Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Mini PC
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
2019-es 4TB portos pro, a Touch Bar jobb széle az ujjlenyomat olvasó mellett villog amikor tétlenség miatt kikapcsol. Használat közben semmi gondja ezért nem gondolnám hw hibának. Találkozott már valaki ilyesmivel? Neten nem igazán találtam infot, de persze lehet rossz helyen kerestem. Esetleg arra van valakinek megoldása, hogy a Touch Bar folyamatosan bekapcsolva maradjon (lehetőleg úgy, hogy nem a funkcióbillentyűk hanem a Control Strip legyen rajta)?
-
Amilo02
aktív tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani 2021-es 12.9' iPad-ra olyan tokot, amivel az MK és a Pencil is használható?
[Ilyesmit] keresek, csak nem ekkora összegért -
user12
őstag
válasz
Roland861010 #44681 üzenetére
Én egy tök alap fóliát vettem rá. Az ikiegeszitok webshopból rendeltem valami 2000 pár forintért, a tokkal együtt.
Sikerült jó bubisan felrakni rá, de semmi baj az érzékeléssel vagy magával a használattal. -
kchris78
veterán
válasz
ittakary #44686 üzenetére
itt a lenyeg. indukcios toltes dolesszog ezeket mar az alisok is tudjak. Raadasul kikapcsolhatom, es nem merul le szepen lassan, nem lehet "tarolni" az eszkozt mondjuk felig toltve, 1genes pencilem folyamatosan lemerult mert nem hasznaltam, az a legszarabb egy akkumlatornak, aztan elhagytam
.
-
válasz
ittakary #44658 üzenetére
Hát, nekem a pencil 2-ben elég fontos feature mind a nyomásérzékenység mind a double tap, a vezeték nélküli töltés meg amolyan nagyon kellemes használhatósági ráadás. Ez az új pencil nagyon olcsó lesz így, hogy megérje? Sima íráshoz, jegyzeteléshez amúgy jó lehet.
(Mikor láttam a sok olvasatlan hsz-t azt hittem hogy na kijött az új Mini
)
-
Roland861010
veterán
Írásra - rajzolásra ki melyik fóliát ajánlja ?
-
Roland861010
veterán
válasz
bmakszim #44677 üzenetére
A költési szokásai az embereknek nem érdekel.
De az hogy 3 olyan játék miatt várunk valamit, amit még béta fázisban van és inkább 1 év múlva lesz használható az már jobban.
Most hirtelen úgy csinálunk, mintha az Apple lenne valami nagy mobil gaming márka, mert sikerült megvenni-e pár licenszet amit lefejlesztenek iOS-re.
Miközben amúgy ezek nélkül is szerintem eddig is a legjobb eszköz volt játékra egy iPhone vagy iPad csak ez így nem volt kimondva.
Amíg egy Genshin még egy Gen2-es sanpin is akad addig egy A16 olyan vígan vitte 120Fps-el szinte PS5 szintű grafikán, hogy öröm volt nézni.
Az A17-el valami nem kóser, mert képes volt a 15Pro hirtelen olyan meleg lenni 1-1 folyamatnál, hogy kellemetlen volt addig mondjuk a 13Pro ugyan annál még csak langyos vagy még langyos sem volt. -
bmakszim
senior tag
válasz
Roland861010 #44675 üzenetére
Higgadj le!
Kérdeztél valamit, válaszoltam.
Hogy hogyan futnak ezen játékok béta verziói, megnézheted youtube-on. Egyébként jól.
Az pedig, hogy ki, mire költi a pénzét, a saját magánügye. -
Roland861010
veterán
válasz
bmakszim #44674 üzenetére
Eddig is azért sírt mindenki, hogy melegszik az iPhone 15 Pro meg a Max. Majd akkor ezek a játékok szerinted nem csinálnak belőle grill sütőt ?
Majd ha megérkeztek és tényleg olyan minőségűek lesznek mint ahogy mondták és stabilan fognak futni akkor azt mondom van értelme az A17-nek.
+ azoknak már nem lesz elég a 64-es verzió.
Azon az áron meg már 3 PS5-öt veszel vagy 1-et meg egy 4k-ás tévét .
Vagy Steam Decket -.- nem egy nyom.. tabletet amire jön 3 játék 2 évente. -
bmakszim
senior tag
válasz
Roland861010 #44673 üzenetére
Pl a két nemsokára érkező Resident Evilnek biztosan nem elég az A16.
És a Death Stranding, vagy Assassin's Creed Mirage esetén is valszeg A17 Pro, vagy M1 lesz a minimum. Aztán ki tudja, mennyire követik őket újabb játékok a jövőben. -
Roland861010
veterán
válasz
bmakszim #44653 üzenetére
Nem értem milyen AAA játék van amire nem elég az A16?
Inkább legyen alapból 128-as és 6Gbos vagy 256/6 és akkor okés a dolog.
Mert ez a 64Gb ami a 6-osban is van ki idegel 100k meg nem ért nekem a plusz tárhely mert az meg vicc.
Használtam az Ipad Air 5gen. meg a Mini 6 256-os variánsa is olyan árban van hogy egyszerűen nem éri meg.
300K körüli árak? Miközben az M2-es Pro meg 430Ezer körül mozog a Trénél. -
csodállak titeket, és ezt minden szarkazmus nélkül mondom
asztali gép esetében, az utolsó csepp véremig Windows-os vagyok, viszont mobileszközökben meg tetőtől talpig Apple fan: 15ProMax a napi telefonom, iPad Pro 12.9 a napi tabletem, utazásokra illetve autós navigációra pedig iPad Mini 6 ...
.... ezt csak azért mondom, hogy nem idegen tőlem egyik világ sem ... DE ha napi szinten használnom kellene egérrel és billentyűzettel az iPad Pro-t, akkor már nem használnám, mert kib.sztam volna az ablakon
Páromnak van saját iPad Pro 12.9-ese, csak neki van hozzá Apple Smart Keyboard-ja, van hozzá még Pencil 2 is, de az alapból kb a fiókban porosodik, amióta bármilyen BT egeret lehet párosítani: na és itt kezdődik a probléma, amikor néha megpróbálom komolyan venni, hogy használható ez az egész rendes munkára.
Gyári billentyűzettel és hozzá egérrel kb teljes értékű laptopként kellene viselkednie, de annyira idiótaság van benne, hogy egyszerűen minden olyan feladat, ami túlmutat az egyszerű internetböngészésen, vagy email küldésen, vagy szövegszerkesztésen KIIDEGEL... annyira bután/furcsán viselkedik számomra az egész. Egyszerűen egy teljes értékű tálca illetve egy 100%os ablakkezelés nélkül megőrülök tőle..
Komolyan hiszem azt, hogy az iPad arra való, amire Munkás István (Steve Jobs) kitalálta: tartalomfogyasztásra - és nem tartalom készítésre!
Én a sajátomat erre tartom: youtube, netezés, néha egy kis videóvagdosás, ha gyorsan össze akarok dobni valami mókásat.Ti hogyan bírjátok elvielni? Mit csináltok osztott képernyőn vele? Akku százalékotok milyen, hogy folyton töltőn van? macOSen Cocconut Batteryvel, vagy WIndows-on 3uTools-szal meg tudjátok nézni ingyen.
-
adalbert1
veterán
Én a mini 6 oldalát néztem ma, ott a 64 GB-os volt talán 289k, és most lement 250k-ra.
Holnap lesz 1 éve, hogy a forintgyengülés miatti áremelés után rendeltem olyan viszonteladótól ahol még nem emeltek árat egy 256 GB-os mini 6-ot, 245k-ért - szóval még most a csökkentés után is jóval drágább, mint 1 éve volt (most a hivatalos oldalon a 256-os 325k, a wayback machine szerint tegnap még 380k volt
Kerestem egy tavalyi, áremelés előtti snapet is, 64-es 200k, 256-os 260k volt.A pencil szerintem így kapufa, a pencil 2 egyik legkényelmesebb tulajdonsága, hogy csak a mini oldalán van, és magától töltődik, nem kell vele semmit csinálni.
-
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #44661 üzenetére
mi is így töltjük a lányom 1gen penciljét, nem lóg ki a tabletből, nincs esélye a törésnek.
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker #44661 üzenetére
megértem és elhiszem, de nem akarok ilyenhez folyamodni.
Ez az utángyártott Timo stift vagy hogy hívják meglepően tökéletesen szuperál
-
pzstm
titán
Ez ilyen köztes félmegoldás...
30EUR-ért jobbnak ítélem amit vettem amazonról
-
bmakszim
senior tag
válasz
ittakary #44651 üzenetére
Csak a pontosság kedvéért: a Mini 5 2019 tavaszán jelent meg, az abban lévő A12-nél se volt újabb A chip akkor. Bár tény, hogy nem egyből kapta meg.
A lényeg, hogy az iPad mini méretéhez képest mindig is erős hardverrel rendelkezett, általában nem egy leporolt chipet tettek bele, mint pl a sima iPad-be.
De ja, sajnos nem arról szólnak a hírek, hogy A17-et kapna... -
válasz
bmakszim #44650 üzenetére
változnak az idők, az akkor volt, most pedig most van
Apple-nél sokat agyalnak ezen, hogy mi az amit még pont belerakjanak, de azért ne legyen túlextrázva, mert akkor senki nem venné az 4-600ezer forintos Pro modelleket
viszont most visszanéztem:
2012: Mini 1 @ A5 (iPhone 4S - 2011)
2013: Mini 2 és 3 @ A7 (iPhone 5S - 2013)
2015: Mini 4 @ A8 (iPhone 6 - 2014)
2019: Mini 5 @ A12 (iPhone XS - 2018)
2021: Mini 6 @ A15 (iPhone 13 Pro - 2021)Itt vannak a pontos adatok, idáig kétszer már előfordult, hogy EGYBŐL megkapta a legújabb chipet, és raádásul ebből az egyik a jelenlegi Mini 6 volt, szóval nem volt igazam! Tehát nem zárható ki teljesen, hogy beleraknák
-
-
válasz
bmakszim #44646 üzenetére
a Mini csak a középkategóriát jelenti az Apple termékpalettán, nem fogja megkapni a csúcs CPU-t
#44647 DanielLong te jó ég... isten ments, hogy újra kijelző alatti gomb legyen ... de abban igazad van, hogy ez a peremen lévő gomb egy átok, rengetegszer kell törölgetne az ujjamat, mert nem ismer fel: véleményem szerint kapjon inkább FaceIDt
-
DanielLong
senior tag
Visszatérhetne előre a bekapcsoló gomb 😛 Amúgy esetleg ha van valaki, aki Mini 6-ot használ főzéshez, kérdezném, hogy kényelmesen be lehet kapcsolni a kijelzőt az oldalsó gombbal? Nekem a Mini5 annyiból nagyon jó, hogy ikeas tartóban áll az iPad és egy ujjal fel tudom oldani, ha lekapcsolna a kijelző.
-
bmakszim
senior tag
válasz
adalbert1 #44644 üzenetére
iPad Mini 7 Rumored to Feature These Four Upgrades
A16, jobb kamerák, új színek és "jelly scrolling" fix.
Én jobban örülnék egy A17 Pro-nak, hogy az új AAA játékok is fussanak rajta. De nem reális, az iPhone-okba is alig tudnak eleget gyártani.
-
adalbert1
veterán
válasz
lugosi #44643 üzenetére
Erre kíváncsi leszek - igazából nem tudom, hogy mit változtatnának érdemben a minin, amitől ténylegesen jobb lenne mint a jelenlegi generáció, de még nem venne el vásárlókat a többi modelltől.
Pl. szívesen néznék 120 hz-es kijelzőt benne, vagy oledet, vagy a kettőt együtt, de 120 hz még az airben sincs, oled pedig még egyik ipadben sem.
Pencil 2-t már a 6 is támogat, így az is kilőve, mint újdonság.
Talán egy face id, erősebb soc (esetleg több RAM-mal), és 128-as induló tárhely, amit reálisnak látok.Mindenesetre itthon tartalomfogyasztásra családon belül még a mini 5 is bőven megfelelő.
-
Adee_91
aktív tag
17.0.3 óta elég gatya lett az üzemidő (M1 Pro 12.9)
Más is tapasztalta esetleg?
Illetve van bármi program (akár iPadre akár Mac-re),amivel rá lehet nézni az akku állapotára? -
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Valaki használja már a 17-es iPadOS-t ipad 9-esen?
Hogy vált be?Üdv.:
Zoli -
válasz
Redpaladin #44633 üzenetére
Félreértetted, a 9. generáció örök életére Pencil 1-es marad, ez nem szoftverfrissítés kérdése.
az iPad-Pencil kapcsolat hardveres - nem szoftveres
ahogy írták előttem, ez inkább arra vonatkozik, hogy most kiadásra kerülő sima alap iPad is végre Pencil 2-es lesz, azaz a Pencil 1 teljesen nyugdíjba vonul
-
bmakszim
senior tag
válasz
Redpaladin #44633 üzenetére
Szerintem az iPad 10 utódja kapja meg. Vagyis a 11.
Fura, hogy erre a hétre várják. 23-áig még tart a back to school. -
Redpaladin
tag
Hali,
Most olvasom,hogy holnap érkeznek nagyobb frissítési pack-ok a tabletekre. És ez közt írták,hogy apple pencil 2 támogatás is kibövül... kérdés most akkor mi van eszerint ipad 9 generációra is kibövítik a pencil 2-öt? -
Hack3er
őstag
Sziasztok!
iPad Pro 2021 M1-et használok már rendszeresen napi szinten ez év júniusa óta, tavaly augusztusba vettem telekomon keresztűl.
Egy full hd-s 144hz-s monitor van rákötve usbc-s baseus dokkal hdmi kábellel.
Keychron K6-os billentyűzettel és egy magic trackpad 2-vel használom.Ez ilyen bemutatkozós infó volt eddig
Ha lenne itt valaki aki így használja az M1-es iPadjét, lenne hozzá pár kérdésem, az se baj ha véletlenűl többen lennénk, tapasztalatokat megoszthatnánk egymással.
-
válasz
yetijetnyak #44629 üzenetére
szerintem működik, igen
én NTFS külső HDD-t is csatlakoztattam már iPad-re
-
Jaded
őstag
-
yetijetnyak
csendes tag
Sziasztok,
Ipad 9-ről az működik, hogy az Ipad-be bedugsz egy Apple-USB3 adaptert, abba bedugsz egy USB-s SD kártya adaptert SD kártyával, felmásolod a képeket Ipad-re, utána az SD kártya adaptert kicseréled egy pendrive-ra, és az Ipadról a felmásolt képeket visszamásolod a pendrive-ra?
A pendrive-nak ha jól értem FAT32 formázásúnak kell lennie.
Y
-
Bkrisz9
őstag
válasz
lockdown90 #44625 üzenetére
jogos
-
moleculez
veterán
válasz
lockdown90 #44620 üzenetére
Feltétezzük hogy saját zenéi
Amúgy nekem is van pár száz dj set azokkal mizu?!🤷🏼♂️ Nincsenek kereskedelmi forgalomban sehol, sőt a nagyrész a zinternetről is kikopott, ha megpróbálod megkeresni kergetheted a halott megaupoad/rapidshare linkeket (ehhh régiszép idők).Az eredeti kérdéshez #44619: használj alternatív lejátszót (én pl VLC-t használok e célra), azokba utána a be tudod másolni a share menün keresztül. Vagy közvetlen is, rég nem használtam. Gyári lejátszó nem lesz ebben a barátod gépen keresztül tudod bemásolni abba.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
lockdown90 #44622 üzenetére
Nagyjából ezt gondoltam én is alap felállásnak. Esetleg aki használ pencilt, van különbség a toll érzékenységében, használhatóságában az ipad 9-10. és az air 10. generációja között?
-
Bkrisz9
őstag
Sziasztok!
Egy kedves barátom tetoválónak készül (készül, tehát még nem az ultra profi szint az elvárás, de azért vannak elég bonyolultnak tűnő rajzai). Szeretne rajzokat digitálisan is készíteni és szerkeszteni, ehhez keres eszközt. Ezek alapján gondolom valami tollas megoldás lenne a megfelelő. A kérdésem az lenne, hogy melyik a legolcsóbb ipad+toll kombó ami megfelelhet? Érdekelne az új és a használt verzió is.
-
lockdown90
senior tag
válasz
Black_Raven #44619 üzenetére
jog vedett zenet hogy akarsz atmasolni barhova is?
vagy mi a kerdes? -
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Ha a Google Driveról töltök le zenét,azt hogyan lehet átvarázsolni a Zene appba,(ott csak Apple Music van, de miért)mert csak a Fájlokban látom az Ipadomon. Bocsi a nagyon láma kérdésért, de mindig droidos voltam, ez az első IOS próbam. Ráadásul tetszik, de pár dolog kifog rajtam.
-
M.Eriksen
tag
iPados 17 Dev 3 betában lehet végre az iPadet választani, mint hangszóró mikor külső monitorra csatlakoztatod. Mikor kipróbáltam a céges dokkolóval 17.02-n ( egy USB C-vel lehet tölteni és csatlakozni külső monitorra) ez az egy dolog zavart, hogy csak a monitor lehetett hangszóró viszont ezekben a monitorokban nincs hangszóró. Kezd alakulni ez az external display experience.
-
kchris78
veterán
válasz
zaskar #44615 üzenetére
Igaz, nem lehet általánosítani, itt az ingyen jött olcsón megy állhatott fenn
.
Azért az érdekelne hogy ezek a szürkés cuccok honnan származnak... Vettem MacBook Pro14-et 6 kilóért, lejárt garival de használat mentesen (elvileg a doboza is stimmel). Vettem a mini6ot, lejárt garival, S/N szerint 22 májusban lett eladva.. 21 novemberi az aksi, még sem volt benne egy használati ciklus se.. A doboza stimmelt a készülékkel, tehát elvileg garis csere sem volt mert akkor a doboz nem stimmelt volna.. Bennragadt készülékek kereskedésekben?
Amúgy nem értem hogy jófogáson miért nincs véleményezés, nekem ezért vannak fenntartásaim...
-
zaskar
senior tag
válasz
kchris78 #44610 üzenetére
Ebben is lehet valami, bár az én eladóm nagyon is értett hozzá, kérdésemre "céges ajándék"-ként nevezte meg a Pro-t, mikor a származásáról kérdeztem. A lényeg, hogy teljesen megbízható tag benyomását keltette, az átadás a lakásán, nem pedig egy plázában vagy benzinkúton történt meg, ahogy az mostanában szokás.
-
kchris78
veterán
válasz
bostone #44613 üzenetére
Képernyő üvegfólia alza lett. Ez fit, a promax esetében bevált, és 6ezer egy db, reggelre itt van nem messze. Vidéken változik igen a prioritás, vagy Bp/esetleg más nagyváros, és az drágítja az árat vagy posta és nem kamu zajt a feladó.. egy két ajánlat vidékről volt, fordítva tapasztaltam ezt
.
(A másik amin felhúztam magam hogy az itteni kereskedők nevetséges árat mondanak beszámításra.. hogy nem viszik.. szerencsém is volt de egy nap alatt vitték el a minit.. és beveszik rádobnak több tízezret azt rakják ide vissza, hátha ráharap valami balek)
-
bostone
addikt
válasz
kchris78 #44607 üzenetére
A fóliára gondoltam.
Több helyről is rendeltem már tokot vagy fóliát, ami nem a leírásban szereplő generációra volt méretezve.Használt cucc valamennyire mindig lutri marad, bár negatív tapasztalatokról szerencsére nem tudok beszámolni. Lehet picit óvatosabb vagyok, mint kellene, de itt a faluban alacsony a kínálat. A fővárosba nem szeretek járni a közlekedés miatt, de a világ végére sem megyek el egy jó ajánlatért.
(A posta négy napon keresztül utaztatta az utolsó csomagomat, mire sikerült letenni a helyi fiókba.) -
szabonagyur
félisten
válasz
BlackJack21 #44605 üzenetére
Mini 4-re nincs iOS16 sem.
-
válasz
kchris78 #44601 üzenetére
En is nezegetem az M1/M2 hasznaltakat, de nekem 12.9 meretben kellene, es kozel 400ezret kernek el erte, mikozben a 2018-as 12.9-emet talan valahol 200-250 kornyeken tudnam eladni. Tehat kb 2x annyiba kerul hasznaltan… mikozben a kulonbseg: kicsit gyorsabb
ennyi plusz penzt nekem nagyon nem er … -
BlackJack21
tag
válasz
Tomorrowland #44593 üzenetére
Én ökölszabályként azt javaslom, hogy a kiadástól számítva 5 évnél öregebb iPad-et nem érdemes venni. Ezt még pár évig tudod használni, úgy, hogy van rá frissítés is és már nem drága. A mini 5-re még kijött a 17. iPadOS, így abban még van 1-2 év apple támogatás, a mini4-et is meg lehet még venni, bár erre marad ay iPadOS16.
-
kchris78
veterán
Egy gyakorlati kérdés: 3. - 4. gen ipad pro között van különbség? 4. genre találtam olcsó smart foliot.. Elvileg ugyanaz a kamera sziget is..?
-
kchris78
veterán
Meglett a 11"pro M1! 256GB, 3 éves garis konstrukcióban vásárolt júliusban 13 ciklussal úgyhogy nagy a boldogság
. Kicsit többet adtam ki érte mint terveztem de a 3év gari nagyon sokat jelentett - így 2 év múlva is simán elviszik eladáskor.. és engem sem zavar hogy lejár a gari mert előtte még jobbak az esélyek a cserére, cseréljem le
.. Szerencse hogy ilyet kifogtam, alig van garis, ami van az is 1 év... 2 éves aksit/készüléket 150-300 ciklussal nem szivesen vettem volna meg, főleg hogy annyival olcsóbban nem adják azokat se. ( jófogás persze, augusztustól hirdetve... hardveraprón szerintem 3 nap alatt elvitték volna)
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- RAM topik
- Energiaital topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest