Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Nekem az sem tűnt hejde sebességűnek, legalábbis a sd kártya sebességét messze nem érte el. De majd tesztelek milyen gyors.
Letöltöttem most a sketchupot az ipad-re, kíváncsi voltam mennyire gyors. Hát, lenne még mit optimalizálni, nagyon is. Elég lassú és többször össze is omlott.
Én alapvetően kerteket tervezek, így elég nagy méretűek a file-ok és mivel minden fa/bokor irtó részletes, így nagyon sokat kell számolnia a programnak.
A 300mb+-os kertet be se tudtam tölteni, a 20mb-os is elsőre összeomlott mikor árnyékot kértem, másodjára kirakra de irtó lassan..
Próbáltam warehouse-ból is kisebb kert terveket bedobni azzal mit csinál (hátha a korábbi verziós pc az oka), de azoknál is összeomlott.
Sima, növények nélküli rajzolásra jónak tűnik.
Szóval úgy látszik erre (növényekkel teli képre) semmilyen szinten nem alkalmas - és látva, mit csinál egy davinchiben az ipad érthetetlen, hogy itt hogy nyekken meg. Gondolom optimalizálási hiba, de látom, hogy már több mint 1 éve jelen van ez az app, szóval idő volt rá...
Ennyi pénzt biztos nem ér meg így a sketchup amennyit van pofájuk elkérni az appban (8e/hónap)
(persze pc-n se egy álom a sebesség, amikor már a terv végén járok teledobálva mindennel, de sokkal kezelhetőbb)
Amúgy a webes sketchupba is szaggat ugyan ezen file nagyon durván, szóval a sketchup webes felület is eléggé basic, mint ha nem lenne nekik mögötte rendes farm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- ASUS notebook topic
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- reMarkable 2
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi