Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Mini-ITX
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Szia!
Igen, sajnos tudom...
és a vicc az, hogy fogalmam sincs, mitől, nem érte semmiféle attrocitás, eléggé vigyáztam rá...
Nekem az is segítség, és nem OFF, ha pl ezt tanácsolod / tanácsoljátok, hogy felejtsem el, ez esetben a kérdésem: ha saját áramforrása nincs a keyboardnak, és mondjuk nem használom az usb c aljzatát sem a keyboardnak, akkor is tehet kárt elméletben az új ipadben?
Az output voltage kimérése nyilván nem mindenható dolog, de az aggályaimat kicsit csitítaná, azért is fordultam az itteniekhez, hátha valakinek van, és ki is tudja mérni.
De a tanács is segít. -
tzatzikiii
tag
Na, linkek újra:
https://photos.app.goo.gl/ZWZCz5Br9dLLgqRz6
és
https://photos.app.goo.gl/w5N2E1myhFxuXeLPA
Hátha most nem broken.

-
tzatzikiii
tag
Sziasztok!
Próbáltam visszakeresni, de nem találtam idevágót.
Van egy Ipad Air 5öm + magic keyboard prom. Hosszú az alapsztori, de a kettő között lett valami ismeretlen okból egy hiba, zárlatos lett a Smart Connector.A support sokadik körre az ipadet cserélte méltányossági alapon, a keyboardot nem (eredetileg semmit nem akartak cserélni, mert szerintük véletlen külső ártalom, végül az ipadet cserélték). A kérdés a Magic keyboarddal kapcsolatos: a smart connector male pinjei közül a középső körül van égésnyom/korrózió, bár egyébként működött így. Viszont az új géppel nem merem összerakni.
Kimértük a pinek közötti kimeneti feszültséget, ld itt:
1-3 között 2.75V, 1-2 között 1.01V, 2-3 között 1.70V.
Nem találunk dokumentációt arra vonatkozóan, hogy mik a normál értékek.
Esetleg közületek valaki ki tudná mérni a sajátján? Elképesztő hálás lennék, segítene dönteni, hogy menjem-e használni a régi keyboardot az új ipaddel.
🥰
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és a vicc az, hogy fogalmam sincs, mitől, nem érte semmiféle attrocitás, eléggé vigyáztam rá...
De a tanács is segít.