Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
olyan headsetet, aminek a mikrofonjánál nem volt hangerő gomb, hanem csak start/stop (tehát 1 db) gomb voltmelyik iPhone-hoz adtak? 3G / 3Gs / 4 ?
-
sirszevenap
addikt
válasz
Kicsirics77 #16798 üzenetére
Ezért van HDMI-kábellel kikötve tv-re!
Egyébként engem sem köt le a dolog. Az MW nem tudom miért, lehet mert 1700ft-adtam ki érte?
Nem, egyébként ez egy tényleg korrekt játék iOS-en. Nem láttam még ilyet, talán a RR2. -
Kicsirics77
veterán
válasz
sirszevenap #16797 üzenetére
kössz a magyarázatot
de nem nagyon fog meg a játék a telefonom max valami jewel quest szint mert nekem ez nagyon egérmozi
meg egyébként sem játszom mert nem köt le -
sirszevenap
addikt
válasz
Kicsirics77 #16795 üzenetére
Ez most az Most Wantedes kollégáknak szólt, beépített origin rendszer van benne, olyan mint a PC-ken. Ha hasonlítani akarom neked valamihez, akkor az a Steam lesz, biztosan ismered. Játékos közösség.
Ja és inspirállak rá , hogy te is vedd meg, mert ezt nagyon odarakták most!
Jobban élvezem mint a PC-s verziót, az sajnos kicsit "nem olyan lett" amilyennek kéne.
-
nakerma
tag
iTunes 11 "Coming in november"
!!!!!!!
-
Kicsirics77
veterán
válasz
sirszevenap #16794 üzenetére
azmiaz???
-
Blyan
félisten
válasz
Kicsirics77 #16785 üzenetére
Oké, akkor nekifogok én is.
Koszi! -
kristee
tag
válasz
Kicsirics77 #16790 üzenetére
Ha visszahozza a vodafone a renélhetőleg új telómat, akkor majd regelek én is
Egyenlőre az EVOLVE Phantom nem kér appleID-t -
Keksz
senior tag
Rákerestem és meg lehet csinálni.
Arra kell csak figyelni, hogy az otthoni gépen csináld meg először a szinkronizálást, ahol bepipálod a zenéket, alkalmazásokat, fotókat, stb. De az "Info" fülön semmit!
Aztán fogod pl. a munkahelyi gépeden, ahol csak a kontaktokat és a naptárat akarod szinkronizálni az Itunes-t, rádugod a telefont (Ilyenkor alapbeállításként először semmit nem szinkronizál -- minden ki van kapcsolva) és csak az Info fülön pipálod be amit akarsz, azaz a kontaktokat és a naptárat.
Kész, működik!
Ha a telefonon hozzáadsz új elemet, azt is berakj az Outlookba.(Itunes Media folder-be éppen ezért nem tölti le a zenéket/alkalmazásokat sem a második gépen! -Backupot csinál a MobileSync könyvtárba, de mást nem.)
(Igaz hogy nem "on-the-fly", de legalább működik!)
-
kristee
tag
Ez miért nincs magyar store-ban?
-
Bailey
senior tag
A Win8-at frissítésként telepítettem, és az összes beállítás megmaradt. Telepítés előtt a W8 telepítő átvizsgálta a gépet hogy van-e problémás program, az iTunes-ra annyit írt hogy az áruháznál a számítógép feljogosítása meg fog szűnni, mert az iTunes új gépnek fogja látni a gépemet a frissítés után. De mikor rámentem a számítógép feljogosítása menüpontra azt írta hogy ez a gép már fel van jogosítva, és az iTunes többi beállítása is megmaradt.
Az Apple support oldalon van aki írta hogy neki van olyan eszköz amit lát az iTunes W8 mellett és van amit nem. De neki pl. az iPad2-őt látja, de az i4-et nem.Ha újrarakom az iTunes-t akkor a zenék, lejátszási listák, és egyebek meglesznek, vagy mindent újra kell csinálni?
-
Bailey
senior tag
válasz
samgar #16771 üzenetére
Nekem is Win 8 Pro van. Arra gondolok hogy mikor csatlakoztatom az iPad-et, akkor az iTunes-ban nem jelenik meg. Az iPhone-t nem tudom kipróbálni mert beküldtem szervizbe.
De a Windows jelzi mikor csatlakoztatom az iPad-et, a fotókönyvtára is megjelenik. Mikor először csatlakoztattam, ki is írta hogy iPad2 drivert telepít, utána meg hogy az eszköz használatra kész.
Ja és a wifi sync sem megy. -
Kicsirics77
veterán
-
Keksz
senior tag
Az Itunes-ban van vmi gomb ami WiFi-n megkeresi az adott iPhone-t?
-
Dani93921
csendes tag
ja énis leszedtem csak retina ipadre és elég jó.érdemes kipróbálni
-
Xero
nagyúr
Ha valakit érdekel, akkor lőttem egy gyors gameplay videot Need For Speed Most Wanted-ről i4S-en.
Hang nincs és a minőség sem az igazi (display recordellel vettem fel), de jobb mint a semmi. Megéri az árát a játék.
Íme: [link] -
r3dsnake
nagyúr
Nálam sincs semmi gond W8 + iTunes kombóval. Még a wifi sync is hibátlanul megy, nem is használok már kábelt az iTunes-hoz.
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
sirszevenap #16761 üzenetére
ennyi.
mondom.. üssük meg!!;D
-
Asbee
veterán
Nálam sem jó.
-
sirszevenap
addikt
Hát, ha már 4 embernek nem jön be, esélyes h, másnak sem. Ez csak szerintem megnyugtató?
Egyébként már letöltésnél is rosszalkodott, olyan 8 óra tájékán, amikor töltöttem az NFS:MW-t akkor kb 3x kezdte újra és kb 1,5 óra volt neki 600mb... ( amire képes az iphone wifije, afelett van bőven a net sebességem tehát nem azzal volt a probléma) -
Tibee86
nagyúr
válasz
sirszevenap #16757 üzenetére
Ugyanez a helyzet nálam is...
Bár az előbb sikerült sokadikra egy frissítést leszednem még, de az is vagy 5. ki- belépésre csak. Most ahogy nézem totál lepihent. iOS6powaaa -
Bailey
senior tag
válasz
sirszevenap #16757 üzenetére
pont ezen bosszankodok én is most.
-
sirszevenap
addikt
Csak nekem produkálja EZT az App Store ?! Resi után is ezt műveli, konkrétan azt amit láttok, semmi másat. Lépkedhetek a menük között, de a lényeg mindig tök fehér ill keresni sem tudok. Mitől lehet, mi oldhatja meg?
-
Bailey
senior tag
válasz
HUTCHDB #16751 üzenetére
Ezt a verziót a Google már augusztusban leadta az appstore-ba jóváhagyásra. És itt az a gáz hogy a Google nem adta ki ezt az alkalmazást külön a régebbi android verziókra, és sok idei készülék még az ics-t sem kapta meg nemhogy a jb-t, sőt sok készülékre nem is lesz jb. Ugyanakkor egy 3GS vagy i4 tulaj vígan használhatja ezt az alkalmazást ha már nincs Siri.
Feltettem a Windows 8-at és mikor rádugom a gépre az iPad-et, az iTunesban nem jelenik meg. A Windows kijelzi, a fotókat elérem. Ilyenkor mi lehet a hiba?
-
N4ri87
senior tag
válasz
r3dsnake #16748 üzenetére
Éreztem, hogy ezt valaki le fogja írni, de már én is így gondolom.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.Szerk.: A video méret azért lett volna fontos, mert hónap végén nem akartam átküldeni egy ismeretlen méretű videót a barátnőmnek, akinek mediamania xs díjcsomagja van és fura volt, hogy sehol nem látom sem a képek, sem a videok részleteit.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
N4ri87 #16747 üzenetére
Sorold még nyugodtan.
Amire hirtelen tudok válaszolok.
"-Felveszek egy videot, de sehol nem látom a méretét."
Külső videórögzítő app tudja mutatni, bár ez nem tudom miért lényeges számodra, ha felteszed gépre, tudni fogod mekkora. Egy videó után már tudsz következtetni, hogy hány MB 1 perc kb."-iTunes-on keresztül (na ez a program is leveri nálam a biztosítékot) feltettem pár képet a telefonra, amikből rögtön két mappa lett a telefonon és nemhogy egész albumot, még képet sem tudok törölni egyenként."
Nincs semmi baj a programmal szerintem, meg kell szokni. Erre megoldást nem tudok, mert nem iTunes-al teszem fel a képeket a telefonra.( hülyén van megoldva sajnos) Javaslom a Dropbox-ot vagy társait erre."-Safari fogalmam sincs, mi alapján válogat, de itt-ott nem hajlandó jelszavakat megjegyezni."
Nekem eddig ilyen gondom nem volt, igaz túl sok oldalt nem nézek telefonon, ahol be kell jelentkezni, de az a néhány amit igen, az nem szokta elfelejteni."Letöltök egy képet és beteszi KÉRDÉS nélkül azok közé, amiket én fényképeztem. "
Pedig oda fogja betenni. Utána te átrakhatod mappába, de letölteni oda fogja. -
mondomén
őstag
válasz
N4ri87 #16747 üzenetére
A képes dolgokra nem nagyon van megoldás, ilyen hülyén van megoldva... Amit itunes-on keresztül raksz fel, azt nem tudod a telefonon törölni, csak ha gépen törlöd (kiveszed abból a mappából amit az itunes szinkronizál) és úgy nyomsz egy szinkront. A letöltött képeket oda rakja ahova, nem tudsz vele mit csinálni.
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok.
10 napja van nálam a készülék és van pár nagyon idegesítő dolog:
-az imént indítottam újra, mert elfelejtette a billentyűparancsokat
-Felveszek egy videot, de sehol nem látom a méretét.
-iTunes-on keresztül (na ez a program is leveri nálam a biztosítékot) feltettem pár képet a telefonra, amikből rögtön két mappa lett a telefonon és nemhogy egész albumot, még képet sem tudok törölni egyenként.
-Safari fogalmam sincs, mi alapján válogat, de itt-ott nem hajlandó jelszavakat megjegyezni.
-Letöltök egy képet és beteszi KÉRDÉS nélkül azok közé, amiket én fényképeztem. Pedig nem akarom ott látni őket. Örülnék egy "letöltések" albumnak, vagy hasonlónak.
-Meg még sorolhatnám...Ha esetleg valaki tud ezekre megoldást, előre hálás vagyok, ha megosztja velem.
-
-
Bailey
senior tag
válasz
HUTCHDB #16739 üzenetére
Amúgy kíváncsi vagyok hogy az android felhasználók mit szólnak ehhez. Mert ugye ez a visszabeszélős rész csak az android jelly bean-ben van benne, a régebbi verziókban nem, tehát az android userek kb 98 százaléka számára ez nem elérhető, ellenben az össze iOS usernek már igen. Érdekes lépés ez a Google részéről.
-
Bailey
senior tag
válasz
Tibee86 #16733 üzenetére
Ez megérti a magyar szöveget, ha meg angolra állítod akkor ugyanúgy visszabeszél mint Siri. Ezért sem volt biztos hogy az Apple engedélyezi ezt mikor augusztus elején a Google leadta, mert nyáron sokszor összehasonlították Sirivel és sokak szerint a Google Search jobb volt.
-
Judy075
tag
Sziasztok,
Előre is bocsánat a kérdésért, ha nagy butaságot kérdeznék.
Exchange-ként csak egy email címet lehet beállítani? A gmailt sikerült beállítanom, nálam rögtön megérkezik, hagy a gépre is. Így most annyira megtetszett a dolog, hogy szeretném a t-emailt is betenni, ha lehet.Köszi
u.i: Bocs icecave a hivatkozásért, a véletlen műve.
-
Csabee.
nagyúr
-
Bailey
senior tag
Kint van az új Google Search iOS-re. Jó sokára hagyta jóvá az Apple.
-
Ragnar95
félisten
válasz
sirszevenap #16724 üzenetére
Mivel bankkártya számot kell megadni, nem számlaszámot...Szerinted a számlának van lejárati ideje, meg biztonsági kódja?
-
Kommy
veterán
válasz
sirszevenap #16724 üzenetére
bankkártya szám kell nem számlaszám, olyan kártyát válasszál ki mint amilyen a regisztrálni kívánt kártya.
-
sirszevenap
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy iTunes-ba a számlaszámot milyen formátumba kell megadni? OTP-s a kártya , gondolom akkor MasterCard-ot kell kijelölni. De sajnos sehogy nem fogadja el a számlaszámom.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #16719 üzenetére
Sajnos így van.
-
erdoke
titán
Nem látom, miért ne tudná, de én az outlook.com-os címet egyelőre csak aliasként aktiváltam, úgyhogy 100 % biztonsággal nem tudom kijelenteni. A live.com, hotmail.com/hu, windowslive.com címek tökéletesen működnek. Szerintem nem a cím, hanem a mögötte álló szerver a lényeg, és MS-éknak nemigen akad gondja a normális Exchange támogatással.
-
Kicsirics77
veterán
Az fma már megint napok óta nem jelenit meg semmit,másnál is igy van gondolom.
-
HUTCHDB
nagyúr
pc-n nézegetem az app shopper oldalt.
itt találtam 2 programot, amit le is töltöttem átirányítást követően.
megnéztem az itunesben, és ott is van a 2 alkalmazás.
szerettem volna a telefonra is rátenni, de szinkronizáskor döbbentem meg...
ha szinkronizálni akarom, akkor letörli a jelenleg az i4s-en lévő programokat és csak a új 2-őt teszi fel a gyáriakon kívül.
no ez akkor most hogy is van? -
Dusee
őstag
üdv!
lenne egy problémám.
újrahúztam a gépem, és azóta a teló azt írja ha gépre dugom, hogy "A töltés nem támogatott ezzel a kiegészítővel".
legfrissebb iTunes fent, több portban próbálva
az egyik portban pár percig tölt, de utána ott is kiírja.
valami ötlet, hogy mi lehet a probléma?
köszi(#16712) DanielK: sajna csak ez az 1 kábelem van, de eddig működött gond nélkül, és hálózatról is tölt rendesen.
tuti a kábel lesz a rossz?(#16713) Parasite: hát mikor rádugtam a telót sikerült telepítenie az illesztőket, próbáljam meg letörölni az iTunest és visszarakni?
-
Dexar007
veterán
Na, de legalább működik mindkét teló..szóval mégis csak sikerült két kártyát elbaszarintani a vágással..
( régi telefonokban még jók viszont)
Más.: A 4S sokkal lassabban talál hálózatot mint a "régi" 4-es..ez, hogy lehet ? Vagy ez csak nálam van így? -
Dexar007
veterán
Megvolt a micro-sim csere a vodafone-nál.
Természetesen nem cserélték ingyen, mivel ,,ha hibás a kártya, akkor azt nekik tovább kell küldeni ellenőrizni", vagyis maradt az 5000Ft-os csere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest