- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Léghűtés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Jól látom, hogy az új alap iPad megérősre sikerült? Habár nagy előrelépés nincs, de 170-ért nem rossz vétel. Pláne onnan nézve, hogy az aprón 150 körül kínálják az előző generációst bontatlanul 1 év garival és 64GB tárhellyel.
-
xhege
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi! Rágugliztam gyorsan és nem dobott magyar találatot.
Elég combos ár valóban. Nekem az első generáció van meg kb 4 éve, és lassan időszerű lesz frissíteni. -
xhege
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi! Illetve Alex91 kollégának is.
-
xhege
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Na igen ez sem mindegy. Áprilisra pletykálják a megjelenést. Azt megvárom és az ár függvényében majd döntök. Nekem tényleg csak tartalomfogyasztásra kell, illetve a Lightroomban szoktam szerkeszteni vele. Erre szerintem a 10-es is biztosan elég lenne.
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Van egy iPad 9-em több mint 3 éve. Amire használom arra bőven jó. Sajnos az akksi már nem olyan acélos benne, mint régebben. Abszolút nem követem a piacot. Gondolkodtam azon, hogy veszek egy iPad 10-et. Ahogy látom az is 2022-ben jelent meg. Van esetleg info az újabb verzió megjelenéséről, vagy nem érdemes várni meg kell venni a 10-est és kész? -
xhege
veterán
Köszi mindenkinek a pencil ajánlást és észrevételt.
-
xhege
veterán
Sziasztok! iPad Air 5 vagy 6-hoz tudtok ajánlani jó minőségű nem gyári tollat? Rajzolás nem lényeg, csak jegyzeteléshez kell. Köszi!
-
xhege
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Szerintem eg iPad 9 meg sokáig jó társuk lehet. Én a megjelenés óta használok egyet, és nem igazán érzem, hogy bármi miatt cserélni kellene. Tartalomfogyasztásra és Lightroomban szerkesztgtésre tökéletes nekem.
-
xhege
veterán
válasz
fery02
üzenetére
Kinek hogy természetesen, de én például tudnám értékelni a felhasználóváltás funkciót. Nem azért mert nagy titkolni valónk lenne, de pont a kulcskarika (azért jegyzetekből szórakozni elég körülményes a jelszavakkal) miatt többek között, illetve a mentett könyvjelzők (az asszonyt nem érdekli a tech dolgok, autók, foci, engem meg az AVON pl) miatt, a fotók elérése miatt (én sok fotót szerkesztek, azért a sajátjaimat el kell érnem, míg az asszonynak millió "nagyon fontos" screenshotja van, amit el kellene érnie) . Nagyon hasznos funkció lehetne ez a felhasználóváltás, de nyilván az a cél, hogy minden családtagnak saját iPad legyen. Még szerencse, hogy a MacBookon működik ez a funkció.
-
xhege
veterán
Tudtok ajánlani olyan e-book olvasót, amivel a már meglévő ePub és mobi könyveimet tudom olvasni? Szóval olyat ami tud külső fájlokat kezelni és nem csak a benne vásárolt könyveket. Meghalt az e-book olvasom, és gondoltam ha már van iPad, akkor azt használnám. A gyári könyvek alkalmazásban nem találom hogy lehetne külső fájlokat olvasni.
-
xhege
veterán
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Fogj egyet kézbe, hogy méretben elég-e neked. Szerintem a mini ilyen utazós, öltöny belső zsebbe tevős cucc. Otthon kanapén olvasgatni, videót nézni kicsi. Nyilván ez csak az én véleményem.
-
xhege
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Igen, ahogy írtad nem a vas jelenti már a korlátot...
-
xhege
veterán
Az a gond vele, hogy kevés a szinkronos tartalom?
-
xhege
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Erre biztosan nem vennék
Nálam hasonló feladatra tökéletesen bevált a Baseus pencil.
-
xhege
veterán
-
xhege
veterán
válasz
ballington
üzenetére
Használok, de nem gyárit.
-
xhege
veterán
válasz
ballington
üzenetére
Nem tudom milyen programot használsz, de én gond nélkül szerkesztgetek fotókat Lightroomban az iPad 9-en.
-
xhege
veterán
Ma megérkezett a hosszas huzavona után az iPad 9.
-
-
xhege
veterán
Felhívtam. Egy kedves lány közölte, hogy a rendszerben nincs ilyen megrendelés szám. Ha a telefonszámommal belépett, akkor ő is látta a megrendelést. Viszont ezenkívül sehol nincs nyilvántartva.
Javaslata, hogy várják hétfőig és ha nincs változás hívjam újra őket. (Gondolom reméli, akkor nem őt sikerül elcsípnem
). Ilyet még nem is igazán hallottam. Persze az egész bankkártyával már fizetve van. -
xhege
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Nem ismerek ilyen appot, de majd utána nézek. Karácsony előtt nekem is sikerült vennem egyet anno, de mikor úgy döntöttem váltok droidra eladtam...
-
xhege
veterán
Bakker egy kósza ötlettől vezérelve (és unalmamban
) 2 hónapja átálltam droidra, amiről persze, most vissza is menekültem. Azonban most szembesülök vele, hogy még mindig hiánycikk az iPad 9.
Tudom, hogy prioritást a telefonok élveznek, most chip hiány miatt, de azért na. Most vagy várok, vagy mélyebben nyúlok erősen a zsebembe.... -
xhege
veterán
válasz
HardRic
üzenetére
Engem spec nem zavar a légrés (volt előtte Air is nálam szóval nem azért mert nem próbáltam még lamináltat). Amire használom teljesen jó, sőt az emberek 90%-ának szerintem mindenre is elég lenne. A telefonos dologhoz meg annyit, hogy valóban sokan használnak hatalmas telefonokat, de azért azt tegyük hozzá, hogy szerintem nagyon sok iPhone használónak van iPadja. Sokan pedig még a mai napig használnak régebbi (7-es, 8-as, SE, SE2020) telefonokat vagy éppen az újak közül a Minit. Hidd el, hogy nagyon sok embernek ez egy remek ajánlat ár/érték arányban. Az, hogy te nem ezek közé tartozol nem gond, mert szerencsére neked is van miből választani.
-
xhege
veterán
válasz
lajosx
üzenetére
Folyamatosan naponta reggel nézni a főbb beszerzési forrásokat. Én is ezt csináltam és kedden reggel a Telekomnál pont volt pár darab. Egyre lecsaptam és szerdán már ki is szállították. Igaz a rendelésemet követően fél órával, már ismét nem volt készlet. Szóval résen kell lenni. Valamelyik nap az iCentre-nél is volt 1-2, de már ott sincs meg.
-
xhege
veterán
válasz
lajosx
üzenetére
Gyárilag nincs rajta fólia. Én általában a Brotect termékeit használom, nekem beváltak. Tokból jók a korábbi verziókhoz valók is (iPad 8, iPad7 a lényeg a 10,2'). Tokból én Spigent használok. Azok sem a legolcsóbbak, de jó minőség és a gyárinál azért kedvezőbb az ár. spigen.hu
-
xhege
veterán
válasz
lockdown90
üzenetére
Napi szinten érdemes nézegetni a hivatalos eladók oldalait. Én tegnap 134.860 Ft-ért megcsíptem egyet a Telekom oldalán. Ma szállítják állítólag. Fél órával a rendelésemet követően már megint nem volt készleten.
-
xhege
veterán
Ma érkezett készlet a Telekomhoz. Sikerült is gyorsan lecsapnom egy iPad 9-re. Elvileg holnap ki is szállítják.
-
xhege
veterán
válasz
hoffaboy
üzenetére
Sajna nincs. Az aprón lett egy iJoe-s eladó, de Airpods 3 fülessel egyben. Fülesem meg már van...
Parson: Ügyesen csináltad. Én sajna most szembesültem vele, hogy az Ipad 8 32 Gb-ot kinőttem, egyébként nem is nézelődtem volna mostanában. Van egy nagyon jó árú Air 4 is az aprón, de az eladó sajna nem reagál az üzenetekre, holott azt látom, hogy rendszeresen belép az oldalra...
-
xhege
veterán
Bakker az iPad 9 nem igazán beszerezhető, még az aprón sem igazán van belőle.... Biztos ez sokaknak nem újdonság, de én mostanság kezdtem el keresgélni.
-
xhege
veterán
válasz
Parson
üzenetére
A high-end protól messze van egy használt Air 3. Rajzolásnál bizony van különbség a laminált és nem laminált kijelző között. A nem laminált esetén érezhető, hogy a toll hegye és a húzott vonal között van egy kis távolság. Zavaró tud lenni. Azon ismerőseim akik rajzolnak is nem csak jegyzetelnek (arra jó teljesen a nem laminált is), csak laminálttal dolgoznak. Nincs ebben semmi belemagyarázás. Rajzra jobb az Air, aztán a kérdező eldönti, hogy kifizet-e ennyi pénzt érte vagy sem. Amire én használom, arra pl teljesen mindegy, ezért is van sima 8-asom.
-
xhege
veterán
válasz
ittakary
üzenetére
Köszönöm szépen az infókat,átgondolom.
smc: Nem vártam, hogy bárki megmondja nekem mekkora tárhely kell.
Annyi volt a kérdésem, hogy van-e esetleg valami hibája a 9-es szériának. Parson: Én is így indultam neki, hogy elég lesz, de sajna nekem szűkössé vált. Nálam valószínűleg ez megy felfelé a családban, nekem meg lesz egy 9-es.
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Az előző kérdésem inkább az IOS topikba szántam, viszont ez most itt a helyén van.
Nem annyira követtem az új iPadokat. A sima iPad 9 esetén van valami, ami galibát okoz, vagy teljesen rendben van? Sajnos a 8 esetén elmértem a felhasználási szokásaimat és az iCloud ellenére szűkössé vált a 32 GB. Szükségem lenne nagyobb tárhelyre, és itt már az alap is 64Gb, de elgondolkodtam azon, hogy a 256 Gb engem biztosan kiszolgálna 5-6 évig.
-
xhege
veterán
A fotók alkalmazásban ha létrehozok egy megosztott albumot, arra ki lehet valahogy választani kulcs fotót album borítónak?
-
xhege
veterán
Köszönöm a válaszokat. Na majd a céges IT kollégákat megtámadom. Biztos örülni fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Köszi! Rágugliztam gyorsan és nem dobott magyar találatot.
Mondjuk én teljesen hobbi célra használom.
Annyiért jó vétel volt.
Nálam hasonló feladatra tökéletesen bevált a Baseus pencil.
). Ilyet még nem is igazán hallottam. Persze az egész bankkártyával már fizetve van.
) 2 hónapja átálltam droidra, amiről persze, most vissza is menekültem. Azonban most szembesülök vele, hogy még mindig hiánycikk az iPad 9.