Hirdetés
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Szia!
Igen, sajnos tudom...
és a vicc az, hogy fogalmam sincs, mitől, nem érte semmiféle attrocitás, eléggé vigyáztam rá...
Nekem az is segítség, és nem OFF, ha pl ezt tanácsolod / tanácsoljátok, hogy felejtsem el, ez esetben a kérdésem: ha saját áramforrása nincs a keyboardnak, és mondjuk nem használom az usb c aljzatát sem a keyboardnak, akkor is tehet kárt elméletben az új ipadben?
Az output voltage kimérése nyilván nem mindenható dolog, de az aggályaimat kicsit csitítaná, azért is fordultam az itteniekhez, hátha valakinek van, és ki is tudja mérni.
De a tanács is segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és a vicc az, hogy fogalmam sincs, mitől, nem érte semmiféle attrocitás, eléggé vigyáztam rá...
De a tanács is segít.