Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Szia!
Igen, sajnos tudom...
és a vicc az, hogy fogalmam sincs, mitől, nem érte semmiféle attrocitás, eléggé vigyáztam rá...
Nekem az is segítség, és nem OFF, ha pl ezt tanácsolod / tanácsoljátok, hogy felejtsem el, ez esetben a kérdésem: ha saját áramforrása nincs a keyboardnak, és mondjuk nem használom az usb c aljzatát sem a keyboardnak, akkor is tehet kárt elméletben az új ipadben?
Az output voltage kimérése nyilván nem mindenható dolog, de az aggályaimat kicsit csitítaná, azért is fordultam az itteniekhez, hátha valakinek van, és ki is tudja mérni.
De a tanács is segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad 6. Gen. 32gb
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és a vicc az, hogy fogalmam sincs, mitől, nem érte semmiféle attrocitás, eléggé vigyáztam rá...
De a tanács is segít.