Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
kisjimy #164793 üzenetére
Viz alatt hangero gombokat kell nyomkodni ami azert nem eletbiztositas.
Arra van kitalava, hogy ha vizbe esik akkor azt problema nelkul megussza.
Ennek ellenere volt haverom aki mar fenykepezett vele medenceben, de azert ez lutri.
Van hozza veheto gumiszeru tok amiben biztos nem azik be (meg a korabbiak sem).
Ha nem akarnek izgulni en valami olyasmivel hasznalnam. -
rsanyi20
tag
válasz
kisjimy #164793 üzenetére
Azt is óvatosan... Főnököm 1-1,5 percre vitte be a tengerbe videózni a 7 Plusját, még csak nem is merítette le mélyre, csak alig 20cm-re, aztán mehetett is javításra. Persze ettől elvileg többet kellene bírnia, ott szerintem más "gyári" probléma is volt a készülékkel.. Sok ázott i7/i7 Plust hoznak be, mert mindenki azt hiszi hogy teljesen vízálló, aztán fél-egy óra strandolás után meg sírnak hogy meghalt
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Következő kérdésem lenne. Iphone 5s-hez létezik SD kártya olvasó? Leírom miért.
Van nekem egy Nikon fényképező gépem. Néha ha megyek fotózni, nem mindig tudom vinni magammal a laptopot, viszont a tablet és a telefon mindig nálam van. Valami olyasmire gondoltam, hogy csak kiveszem belőle a kártyát, belerakom az olvasóba majd telefonon vagy a tableten megnyitom. Létezik valami ilyesmi kiegészítő?
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
A mai napal tulajdonosa lettem egy iphone 7 plus 128gb kozmos fekete telefonnak. Sima i6-ról váltottam.Tudtok valamit,amire figyeljek? Igaz hogy ez ip67 es védelmet kapott,és pár fotót lehet vele lőni víz alatt? Nem búvárkodásra gondoltam!
-
always
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani zene/videóletöltő appot? Az app storebol sajnos lekerültek a régi iTube, iMusic appok, amiket most próbáltam leszedni vagy nem cachelik le, vagy tele vannak reklámokkal és nem cachelik le...A válaszotokat előre is köszönöm!
-
válasz
Peterzon94 #164787 üzenetére
iGlass és iStyle. Ezek minőségibb oldalak. Vagy akármelyik eredeti apple store!
-
Peterzon94
tag
Sziasztok, honnan tudnék rendelni minőségi üvegfóliát SE készülékre? Köszi a segítséget előre is
-
Egyre több a hír a 8-ról, a fele remelem fék!
Jó lenne az a kijelzőbe épített ID!
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Valamit nagyon nem értek az iPhone 6S mobilnet statisztikájaban.
Az összes mért adat kb 950MB, ha azonban a felsorolt alkalmazások által fogyasztott adatokat összeadom, sokkal kevés jön ki. (~-300MB)
Én értelmezném rosszul? -
agabe
addikt
válasz
kezdosql #164779 üzenetére
apro az a hardverapro hirdetesi resz
Nem fogod tudni melyik keszulek akksija megfelelo meg vagy total gaz hacsak nem
olyan maganszemelytol veszed aki felteszi a battery life appot tampontnak (az se 100%-os, se a semminel jobb)
Amugy meg egy akksi 4S-be kb 5ezer ha jol emlekszem es ebben talan a beszereles is benne van. -
kezdosql
tag
Az akkura ertettem, ugy hallottam, majdnem annyi egy uj akkut venni, mint a kutyu.
Kellemetlen megvenni es par het mulva akkura vadaszni.
Olyan boltra ertettem, ahol biztosan nem rossz akkuval adjak el.Nem tudom, mi neked az apro, a penztarcamban eleg keves van es biztosan nincs kozte iphone4.
-
kchris78
veterán
válasz
buvartacsko #164777 üzenetére
Persze, megvan nekem is az előfizuetés, fejlesztgetek is néha iOS-re. De nekem az a véleményem hogyha csak fejlesztői telefonon futnának ezek a béták akkor a hibák sokkal kisebb része jönne elő, amit visszaküldenek a Feedback app-al...
-
kchris78
veterán
válasz
tboldi #164774 üzenetére
igen, 10-est mar nem fogom visszarakni az tuti... elszallt a mentesem mielott igazabol kiteszteltem volna (vagyis engedelyeztem 11 alatt is), ujra meg 10-es miatt nem fogom telepiteni az egeszet... ezt majd akkor ha 11 alatt kijon a vegleges... ugy a biztos. meg mar szeptember sincs tul messze mikor a vegleges jon
.
-
kchris78
veterán
na azert az ios11b4 meg nem az igazi... vannak programok amik igencsak szivjak az akksit, 1-1.5 oraja vettem le toltorol a 7plust es ebed kozben nyomogatva mar 92%... azert ez sok... ugy h fenyero alacsonyan volt.
-
Clemi
veterán
válasz
bnorci71 #164770 üzenetére
Az i7-et elbírja és nem bukik le ha döccen az autó. A CD tálcába dugható verziónak szorítható a csuklója, az tuti nem mozdul el.
A fémlapot én úgy tettem fel, hogy a ragasztható fólia alapot feltettem a telóra és arra ragasztottam a fémlapot. A tok belsejébe is jó ötlet de mivel én cserélgetem a tokokat és időnként átlátszót is használok, egyrészt mindegyikbe kellene ragasztani, másrészt elég szarul néz ki az átlátszó tokba ragasztott fémlap, mert a ragasztós felülete nem homogén.
-
válasz
bnorci71 #164770 üzenetére
Én időnként megtisztítom, nálam még nem tömődött el. Elég régen megvan tényleg, és működik. Magam sem gondoltam, hogy így beválik majd. Ennél sokkal rövidebb használhatósági időre számítottam. Fejből nem tudom, mikor lett megvéve, de még az előtt, hogy Samsung Note 2 újdonság volt, mert a tartóm előbb volt mint az a telefon.
-
bnorci71
addikt
válasz
hitman77 #164763 üzenetére
a jó kis haza utakon se esett még le, mondjuk nem offroadoztam vele
se a rácsból se a mágnes nem engedett még el, az üveg fóliát leszedte a hátuljárólbár ugye nem tud rendesen tapadni az üvegfólia mert nem sík illetve a logó kiemelkedik picit
2oldalas ragasztóval, van a csomagba, viszont eltávolítani a teló hátuljáról egy rémálom még az 5s-re raktam fel a gyárival, most az SE-re viszont sajnáltam volna felrakni így a tok belsejébe ragasztottam bele
én azért szeretem mert nem kel 2kéz hozzá ,hogy rögzítsem csak odateszem és kész levenni is ennyi
ja innen az apróról rendeltem a tartót
Clemi #164765
ez még jobb mert csuklós
magad felé lehet fordítani szépen lehet beszerzek egy ilyet
a csukló elég szoros?Lugosi #164768
nanopad a neve az anyagnak 6-8éve már volt ilyen műszerfalra dobható rögzítőm mint egy szilikon lap olyan csak idővel a pórusai eltömődnek hiába mossa az ember Lidl-be is szokott lenni tenyérnyi méretbe
-
vasi89
őstag
Ha valakit érdekel és még nem nézte..
Az apple levitte 7-ről 3,5-re a ligthning jack átalakító árát. Így már én sem elégedetlenkedek, mert kb a jobb minőségű után gyártott is ennyibe kerül. Úgyhogy életem legnagyobb problémája megoldódott
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
-secret- #164762 üzenetére
Én meg pont azért szeretem, mert felemelem az asztalról, hogy zsebrevágjam és közben pont rá tudok nézni, hogy nem maradt-e le valami értesítésről
Szóval szerintem egyénfüggő, érdemes bekapcsolni és kipróbálni. Zsebben nem fog aktiválódni, a közelségérzékelő úgyis letiltja.
-
Clemi
veterán
válasz
hitman77 #164763 üzenetére
Én ilyet kezdtem el most használni. Nagyon szoros és jól tart a hűtőrácson, a mágnes pedig tényleg nagyon erős. Az ágy fölött próbálgattam előtte. Alaposan meg kellett ráznom, hogy elengedje. A fém lapot lehet a tokba is tenni, akár nem is kellene beleragasztani, de én feltettem egy ilyen 40mm-est a telefon hátlapjára de arra a matrica felületre ragasztottam, amit a tartóhoz adnak. A tartó mellé is ad a gyártó fém lapot, de nekem egyrészt ezüst volt a dobozban, másrészt csak 35mm-es.
Ugyanitt van ennek a gyártónak CD nyílásba dugható változata is az is jól tart, de az i7 a súly miatt azon már kileng, rezeg, de le azért nem esik. -
sledgebandit
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Apple Music-on letöltöttem egy albumot, hallgattam, minden rendben volt. Ma reggel ismét szerettem volna lejátszani, de az album gyakorlatilag földarabolódott, minden zeneszámot külön vett és "unknown artist"-ként kategorizált. Szeretném eltávolítani a könyvtáramból, de csak a letöltéseket engedte eltávolítani, magát a zeneszámokkal nem csinál semmit, hiába nyomok rá, hogy eltávolítás a könyvtárból. Most próbáltam újra letölteni, de " a letölteni próbált termék már nem érhető el ". Így most már se letölteni, se eltávolítani nem tudom. Valaki találkozott már ilyennel?
iPhone SE ; iOS 10.3.3 -
bzs73
őstag
Üdv.
Én most vettem észre van ez az emelés az ébresztéshez funkciót. Ezt használjátok? Zsebben nem ébreszti fel a telót feleslegesen? Bár most hogy próbálgatom ha függőlegesen van akkor nem ébreszti fel. Végül is nem rossz ez a funkció. -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Szombaton megyünk egy hosszabb útra ahol az iPhone 6 lesz a navigáció (Wazze). Mivel nagyon meleg van mostanában a szélvédőn levő tartóban folyamatosan túl melegszik a telefon. A klímát nem tudom folyamatosan oda irányítani mert akkor mi kapunk hőgutát. A lényeg hogy egy használható hűtőrácsra rakható telefon tartóra lenne szükségem. Tudtok ajánlani ilyet?
-
nofi
addikt
válasz
4264adam #164755 üzenetére
Ezt ne várd, soha nem fognak 2 SIM helyet hagyni az iPhoneban, másrészt ennek a lekezelését a szolgáltatótól várják el az Applenél hosszútávon. Ez egyébként reális is, a mai processzorokhoz, memóriákhoz viszonyítva egy SIM kártya indokolatlanul nagy és igazából a szoftveres megoldásoké a jövő. Évről évre felröppen a dual simes hír, de más rég lennének rá utaló jelek az iOS-ben.
-
jookomak
őstag
válasz
4264adam #164755 üzenetére
Az apple szíve szerint már a sim kártyát is elhagyta volna, nem hogy másikat rakjon bele. Csak ugye a szolgáltatók még nem állnak készen ilyesmire. Minden mm hely kell az új fícsöröknek, mint pl a taptic engine. A hetes az első iphone-om, de nem dobtam hanyatt magam az érintős home gombtól. Inkább csak olyan meeh. Ok. Ez itt így van.
-
4264adam
veterán
Agymenés következik:
Milyen csoda lenne, ha az Apple piacra dobná a Dual Sim-es Iphone-t. Utálok kát telefont cipelni "céges/saját". Céges droid lassú, rossz fényképező tulajdonság, gyors merülés. Hívás átirányitás/ email kliens van, de csak a Dual sim lenne az all in one számomra
-
rsanyi20
tag
Napi csoda: Behoztak hozzánk egy 6s-et, ázással, meg azzal a hibával hogy nem működik a némító gomb. Kérdezzük hogy mikor történt a baleset, és mondták hogy 6 napja. Elkezdtem szétszedni és a telefon belsejében szó szerint állt a víz,de hihetetlen mennyiségű volt, szó szerint ki lehetett önteni belőle pár centilitert simán, természetesen az összes indikátor piros. Kivettem az alaplapot, kapott egy ultrahangos tisztítátlst, és utána hiba nélkül üzemelt tovább. Nagyon nagy szerencséje volt a nőnek hogy 6nap alatt nem tett tönkre mást a benne lévő víz
-
antocskin
tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy nem fogadott FaceTime hívásokról hogyan lehet értesítést kérni? Ha valaki keres és éppen nincs netes kapcsoltat később nem jelzi, hogy kerestek. Szintén zavaró, hogy ha hívok valakit (FaceTime) aki éppen nincs netkapcsolatban úgy hallom mintha a telefon kicsengene, holott nem történik semmi. Érdekes mert egyéb alkalmazások (Viber, WhatsApp, stb.) legalább azt jelzik hogy kerestek korábban. Van erre valami megoldás?
Köszönöm!
-
Fricy78
tag
válasz
buvartacsko #164751 üzenetére
Nem az adataimnak nincs értéke, hanem az opciónak. Vagy online tárolja az adataim az app, vagy ha nem, és szükségem van rájuk, akkor nem törlöm a telefonomról az appot. Ha már törlök egy appot, azt általában végleg törlöm, mert már nincs rá szükségem.
-
kchris78
veterán
-
Ragnar95
félisten
-
anytime
őstag
Sziasztok,
a következőben segítsetek nekem légy szíves!Adott egy applikáció (legyen pl. a NSO; Viber; bármi), ami a letöltéskor x MB, de az eltelt idő függvényében szép lessen 2x - 3x-re "hízik", nyilván az esetleges képek, letöltött tartalmak miatt.
A manuális törölgetés (Viber képek) mellett van rá mód, hogy ezeket az applikációkat, azok méreteit a letöltéskori méretükön tartsam valamilyen programmal vagy iOS beállítással?
Előre is köszi, üdv:
A -
törölt tag
Jelen pillanattól kezdve egyre aktívabb leszek a fórumon.. 6s+ 64gb-ra esett a választás. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
-
batai15
félisten
válasz
Šolaire #164734 üzenetére
Aprón megbízható eladó meg 92-98 között adja.
A közelben itt fistphone van ,100 k most náluk amúgy 110ha esetleg 1 hónap múlva nem ennyi lesz náluk akkor marad az aprón található eladók egyike .
Várni már én se tudok de muszáj minden pillanat szenvedés a mostani telefonnal,folyamat az asszony 5s-et nyomkodom ha úgy van -
kezdosql
tag
Szerintetek hol lehet Bp-en szert tenni megbizhato Iphone4 vagy Iphone3-ra?
Egy jo ideje keresgelek hiaba.:-( -
válasz
agabe #164725 üzenetére
Szabványok, és szabványos megoldások, hát igen, sok gyártónak ez nem sokat jelent. Pl az apple is nem tudom miért ragaszkodik a saját töltő/adat-csatlakozójához, amikor van kiváló szabványos usb c, illetve micro usb mikor volt. Bluetooth, igen, hülyeség, hogy nem lehet pár dologra használni - bár ezzel összefüggésben egyetértek velük, mikor próbáltunk bt átvitelt egy barátommal 2 androidos telefon között, hol akarta hol nem, megértem őket hogy azt mondják, hogy oké felhasználói élmény, ilyen esetleges szenvedések kösz, de kösz nem.
-
madgie
titán
válasz
agabe #164725 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy az android a saját gyártós, ezerféle OS miatt annyira szegmentált, hogy egy sz@ros screen mirroring/miracast sem feltétlenül adja magát. Az volt a mókás, amikor a Samsung Smart tévén YT-n nem lehetett átdobni a képet Samsung telefonról, mert elvileg csak XY típustól felfelé megy, az asszony iPhone-ján meg egyből feldobta a YT app a tükrözés ikonját és ment is.
-
agabe
addikt
válasz
lugosi #164724 üzenetére
Azért van pár dolog ami kb standardként működve elfogadott sok gyártó esetében (bluetooth file küldés, usb c, képernyő tükrözés telóról tv-re..stb) és működik mindenféle készülékek között amiket apple nem támogat. Van saját megoldása, de így "kényszerít" saját ökoszisztéma használatára ami más gyártóknál azért nem ennyire erős.
Ha meg esetleg valamelyik androidos gyártó úgy döntene, hogy támogatni akarja az airplay-t pl. akkor nem tudom arra adna-e engedélyt apple, vagy megadná hozzá a szükséges technikai alaptámogatást. -
válasz
Snoop-y #164719 üzenetére
"Valoszinuleg nincs tul nagy piaca. Ha lenne ra nagy kereslet akkor tamogatna."
Ha ezt arra írtad, hogy miért nem támogatja az android az apple tv-t, akkor szerintem sokmindent nem értesz még ebben a témában.
Ez egyszerűen arról szól szerintem, hogy miért támogatná az android az apple tv-t? Miért támogatná, hogy az usereik egy másik rendszer felé mozduljanak el? Vagy miért írna az apple olyan appot androidra, ami támogatja az apple tv-t? Azért fektessenek bele munkát, hogy ne iphone-t vegyen az user az apple tv mellé? Ugye?
Az apple pedig néhány külső szabványt azért nem támogat, mert van rá saját megoldása (airplay). Nyilván az ő részükről is érthető, hogy nem tesznek bele plusz munkát ingyen azért, hogy más gyártók platformját támogassák úgy, hogy közben a sajátjuknak konkurenciát csinálnak a saját költségükön. Ezt nem kell magyarázni úgy gondolom. -
misiizsai
tag
Sziasztok!
Az normális hogy mostanában a 10.3.3 al a 6s en gyakran találkozok laggal? Nálatok mi a helyzet? -
vasi89
őstag
válasz
vasi89 #164330 üzenetére
Jártam az icentre-ben, azt mondták hívjam a supportot, mert ők nem akarják így átvenni. Felmerült a kérdés, hogy a support mégis honnan tudná, hogy leadhatom e ha nem is látja?
viszont azt mondta, hogy valószínűleg nem cserélik mert nem rendeltetésszerű használat. Hát hogy a jóistenbe kéne használnom ezt a vackot? Zsebre rakom a telefont akkor törik a kábel... De biztos én vagyok a béna, pedig töltőkábelből nagyjából egy 5 éveset használok, ami másnak 1 évet sem bír, Ezt csak azért írtam, hogy megelőzzem az ilyenfajta kommenteket
-
Snoop-y
veterán
válasz
aujjobba #164717 üzenetére
Valoszinuleg nincs tul nagy piaca. Ha lenne ra nagy kereslet akkor tamogatna.
Amugy meg nem tul okos dolog ezzel vagdalkozni. Nem kifogast kell keresni hanem megoldastEn meg most ismerkedek az iOS okoszisztemaval (hackintosh van egyelore, majd jovore ha kijon az uj MacPro akkor lehet valtok attol fugg mennyire lesz upgradelheto) es mivel Android/Blackberry hatterrel rendelkezem nyilvan hasonlitgatok (nem arra koncentralok, hogy ki a jobb mert olyan ugy sincs max egyes felhasznalasi szokasokra ravetitve jo vagy jobb megoldasok)
-
kchris78
veterán
válasz
agabe #164707 üzenetére
Kíváncsi vagyok, szerintem a 7S azért kicsit lejjebb fogja szorítani a 7-es árát. Kíváncsi vagyok arra is hogy mennyien fognak váltani. Sokan vannak még 5s-6-on, és a 6-os 1GB RAM-ja azért ahogy olvasom mostmár igencsak korlátozó tényező, lassan be kell indulnia a cserének és az nagy mennyiséget jelent, ahogy látom a metrón meg bárhol (kamerán látszik rögtön) még 7 sincs csak 6/6s.
Várom már az i8-at, vajon mennyire fog megfogni, elkap-e az instant get érzés és kifizetek érte bármennyit vagy azt mondom hogy a 7plus az még kiszolgál legalább egy fél évet, ha már váltottam mostanában 7-ről. Főleg amennyibe kerülni fog, a zug-GSM-ek meg pár db akik behoznak hardverapron, lehet 500k közelébe is fel fog menni....
-
danilla
őstag
válasz
Snoop-y #164714 üzenetére
"Ennyi erovel akkor le is huzhatna az alma a rolot es ne tamogasson semmit ami nem az o termekuk..." Hat pedig ha tetszik valakinek ha nem, sok esetben nagyon is ez a helyzet, es nem ugy tunik, hogy mostanaban nagyon le akarnak huzni a rolot.
"elvarhato egy nagy gyartotol, hogy alap megoldasokat tamogasson rendszer szinten." Persze, hogy elvarhato, tamogatja is. Rengeteg dolgot tamogat az ios rendszer szinten, csak eppen a sajat okoszisztemajan belul. Kar ezen sirankozni es mint batai kollega tette, felesleges azt hangoztatni, hogy a konkurens rendszerben ez milyen jol mukodik. Es szerintem ezt megerteni nem ifanatikussag.
-
Snoop-y
veterán
válasz
danilla #164690 üzenetére
Szerintem nincs igazad. A mai vilagban teljesen elvarhato egy nagy gyartotol, hogy alap megoldasokat tamogasson rendszer szinten. A screencast/mirror pont ilyen ugyanis nem droidfuggo. Miert kellett jonni ezzel a miert tamogatna mas gyartot? Ennyi erovel akkor le is huzhatna az alma a rolot es ne tamogasson semmit ami nem az o termekuk...
-
válasz
bjergerking #164711 üzenetére
Én is pont így szoktam csinálni, mindig nullázom fordulókor (jó, néha elfelejtem). Amúgy nekem is pontos adatokat szokott mutatni, csak a lehetőségét vetettem fel.
-
talamasca
senior tag
Nokia 7650 megvétele óta használok smartphone-okat, 2009 óta iPhone-t.
Nehéz újat mutatni a témában, persze ettől még hibázhattam volna én is. De most nem ez volt az eset.Reggel beszéltem az ügyfélszolgálattal, és megmaradt a netem.
De! Milyen biztosíték van az ügyfél kezében ilyen esetekben? Semmi.
Korábban is volt olyan, hogy az én kimutatásom alapján még nem szabadott volna elfogyni a keretnek, mégsem adtak helyt a panasznak, mondván, az ő mérésük a jó.Az üzenetet meg kiküldték...
Nem kóser ez, de nagyjából a kezükben vagy. Ennyiből tiszta a korlátlan net, ott nincs ilyen probléma.
-
Laca1212
őstag
-
Az icloudba fotókat nem lehet még szándékosan se feltölteni mobilneten (sajnos, nekem jól jönne).
Szerintem ezeknek a hirtelen adatfogyásoknak az is lehet egy oka, hogy lehet, hogy a telekom app nem naprakész, ahogyan a mobilnetet méri, és az user ténylegesen elhasználja ezt az adatmennyiséget, de este amikor ránéz, akkor még úgy tűnik, hogy megvan. De természetesen az sem zárható ki, hogy rosszul mér a rendszerük.
-
agabe
addikt
válasz
syIex #164706 üzenetére
7S-bol lesz itthon is hamar es eleg sok, de 8-asbol mar nem igazan valoszinu inkabb ev vege mivel van ra esely, hogy kesobb kezdik forgalmazni mint a 7S-eket, es nem tudnak eleget gyartani sem, igy hianycikk lesz. Ha jol sikerul akkor meg foleg.
Annyira nem nyomja le a 7-es arakat, mert mas kategoria lesz. 400ezer Ft korul kaphatsz egy I8-at ha szerencsed lesz meg iden, 300 ala meg sok ido mire beesik, de en csak a fuggetleneket nezem szolgaltatoknal nem tudom mi lesz a helyzet es az egyedi kedvezmenyek, pontok stb. ugyis mindenkinel mas opciokat adnak.
A lenyeg, hogy sima 7-es ara esni fog tuti kb ugyanugy mint tavaly a 6S-ek, es 8-ast nem fogsz konnyen kapni mert keves lesz es nem hamar. -
válasz
agabe #164705 üzenetére
Tavaly és tavaly előtt is már 2-3 hétre az Amerikai start után itthon is megjelent. Úgy körül jár le a hűségem a T-hez, szóval szerintem jó áron fogom tudni majd kihozni. Mindenképp csak a 8 vagy a "meglepetés" telefon érdekel, a sima 7S semmi képen sem. Ezért gondolkozom a korai eladáson, mert ha az "X" jól sikerül akkor szerintem nagyot nyom le az árakon..
-
agabe
addikt
válasz
syIex #164701 üzenetére
Minel korabban adod el annal tobbet kaphatsz erte de, hogy pontosan mikor fog nagyobbat esni az most nagyon fugg az I8-tol milyen lesz vegul, es, hogy az mikor lesz rendesen varakozas nelkul kaphato (valoszinuleg itthon ev vege fele vagy utana). Az is szamit mennyi ujdonsagot hagynak ki 7S-ekbol a kijelzon kivul ami 8-ban benne lesz, mert ha csak erosebb hardver lesz akkor annyira nem fogja mozgatni a nepet, hogy valtsanak 7-rol, igy tovabb maradhat magasabb az ara a sima 7-eseknek.
Normal esetben vannak eladasi hullamok amikor tobben kezdik eladni, es akkor idolegesen alacsonyabb is lehet az ar mint mondjuk akar 2-3 hettel kesobb.(#164704) sylex1:
lehet egy honap mulva 150, es lehet ket honap mulva 160, de akar forditva is. Ez joslas szintu kicsit, es benne vannak ingadozasok amikbol nem biztos, hogy hullamhegyet tudsz kifogni, de annyi tuti, hogy tendenciajat tekintve csokkenni fog az ar, csak persze ott van tenyleg, hogy amikor eladod utana valami olcsobbat hasznalni egy ideig nem mindig jo erzes. -
oba
addikt
válasz
talamasca #164699 üzenetére
Nem lehet, hogy valami tényleg lezabálta éjszaka? Mondjuk fotókat töltött fel icloudba vagy ilyesmi. Amúgy nem értem, hogy éjjel, amikor az ember alszik, miért fontos az aktív net kapcsolat
Én mindig kikapcsolom. Persze ez zárójeles volt, simán elképzelhető hogy a T cseszett el valamit a nálad. Ezzel együtt azért a beállítások / mobilhálózat menüpont alá nézz be, hogy mi mennyit használt, és azt is nézd át, hogy melyik app használhasson mobilnetet. Amelyiknek nem fontos, attól vedd el a jogosultságot.
-
Most éri meg eladni az előző szériát vagy még lehet várni vele 1 hónapot mielőtt leesik az ára?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest