Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Nekem az sem tűnt hejde sebességűnek, legalábbis a sd kártya sebességét messze nem érte el. De majd tesztelek milyen gyors.
Letöltöttem most a sketchupot az ipad-re, kíváncsi voltam mennyire gyors. Hát, lenne még mit optimalizálni, nagyon is. Elég lassú és többször össze is omlott.
Én alapvetően kerteket tervezek, így elég nagy méretűek a file-ok és mivel minden fa/bokor irtó részletes, így nagyon sokat kell számolnia a programnak.
A 300mb+-os kertet be se tudtam tölteni, a 20mb-os is elsőre összeomlott mikor árnyékot kértem, másodjára kirakra de irtó lassan..
Próbáltam warehouse-ból is kisebb kert terveket bedobni azzal mit csinál (hátha a korábbi verziós pc az oka), de azoknál is összeomlott.
Sima, növények nélküli rajzolásra jónak tűnik.
Szóval úgy látszik erre (növényekkel teli képre) semmilyen szinten nem alkalmas - és látva, mit csinál egy davinchiben az ipad érthetetlen, hogy itt hogy nyekken meg. Gondolom optimalizálási hiba, de látom, hogy már több mint 1 éve jelen van ez az app, szóval idő volt rá...
Ennyi pénzt biztos nem ér meg így a sketchup amennyit van pofájuk elkérni az appban (8e/hónap)
(persze pc-n se egy álom a sebesség, amikor már a terv végén járok teledobálva mindennel, de sokkal kezelhetőbb)
Amúgy a webes sketchupba is szaggat ugyan ezen file nagyon durván, szóval a sketchup webes felület is eléggé basic, mint ha nem lenne nekik mögötte rendes farm.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI OLCSOBB MOONSTONE GRAY
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Optiplex 7040 SFF, i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest