- Probléma DVD/CD íróval
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
ha icloudban fenn van minden, akkor elvileg felinstallalhatsz mindent magad. de biztos lesz olyan, amit nem tudsz igy "atmasolni". szvsz hasznald csak a gyari supportot, eleg jol mukodik, gyk ugy lehet folytatni a munkat (egyket kivetellel), mintha csak letette volna az egyiket es hasznalja a masikat. mi ezzel a gond?
-
arn
félisten
válasz
Killing
üzenetére
M4ben biztos nem lehet akkut cserelni, kerdeztem. Ha nem ered el a 80%ot, penzert sem cserelik, csak alatta (de ez meg azon mulik tamogatott keszulek vagy sem). Akkor is egy refurbed tabletet kapsz, ujrahasznositott alkatreszekbol. Szvsz eleg gerinctelen dolog ennyi penzert, mint az eldobhato papirzsepi.
-
arn
félisten
válasz
forumpista
üzenetére
Az apple igy osztokel, hogy ideje masikat venni, es raknak mindenbe keves ramot.
A macos26 is tobb ramot eszik, a 16g ramos m1en is atment a memory pressure sargaba, es jo tetu lett az addig gyors gep. Sokan meg a 8g verzio mellett kardoskodtak, hogy eleg az…

Macosen vissza lehet menni, iosen nem, mert visszavonjak a korabbi verziok alairasat.
-
arn
félisten
-
arn
félisten
válasz
SharpSA
üzenetére
sorry, a 90es evek elejetol gepelek igy, ez mar igy marad
sose hasznaltam magyar layoutot es billt.kenyszeruen felraktam a 26ot, mert kerdes nelkul frissitette telepiteskor. monitoron probaltam regen, de csak kivancsisagkepp, mert van macbookom.
mi hianyzik? minden ami egy gepes os szintu dologhoz kell
konzol, hogyan futtatok pl egy dockert. az os nem csak egy ablakozo, foleg hogy aki melyebb szinten hasznalja, az ablakozo csak egy reteg vmi felett. most nem mondom, hogy linux szeru buzerelast szeretnek, de a macos epp azert nepszeru a fejlesztok kozott, mert egyfajta bridge a linux es a wines vilag kozott. vagy a hwek alacsonyabb szintu elerese, stb. ez valasztja el a gepes ost az iostol, mert ott ez mind takarva van. technikailag siman megoldhato lenne. -
arn
félisten
válasz
SharpSA
üzenetére
Sokfele teruletre szoftverek nem erhetoek el, vagy nem ugy mukodnek, etc. pl en nagyon szeretem az ipades lightroomot, de bizonyos funkciok nincsnek benne. Fejleszteshez meg kb hasznalhatatlan. Jol korulhatarolhato hol erdemes hasznalni.
Annyit kellene csinalniuk kb, hogy erintokijelzovel ipadkent mukodik, hozzacsatolt bill, touchpaddal macos szeruen. Hwileg is osszeer a ket kategoria. En lennek az elso, aki arra valtana, a 13as ipad jo alap lenne.
Masok mar reg megoldottak ezt, csak ceges elhatarozas kerdese.
-
arn
félisten
válasz
gabika0013
üzenetére
Az ipad remek eszkoz, ha arra hasznaljak, amire kitalaltak, az ido 80%ban en is ezt hasznalom, de a maradek 20%nal eret vagnek magamon ha nem lenne mas. Ha egy apple eszkoz lenne nalam az a macbook lenne, amelle vennek ipadet masodiknak.
De ahogy latod ahany ember, annyi velemeny. Ausztriaban a gimnazistak erintokepernyos chromebookot hasznalnak, lehet egyetlen eszkoznek jobb mint a macbook vs ipad. Az apple nem hulye, hogy egy fancy eszkozzel meg tudjal mindent oldani.
-
arn
félisten
válasz
gabika0013
üzenetére
Egyetlen eszkoznek keves, kiegeszitesnek remek.
-
arn
félisten
válasz
gabika0013
üzenetére
Az akku 3-4 evnel tobbet nem nagyon bir, de amugy egy jo laptop. Ipad nem erre valo.
-
arn
félisten
válasz
Killing
üzenetére
Nem, aksit sem cserelnek… akkor cserelik ki, ha 80% ala csokken, akkor kapsz par szaz euroert egy masik tabletet (nem tudom mennyi pontosan az akku “csere”).
Tehat fizetni sem tudsz aksicserert, ha akarnal. Poenkeppen megkerdeztem mennyibe kerulne ha en megis 100%os akkut akarnek, gyk 340 euroert szamitanak be az egy (!) eves, 1200 euros aktualis modellt, es vehetsz ujat. Gyk ~860 eur az akkucsere.
Aki ezt kitalalta, buntetnem, hogy egesz eleteben 80-85%os akkus apple cuccokat hasznaljon, es oszinten szolva az is megfordult a fejemben, hogy nem veszek tobbet ipadet.
Air2nel probalram, hogy hat evig hasznaltam, de remalom volt, hogy gyakran 10-20%nal dobott egy resetet. Igy most az pro m1et harom ev utan csereltem, mert elerte a 90%ot. Ezt a tabletet apropenzert lehet eladni, a pro m4 akkujat pedig megszivtam, mert egy ev utan van 92%nal (bar meg nem futott le a garoztatos dolog). 1200 euros szemet.
Amugy van egy elmeletem miert doglott ennek gyorsabban az akkuja… light temat hasznaltam, mint a ledes ipadnel, es nyaron a nagyobb fenyero + vilagos oled kombo megfozte az akkut, azert kezdett zuhanni az akku kapacitasa az utobbi honapokban. Most hogy huvosebb van megint jobbnak tunik az akkuido, at is valtottam sotet temara es kikapcsoltam a 80%os limitert, hogy hasznalhato legyen.
-
arn
félisten
Ok, forditsuk meg… mi tetszik jobban?
-
arn
félisten
válasz
Rage47
üzenetére
Korabban egyseges volt, most meg mindenfele popupok vannak feleslegesen animalva, meg lebego ablakok, ami erintokepernyovel nekem inkabb idegesito, mint hasznos. Csak ha elkezdem kikapcsolgatni a dolgokat, akkor megeroszakolom az egeszet, es lenyegeben sokminden nem valtozik.
A macbookom hasznalhatosaga meg egyertelmuen rosszabb lett, egy scroll is szaggat rajta vmikor, ami nevetseges. A jol hasznalhato gepbol csinaltak egy szenvedoset.
De mindegy… ugyis lenyomjak a torkunkon.
-
arn
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azert tok jo, hogy azt keressuk, hogy szabadulnank meg a “forradalmi” ujitasoktol. Eddig letisztult, funkcionalis volt minden, most meg a designnak rendeltek ala a mukodest, es mivel ezen dolgozom, baromira nem tetszik…
-
arn
félisten
Vki osszefoglalna, mi azaz ujdonsag, amit szivesen hasznal a 26ban? En az ablakozot kikapcsoltam, a design eloszor erdekes, de oszinten szolva mar hianyzik a korabbi letisztult.
Ez a glassos dolog a 2000es evekben menonek tunt, de szvsz most csak feleslegesen gyilkolja az eroforrasokat, pl az m1es macem erezhetoen lassabb lett. A tobbi eszkozom lenyegeben legutobbi modell, azokon nem erezni annyira.
Az oranal tiltottam is a glasst, mert a 90es evek ps filtereire emlekeztet, amikor egyket klikkelos filterrel akartak eladni egy “meno” designt. Szoval nekem nem jott be, mintha csak azert valtoztattak volna, hogy mas legyen. De az eredmeny kenyszeredetten tuldesignolt.
-
arn
félisten
asszem tul regota hasznalok ipadet, es megszoktam, hogy fullscreen. kifejezetten idegesit, ha atmeretezem veletlenul.
-
arn
félisten
válasz
KriszPBacon
üzenetére
Mindig erdemes megvarni leginkabb a hotfixet, de meginkabb az elso minor verziot (26.1).
-
arn
félisten
En megvarom a 26.1et
lesz itt meg sok gond. -
arn
félisten
válasz
consono
üzenetére
Probaltam tobbszor is, az volt az elso gondolatom, hogy felrekalibralt, de azota is csokken. Visszavittem, meglatjuk mit csinalnak vele. Ha semmit, valoszinuleg eladom.
A 2024es szeriaval nagyon nincs szerencsem, ez mar a harmadik. Az elsonek annyira szembetunoen sargas volt a kijelzoje, visszakuldtem, vettem 13as airt, de nem tudtam megszokni a meretet. Igy megint rendeltem egy 11 prot, ennek szerencsere jobb volt a kijelzoje. Erre az akkuja doglik, es most is azt a tabletet hasznalom, amit 2021 ben vettem. Itt feladom.
-
arn
félisten
ezt lehet amugy meg is lepem... meghirdetem mindkettot, es amelyiket nem viszik el, az marad. amennyire franko volt az elso m1es pro, ez az m4es reszemrol annyira mellefogas a sargas kijelzojevel, a rossz helyre rakott kameraval, es a doglodo akkuval. kidobott penznek erzem.
-
arn
félisten
válasz
gretzky77
üzenetére
94%nal en is gondoltam... elotte meg 99%on volt, csak az tunt fel, hogy baromi gyakran kell tolteni, meg is lepodtem, hogy hova tunt hirtelen ennyi szazalek. azota mar 92%on van, heti, ketheti szinten csokken.
en azt terveztem, hogy az elozohoz hasonloan kb harom evig fogom hasznalni... de erre igy esely sincs, kizart, hogy meg ket evig ez normalisan hasznalhato maradjon. konkretan jobban tennem ha a 2024es tabletemet adnam el, mint a 2021eset gombokert. ha az akku osszecsinalja magat, a meg a socban rejlo plusz teljesitmeny sem erezheto.
ironikus modon epp az akku volt a fo ok, amiert frissitettem, azert is hasznaltam 80%on a kezdetektol.
-
arn
félisten
válasz
csabiks
üzenetére
hat en most viszem nekik vissza... ne mondja mar senki, hogy normalis kevesebb mint fele -harmada ido alatt a nagyobb degradacio. foleg hogy ez egyket honap alatt tortent. nem problemaznek rajta, ha ez vmi fokozatos dolog lenne. ha ilyen utemben csokken, fel ev alatt 80 se lesz, es egy akkor masfel eves tabletrol beszelunk, battery limittel, es odafigyelve toltve.
az egy honappal fiatalabb iphoneom 100%os
a harom evet hasznalt, de negy eves tabletem 91%os
a harom es fel evet hasznalt macbookom 93%osa nincs egy eves tabletem meg 92%. sehogy sem jon ki a matek.
-
arn
félisten
es ugy latom ez az egesz modellevre jellemzo... [link]
-
arn
félisten
mar csak 92... ez szvsz haldoklik. meg par nap gar van ra, viszem vissza, csinaljanak vele amit akarnak. a coconut meg rosszabb erteket ir ra, konkretan joval kevesebb hasznalattol is szarabb allapotban van az akkuja, mint a regi tableteme. raadasul a toltesszam is azert porog, mert mindig toltore kell dugnom, nem csak azert mert sokat hasznalom.
kivancsi leszek masnal is igy fog e zuhanni az akku egy ido mulva. mert ez baromi gaz, gyk tipushibas. ha kicserelik az akkut, es a kovetkezo is ilyen lesz, adom el a fenebe, amugy 1.5 evente akkut cserelgethetek benne.

-
arn
félisten
Mar csak 93
mintha zuhanorepulesben lenne az akkuja. Amugy ugyanarrol a toltorol toltom az iphonet es a tabletet is, csak a tabletet tobbet hasznalom. De majd most ugy csinalom, hogy minden este ratoltok, az allitolag kevesbe faj neki, bar ez a 10-80% is elvileg idealis.
-
arn
félisten
válasz
bmakszim
üzenetére
Mongy nalam 200 ciklus, viszont az iphone 100 toltes utan is 100% (szinten 80as limit).
Sot par honapja meg tuti 99%on volt az ipad, nem tudom mitol zuhant meg ennyire. Az elozo ipadnel nem foglalkozam semmivel itt meg 80% limit, es jelzesig hasznalom, ra sem toltogetek. Elmeletileg absz idealis 10-80% tartomanyban van hasznalva. Lassan ott lesz, mint a lecserelt tabletem, ami a polcon pihen.
-
arn
félisten
Masnak mi a tapasztalata az m4 pro akkujarol? Az m1 pro kb harom ev alatt csokkent 90%ig, mindenfele limiter nelkul. A mostani m4en kezdettol be van kapcsolva a 80% limiter, de 11 honap utan 94%nal van.
-
arn
félisten
válasz
fery02
üzenetére
Nalam az idosebb ipad air ugyanugy dobott par tiz szazaleknal resetet. 92% meg nem gaz, 90% alatt mar barmi lehet, a harom eves ipad prom is jo ha 5-6 ora kepernyoidot birt. Nekem is az a tapasztalatom, hogy egy folyamatosan hasznalt akkus cucc harom ev utan mar necces lehet.
-
arn
félisten
Regen ipaden volt a bill kettevalasztasanak lehetosege… nincs hasonlo? Megvettem ezt a nagyobb tabletet, de olyan vekony a perem, hogy gyakran entert utok a tenyerem belogo reszevel, ami marhara idegesit. Amugy fotokhoz es bongeszni is jobb, de gepelni kenyelmetlen. Azt hittem szokas es gyakorlas kerdese, de zavar egyszeruen.
-
arn
félisten
válasz
Relax420
üzenetére
Elotte 6-7 evig hasznaltam egy ipadet, soha meg egyszer
olyan harom ev utan ugyis elkezd az akkuja doglodni, es a kezd belassulni az egesz. Azert koltok ennyit ezekre, hogy normalisan mukodjenek, amugy hol a premium erzet?Az apple is folyamatosan pakolja teli uj ficsorokkel az iost, es folyamatosan gyilkolja le a regebbi masinakat, a gordulekenyseg nyomokban sem emlekeztet arra, mint amikor ujkent kibontottam. Erdekes modon macosnel nincs ilyen erzesem, a negy eves m1es air es pro is ugyanugy megy.
-
arn
félisten
válasz
Relax420
üzenetére
A valtas oka egyszeru, harom eves, es akkut kellene benne cserelni, ami az ertekenek jelentos resze - ez mar a sebessegen is erzodott. Amellett az m1 lesz a beugro szint nemsokara, ami meg frissiteseket fog kapni. Ez volt az ok a valtasra.
Az uj prot meg is vettem, es vissza is kuldtem az oled nem ugrotta meg azt a szintet, amit vartam, a tobbi ficsor meg szimplan nem tulzottan erdekel. A faceidt csak a mobilomrol hianyolnam, a 120hz meg addig erdekes, amig uj a gep, ahogy lassul az evek alatt, a laggolo 120hz csak az akkut eszi jobban.
A 22es prot is neztem, a miniled miatt erdekelt, de tul draga volt ahhoz kepest, hogy mar ki tudja milyen forrasbol van, ki tudja milyen akkuval (mikori gyartas, mennyit hasznaltak - es amugyse szeretem a hasznalt cuccokat).
Tartalomfogyasztasra meg fotofeldolgozasra hasznalom, ha keves, es jonnek uj tabletek majd lecserelem, de jelenleg ez volt a helyes valasztas szamomra. Bocs, hogy ezt igy leirtam, de egyszeruen zavaro, hogy hulyenek erzem magam a forum alapjan a dontesemmel.
-
arn
félisten
A multkori pro oled fiasko [link] utan elmentem megnezni mindet egy mediamarktba. Az ott kiallitott ipadeknel nem tunt fel, hogy olyan sarga lenne, mint amit visszakuldtem.
Kicsit melegebb volt a tonus, mint az lcd, brutal volt a fenyero, foton viszont ez is elszinesedett (rozsaszines), az lcd szurkei meg mindig jobbak. Fenyerot visszaveve a feheregyensuly szvsz elmaszik kicsit (sargas).
Ha ilyet kaptam volna, tuti nem kuldom vissza, de annyira nem ereztem jonak, igy inkabb egy 13as airt vettem a pro helyett, majd talan a kov oled lesz. Nekem gyanus, hogy ez a tandem kavar be vmit, mas oledes kijelzoimnel nem tunt fel hogy a fenyerovel barmi valtozna.
-
arn
félisten
válasz
consono
üzenetére
Jah multicore cpuban (ami nem egy tipikus hasznalat mobil eszkozoknel), gpuban mar nem igazan, plusz nincsenek nativ gyorsitok es a kozvetlen tamogatottsaga is gyenge. Ezenfelul van mar m4 is egy full mukodo platformmal. Az ara sem alacsonyabb, mint egy macbooke, etcetc. Nem rossz probalkozas, de kell meg annak par generacio.
-
arn
félisten
Ausztriaban az amazon eleg lazan nyomja… eleve egy boritekban kaptam az 1200 euros tabletet (epp mint a zoknikat). Visszavittem postara, nem az automataba dobtam bele, mert a vegen esik egyet. Sorba alltam, hogy a kezebe adhassam, erre a csavo kb ket meterre levo dobozba baszta bele csuklodobassal.
Gondolom, ha osszetorik engem kerdeznek meg, miert? Hogy a fenebe bizonyitom, hogy en epsegben adtam oda?
-
arn
félisten
-
arn
félisten
No igazan remek… mint a tvnel, panel lotto. [link]
-
arn
félisten
válasz
koxkids
üzenetére
Nincs, alapbol ilyen. Szoktam hasznalni, de ugy sokkal sargabb.
Ha hasznalja az ember nem olyan szembetuno (a szem alkalmazkodik hozza), de fotozassal foglalkozom, eleg hamar kiszurom a rossz feheregyensulyt. Akkor is feltunt mar, amikor setupoltam. Lightroomot is hasznalom tableten, igy nagyon nem mindegy.
Amilyen wow volt monitornal az ipsrol oledre valtas, ez olyan csalodas. Alapbol sem latom igazan jobbnak, vhogy nincs meg a kepnek az a melysege es dinamikaja. Majd lehet beviszem egy apple storeba osszevetni, es ott kiderul.
Mongy ezt az lg gyartja, a samsung olednek nagyobb a szintere is.
-
arn
félisten
2021es ipad prot csereltem 2024re, foleg az oled miatt, de nagyon gaz sargas szine van - rossz a feheregyensuly. Bugos db, vagy ez ilyen? Mert igy inkabb veszek egy airt.
A telohoz kepest meg az oled monitoromhoz kepest is.
-
arn
félisten
válasz
kchris78
üzenetére
Macbookkal sem kell
en epp azert valtottam le a desktop pct, mert a munka utan mar keptelen vagyok meg a desktop elott ucsorogni, mint fiatalabb koromban. 90%ban az ipadet hasznalom, a macet csak arra, amit nem tudok a tableten megcsinalni. De mindketto kanapekompatibilis. -
arn
félisten
Mas is latott ilyen hibat facebookon?
-
arn
félisten
válasz
bmakszim
üzenetére
Ezert nem ertem, hogy lehet egy giga ramos air hasznalhato… amikor megjelent, a cegtol kertem egyet kolcson, ahol dolgoztam, es mar akkor lassunak tuntek a task valtasok egy androidhoz kepest. Inkabb kivartam az air2ot ketszer annyi rammal, ami szvsz ugy ot ev alatt valt kinlodossa, a facebook lassu volt rajta. Akkor valtottam, amikor megjelent az elso 8gs ipad pro az m1el. Ezt majd akkor valtom, ha az alap ramban feljebb lepnek.
-
arn
félisten
válasz
victorhun7
üzenetére
Ez a hasznalhatoan gyors eleg relativ lehet
nekem air2 volt, de mar x eve is hasznalhatatlan volt. -
arn
félisten
válasz
kchris78
üzenetére
Az mas teszta (fogyasztas, meret), valszeg azt fogjak gyartasban tartani, amelyik apple silicont a leggazdasagosabb gyartani (kisebb, olcsobb gyartastechnologia). Az m szeria nem erre keszult - valszeg vmi korabbi “a” szerias chip lesz. Pl az a14 csak 88mm2, az m1 118, az m2 mar 155.
-
arn
félisten
válasz
PTomi92
üzenetére
vannak ilyen szolgaltatasok, pl a synology pikkpakk beallitja neked (portot nyit routeren, ad egy publikus cimet, etc), de ilyenkor az adatbiztonsagod gyk a synologyn mulik. jobb az tuzfal mogott a sajat belso halon, szolgaltatashoz kotott jelszoval. a vpn jobb, vmi korlatozott hozzaferesu userrel, de ezt is csak ideiglenesen nyitnam meg rajta.
-
arn
félisten
válasz
PTomi92
üzenetére
hat az lenne az erdekes, ha ez alapbol mukodne - portot tudsz nyitni a routeren/nason, es egy kulso szolgaltatassal elerni a publikus ipden keresztul - de nem ajanlom ezt, egyszer vki majd feltolja a cuccaidat.
hasznalj vpnt legalabb, de jobb vmi felhos 3rd party tarolast ideiglenesen.
-
arn
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Jah bocs, mindig elfelejtem ki gyartotta, es az elvek (gyartani olcsobb ket ftal, de legalabb draga) fontosabb, mint a praktikum

-
arn
félisten
A pen nem kapcsol inaktiv modba, ha nincs hasznalva? Vagy ha kozelben van a tablet, akkor folyamatosan meriti? Mindig feltoltom, amikor legkozelebb hasznalnam lighroomhoz, alig van benne nafta.
-
arn
félisten
válasz
kchris78
üzenetére
Ha roviden akarnam megfogalmazni, az android vhol a winnek is allit alternativat, es tobbfele eszkozon hasznaljak ennek megfeleloen rugalmasabb. Az applenel a szerepek le vannak osztva, van atfedes, de alapvetoen ki van talalva melyik mire valo.
Amit tudnak, azt altalaban jol tudjak, de az apple vhol ugy all a userekhez, hogy ok hulyek, mi jobban tudjuk, es ezert korlatosabb. Ha vki nemi szabadsagot akar apple teruleten, annak macet kell venni, ott azert tobb mozgaster van, amellett hogy a felhasznalobaratsag is megvan. Pl retro gepekhez win alatt sem volt egyszeru megcsinalni egy sdkartyat dosos boottal, mbrel, image szerkesztessel (pl fileokat akarok felmasolni), meglepo modon macen ez konkretan mindenfele extra tool nelkul ment consolerol.
-
arn
félisten
Ha nagyon az androidhoz, googlehoz vagy kotve az android jobb valasztas. Apple cuccoknal alap, hogy egyszeru dolgok intuitivak, nem kell mindenfele thirdparty app hozza. Probald megszokni, es utana is hianyzik e vmi…?
A testreszabhatosag nem az erossege, mindenfele trukkos, fel legalis modszer nem fog mukodni. Amugy megvan a sajat logikaja, csak mas, es mas utat kell keresni, mint androidon.
En sokaig pc/android kombot hasznaltam (vegulis pcvel 30 evig), egyedul az ipadem volt volt apple. Azota elegge beszippantott az apple okosszisztema, es azt kell hogy mondjam jol ki van talalva, macbookkal meg azokat is megteheted, amit az ipadbol hianyolsz. Fejlesztesnel jobban szeretem a linuxra jobban hajazo lehetosegeket, a linux konfiguralasi kenyszere nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Probléma DVD/CD íróval
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- reMarkable 2
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

sose hasznaltam magyar layoutot es billt.

mintha zuhanorepulesben lenne az akkuja.
nekem air2 volt, de mar x eve is hasznalhatatlan volt.