Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
Tomorrowland
üzenetére
Én nem vennék Mini 2-t, 10 éves konstrukció, jó pár éve nem támogatott, rengeteg türelem mellett is csak nagyon korlátozottan használható, és ugyanez igaz a Mini 3-ra is, ezek a házat és az ujjlenyomat-olvasót leszámítva azonosak, úgyhogy ahogy ittakary is írta, Mini 4 a belépő a használható Minik világába.
-
Gubu0101
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hbo maxot tudod bongeszon is nezni.Laptopon en is ugy nezem.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tomorrowland
üzenetére
Hááát mi tavaly nyárig használtunk egyet elsősorban netflix és társai, de talán pont a hbomax már nem támogatja, többit nem néztem.
Youtune is félig meddig szenvedés lesz, netezés kb teljesen.
-
válasz
Tomorrowland
üzenetére
meg kell nézni, hogy mi a legutolsó iPadOS ami elérhető, és mi az applikációk minimum követelménye
a hajadat nem fogja letépni a sebesség az biztos, de pl egy youtube netflix elfuthat rajta, mondjuk én minimum egy Mini 4et vennék, de ez persze függ az anyagi kerettől -
Tomorrowland
csendes tag
Sziasztok!
Mennyire használható napjainkban egy ipad mini 2?
Netezés, youtube, netflix nézésre még alkalmas? Vagy érdemes fiatalabb modelt keresni?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
-
Alg
veterán
Hasonló használatra (jegyzet, tapicskolás helyett navigálni meg néha nagyon alap videoszerkesztéshez) vettem Metapen A14-et.
Korábban volt egy másik USB-C metapen, az gyárilag zárlatosan jött, elmelegítette a töltést 5 perc alatt, ment vissza.Ez most fasza, amit nekem kell azt tudja - csak azt a tetves LED-et lehetne kikapcsolni rajta, sötétben baromi zavaró hogy folyton fehéren világít a vége, ráadásul rendesen erős fénye van, mint valami zseblámpa
-
zaskar
senior tag
Szerintem a Pro gyengébb üzemideje nem szorul magyarázatra. Az Air 3-ban az adatok szerint alapból párszáz mAh-val nagyobb akku van. A Pro-ban a 120 Hz-es kijelzőnek, az M2-es processzornak valószínűleg jóval nagyobb az energiaigénye. Én is hasonlót éreztem, amikor 2017-ben Air 2-ről váltottam az akkori Pro-ra, ott is szembetűnő volt az üzemidő csökkenés, de hamar túltettem magam rajta. Most nekem is M2-es Pro van, az 500 ciklusos régi Pro-m után ennek szuper az üzemideje
-
bok92
addikt
Sziasztok!
Van egy iPad pro 11 2022 készülékem, öt hónapos. Nagyjából mi lenne az elvárt üzemidő? Előtte egy Air 3 tabom volt, de úgy érzem annak az akksiideje még két év után is jobb volt. Van valamilyen funkció, amelynek kikapcsolása javítana az uzemidon? Az Assistive touch be van kapcsolva, valamint főleg Apple Pencilt használok az érintéshez. Köszi!
-
feddel
senior tag
Közben rájöttem, hogy a gyári jegyzetek app jó nekem. Lehet forgatni a beillesztett képet, két ujjal meg kell fogni és forgatható. Ere amúgy véletlenül jöttem rá a Freeform-nál, és kipróbáltam a Notes-ban is. Több videót is megnéztem az appal kapcsolatban, nagyon faxa lesz nekem, és ingyenes is. És a végén csinálhatok belőle pdf-et is.
-
consono
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Gyári pencilt használtok? Mondjuk nálam utángyártottal sincs baj, iPad8-on.
-
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nekem iPad pro 11” 2021 van.
-
moleculez
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nem ghost touchol a kijelző? Csak ez az app működik rosszul, vagy más is? Próbáljátok ki más jegyzet app hogy viselkedik, pl a gyári
-
7Heads Drago
veterán
válasz
lugosi
üzenetére
- Random kitöröl részeket írás közben, vagy átformálja a betűket és nem ott húzza ahol a ceruzával volt.
- Airdrops-al fényképet átvinni közvetlenül az alkalmazásba már nem engedi, mert kidob és át se viszi a képet. Korábban ezzel nem volt probléma.
- Ha táblázatot készít és bele ír akkor is hajlamos törölni bizonyos elemeket.
Most frissítette, reméljük jobb lesz.
Te milyen Ipad-en használod? -
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Én használom, nincs vele gondom.
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
Ipadon valaki használ Goodnotes 6-t?
A lányom megvette az új verziót és komoly gondjai vannak vele ipad air3-on. Kidobálja a progi és töröl is szavakat miközben meg ő nem akarja.
Köszike -
bostone
addikt
válasz
zaskar
üzenetére
Egy pillanatra sem nehezteltem a kérdés miatt.
Egy dózeres noti pihen a fiókban, nem mai csirke és ez érződik minden porcikáján. Évente párszor, ha feltétlenül szükséges előveszem.
Nekem megváltás volt, amikor megjelentek a táblagépek meg úgy egyáltalán az ios és az android. Ezek végre értem léteztek és nem én értük. Amit lehet megoldok windows nélkül, és meglepően sok dolgot lehet intézni mobilon vagy táblán. -
feddel
senior tag
válasz
Acula M.D.
üzenetére
Köszi, teszek egy próbát.
-
feddel
senior tag
Üdv néktek! Olyan jegyzetelő appot keresek, amivel a következő feladatot meg tudom csinálni: behozok egy alaprajzot, ami általában kép (jpg, png). Azután erre a képre rajzolgatok vonalakat, ábrákat. Ráillesztek kis ábrákat, ami máshonnan lett kivágva képként (eddig az alap jegyzet app is oké). És ezt a kis beillesztett képet tudom is forgatni. Na utóbbit a "jegyzetek"kel nem tudtam, csak a méretét változtatni. Meg írkálni is akarok nem csak kézzel, hanem gépelni szövegeket, de nem csak balról-jobbra vízszintesen, hanem függőlegesen is akár.
Van tippetek? -
chatran
őstag
válasz
stellaz
üzenetére
Az app store az ahonnan az alkalmazásokat le tudod tölteni az iPad-re. Az Apple Store meg ugyanaz, mint az apple.hu, onnan apple cuccokat és kiegészítőket lehet rendelni.
Az első nélkül nem, a második nélkül simán lehet élni. Le is törölheted.A beállításoknál a ti ID-tokkal van bejelentkezve az iPad az iCloudba?
-
chatran
őstag
válasz
stellaz
üzenetére
Gondolom nem törölte az ipad-et, mikor eladta. Beállítások, általános, ipad átvitele vagy alaphelyzetbe állítása, itt pedig összes tartalom és beállítás törlése.
Ha nem akarjátok törölni az egészet akkor az a megoldás, hogy a frissíteni kívánt appot törlitek és letöltitek újra, immár a ti apple ID-tokkal.
-
bostone
addikt
válasz
zaskar
üzenetére
Biztosan létezik ezer más lehetőség is, nekem ez volt az egyik legszimpatikusabb, ezért is mertem ajánlani. Tulajdonképp nem csinál mást, csak megjelenít egy a táblagép által mért adatot.
@kchris78:
Olyan rövid az élet, miért fosztanánk meg magunk még egy Ferraritól, ha a hatodik is elfér a garázsban? -
kchris78
veterán
válasz
bostone
üzenetére
Koszonom, hasonlokepp gondolom en is, semmi objektiv erv nincs a valtas mellett, ellene viszont az hogy sokba kerul a valtas
. De az biztos hogy sokkal nagyobb perspektiva van benne mint a miniben, ez kijött... Draga lesz, de legalabb nyugtom lesz hogy kiprobaltam mindkettot, es az lesz ami jobb. -
zaskar
senior tag
válasz
bostone
üzenetére
Na én ott elakadtam, amikor megnyitotta a Shortcuts-ot, akkor hogy került elő a Battery Health. Talán azért, mert sose használtam a Shortcuts-ot, nem igazán volt rá szükségem. Pedig biztos egyszerű. Én amúgy mindig 3uTools-al szoktam megnézni a százalékot, plusz ott kiírja a töltési ciklusok számát is, de tudom, nincs mindenkinek Windows-os gépe.
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
A feleségem vett egy használt iPad -et. Az appstore használatához be kellett jelentkezni az apple id-vel, ami sikerült, látom is a meszuleket. Csakhogy amikor használni az appstore-t, a frissítéhez kér jelszót, de ott az előző tulajdonos email címe van.
Erre milyen megoldások vannak?
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
zaskar
üzenetére
Sziasztok,
ti milyen programot használtok az aksi ellenőrzésére. Megnézném, milyen állapotban van a kb. 10 hónapos Pro-m M1 aktív használat mellett, szinte minden nap csutkára merítve.
Illetve olyan kérdés, hogy az IpadOs 17 telepítésével vannak aksi gondok, amik szoktak lenni vagy nincsen számottevő változás? Köszönöm a választ
-
zaskar
senior tag
válasz
kchris78
üzenetére
Jó döntés! Szerintem ha valaki megteheti, vegyen Pro-t. Anno a 2017-eshez még viszonylag olcsón hozzá lehetett jutni, akkor azért döntöttem mellette. Egyébként semmi más nem indokolta, nem használom olyan dolgokra, amik igényelnék az erős hardvert. Aztán idén tavasszal kipróbáltam egy sima iPadet, de zavart a kijelző kopogása. Ezért lett helyette egy másik Pro, csak ez már M2-es. A régi van a földszinten (gyengülő akkuval), az emeleten meg az új Pro. Így nem kell hurcolásznom, ha le-fel mászkálok napközben

-
bostone
addikt
válasz
kchris78
üzenetére
Miért lenne irracionális anyagilag? Ha ennyibe kerül, akkor ennyiért lehet megvenni.
Többször elhangzott itt, hogy túl erős a hardver. Szerintem ez is a tévedések gyűjteményébe való. Teszem azt egy illető kizárólag a dühös madarakkal kíván játszani iPad pro táblagépen és anyagilag van erre lehetősége, miért ne tenné?
Egy motor vagy egy autó lehet túl erős, lehet halálos, de tabletek esetében a kínálat határozza meg a piacot.
A Pro Max mobilok is túl erősek és túl sokba kerülnek, ha szigorúan vesszük a tényeket.Nekem jelenleg az S9 ultrára fáj a fogam, semmi racionális magyarázatot nem tudok mellette felmutatni, ellene viszont egy nőnemű lényt. Így könnyen eldöntöttem a kérdést, mivel feltűnő lenne a sokadik táblagép a házban.
Viszont csak olyan gépet veszek, amihez értelmes garancia létezik még használtan is. Ezt ajánlom mindenkinek, aki nagy értékű cucc vásárlására adja a fejét.
A héten kaptam vissza a szervízből az M1 pro-t. Az akku indokolatlanul gyenge volt két év használat után és szerintem egy új gépet kaptam. A házon található használati nyomok mindenesetre eltűntek, az akku 100%-os jelenleg.
Rendkívül boldog vagyok és elégedett.
Még van egy év garanciám.
Egy fabatkában sem fogadtam volna, hogy pozitív kicsengésű lesz a történet vége.
(A dobozát jól leharcolták menet közben, biztos sokat utazott.)Az erő legyen veled!
-
kchris78
veterán
válasz
lockdown90
üzenetére
nem, az megy
. -
kchris78
veterán
Kovezzetek meg de ugy nez ki hetfon lecserelem a szinten nem tul regi mini 6-ot egy 2021 pro-ra 11"
. Anyagilag irracionális de ez van
. Telefonban semmi nyomast kivancsisagot stb nem erzek hogy valtsak 13PmM-15PM-re de ipadben megvan ez, es inkabb nem nyomom el
. -
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jah persze ertem de ettol az is jobb lett volna
-
arn
félisten
válasz
kchris78
üzenetére
Macbookkal sem kell
en epp azert valtottam le a desktop pct, mert a munka utan mar keptelen vagyok meg a desktop elott ucsorogni, mint fiatalabb koromban. 90%ban az ipadet hasznalom, a macet csak arra, amit nem tudok a tableten megcsinalni. De mindketto kanapekompatibilis. -
pzstm
titán
válasz
lockdown90
üzenetére
elvileg most a kapucsengőt és a telefonszámomat is felírta az ügyintéző a futárnak.
ha hétfőn is kapok egy ilyet akkor meg újra felhívom őket és állítólag egyeztetnek egy új időpontot
-
válasz
lockdown90
üzenetére
Igen, múltkor a magyar posta szó nélkül visszaküldte a csomagomat németbe... Pedig ugyanígy itthon voltam, stb.
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
társasházban ez nem volt opció.....és most jó eséllyel még minimum egy hétig nem kapom meg
-
M.Eriksen
tag
Van esetleg valaki, aki bétázik M1-es vagy M2-es iPad Pro-n? Én nem vettem észre semmi változást teljesítményben, melegedésben terhelés alatt a 17.02-es rendszerhez képest a 17.1 Dev 2 verzión az M1-es iPademen, de érdekelne másnak mik a tapasztalatai
-
pzstm
titán
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
az állítólagos melegedést (már akinél előfordult), vannak biztonsági javítások is benne, illetve céges környezetre vonatkozóak is.
- Resolves an issue where Apple Business Essentials users were unable to complete setup after updating to iOS 17.
- iOS 17 devices no longer become unresponsive when joining a managed Wi-Fi network.
- The Calendar app will no longer resend invitations to all participants after accepting or declining an Exchange event invitation. -
mr.tamasbiro
őstag
17.0.3 mit javít igazából?
-
feddel
senior tag
válasz
Redpaladin
üzenetére
Pár nap múlva nekem is érkezik egy pen, majd megosztom a tapasztalatokat, addig én is csak YT videót láttam.
-
pzstm
titán
válasz
Redpaladin
üzenetére
UPS szerint holnap estig kapom meg, amazon szerint hetfo….ha hetfo remelem lesz valami visszajelzes mert nem vegig leszek itthon sajnos

szerdatol meg elesben tesztelem meloban meetingeken is
-
pzstm
titán
válasz
Redpaladin
üzenetére
én hétfőn kapom meg ezt, többen ajánlották, reméljük jó lesz, majd megírom:
https://www.amazon.de/dp/B0B4NL6HS4?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
-
kchris78
veterán
válasz
Redpaladin
üzenetére
Igen, nagyon meg kell nezni a tudasat az utangyartottaknak, hogy mi a mukodesi elv, az ujjadat szinulalja le vagy valami komolyabb.
-
Redpaladin
tag
Sziasztok!
Van nekem 2021-es ipad-om és ehhez vettem amazonon keresztül style pen tollat de nem lehet vele olyan frankón írni vele mert néha nem reagál.
Youtube videókon meg látom,hogy minden pöpeccül megy.
Fogtam magma s mentem istyle bemutatóterembe s kiprobáltam ott egy apple pencilt és az meg frankón müködött sőőőt még rátehettem a kijelzőre az egész kézfejem s akkor is ugyanúgy müködött...
eszerint apple pencil egész más működési elve van mint a utángyártott dolgoknak?
Vagy ez ipadon kell valamit beállítani?
-
Az új minit ti mikorra várjátok kb?
-
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
carecenter
-
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
ha jót akarsz magadnak nem az istyle-ba viszed - mindig tele vannak és csúszásban vannak, több hét egy gariztatás
iStuff Váci út amit javaslok
-
bmakszim
őstag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Viheted az iStyleba.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Kezdő appleös vagyok. Tavaly novemberben vettem egy ipad air 5 gen-t alzáról. Egy ideje nem tölti a pencil 2-t illetve csatlakoztatni sem tudom. A ceruzával nincs baj mert másik ipaddel működik flottul. Próbáltam már factory resetet, illetve minden praktikát amit a neten találtam de semmi. Néha amugy felismeri de tölteni akkor sem tölti. Ilyenkor akar egy Istyleban is lehet gariztatni vagy az alzához kell visszaküldeni?
-
zoli62
addikt
Mik a tapasztalatok az iPadOS 17-tel kapcsolatban? Én nemrég frissítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- reMarkable 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Honlap megnyilik,viszont egybol az appstoreba iranyit az app letoltesehez,mikor be akarok lepni.Telefonon,ipadon en is applikaciot hasznalok,ugy voltam vele,hogy bongeszon is mennie kellene,nem probaltam