokat féltette! szóval Ti inkább várjatok
-
Kommy
veterán
válasz
IOS 6.1 beta 1 iPad 2 semmi gond nincs vele. Kicsit változott.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Belépett gond nélkül (i4)
-
Asbee
veterán
válasz
Nekem is.
-
Mondjuk srácok azért azt tegyük hozzá, hogy a Google Voice a Google-n keres, míg Sirinél a keresés először befut az Apple szerverekre és onnan megy tovább a keresés a WolframAlpha vagy a Google szerverekre. Többek között ezért is jóval nagyobb a válaszideje.
(#17580) vadászcsiga: szifon FB oldalának volt egy postja erről h "NE FRISSÍTSETEK" - de időközben törölték. Pedig lehet mégiscsak aktuális
-
vadászcsiga
félisten
Frissített Facebookba nektek sikerül belépni? Nekem hibát dob akárhányszor akarok bejelentkezni.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
ittakary #17575 üzenetére
Ezen nem csodálkozom, hiszen a Google több tapasztalattal rendelkezik a keresés terén. Egyébként ez a megoldás az SII-ben már rég' működött, de lehet, hogy korábbi telefonokon is. Az meg egy pozitívum, hogy iOS-re is elérhetővé tették. Sőt! Elég jól ért magyarul, ami nem elhanyagolható.
Az Apple kissé elhanyagolja errefelé a felhasználóit. Nem tudom, hogy a Siri magyarítása hol tart, de érzéseim szerint nem sok energiát fektetnek bele.
Engem személy szerint nem zavar, hogy a Google Voice Search nem társalog velem, de legalább releváns találatokat ad.
-
Erre lessetek rá: Google Voice vs Siri
Vigyorogva néztem a videót egész végig, mennyire szarrá aláz "minket" a Google
-
lkereki
tag
válasz
bigdady #17569 üzenetére
Hát ez az! Nem nyomkodtam többet, mint szoktam, régebben 3-4-5 óra használat volt...
Jó is lenne ha ennyi nyomkodást bírna az akksi...
Egyszerűen együtt megy a két számláló.Asbee nem is volt annyi használat, a készenlét annyi
m0ski: nálam nincsen ilyesmi program telepítve, sőt semmit sem telepítettem az elmúlt időszakban, mikor ezt elkezdte. Érdekes.
-
Kommy
veterán
-
sirszevenap
addikt
Gyors kérdés!
Hogyan tudom beállítani azt, hogy miközben telefonálok és más hív , azt jelezze és ne mondja neki , hogy foglalt vagyok?
-
jozsi252
veterán
válasz
bigdady #17555 üzenetére
Nem nincsen semmi extra karakter, meg elég erős a 3g jel is.
Viszont most meg jó lett. Most úgy csináltam hogy beléptem a szem. hozzáférési pontba, és ott is maradtam, nem léptem ki belőle. Így meg felismerte a mini a hot spotot. Akkor ezek szerint csak akkor ismeri fel ha a szem. hozzáférési pontba benne is maradok?
Titkosítást hogy tudom amúgy levenni? Mert mindenképp kér karaktert.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Egyszerűen agyfaszt kapok már iPhoneomtól
.
Vettem egy iPad mini-t, megakarom osztani az iPhone 4 netjét, hogy a minin tudjak netezni. De nagyon nehezen találja meg a mini, ha meg is találja a létrehozott hot spot-ot, illetve ha meg is találja, megpróbálok rácsatlakozni de nemtudok.
iPad-nél wi-fi beállításoknál csak tölt és tölt a hot spot neve mellett levő jel, illetve felmenni sohasem akar rá.
Mi a francot rontok el szerintetek?
-
krain
tag
lehet, h off-nak tűnik(ha igen bocs) ki milyen fülest használ/ajánl (i4-hez)? nézegettem a skullcandy-t, a xears-ot...
-
r3dsnake
nagyúr
A 100%-ról azt vettem észre, hogy sokkal nehezebben mozdul el, mint a többiről. Tehát az, hogy 100%-ról levetted és reggel is az volt, szerintem még nem jelent semmit. Nálam amúgy fél óra usage is van reggelre, fogalmam sincs mitől.
Amúgy nálam jelenleg 6.0.1-en: KÉP
De a használat növekedése anélkül, hogy piszkálnám a telót, még mindig nagyon zavar... Nem akarom, hogy járassa bármi is a procit, miközben sleepel.
-
M@te
senior tag
válasz
cstomee #17537 üzenetére
nekem 6.0 van sem merül jobban. tegnap direkt kipróbáltam. lefekvés előtt szedtem le a töltőről, minden programot kilőttem, csináltam egy hard resetet (mindezt még akkor amikor töltőn volt). 100% lehúztam és aludtam. wifi + edge bekapcsolva volt. reggelre maradt 100%on!!! csak néhány viber üzenet jött.
viszont ami érdekes volt hogy a juzidzs pedig 18 percet mutatott. -
cstomee
tag
iPhone 4 tulajoktól kérdezném, hogy az iOS 6.0.1 megoldotta e az iszonyatos akku merülési problémát ami iOS 6-nál volt tapasztalható? Illetve az e-mail jelző hang is csúszott nem keveset, és a wifi-t is nehezen találta.
Jelenleg 5.1.1. van és semmi problémám nincs az akku idővel, amikor megjelent a 6os még aznap felraktam és egy éjszaka alatt 10%ot csökkent, 5.1.1. el ugyanazokkal a beállításokkal 1%ot!
Tehát ezek a hibák javítva lettek i4 nél? A legfontosabb az üzemidő megtartása lenne az 511 hez képest.
-
M@te
senior tag
Kommy szerinted?
@ittakary az baj
-
M@te
senior tag
egy kis gyors segítség kéne!
pécsi vagyok és szeretnék gariztatni egy gyári független i4s-t akkor azt hol tudom megtenni? csak pesten?
köszi.
-
b4sxe
aktív tag
Csak mert le volt töltve nekem, tegnap még használtam is , de ma egyszerűen rámegyek villan a kép és semmi, újra felraktam, de mikor tölteném le az írja "This app requires iOS 4.3." az enyémen pedig 4.2.1 van, próbáltam iTunesal frissíteni de azt írja ez a leg újjab, nem értem...
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Viber már nem megy 3G-n? Valami új update vagy mivan ?:S
-
Toxicano
tag
válasz
bandigno #17519 üzenetére
Ja iiiigen?
Már csak azt kellene tudnom, hogy kell exchange-ként beállítani. Célozgatok és köszönöm.
szerk: hotmailről van szó.
szerk2: azt hiszem, megtaláltam.
-
bandigno
senior tag
válasz
Toxicano #17518 üzenetére
ha exchange-ként állítod be, akkor ha a gépen elolvasod, egyből eltűnik az elolvasott üzenetek utáni szám! de ha 4ből csak 3at olvasol el, akkor természetesen 1 marad és jelezni is fogja, de ha mindet elolvasod, nem lesz badge!
én most gmail-ről beszélek, természetesen visszafelé is így működik! ha telóról nyitod meg, a gépen is azt látod majd h olvasva!
-
Toxicano
tag
Üdv!
Meg lehet azt csinálni, hogy ha a gépen elolvasom az e-mailjeimet, akkor a telefonban se olvasatlanként jelezze?
-
M@te
senior tag
ez mennyire szar szervizelhetőség már apple részéről..
így még eladni sem tudom, csak valami pi**a összegért.megkérdeztem most egy gsm-boltban azt mondták ők meg tudják javítani de hát vannak kétségeim -
M@te
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest