Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz TechN7ne #42298 üzenetére
Hát pénzt én sem adnék ezért az biztos.
Filmeket meg sorozatokat nem is néztünk rajta csak ismeretterjesztő filmeket. Ezek felirattal is élvezhetőek. Kedvencünk a Tiny World, az valami zseniális. Csak FHD a tv, de azon is szinte lemászik a képernyőről.
Van egyáltalán szinkronos tartalom az Apple tv+-on? -
Luser2000
addikt
válasz zioncsabi #42288 üzenetére
zioncsabi!
Köszi szépen, hogy megírtad.
Sajnos a módszer rajtam ott nem tud segíteni, hogy a "gyerek" a családi csoport tagja, így az ő Apple ID-jánál ő maga nem tud módosítani (csak én, szülő), én viszont nem találok erre lehetőséget a saját ID-mnál, vagy a Családi csoport beállításainál. Nekem is fel kell hívjam őket.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
zaskar
senior tag
válasz kchris78 #42287 üzenetére
Elolvastam és én se lettem tőle boldog. Nekem 3 éves múlt a Pro 10.5, az akku teljesítménye már érezhetően csökkent, de még korántsem használhatatlan. 3uTools szerint 86%-os. Egyértelműen arra kényszerítik az embert, hogy vegyen újabb modellt. Ez se lenne baj, ha lennének még olyan akciók, mint pl. 2019-ben, amikor az istyle igen jó áron "szórta" ki a 2017-es Pro-kat. De nincsenek, és erre valószínűleg hiába is vár az ember. A nem hivatalos helyen cserélt "olcsóbb" akku meg ki tudja, milyen minőségű.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Šolaire #42290 üzenetére
Le lehet tölteni offline nézésre a filmeket/sorozatokat.
(Minden streamingnél így van ez. Netflix, AppleTV, Disney,HBO…)[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
-
zioncsabi
tag
válasz Luser2000 #42275 üzenetére
Ma hivtak fel az apple supportbol es kezenfogva atvezettek a tulpartra.
Igazabol nem is volt problema a £2. Csak a szokasos. Nem mindig egyertelmu, hogy milyen elnevezes mit is takar valojaban.
Szoval a beallitas (elore is bocs, angolul irom, nem akarok nyelvet valtani, hatva nem talalom meg ujra a dolgokat ):
Settings==>Apple ID==>(App store jelnel)media &purchases==>(alulrol feljon egy 4 opcios valaszto ablak) view account==>(itt bejon egy masik, teljes kepernyos ablak) es az Account-on belul a Country/Region-ra boksz==>kivalasztod a szamodra megfelelo orszagot es utana be kell adnod egy cimet is hozza==> Tadammmm… meg is van.Viszont ez lesz a kiszallitasi cim is. Szoval, ha netan rendelsz valamit a hivatalos forrasbol, akkor oda kuldik neked. Ha Zimbabwe-t valasztottad, akkor nem te, hanem Ngogo, a felesege es 7 gyermekuk fog orulni az altalad kifizetett hardvernek.
-
kchris78
veterán
marcius 1 tol emeli az Apple az ipad-ek aksi szervizelesi dijait a duplajara. Egy 3 eves ipad mini 5 cellulart érdemes megszervizeltetni? kb 300 ciklus van benne. Illetve lehetséges-e ez egyáltalán mert van egy olyan emlékem hogy ezt csak akkor lehet igénybe venni ha ténylegesen szar is az aksi... mert készülékcserével jár..
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz chatran #42282 üzenetére
Csak első eszközre / fiók van a 3 hónap ha jól tudom.
edit.: nem rég iStyle-nál volt valami online promó ahol volt választható 1x 3 hónap valamelyik szolg.ra.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
chatran
őstag
Ma jár le az iPhone-hoz kapott 3 hó ingyenes Apple tv+ előfizu. Elvileg járna a pár napja aktivált ipad-hez is, ugye? Mikor tudom ezt aktiválni, ha lemondtam az előzőt?
-
Chereiose
addikt
Valakinek van tapasztalata esetleg ezzel az Epico billentyűzettel Ipadhez? [link]
Még 30k körül sikerült megrendelni, megnéztem élőben csak nem próbáltam ki, de elég fura, mert csak átmagyarosították, az Y-on van a hosszú Í is, enter is ilyen kicsi stb, elég apró az egész, viszont van ilyen touch padje is. Ugyanakkor pl. azt lehet jobb megoldásnak találom, hogy veszek egy magic keyboardot és viszem magammal, az rendes billentyűzet. A gyári mesterségesen felemelt árút (90k) meg hagyjuk is, ráadásul az a hátulját se védi a tabletnek. -
Luser2000
addikt
válasz zioncsabi #42274 üzenetére
Szia zioncsabi!
Köszi a visszajelzést az országváltás kapcsán.
Esetleg, ha a folyamat lezárult, akkor még írhatnál róla két mondatot.
(Engem amiatt izgat, hogy valahogy kicselezzem, hogy a lányomnak csak 16 éves korától "akar" majd működni az Apple Tárca bankkártya funkciója. Keresek olyan országot, ahol ez a korhatár 13 év, az már jó nekünk is).Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
zioncsabi
tag
válasz Luser2000 #42256 üzenetére
Koszi a tippet, egyebken mire irtal, addigra ra is talatam, hogy mi a baj.
Csak ugy lehet atkoltozni, ha nincs semmire elofizetesed (kosz neked is kakuk.tamas) es, ha nincs penz sem a neveden. Magyaran, ha nullan van a szamlad. Nekem nincs elofizetesem, de mint kiderult, meg van 2 font a szamlamon. De az egy kulon harc volt.hogy megtalaljam. Csak a mac-en latszik, hogy van penz meg az accountomhoz kotve. Iphone-ipad… semmi nem latszik ebbol.
Szoval ja… az lesz, amit mondtal. A hivatalos segitsegben is azt irjak, irjak az apple support-nak, szoval ez lesz a kovetkezo lepes.
Megegyszer kosz a tippeket mindkettotoknek 👍 -
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
válasz bmakszim #42270 üzenetére
ez egyéni szerencse, van aki 100%-osat kap valaki 105%-os kapacitást a tervezetthez képest. Szerintem ebből jön hogy még mindig 100%-on van, nem az eredetihez hanem a tervezetthez képest.. Kimutatható degradáció akkor is van ha csak leteszi az ember és nem nyúl hozzá egy évig, nem ha használja is az ember... (ezt lehet ugye úgy minimalizálni hogy kb 60% töltés és be a hűtőbe)
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz bmakszim #42270 üzenetére
De tényleg, el kell engedni és használni ahogy mondod. Tényleg nincs kedvem az akksi lelkivilágát pátyolgatni, ha zavaróan kevés az üzemidő kap egy új akksit.🤷♂️ Addig meg nekem teljesen mindegy hogy nap végén 29 vagy 19% rakom töltőre. Ha olyan van hogy sokat telozok (azaz fotó/videó pl nyaralasokon), akkor tudom hogy amúgy is kell töltéssel tervezni. Bár már arra is inkább vettem action camot, rengeteg problémát megold.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
bmakszim
senior tag
válasz chatran #42267 üzenetére
Itt meg az én közel 1 éves iPhone minim, amit csak magsafe-fel töltök, vagy kocsiban, ahol olykor órákig van kábelen 100%-ra töltött állapotban is.
Meg kellett néznem coconuttal, mert nem hittem az iOS-nek...
Az iPadem csak fél éves, de az is 103%-os állapotban van a 100W-os céges TB dockolómmal töltve. Szerintem engedjétek el és csak használjátok, ahogy jól esik. -
Reverting
őstag
válasz chatran #42264 üzenetére
En ki sem vettem a 20W-ost a dobozbol... A telomat a regi 5W-osal, az iPad-ot pedig az Air2-es 10W toltovel hasznalom... Lassabb toltes kevesebb ho, ido nalam nem lenyeges...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
chatran
őstag
válasz Malfroy #42266 üzenetére
A nagyobb teljesítmény, gyorsabb töltés jobban felmelegíti az akkut, a hő meg nem barátja az akkunak. Ezért gyorsabban elfárad. Aztán lehet, hogy rosszak a következtetéseim.
A magsafe-es töltés az iPhone-oknál egyértelműen jobban gyilkolja az akkut, erről sok hozzászólást olvastam külföldi fórumokban. De ott a töltési megoldás miatt nagyon sok hő keletkezik, iPad-nél ilyen nincs. -
merqree
őstag
válasz Malfroy #42262 üzenetére
Ez nem tölti nekem megfelelően.
Vettem ilyet és itt.
Ez utóbbival töltődik.[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
Ha a minél hosszabb akku élettartam a cél akkor az ipad 9-et a hozzáadott 20 w-ossal vagy az air 2-höz adott 10 w-ossal érdemes tölteni?
-
-
consono
nagyúr
válasz Chereiose #42257 üzenetére
Másik töltő /kábel is ezt csinálja? Nekünk ban itthon olyan lightning kábel ami ugyan ezt csinálja, de másikkal meg tökéletes.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Barátnőmnek az emagról vettünk egy ipad 9 wifi+cellular modellt még black fridaykor. Az a probléma jön elő vele néha, hogy 5%-ról pl rárakja este, reggelre meg nem feltölt hanem ilyen 55%-on áll, meg olyan is volt, hogy nem érzékelte a töltést csak újraindításkor, kb ezek már 3x előjöttek. Ezek a jelenségek kb ilyen 6 éves, elöregedett iphoneokon szokott előjönni, nem értem mi ez egy zsír új tabletnél. Vigyük be az Icenterbe a bécsi útra? Csak az nem tetszik, hogy ha adnak is egy újat az ilyen refurbished lesz, ami nekem annyira nem kéne egy 1 hónapos bontatlan helyett. -
Luser2000
addikt
válasz zioncsabi #42247 üzenetére
Szia!
Ez a probléma meghaladja a fórum tudásszintjét, mert igen ritka helyzetre keres megoldást.
Írj az Apple supportnak, vagy hívd fel őket.
Tudnak ebben segíteni, egyedi megoldással.Majd jelezz vissza itt, hogy mi lett a megoldás.
Kitartás!Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
addikt
Ne aggódj, magic keyboard is csinál ilyen olykor, elég ritka szerencsére, de egy képernyő ki-be és/vagy bill újra csatlakoztatás általában megoldja. Nálam olyan évente kétszer ha előjön.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Šolaire
veterán
Sziasztok tanácsot kérnék. Jó ideje iPhone felhasználó vagyok és régóta szeretnék egy iPad-et is. Ahogy nézegettem az iPad 2021 és 2022 lenne megfelelő nekem, meg persze az ár is döntő tényező. Amire használnám youtube a szokásos közösségi oldalak böngészés néha kis játék pl Journey. Kérdésem az a két 64 gb-os modell között van 80 ezer forint különbség és nem tudom melyiket vegyem. Megéri az újjabb modell ezt az árkülönbséget? Vagy amire használnám bőven elég a tavalyi is? Köszönöm a választ.
“Praise The Sun” \[T]/
-
zioncsabi
tag
Atkoltoztem egyik orszagbol a masikba.
Mar probaltam egy parszor, de eddig meg nem sikerult megvaltoztatnom az régió beallitast az accountomon. Meg mindig a regi cimemet es telszamomat hasznalja. Az orszagot meg nem is engedi, hogy valtoztathato legyen. Az a valtoztathato dolgokon kivul van. Felul vannak a dobozok, amikbe bele lehet irni az utcat, helyseget, stb… de az orszag, az ezek alatt van, dobozon kivul.
Van egy Mac Mini-m, egy iphone 11-em es egy ipad air 5-om. Egyiken sem sikerult megugranom ezt az akadalyt.
Ami fura dolgot meg eszrevettem, hogy a paying method, az paypal-on van, annak a szamlazasi orszagat viszont nem lehet megvaltoztatni. Lehet, hogy ez a baj? -
kakuk.tamas
addikt
Ilyenkor már nem. Ha van iCloud mentés, visszaállítás után megmaradnak a dolgok.
PC-vel újra kell telepíteni.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
PTomi92
aktív tag
válasz kakuk.tamas #42235 üzenetére
Igen tudom, biztos szegény M1 nem elég erős ehhez a taskhoz…
Az alábbi linken amúgy van szó Dual monitor setupról M1 Macbook esetén, de egyrészt nem világos, hogy itt is csak ugyanazt tükrözné a két monitorra, másrészt sajnos nincs Macbookom hogy kipróbáljam. Az Ipadtől elnézem, de nevetséges, hogy ilyet nem tud amúgy egy félmilliós notebook…
https://www.dell.com/support/kbdoc/hu-hu/000124312/dell-thunderbolt-dock-wd19tb-and-apple-usb-c-hosts -
kakuk.tamas
addikt
válasz PTomi92 #42232 üzenetére
Az M1-es procis tuti nem tud 3 kijelzőt, hiszen a Mac se tud.
Ha az M2-es Mac tud 3 kijelzőt normálisan, akkor az iPad is.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
félisten
-
mcdennis
tag
válasz kakuk.tamas #42229 üzenetére
Köszi! A garancia az érvényes Magyarországon is ha jól olvastam? Illetve ha töltőt adnak hozzá, akkor az ameirkai dugalj-os lesz, ha jól sejtem.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz mcdennis #42228 üzenetére
Nincs.
De nyisd meg az apple amerikai és magyar oldalát, és hasonlítsd össze a dolgokat.
Ha celluratos, akkor max egy-két freki változás van a két variáns között.[ Szerkesztve ]
-
mcdennis
tag
Sziasztok! Van lehetőségem Amerikából venni egy Ipad 9-et. Van valami különbség az amerikai és a magyar modell között?
-
Kapanyél
őstag
Sokat használom a Lumafusion-t, Final Cut-ot és Premiere-t is.
A Resolve $100-ért iPad-re egyáltalán nem éri meg a Luma tükrében.
Már van YT-on több összehasonlító videó is, nem írnám le külön, hogy nekem mi a jobb, mert ez egyéni.
Jelenleg nincsen jobb ár-érték arányú a Lumafusion-nél, ráadásul nem csak az ára miatt, hanem mert a tudása teljesen professzionális munkára is alkalmassá teszi.Alap vágásra, effektekre meg ott van az iMovie ingyen. Azzal is teljesen jó, igényes tartalmat lehet gyártani.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
trobi28
addikt
Használ valaki M1/M2 iPad-et két monitorral kiterjesztve (nem tükrözve)?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Ngtx
aktív tag
Üdv uraim!
Érdeklődnék, hogy iPad 5 2017 jelenlegi 15.7 ről érdemes-e frissíteni OS 16-ra?apple user
-
szasza87
tag
-
MODERÁTOR
válasz zioncsabi #42210 üzenetére
Próbálkozok majd akkor, de ilyen fél nap youtubenézés után nem tudtam rájönni benne, hogy ha a videó elé beteszek egy feliratot, akkor annak a színét, hátterét hogyan lehet szabadon változtatni. Pedig biztos lehet. Illetve, a kimentek formátumot is sikertelenül állítgatom néha. De lehet, hogy csak nem kompatibilis a logikámmal a progi.
-
Semin
senior tag
válasz CharlieDrop #42218 üzenetére
A családon belül is megmarad a privacy vagyis mindenki csak a saját képeit látja. Ahogy feljebb már elhangzott a családi megosztás a megoldás erre a problémára. Már
elméletileg- be lehet úgy állítani, hogy a fotózás pillanatában megosztott lesz. -
merqree
őstag
válasz CharlieDrop #42218 üzenetére
De, egy családban vagyunk.
Ennek ellenére nem látjuk egymás fényképeit. -
kakuk.tamas
addikt
válasz kislaci #42212 üzenetére
A fotók alkalmazáson belül, ha hoztok létre egy megosztott albumot és oda másoljátok a képeket, akkor az minden eszközön látni fogjátok öket.
-
merqree
őstag
válasz kislaci #42212 üzenetére
A feleségemmel közös, megosztott tárhelyünk van, de nem látjuk egymás fényképeit, mert mind a kettőnknek külön-külön van appleID.
És szerintem e miatt, mármint a két külön ID miatt nem lesz meg az iPaden. Én legalábbis nem látom azokat a képeket, amiket a feleségem csinál. -
kislaci
senior tag
válasz CharlieDrop #42213 üzenetére
Annyi hely azért van, és egyébként hogy tudom megnézni hogy a fotók mappa mennyit foglal? Nem tudom melyik tarhelyet vegyem.
-
kislaci
senior tag
Hali, Jézuska hoz egy ipadet a családba. Nekem és a feleségemnek már van egy-egy iphone. Szeretném, hogy a képeink amiket a telefonokkal csinálunk az ipaden is fent legyen. Ezt lehet úgy hogy veszek icloud tarhelyet és megosztom az asszonnyal és az ipad re magától feltölti a képeket? Az ipad is az én accountomon van. Illetve olyat lehet, hogy az egyik telefonról törölje a képeket mert nincs elég hely, de neten keresztül mégis lássa a fotók között a képeket? Illetve windowsos pc-n keresztül tudok feltölteni képet az icloudra, és az is automatikusan mehjelenjen a telefon okom és az ipaden is? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
zioncsabi
tag
válasz lugosi #42209 üzenetére
3x vagy 4x hasznaltam, mindig tobb honap kulombsrggel. Eloszor mindig csak neztem, mint hal a szatyorban, aztan rakerestem egy random youtube tutorialra (15 perc max). Onnantol kezdve tok konnyeden ment a munkamenet.
Szoval igen, nehezkes eloszor, azutan amikor kezen vagy fogva csak egy picit is, akkor a helyere kerul a logika es szepen tudsz vel dolgozni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz zioncsabi #42208 üzenetére
Ez a lumafusion nektek bejött? Szerintem állati nehézkesen használható, nekem nagyon nagy csalódás volt. Nem tartom magam fogalmatlannak, annak idején dolgoztam pc-n a virtualdubbal (aki ismeri, az tudja milyen egy nehezen kezelhető program), de ez a lumafusion ahhoz képest is csalódás nekem.
-
kakuk.tamas
addikt
Nagyon nem egy Luma kategória. Ezt a progit Mac-en szokták használni filmstúdiók, reklámcégek.
Ezzel tényleg mindent is lehet szerkeszteni/állítani.Csodálkozom, hogy csak ennyibe kerül. Én havidíjasra csináltam volna.
-
zioncsabi
tag
válasz kchris78 #42199 üzenetére
Ez a suly dolog volt az egyik, ami miatt szo szerint heteket gondolkoztam, hogy MB Air vagy iPad Air legyen. A masik, hogy mennyre tud laptop lenni.
Aztan rajottem, hogy nekem nem kell a laptop, ami igazabol egy valasz is a kerdesedre. Nem dolgozok vele. Ez igazabol egy szorakozast kielegito gep, amit tanulashoz es teljesen altalanos dolgokhoz vettem. Szoval en nem hasznalok ceruzat (talan akkor fogok venni egy third party cerkat, ha majd sokat hasznalom a Luma Fusion-t). Es en is utalom a kepernyot tapogatni, amikor billentyuzettel hasznalom. Viszont szamomra nem zavaro a potty az egermutato helyett. Nem kell annyira preciznek lennem semelyik feladatomban, szoval ez a szamomra indiferens. Viszont a tapipad gesztusait nagyon hasznalom. Az hianyozna, ha nem lenne.
-
Semin
senior tag
válasz kakuk.tamas #42203 üzenetére
Eddig nem ismertem ezt a progit
Miben tud többet, vagy miben jobb ez mint a LumaFusion?[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
-
kakuk.tamas
addikt
Elérhető iPadekre a DaVinci Resolve
[link]Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest