Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
lipido
üzenetére
Az a baj, hogy ennél több segítség nem nagyon van... Az iPad 4:3-as kijelzőjén mindig lesz fekete csík, vagy levágod a kép szélét. Ha ez nem zavar, tökéletes videót nézni IS, meg minden más tartalomfogyasztásra (pl. a weboldalakból több látszik, mint 16:9-es tableten). Menj be valamelyik Apple boltba, vagy Media Marktba és próbáld ki, hogy neked jó e.
-
lipido
senior tag
Sziasztok. Segitsegeteket szeretnem kerni. Tab vasarlas elott vagyok. Erdeklodnek, h a 10.gen tartalom fogyasztasara (hbomax) megfelelo, vagy keressek mas keparannyal rendelkezot? Koszi elore is
-
Gubu0101
veterán
válasz
nylontacsko
üzenetére
Ha lentebb gorgetsz a gyakran ismetelt kerdesekhez,akkor ott leirja.Lehet kerni gyarival is.Meg adnak arajanlatot.Tapasztalatom mondjuk nincs veluk.Meg nem kellett egyszer sem szervizeltetnem kopp kopp
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Ipad Air 5-ről szeretnék filmet kivetíteni olyan tv-re ami nem tud Airplayt. Van USB hubom amivel megy is az extended Display, viszont ha VLC-n elindítok egy filmet akkor azt írja ki, hogy “This video is playing on the TV” és fekete a kép a TV-n
Hogyan lehetne ezt megoldani, van valami más bevált médialejátszó program?
Ha tükrözöm a képet akkor működik, de ugye akkor meg két szép sáv marad a TV szélén…
Hasonló problémám van fényképek kivetítésével is. A Google fotókon vannak tárolva a képeim illetve albumok, viszont azt nem engedi USB hubon normálisan kivetíteni. Ha Google fotókról akarok képet kivetíteni, azt Airplayen keresztül sem engedi. Hogyan lehetne ezt megoldani? -
Gubu0101
veterán
válasz
nylontacsko
üzenetére
Pl [link] ha ugy erzed,hogy mar neked keves,akkor erdemes csereltetni.En 1 nap alatt lenyomkodom 100-rol 30-ra az air 5-ot
-
nylontacsko
senior tag
Gondolom az nem teljesen normális, hogy kb. 1,5 éves Air 4,
egyik napról a másikra, rohamosan kezd merülni.
Ott tartok, hogy 100%-ról jelenleg jó ha 4-5 napot kibír, napi 30-35 perc használat mellett (YouTube, hangfileok hallgatása és némi "nyomogatás")
Az első évben 1-5 hetet simán kibírt egy töltéssel (emlékeim szerint)
Cseréltessek benne akkuit (ha igen, hol érdemes), vagy ilyenkor mi a szitu? -
kuntics
aktív tag
válasz
mcdennis
üzenetére
Nekem 2017-es pro van, a 10,5-ös kijelzővel. Home gomb felett kb 3 centire van egy kb home gomb méretű világosabb rész. Ha jól emlékszem, valami csatlakozó van mögötte, ez végett jön elő ez a hiba. [link]Régebben talaltam erről egy angol cikket, onnan az infó. Nálam már sztem min 1 éve ilyen, tökéletesen érzékel a mai napig. Meg minap vettem észre egy enyhe sárgásodást körbe a kijelzőn, a szélétől kb 5mm-re. Számomra egyik sem annyira zavaró, hogy ez végett cseréljem, használom, ameddig bírja.
Közben találtam egy cikket, be is linkeltem.
-
Jimbo75
tag
Sziasztok!
Kicsit bonyolult dologban kérénm a segítségeteket, megpróbálom értelmesem leírni.
Szóval tesómnak volt egy régi Ipad2-es gépe, már 10+ éves, amit Anyunak adott, rádiót hallgatni még jó lesz felkiáltással. Sajnos az activation lockot nem tudjuk eltüntetni tesóm meg már nem emlékszik sem a jelszóra, sem annak az emailnek a jelszavára, amiről anno még regisztrált (freemailes cím volt, nem tudom van-e még freemail egyáltalán), így aztán a jelszó emlékeztető sem megoldás....
Egy szoftverrel minden nap feloldom Anyunak a gépet, de pöttyet kezd fárasztó lenni, nincs esetleg valami végleges megoldás, hogy eltüntessem az Activation lockot? Valahogy eltüntetni a tesóm regisztrációját, és Anyut beregisztrálni? Gondolom nem sok esély van rá, mert akkor a lopott cuccokkal is ezt csinálnák, de azért hátha.
Köszi előre is! -
mcdennis
tag
Sziasztok!
Erről a "típushiba" foltosodásról van valami cikk? Úgy értem, hogy miért alakul ki, érdemes-e használtan venni ilyet ha minket aktuálisan nem zavar a folt, vagy be fog sz*rni hamarosan és nem. (régebbi Ipad Air és Ipad Pro-knál láttam a hardverapron) -
Imy
veterán
Samsung U24E590D monitorról mi a véleményetek? Ilyenem van, ritkán használom, de szép a képe. Azon gondolkodom, ha el tudom adni eladom, és egy ultraszéles monitort vennék, munkához is jobb lenne, illetve amikor 3D-ben tervezek. (Macbook Pro M1-em van)
-
Gubu0101
veterán
válasz
merqree
üzenetére
Passz,elemeletileg jonak kellene lennie,mert a multisimhez van technikai szam es arra lett generalva a kod.Most kuldtek a 3. QR kodot de azok se jok.Pedig mar alapba is allitottam a tabot mindent is megcsinaltam.Az elsot birtam aktivalni a masik 2 nem.Az lett a vege 2 nap csetelesnek meg telefonalasnak,hogy mennyek majd be egy telekom uzletbe.
Csak az a baj,hogy most 5 hetig kulfoldon leszek az elofizetes meg ketyeg,nem sok 2990ft de akkor is potya,majd valahogy jova kell iratni veluk,ha lehet. -
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Az apple magyar oldalán található logitech combo touch az milyen kiosztással jönne?
Ott nincs feltüntetve.
[link]
Rendelt már valaki ilyent onnan? mennyi idő alatt érkezne meg? -
Gubu0101
veterán
Valaki esetleg hasznal telekomos multisimet/esim?Valami nem kerek mert kb 1 oraval ezelott aktivaltam a tabon de internet az sehol.Ujra inditottam parszor,repulogep mod is megvolt.Fizikai yetteles simel semmi gond.
Apn-nel internet.telekom van.Probaltam par variaciot de semmi. -
-
válasz
mcdennis
üzenetére
olyan sim kártyák működnek benne, amik mögött van előfizetés
működik benne a digi is - mobilnetkártyaként
telefonálni soha nem lehetett iPad-del, és ezután sem lesz lehetséges soha
csak viber/whatsapp/messenger/facetime hívásokat fogsz tudni intézni vele - wifin/mobilneten keresztül
nekem pl a DIGI50 @ 50GB / 1000 Ft előfizetéses SIM van benne
-
mcdennis
tag
Ipad LTE-be milyen sim kártyák működnek? Pl. A digi SIM kártyája ( ami rendes telefonos SIM) az működik benne? Van valakinek valamilyen tapasztalat?
-
schor
tag
válasz
moleculez
üzenetére
Persze, attól függ, hogy mik a preferenciák.
Én ritkán nézek rajta filmeket, nekem az elsődleges felhasználás a jegyzetek készítése Apple Pencillel. Emiatt döntöttem az állandó paperlike fólia mellett.
Remélem, az általad választott megoldás megfelel majd az elvárásaidnak.
-
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
Megjött az ipad 9.
Külső eszközt hogyan tudok csatlakoztatni? Pl pendrive? Rádugva nem történik semmi.
Jelly scrolling szerencsére nincsen, de a mono hang, és a 60hz eléggé zavaró. -
Cyberbeni
addikt
-
-
moleculez
veterán
Végre megcsinálták amit évek óta kitaláltam: mágneses, matt képernyővédő. Végre nem kell dönteni a szemcsés kép, vagy matt textúra között. Szerintem rendelek is egyet. Jegyzeteléshez felrakom, utána leszedem🤷♂️.
-
válasz
ittakary
üzenetére
Ehhez lenne egy kérdésem.
Hétvégén voltunk szállodába, és kitettem az iPad Pro kijelzőjét HDMI kábellel - nem tükrőzéssel, hanem két monitoros módban.
Van arra lehetőség hogy csak a TV kijelzője legyen aktív?
A film alatt így végig ment az iPad kijelzője - igyekeztem fekete képet kitenni fullscreen-re, ne égjen be valami, meg lehúzni a fényerőt.Ha lezártam akkor nyilván minden elsötétült.
Vagy ez ilyen, és majd talán valami frissítéssel jön valami?

-
Mátésum
aktív tag
-
Mátésum
aktív tag
válasz
kinder93
üzenetére
Huh, én 11.999 Ft-ért vettem, nem néztem az árakat, bocsi.
https://www.bestmarkt.hu/satechi-st-acbkm-wireless-billentyuzet-angol-us-p763419
35 ezret nem adnék érte, az biztos. Én az MX-hez írtam, hogy jóval kedvezőbb, mert az ha jól tudom, 50 körül van -
crue
őstag
Sziasztok!
Mitől van az, hogy iPaden Apple Musicban nem jelenik meg egy adott előadó összes albuma, miközben iPhone-on látszik mind? Apple ID ugyanaz mindkét eszközön.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Ki milyen USB-C Hubot használ ? Ipad Pro M1 modelltől felfelé ha lehet..
HDMI 4K 60 hz legyen rajta az fontos lenne ,hogy azzal tényleg működjön. És ,hogy lehet TV-vel összehozni , hogy az egész képernyőre vetítse ne csak középre? -
Sakab
senior tag
Sziasztok, pencil 2 gen nél valahogy letudom ellenőrizni az aku elhasználódás mértékét?
-
Mátésum
aktív tag
válasz
vendingo
üzenetére
Szia, nagyon sokáig kerestem én is egy jó billentyűzetet Ipadhez. A Logitech cuccok nagyon szimpatikusak, de egyrészt a külföldi kiosztás kompromisszumos, másrészt az ár néha nagyon magas. AZ MX Keys nagyon tetszett, de az már tényleg elég horror. Aztán több tesztben is olvastam a Satechi billentyűkről, pontosabban a Compact Baclit billentyűről, ami jóval olcsóbb, mint a Logitech, nagyon hasonló gombokkal, mac rendszerhez készült, multi device (3 eszközt lehet hozzá csatlakoztatni) nekem nagyon megtetszett. Sajnos itt is kompromisszum, hogy nem magyar a kiosztás, de el vagyok vele, minden karakter megvan, és a gépelés nekem nagyon kényelmes rajta, esetleg nézz rá.
-
vendingo
veterán
Üdv
A héten elvileg megjön az ipadem. Pár kérdés, mert utoljára iphone 6-nál használtam apple terméket, akkor nem voltam oda érte.
Még mindig itunes-al kell bohóckodni, ha valamit szeretnék rá tenni?
Külső háttértárat tudok rá csatlakoztatni, hogy onnan pl filmet, képet nézzek? Nas nem opció, mert nem mindenhol van internet elérésem, a 64gb tárhely meg nem valami acélos.
Sok helyen a k380 billt ajánlják hozzá, de ez nem magyar. Van valami ajánlott HU kiosztású kisméretű billentyűzet? -
schor
tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
[link]
Nekem ilyen ESR van, igaz, már vettem egy Apple Pencil 2-t is, de az ESR is tökéletesen működik. Tulajdonképpen nem is érte meg a váltás. Egyetlen hiányossága van, az oldalán taperolással váltás nincs rajta.
Ha ez nem olyan fontos, szerintem szuper választás. Az ESR eleve egy jó név, eddig egyik termékükben sem csalódtam. -
Gubu0101
veterán
Udv!
Ezt neztem most [link] kerdes,hogy valyon erdemes megvenni?
Vagy engedjem el es vegyek egy eredeti 2. gen-es pencilt?(2022-es pro-hoz).Elmeletileg azt irja,hogy az osszes pro-val kompatibilis. -
kkp900
senior tag
Sziasztok! Egy megbízható és ha lehet ingyenes stabil app kellene amivel le tudnàm zárni akármelyik alkalmazást Face ID -val . Előre is köszi szépen

-
Alex91
félisten
válasz
adamkaa777
üzenetére
Regebben az volt a megoldas, hogy az Apple ID-del egy tamogatott eszkozon letoltod az adott App-ot. Aztan a regi eszkozon mar le lehetett tolteni a megvasarolt App-ok kozott az azon az eszkozon meg futo verzio szamu, regebbi App-ot. Most, hogy ez meg mukodik-e…?
-
kchris78
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
hat nem sok esely van ra. Van egy ellenorzes verzioszamra ha nem teljesul megall.
-
bostone
addikt
Imessage megosztás mobil és tablet között engedélyezett, mégsem működik a szinkron.
Hol lehet a hiba? -
bostone
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
Böngészőből?
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok !
Segítségre lenne szükségem. Adott egy 4 generációs Ipad 4. Ami sajnos csak ios 10.3.4 így nem engedi feltelepíteni a facebook alkalmazást . Van bármi lehetőség ezt megoldani ? -
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem tudod átváltani a kártyádat eSim-re? Akkor megúszhatod a szervizelést/gyári visszaállítást. Ha szoftveres, akkor később úgyis javítják.. ha meg hardveres, nem biztos, hogy megéri javíttatni.(Ha garin belül vagy, akkor nem szóltam.)
-
Sziasztok .
Van egy IPad Pro-m , az lenne a problémám , hogy folyamatosan azt írja ki :nincs SIM kártya .
Először azt hittem , hogy a kártya adta meg magát , így bementem a szolgáltatóhoz , cserélve is lett de ugyan úgy kiírja .
Még arra gondoltam , hogy 16.4 telepítése idézheti ezt a problémát , mert szinte egyidőben jelentkezett a hiba . Ha nem ,akkor lehet hardveres a probléma .
Itt jön a kérdés , gyári visszaállítás után újra jelentkezik a hiba , hova érdemes vinni szervizbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Linux Mint
- Android szakmai topik
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Gamer Egér RGB!!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hogyan lehetne ezt megoldani, van valami más bevált médialejátszó program?

Csak az a baj,hogy most 5 hetig kulfoldon leszek az elofizetes meg ketyeg,nem sok 2990ft de akkor is potya,majd valahogy jova kell iratni veluk,ha lehet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)