- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apple MacBook
- 3DMark (2013) eredmények
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Szia!
Igen, sajnos tudom...
és a vicc az, hogy fogalmam sincs, mitől, nem érte semmiféle attrocitás, eléggé vigyáztam rá...
Nekem az is segítség, és nem OFF, ha pl ezt tanácsolod / tanácsoljátok, hogy felejtsem el, ez esetben a kérdésem: ha saját áramforrása nincs a keyboardnak, és mondjuk nem használom az usb c aljzatát sem a keyboardnak, akkor is tehet kárt elméletben az új ipadben?
Az output voltage kimérése nyilván nem mindenható dolog, de az aggályaimat kicsit csitítaná, azért is fordultam az itteniekhez, hátha valakinek van, és ki is tudja mérni.
De a tanács is segít. -
tzatzikiii
tag
Na, linkek újra:
https://photos.app.goo.gl/ZWZCz5Br9dLLgqRz6
és
https://photos.app.goo.gl/w5N2E1myhFxuXeLPA
Hátha most nem broken.

-
tzatzikiii
tag
Sziasztok!
Próbáltam visszakeresni, de nem találtam idevágót.
Van egy Ipad Air 5öm + magic keyboard prom. Hosszú az alapsztori, de a kettő között lett valami ismeretlen okból egy hiba, zárlatos lett a Smart Connector.A support sokadik körre az ipadet cserélte méltányossági alapon, a keyboardot nem (eredetileg semmit nem akartak cserélni, mert szerintük véletlen külső ártalom, végül az ipadet cserélték). A kérdés a Magic keyboarddal kapcsolatos: a smart connector male pinjei közül a középső körül van égésnyom/korrózió, bár egyébként működött így. Viszont az új géppel nem merem összerakni.
Kimértük a pinek közötti kimeneti feszültséget, ld itt:
1-3 között 2.75V, 1-2 között 1.01V, 2-3 között 1.70V.
Nem találunk dokumentációt arra vonatkozóan, hogy mik a normál értékek.
Esetleg közületek valaki ki tudná mérni a sajátján? Elképesztő hálás lennék, segítene dönteni, hogy menjem-e használni a régi keyboardot az új ipaddel.
🥰
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Battlefield 6
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és a vicc az, hogy fogalmam sincs, mitől, nem érte semmiféle attrocitás, eléggé vigyáztam rá...
De a tanács is segít.