- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Vettem az ipad pro 11-hez egy logitech combo touch-ot - ez is drága de mégse egy magic keyborad árában fut..
Első körben alzánál egy felbontottat rendeltem, de az tiszta kopott, cigi+pacsuli szagú, rosszul működő leharcolsz állaptú volt (még hogy újjal egyező...) így ki is cseréltettem egy újra - tanulság: alzától csak újat..Van valami mód, hogy kitöröljem a gyári angol kiosztású billentyűzetet a rendszerből? Nem engedi, hogy csak magyar maradjon, mindig visszamászik a UK is (a bill. is uk..) és nagyon idegesítő.
Amúgy ez az ipad-es multitasking szerintem szégyen. Nagyon nehézkesen használható, nem mindent tesz ki egymás mellé (pl. gmail és drive), igazából át sem lehet húzni file-okat egyikből a másikba (pl. drive-ból gmailbe..). Valamire biztos jó, de hogy profi munkára biztos nem az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest