-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
-
l.skywalker
titán
válasz
alba-regia
üzenetére
Szintén ugyanez a gondom. Két iPad van a családban és 18.1.1 óta irgalmatlan gyorsan merülnek. Gyanítom fog jönni rá valami fix idővel
-
l.skywalker
titán
válasz
Sev!er
üzenetére
Értem. Nem tudom a munkahelyén miként van, de nálunk az Office 360 keretében meg van osztva minden táblázat minden kollégával és aki belép az tudja szerkeszteni a saját fiókjában.

Ez tűnik a 21. században a legegyszerűbbnek, ezért írtam ezt, de ha mindenképp a pendrive-os dolog kell, hogy legyen, átadom a területet másnak, mert abban nincs tapasztalatom. -
l.skywalker
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Ez tényleg csak gyakorlás kérdése. A feleésgem 2 éve kezdett el digitális grafikával foglalkozni és mára már brutális miket tud megcsinálni.
-
l.skywalker
titán
iPad:

iPhone:
ugyanez -
l.skywalker
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Tényleg be fogsz számolni ebben a topikban is minden pillanatodról? Ugyanezt csináltad az Xbox topikban is. Remélem wc topik nincs
-
l.skywalker
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Egyrészt a legtöbb US ár mindig MSRP, mert azt USA államaiban nem mindenhol kell és ahol kell nem ugyanakkora mértékben kell adót fizetni a digitális javak után. Így a 13 USD amit látsz, az a nettó a cég oldalán. Másrészt pedig szerinted mi lenne az Apple érdeke abban, hogy valakinek a szoftverjét ingyen biztosítsa a felhasználók irányába a saját áruházán keresztül? Hol lenne abban neki abból a bevétele? Mindenkinek a saját pénze számít. Te is ezért nem vettél eredeti pencilt
-
l.skywalker
titán
válasz
Vityahun
üzenetére
ez volt egy időben rém olcsó és arra amire te írod tökéletes:
For Apple Pencil Palm Rejection Power Display Ipad Pencil Pen For iPad Accessories 2022 2021 2020 2019 2018 Pro Air Mini Stylus - AliExpress -
l.skywalker
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Nálunk pár hónapig olcsóbb (itt ajánlott) Alis ceruza volt, tesztelve, hogy be fog-e vállni és utána vettünk Gen1-et mert sima iPad-ünk van.
-
l.skywalker
titán
válasz
sixpak
üzenetére
Én GSM Arena-n szoktam egymás mellé rakni cuccokat, ha nagyon tüzetesen át akarom nézni. Van itt is olyan compare funkció: Search for ipad - GSMArena.com
-
l.skywalker
titán
Milyen a rollout az Apple-nél? Várható, hogy akár több napig is eltart amíg megérkezik mindenhova?
-
l.skywalker
titán
válasz
DanielLong
üzenetére
Melyik böngészőt használod? Én az Edge-t és általában "húzom" és ha a fejlécen húzok baljra vagy jobbra, akkor vált.
-
l.skywalker
titán
Tudom sokszor felmerül kérdésként itt, de nem tudok eligazodni az eddigi válaszok között. Apple Pencil-t vennék. Az Alzán most az első és a második generáció között összesen 3ezer a különbség. De a feleségemnek 9-es iPad-je van, amit persze a jövőben cserélhet, de van ami miatt megéri a 2. generációs Pencilt venni?Szerk.: közben felfogtam, hogy nem is működne együtt a 9. generációs iPad és a 2. generációs Pencil

-
l.skywalker
titán
Adobe, Procreator, Canva és társaihoz vennék ceruzát. Kérdés, hogy a második generációs miben több, ha egy iPad 8-ason használnánk főleg?
-
l.skywalker
titán
Én teljesen "szűz" felhasználó vagyok, nap mint nap meglepődök miket lehet csinálni az iPad-el. Most összeraktam, hogy iPad-en keresztül tudjak hívásokat fogadni és indítani a Facetime-al. És most látom, hogy követi a mozgásomat a Facetime kamerája
-
l.skywalker
titán
válasz
lugosi
üzenetére
Én sem terveztem csak hivatalosba vinni, de ha a megoldás az, hogy beszámítják és cserélik akkor elékpzelhető, hogy költségesebb lesz a dolog mint gondoltam.
A "mém" az a Blink 182 egyik számának klipjéből van, amikor Tom DeLonge szájról jól olvashatóan mondja azt, hogy WTF.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
"iPad készülékek moduláris javítása minőség biztosítási okokból nem lehetséges,
így sérülés/jótállás vagy azon túli eljárás esetén csak a fődarab (készülék) cseréjével orvosolható.
Hivatalos szervizpartnerként az Apple előírásainak értelmében tudunk eljárni.
Ez a folyamat térítéses, ezért a megkezdése előtt a bevizsgálást követően árajánlatot küldünk ki, amit ha elfogad, beküldjük a sérült darabot, az Apple pedig küld helyette egy újat.
Amennyiben az árajánlat nem kerül elfogadásra, úgy egy egyszeri 6900.-os bevizsgálási díj kerül felszámolásra."
-
l.skywalker
titán
-
l.skywalker
titán
válasz
ittakary
üzenetére
Komolyan? A feleségemé van elrepedve, most hogy vettem én is gondoltam megcsináltatom neki és addig használja az enyémet. De az enyém szállítással, ajándékkal volt 155ezer

Eszerint jobban megéri újat venni?
Szerk.: írtam az iStyle-nak is, de még nem válaszoltak gondoltam addig az itteni tapasztalatokat megkérdem.
Szerk2.: illetve itt csak az érintőkijelző üveg sérült, az LCD nem. Akkor is ennyi lenne?
-
l.skywalker
titán
Tudja valaki az iStyle mennyiért cserél törött érintőkijelzőt kb? 9. generációs iPad
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na most sikerült
-
l.skywalker
titán
válasz
ittakary
üzenetére
Nem ez az első iPad-em, csak az első amit bétára dobnék fel. De egyébként meg teljesen demagóg szinten tudok válaszolni: én szinte minden eszközömet "bétásítom" amit lehet, hiszek még abban, hogy ezzel a stabil verzió jobb lesz és én is hamarabb tapasztalhatom meg első kézből az eljövendő újításokat.
-
l.skywalker
titán
Sziasztok. Tegnap óta gazdája vagyok egy 9. generációs iPad-nek. Ma szerettem volna regisztrálni a public béta programba, de két dolog nem tiszta
- melyik a legutolsó public profile?
- és ha a 16.4 akkor az enroll után mennyivel kéne látnom a Software Update alatt? -
l.skywalker
titán
Sziasztok. Feleségem iPad-jén semmilyen weboldal nem jön be. Minden más eszközön igen, (habár van gond a stabilitással) de az iPad-en semmi. Már reseteltem a hálózati beállításokat. Mi tudok még csinálni? A WiFi csatornák a 8-asra vannak állítva, mert anno úgy olvastam, hogy egyes csatornákat az Apple termékek nem szeretnek.
-
l.skywalker
titán
sziasztok. Vásároltunk egy iPad 8 (2020)-at és ha lehet 2 kérdésem lenne. Melyik a legjobb/legajánlottabb, (ár/érték arányban) legjobb tok? Nem kell, hogy smart legyen vagy billentyűzetes, csak sima tok a védelemért.
Ill. ennek a kérdésnek folyamánya, hogy létezik iPad-re fólia, és ha igen - érdemes-e tok mellett rakni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezután már csak a Google Könyvek appot kell megnyitni ugyanazzal a fiókkal.