Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
Kettő tokot vettem
Elsőnek egy epico tokot vettem:
https://www.icentre.hu/termek/epico-pro-flip-case-2-ipad-pro-11-2018ipad-pro-11-2020-ipad-pro-11-2021air-4---red#25-108Másodszor pedig ezt:
https://www.alza.hu/uniq-trexa-antimikrobialis-tok-az-ipad-pro-11-2021-keszulekhez-kek-d6799684.htmazért vettem meg ezt a másodikat, mert ezzel alacsony szögű állásba is lehet tenni az iPadot.
Mind a két tokot minőségének érzem, ez utóbbit jobban szeretem az alacsony állás miatt, viszont “bumfordibb”, mint az epico. -
Sumptuous
senior tag
Elég régi eszköz már, a rendelt alkatrész is lehet bőven több éves. Ennyi idő alatt mélymerülésbe tud menni a cella (3,4V alá is), ilyenkor már nem tölt rá az iPadben lévő elektronika. Ha ki tudtad cserélni, gondolom megoldható az is, hogy feléleszted előbb az akkut egy megfeleleő töltővel ~ 3,7V környékére tölteni, akkor felismerné a rendszer és töltené is. Ha sokáig volt ebben az állapotban a cella, nem szabad jelentős üzemidőre számítani.
Mikori gyártású az akku?
[ Szerkesztve ]
-
Semin
senior tag
válasz Pocak71 #43594 üzenetére
Semmi nem kell emulálni simán tölt PC-ről bármelyik ipad, és is így töltöm a pro-m.
Szedj le egy iTunes-t és próbálj egy recovery-t. Sokkal valószínűbb, hogy az akkucserenél megzavarodott az OS. Ha van bitonsági mentésed állítsd vissza azt.(Az akku sosem üres. Ha így tárolnák erősen degradálódnanéhány hét alatt.)
[ Szerkesztve ]
-
Pocak71
újonc
Sziasztok,
Elnézést, ha volt már ilyen téma, de nem néztem végig 9 évet.
iPad Air (Gen 1) téma.
Halogattam az akksi csere megrendelését üzletben, egészen addig, amíg felpuposodott a régi. Nosza jó, gondoltam, akkor cserélem én. Megrendeltem az akksit, megjött kicseréltem. Ha rádugom Apple töltőre megjelenik a logo (nem fut csík alatta), majd az egész képernyő egy egy pillanatra bepirosodik. Ezután a folyamat újra indul.
Kipróbálva a főgomb+felső gomb kombinációt, kb. 35 sec után a mellékelt képernyőt dobja be. Ez ok, de ha kihúzom a töltőről, eltünik és ha átdugom PC-re (nincs Mac-em) ott semmi nem történik. Ebből azt következtetem, hogy, az akksi üres, de tölteni csak akkor fog, ha a reset sikerül, de a reset nem sikerül, mert üres az akksi és a PC-ről pedig (mert nem Apple töltő vagy Mac) nem fog tölteni. 22-es csapdája.
Kérdésem tehát, hogy van-e valami olyan eszköz, amivel a PC-n lehet az Apple töltőt emulálni. Sok évvel ezelőtt írták itt az Aicharger nevű programot, nagy nehezen levadásztam, de a telepítés után nem is láttam, hogy működne.
Egyáltalán, esetleg egy Mac-en elindulna ilyen állapotban?
Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
iPad 10,2" 9th genhez keresek tokot. Használja valaki a lentiek közül valamelyiket? Mi a tapasztalat velük?
SWITCHEASY iPad 10.2 (2019-2021) origami védőtok
SPECK Balance Folio tablet tok iPad 10,2" (2019/2020/2021) modellekhez
Egyébként melyiket ajánlanátok? A penciltartó nem szempont, a stabil megtámaszthatóság annál inkább.
Köszönöm a véleményeket.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
zioncsabi
tag
Ipad air5
Vizallo? Csak onnan jutott eszembe, higy a furdeshez most ezt vittem magammal a telefon helyett es a 7-8 eves rutin utan, most jutott eszembe, hogy ezzel ovatosabban kell banni -
arn
félisten
válasz szabonagyur #43587 üzenetére
Nemitsd le.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
addikt
válasz szabonagyur #43587 üzenetére
Melyik játékban?
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
zolda
tag
sziasztok!
iPad 9 (2021) 64 GB wifi -t tervezek vásárolni. ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- alapból mekkora szabad tárhely érhető el a 64 GB-ból?
- OTG kábellel (lightning to usb A) megoldható pendrive csatlakozása? kapna elég feszültséget?
- mit vesztek ha nem hivatalos istyle boltban veszem, hanem pl. btel-nél 1 év apple garanciával hirdetve?
köszönöm. -
félisten
Elég fura BUG-ra találtam. Le van véve a hang az ipaden, de egy játékban mégis van hang
-
koadam777
csendes tag
válasz Luser2000 #43582 üzenetére
Köszi szépen.
Annyi a gondom ezekkel, hogy mind fizetős, ami persze teljesen normális.
Ingyenes verziójuk pedig kb hasznàlhatatlanok.
Van esetleg olyan, ami full ingyenes? Lakásfelújítás lesz, aztán gondoltam megtervezem programban, de mivel nem ez a munkám, nem fizetnék csak emiatt elő. -
Luser2000
addikt
válasz koadam777 #43581 üzenetére
Én korában ezt használtam:
https://www.magicplan.app/Képes arra, hogy a kamera segítségével készítsen egy hozzávetőleges alaprajzot, illetve méreteket vegyen fel. Persze mindezt lehet manuálisan is csinálni. Van (korlátozott) webes felülete is. Ingyenesen is elérhető, de a tervek száma minimális lesz.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
koadam777
csendes tag
Sziasztok,
Tudtok esetleg segíteni, olyan app-ot keresnék, amivel könnyen lehet házak alaprajzát elkészíteni, megjeleníteni 3D-ben, esetleg belső tervezéseket, látványterveket végezni? Van aki használt több félét és tud ajánlani, lehetőleg olyat, ami ingyenes verzióban is bőven használható alap funkciókkal?
Ipad Pro-n szeretném használni.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
Nope
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Semin
senior tag
válasz CharlieDrop #43577 üzenetére
Azokat anno nem is hamisították ilyen jó minőségben.
AP/AP2-ből én csak olyan hamisítványt láttam láttam, amit fel sem ismert rendesen a telefon. Csak BT bohóckodás árán lehetett kapcsolódni. Persze ez csak az én tapasztalatom.Viszonyt az tény, hogy a 3-as és a pro/pro2 szériánál nagyon-nagyon körültekintőnek kell lenni.
[ Szerkesztve ]
-
tzatzikiii
tag
válasz Gubu0101 #43575 üzenetére
Szia!
Igen, sajnos tudom... és a vicc az, hogy fogalmam sincs, mitől, nem érte semmiféle attrocitás, eléggé vigyáztam rá...
Nekem az is segítség, és nem OFF, ha pl ezt tanácsolod / tanácsoljátok, hogy felejtsem el, ez esetben a kérdésem: ha saját áramforrása nincs a keyboardnak, és mondjuk nem használom az usb c aljzatát sem a keyboardnak, akkor is tehet kárt elméletben az új ipadben?
Az output voltage kimérése nyilván nem mindenható dolog, de az aggályaimat kicsit csitítaná, azért is fordultam az itteniekhez, hátha valakinek van, és ki is tudja mérni. De a tanács is segít. -
Gubu0101
veterán
válasz tzatzikiii #43574 üzenetére
Szia.Az eleg csunyan megegett En biztos nem kiserleteznek vele,ha azt a csatlakozast nem lehet cserelni,akkor lehet el kell engedni inkabb.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
tzatzikiii
tag
Na, linkek újra:
https://photos.app.goo.gl/ZWZCz5Br9dLLgqRz6
és
https://photos.app.goo.gl/w5N2E1myhFxuXeLPA
Hátha most nem broken.
-
tzatzikiii
tag
Sziasztok!
Próbáltam visszakeresni, de nem találtam idevágót.
Van egy Ipad Air 5öm + magic keyboard prom. Hosszú az alapsztori, de a kettő között lett valami ismeretlen okból egy hiba, zárlatos lett a Smart Connector.A support sokadik körre az ipadet cserélte méltányossági alapon, a keyboardot nem (eredetileg semmit nem akartak cserélni, mert szerintük véletlen külső ártalom, végül az ipadet cserélték). A kérdés a Magic keyboarddal kapcsolatos: a smart connector male pinjei közül a középső körül van égésnyom/korrózió, bár egyébként működött így. Viszont az új géppel nem merem összerakni.
Kimértük a pinek közötti kimeneti feszültséget, ld itt:
1-3 között 2.75V, 1-2 között 1.01V, 2-3 között 1.70V.
Nem találunk dokumentációt arra vonatkozóan, hogy mik a normál értékek.
Esetleg közületek valaki ki tudná mérni a sajátján? Elképesztő hálás lennék, segítene dönteni, hogy menjem-e használni a régi keyboardot az új ipaddel.
🥰
-
Semin
senior tag
válasz tacsk0 #43569 üzenetére
A hamis cuccok extra funkciói (zajszűrés, áthallás, fejkövetés [kép] stb.) nem működnek. Minden másban a megszólalásig hasonlít. Az eszközök fel fogják ismerni.
Le kell tesztelni a funkciókat. Legjobb tudomásom szerint a sorozatszámok ellenőrzése nem vezet eredményre, mivel létező cuccok másolatai. -
tacsk0
aktív tag
iPados 16.5 is azonosítani tudja a hamis EarPods-ot?
-
Gubu0101
veterán
válasz szabonagyur #43565 üzenetére
Szifon is megirta mar,hogy mert lett ingyenes a fejlesztoi beta [link].
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
félisten
-
Gubu0101
veterán
válasz szabonagyur #43562 üzenetére
Lehet vagy csak annak aki anno betazott fejlesztoivel.Lehet leszedtem en is mar nem emlekszek.Nekem mind a 3 keszulekhez beadja.Bar van akinek elso iphone van a kezeben es igy is elerheto a dev. Franc se tudja mi alapjan megy Ipadon majd rakukkantok,de amugy szerintem kar vele erolkodni.
Iphone-ra nem rakom fol,mert anno is sokat kinlodtam a raiffeisenes appal,nem akar belepni betaban.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
nagyúr
-
jófejsrác
senior tag
válasz talamasca #43557 üzenetére
Feltettem 2018-ás pro-ra. Tükörsimán megy 1-2 “program bezárást” nem figyelembe véve.
Health app okés, zeneváltás közbeni átfedés nem tesztelhető, mert kilép az asztalra mikor belépnél a beállításokba. Az UI sok helyen kicsit csinosítva lett. Összeségében semmi extra, de rosszabb nem lett - egyelőre
Idővel biztosan jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Pedig de vártam rendes Findert, normális file kezelést
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
CharlieDrop
veterán
-
nagyúr
ja és akkor meg se említem hogy ez az egész Lockscreen újítás csak 1 év csúszásban van
se trükköt nem raktak bele, se pluszt ami miatt 1 évet kellett volna erre várni... mert tavaly már kész volt a kód hozzá, tehát a fejlesztők lenyomták, csak az idióta vízfejű apple fejesek mondták, hogy "ááá ha ezt most kiadjuk, mi lesz jövőre"
na mindegy, hagyjuk, süllyedő hajó... csak az a gáz, hogy még így is ez a legjobb telefon/tablet a piacon
-
félisten
-
nagyúr
Mély szánalom hogy azt a tetves Számológép appot nem adják ki végre….
mindegyik ingyenes app tele van reklammal, vagy egy ido utan fizetosse teszik… -
tacsk0
aktív tag
MacBook Air-en simán be tudtam állítani egy záró képernyő üzenetet. Ugyan ezt iPad pro-n hol tudom megtenni?
-
bigrob
őstag
válasz szpeti40 #43536 üzenetére
Köszönöm, illetve a többieknek is!
Igazából a gépen menő játszadozást úgyse váltaná le semmi, tényleg nekem annyira kellene, hogy este lefekvés előtt tudjak nézni valamit, TV-t nem kapcsolom be ilyenkor, asszonyka aludjon nyugodtan
Konkrétan fel van ragasztva most is adapterrel a szekrényre.
Nagyon ritkán venném/veszem ki onnan.
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
consono
nagyúr
válasz CharlieDrop #43541 üzenetére
Pont az OS miatt írtam én is amit írtam, a vassal nincs semmi gond...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
xhege
veterán
válasz CharlieDrop #43541 üzenetére
Igen, ahogy írtad nem a vas jelenti már a korlátot...
-
sgery
őstag
válasz consono #43540 üzenetére
Szerintem ez gyerekes hozzáállás a részükről, aminél legfeljebb a vezetők röhögnek a másikon, de mindkét esetben csak a userek szívják meg :/
Az eddigiek alapján lightroomra/ps-re tökéletes az ipad (szerintem profi szinten), videó vágásra max egy plusz kijelzővel, tartalomfogyasztásra nagyon jó, emailre céges szinten csak részben, excel/word, számlázás, filekezelés stb. ahol különösen fontos a multitask semennyire se jó még plusz kijelzővel sem.
Értem én, hogy meg lehet rajta csinálni, de 20ad olyan sebességgel és görülékenységgel mint pc-n egy széles monitorral.Ahogy látom szerencsére az icloud se igazán jó windowson és google-ön, szóval semmi értelme átváltani, valahol úgyis szív az ember.
[ Szerkesztve ]
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
-
consono
nagyúr
Mert nem egy ökoszisztémán belül dolgozol Gondolom az Apple sem akarja, hogy a Google cuccai jól működjenek, meg a Google is csak azért ad ki mindent, amit kiad Apple-re, mert ott a sok user. Végül is közvetlen konkurenciái egymásnak...
Mondjuk szerintem profi munkára nem iPad való, de ez csak az én becsípődésem.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
sgery
őstag
válasz Rage47 #43538 üzenetére
Nem értem az üzleti stratégiát e mögött. Van, aki ezért otthagyja az ios-t, mert a google direkt szivatja? Inkább pont ezért tér át mindenben az ios-re szerintem.
Így első körben amúgy a lighroom exportból eljutni odáig, hogy azokat a google fotókba feltegyem egy jópár lépcsős folyamat és nagyon idegesítő :/
-
sgery
őstag
Vettem az ipad pro 11-hez egy logitech combo touch-ot - ez is drága de mégse egy magic keyborad árában fut..
Első körben alzánál egy felbontottat rendeltem, de az tiszta kopott, cigi+pacsuli szagú, rosszul működő leharcolsz állaptú volt (még hogy újjal egyező...) így ki is cseréltettem egy újra - tanulság: alzától csak újat..Van valami mód, hogy kitöröljem a gyári angol kiosztású billentyűzetet a rendszerből? Nem engedi, hogy csak magyar maradjon, mindig visszamászik a UK is (a bill. is uk..) és nagyon idegesítő.
Amúgy ez az ipad-es multitasking szerintem szégyen. Nagyon nehézkesen használható, nem mindent tesz ki egymás mellé (pl. gmail és drive), igazából át sem lehet húzni file-okat egyikből a másikba (pl. drive-ból gmailbe..). Valamire biztos jó, de hogy profi munkára biztos nem az tuti.
-
addikt
válasz bigrob #43530 üzenetére
"Esetleg használtan egy korábbi pro modell mennyire lenne jó nekem?"
Én egy 2018-as 11"-os Pro-t vettem vagy 2 hónapja, kb Air 4 árban tokkal, ceruzával.
Nekem nagyon bevált, még mindig gyors: Otthon már nekem is kiváltotta a laptopot/pc-t 80%-ban.
Tudom ajánlani, ebből is van már 12.9"-os.[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz bigrob #43530 üzenetére
Magara a filmnezesre felesleges draga ipadet venni, de ha nincs mas celod vele, es megengedheted magadnak, akkor miert ne venned meg a legnagyobbat?
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Most hogy lassan 1 éve almás vagyok, kezd megdögleni a droidos tabom is (végre.. ) így indokolt lesz egy új tablet beszerzése és elkalandoztam, hogy iPad-et kellene vennem.
99.9%-ban streamelt tartalmakat nézek, osztott netflix nem sokáig lesz, úgyhogy kb NAS-ról a Plex appot fogom a legtöbbet nézni.
Jó lenne egy Pro-t venni a 12.9" miatt, de erre a felhasználásra nem biztos, hogy a legoptimálisabb lenne.. Esetleg használtan egy korábbi pro modell mennyire lenne jó nekem?
Vagy vegyek simán egy idei iPadet?
Air valamiért megérné nekem a többletet? Annyit olvastam, hogy az tudja az újabb Apple Pen-t kezelni, de nem hiszem, hogy ha vennék is sűrűn használnám.
Köszi a tippeket!
Robi[ Szerkesztve ]
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Gubu0101
veterán
válasz vendingo #43528 üzenetére
Inkabb csak nem szeretek kiserletezni,ez ugy tunik befog valni.Azert akarnek tartalekba,mondjuk az 5db tulzas igaz.Meg 1-et szerintem rendelek jovoheten,meg azt a 3500-at is megeri.
-
addikt
válasz Gubu0101 #43525 üzenetére
Cserélgetni kell hetente, így kevesebb ciklust viszel bele. Azt nézd meg hogy ha nem használod egy hétig mennyit merül.
Viszont akkor érdemes lenne megjelölni őket valahogy. A hét B hét5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
válasz CharlieDrop #43522 üzenetére
Usb-c - a kabel van hozza.De en az ipad toltojevel toltottem fel.Most felment az ara 3500-ra asszem en meg 1800-ert vettem.Tegnap neztem,hogy majd lehet rendelek meg vagy 3-4db-ot tartalekba az kb orok elet,de varok vele hatha akciozak megint
-
Gubu0101
veterán
válasz CharlieDrop #43518 üzenetére
Most rajzolgattam a Shapr 3D-vel,azzal is tokeletesen mukodik
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Igen,jegyzetel probaltam,messengeren irtam,menuben mindenhol lehet vele navigálni.Eddig meg csak eddig juttottam el,csak egy gyors proba volt.
-
vendingo
veterán
Igen. Napi szinten használom. Relatív gyorsan merül intenzív használattal, de nagyon gyorsan fel is tölthető. Full jól használható.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
moleculez
veterán
Sidecar működik kábelen is? Elég instabil szegényke, gondoltam kábelen jobb lesz. De nem tudom hogy attól hogy a mac és az iPad össze vannak kötve most kábelen megy-e vagy nem. Ugyanúgy instabil szóval gondolom nem. Vagy van erre valami beállítás?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Dobobazsi
csendes újonc
Sziasztok! Kb. egy éve használom a 2014-es (!) Air 2-esemet, és azért elképesztő, hogy még mindig mennyire használható. A böngészés már picit kompromisszumos az A8X chippel, de a kijelző gyönyörű, és az akksi is tök jól bírja. Jó vétel volt.
iPhone 15 Pro // iPad Air 4 // Mac Mini M2 // Garmin Fenix 6X Pro Solar // Nikon D5600
-
Alg
veterán
Sziasztok,
Az lehet, hogy egy usb-a to usb-c kabel nem megfordithato?
Van egy hub aminek a bemeneti oldala usb-a, ezt akartam egy ipad pro m2-re kotni de nem mukodik az emlitett kabellel…
Hub amugy jo, kabel a masik iranyban szinten jo."I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
pzstm
titán
válasz TechN7ne #43506 üzenetére
kamera, hangszórók, és face ID is van a proban...(mármint kamera több-jobb, hangszóró kicist erősebb és sztereó ha jól rémlik)
hirtelen ez ugrik be
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
TechN7ne
nagyúr
Skacok ,
Az M1-es Air -en is thunderbolt bemenet van ,avagy egy iPad pro 11 kijelzőjéhez képest mennyivel kisebb a 10.9 szabvány?Pro 11 vs Air M1
csak a 120hz kijelző és a kisebb alap tárhely a különbség ,vagy van még más is köztük?[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
Eddig 300-400 fotonal sose toltottem at tobbet, ezt reszemrol teljesen elfogadhato sebesseggel teszi. De en nem vagyok profi fotos (2021 ipad pro es canon r6).
-
sgery
őstag
Nekem az sem tűnt hejde sebességűnek, legalábbis a sd kártya sebességét messze nem érte el. De majd tesztelek milyen gyors.
Letöltöttem most a sketchupot az ipad-re, kíváncsi voltam mennyire gyors. Hát, lenne még mit optimalizálni, nagyon is. Elég lassú és többször össze is omlott.
Én alapvetően kerteket tervezek, így elég nagy méretűek a file-ok és mivel minden fa/bokor irtó részletes, így nagyon sokat kell számolnia a programnak.
A 300mb+-os kertet be se tudtam tölteni, a 20mb-os is elsőre összeomlott mikor árnyékot kértem, másodjára kirakra de irtó lassan..
Próbáltam warehouse-ból is kisebb kert terveket bedobni azzal mit csinál (hátha a korábbi verziós pc az oka), de azoknál is összeomlott.
Sima, növények nélküli rajzolásra jónak tűnik.
Szóval úgy látszik erre (növényekkel teli képre) semmilyen szinten nem alkalmas - és látva, mit csinál egy davinchiben az ipad érthetetlen, hogy itt hogy nyekken meg. Gondolom optimalizálási hiba, de látom, hogy már több mint 1 éve jelen van ez az app, szóval idő volt rá...
Ennyi pénzt biztos nem ér meg így a sketchup amennyit van pofájuk elkérni az appban (8e/hónap)
(persze pc-n se egy álom a sebesség, amikor már a terv végén járok teledobálva mindennel, de sokkal kezelhetőbb)
Amúgy a webes sketchupba is szaggat ugyan ezen file nagyon durván, szóval a sketchup webes felület is eléggé basic, mint ha nem lenne nekik mögötte rendes farm.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest