Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
válasz
zoli62 #45198 üzenetére
A mutliSIMnek van egy technikai száma, amiről a szolgáltató tudja, hogy mire van használva. Arra minek küldjön SMSt???????
A telefonszámok (a multisim technikai száma és a fő sim száma) nincsenek "összefésülve", teljesen jogos, hogy kell egy iphone, hogy működjön a dolog.szerk: ki az, vagy van olyan, aki fő kártyát tesz iPad-be?
-
zoli62
addikt
válasz
merqree #45197 üzenetére
Igen, természetesen. Itt az a lényeg,, hogy önmagában az iPadre az Apple egyértelműen nem hangsúlyozza ki, hogy nem garantált az SMS küldés/fogadás működése, hogy ha nincs másik Apple eszköze a felhasználónak. Az üzenettovábbítas nem helyettesíti az SMS fogadást. Például kétlépcsős hitelesítésnél a belépési kód nem jön meg az iPad telefonszámára. A szolgáltató által küldött SMS-ék szintén nem érkeznek meg.
-
merqree
őstag
válasz
zoli62 #45188 üzenetére
"....Csak úgy működik, ha van egy iPhone, benne egy aktív voice kártya. Ugyanazt az apple ID-t kell megadni mindkét eszközön, plusz iPhone-on bekapcsoni az üzenetek beállításain belül az üzenet továbbítás funkciót. Illetve a hívásoknál a hívás egyéb eszközönt....."
iPhone13-on be van állítva a fenti dolog, Telekom multiSIM az iPad Pro 2021-ben, és minden SMS megérkezik, ami a fő SIM kártyára jön SMS.
Tehát a fenti módszer alapján működik az, hogy SMS kapsz.
Küldést nem próbáltam sosem.
Hívás pedig nem is lehetséges, mert nincs tárcsázó az iPad-en. -
zoli62
addikt
válasz
Roland861010 #45180 üzenetére
Már többször is hívtam a supportot. Van, aki azt mondja, hogy iPaden egyértelműen nem működik az SMS- küldés és fogadás, van aki keveri az iMessage-dzsel, van aki azt mondja, működnie kell. Most valaki szenior támogató magára szignálta az esetet, mert ő is érdekesnek találta, kíváncsi vagyok, mire jut. Közben a szolgáltató is vizsgálja a hibát. A beállítások, az a kettő biztosan jók. Te iPaden próbáltad, és nem az üzenettovábbításra gondolsz?
-
feddel
senior tag
válasz
Elektrosokk #45184 üzenetére
Csak annyit ír mindenütt hogy black friday. Ha nem vettem volna meg az asztali verziót, én is gondolkodnék az univerzalon, bár a fotón kívül nem használnám… szóval minek…
Közben megvettem az iPad verziót, most azt próbálgatom. -
feddel
senior tag
Na van 40% akció Affinityre. Asztalira is, jó hogy 2 hete megvettem rendes áron…és azóta se használtam. Most az iPad verzió 5 ezer ft. Bosszúból lehet hogy nem veszem meg…
-
VD
őstag
válasz
zoli62 #45117 üzenetére
Részlet a használati utasításból: “Fontos: A Wi-Fi + Cellular modellek nem támogatják a mobiltelefon-szolgáltatást – kizárólag a mobilhálózati adatok továbbítását teszik lehetővé. Ha bármilyen iPad modellen telefonhívásokat szeretne intézni, a Wi-Fi-hívások funkciót és egy iPhone-t kell használnia.”
És ez érvényes az sms küldésre is!
Lényeg önmagában az iPad nem alkalmas sms és hívás küldés fogadásra! Hiába van benne sim. Az csak adatforgalmat biztosít. Az hívások és sms-ek esetében csak úgy tud működni mint egy távoli asztal hozzáférés. Mindent az iPhone csinál csak az összekapcsolt apple ID-n keresztül iPad-ről, wifi-s watch-ról és Mac-ről is el lehet érni a funkciót.Csak úgy működik, ha van egy iPhone, benne egy aktív voice kártya. Ugyanazt az apple ID-t kell megadni mindkét eszközön, plusz iPhone-on bekapcsoni az üzenetek beállításain belül az üzenet továbbítás funkciót. Illetve a hívásoknál a hívás egyéb eszközönt.
-
Roland861010
veterán
-
kkp900
senior tag
válasz
balage25 #45177 üzenetére
Akkor tudom nem nekem szólt a válaszod ,de köszi remélem lesz akcióba is majd valahol.
ui: Jó lenne 15 -ért kifogni. És 2 év garit adnak rá szóval nem fogom az aliról rendelni ,mondjuk ott se olcsóbb sajnos.
Amúgy már nincsen csak 2 Lightningos cuccom Airpods 3 meg a billentyűzetem amit azzal a kábellel kell tölteni ,de azt gyári kábellel csinálom . Azért kell még az USB-A kimenet a töltőfejről. Különben nem kellene Telo Ipad Óra USB-C sek a kábelek is már,meg a készülékek is kivéve az óra ami ugye mágneses ,de a gyári kábellel gyors töltésre képes. -
zoli62
addikt
válasz
l.skywalker #45172 üzenetére
Ez az, hogy nem sikerül összekapcsolni. Nem sikerül az iMessage-hez sem hozzá rendelni, de eleve a saját számnál sem jelenik meg semmi. Kézzel is beírtam, kikapcsolták az iMessage-t az üzenetek beállításainál, hogy mindenképpen SMS-t küldjön, de a helyzet változatlan. Digis számról van szó. Állítólag más szolgáltató számait sem lehet hozzárendelni.Mindenesetre a Diginél bejelentettem hibára, mert a küldésen kívül fogadni sem tudok. Annyit reagáltak, hogy a logokból azt látják, hogy elment az SMS, de én azt látom, hogy az iPad hibaüzenetet ad, hogy nem tudja elküldeni az üzenetet Letelt már a 72 óra, de még nem zárták le a hiba jegyet. Apple supporttal is beszéltem, de ők se tudnak addig segíteni, amíg egyértelműen nem lehet kizárni a szolgáltatói hibát. Másrészt akinekcsak iPadje van, az nem tudja össze rendelni iPhone-nal. Egyébként ha még sikerül össze rendelni iPhone-nál, az iPad nek is meg kell “ennie” azt a számot.
-
válasz
szaszyka #45176 üzenetére
Nekem pont ilyen 100W-os UGREEN töltőm van kb. 1 éve. Vettem pár Baseus Cafule kábelt hozzá és pár gyárival is használom felváltva, sőt erről megy az Apple watch töltése is. Töltök vele iPad-et, iPhone-t és androidos telót is. Régebben a Raspberry Pi is ment róla. Na az kényes volt a kábelre, nem indult el mindegyikkel. Töltés szempontjából viszont nem volt problémám egy kábellel sem. Néha ránézek iMazing progival, hány W-ot vesz fel és valóban szép lassan megy fel a teljesítményfelvétel a progi szerint is.
-
Amilo02
aktív tag
válasz
szaszyka #45174 üzenetére
Ezt meg kell cáfoljam, mert nekem a PD-s töltésnél mikor kb. 23W körül vesz fel a telefon, a kábel fém vége melegszik rendesen(és nem a telefon felülete fűti fel). Ha a kábel arra teljesítményre(vagy többre) van tervezve, akkor elvileg kellene tudnia meghibásodás nélkül
A telefon nem fog felvenni még egy pillanatra sem sem 65W-ot, a töltési beállítása nem engedheti. Van kijelzős Baseus töltőkábelem is, és azt vettem észre, hogy mikor rádugom a telefonra, szép fokozatosan emeli a teljesítményt.
-
szaszyka
senior tag
válasz
Amilo02 #45173 üzenetére
Éppen ez az, hogy a kábelek nem melegedtek különösebben. Személy szerint arra gyanakodtam, hogy amikor rádugom a telefont a töltőre, a töltő hirtelen kitolhat az usb-porton 65W-ot, és az a löket tehetett be az mfi chipnek. Aztán ki tudja, mert egyik kábelt sem szedtem szét, de azóta a Lightning kábeleimet nem használom 25W-nál nagyobb teljesítményű töltővel. Egyébként marha jók ezek az Ugreen töltők, én legalábbis szeretem az enyéimet, ezt a 65W-os GAn-t is bírtam, macbook-hoz is biztos marha jó lett volna
. Bár az ipad pro Type-c csatis, lehet ott nem lenne ilyen probléma, csak olyan kábel kell, ami bírja az akár 100W-ot is.
-
-
zoli62
addikt
Úgy néz ki, hogy az ipadről nem Apple eszközre egyáltalán nem lehet SMS-t küldeni, ha nincs iMessage-re lehetőség Több számmal is leteszteltem.
-
Peddy789
őstag
Helo ipad 10th gen 2022 valtozathoz keresek magyar nyelvu billentyuzetet. Sajnalatomra a logitechbol nincs magyar: https://www.logitech.com/hu-hu/products/ipad-keyboards/slim-folio-ipad-keyboard-case.920-011413.html
Tud valaki tippet adni olcsobb alternativara mint a apple billentyuzet ? Vagy csak nemzetkozi lehetoseg van? -
szaszyka
senior tag
válasz
kkp900 #45167 üzenetére
Hali. Ezzel azért óvatosan, legalábbis ha telefont is akarsz majd tölteni. Nekem ennek a 65W-os verziója volt, és iphone töltésekor sorra haltak meg a kábeleim. Használtam Ugreen, és Baseus kábeleket, mindegyik mfi chipes volt, de 2-3 havonta megpurcantak, és vehettem újat. Ha notebook töltéséhez akarod használni, arra biztos jó, de tablet /telefon töltésére overkill, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Androidos telefonnal, ami nagyobb töltést is fel tud venni, nem próbáltam.
-
kkp900
senior tag
válasz
Amilo02 #45165 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. Inkább a 100W töltők felé hajlok a későbbiekre gondolva. De most valamiért iszonyat áruk van mindenhol még az amazon.de is. Ami legalább olyan márkás mint amit linkeltél. Eddig ez fele hajlok hátha lesz pénteken valami akció rá.
https://www.scom.hu/Ladowarka-sieciowa-UGREEN-CD226-3x-USB-C-1x-USB-A
-
Cyberbeni
addikt
Dockerben hostolsz egy firefoxot és azt Safariból megnyitod. https://hub.docker.com/r/kasmweb/firefox
-
Amilo02
aktív tag
válasz
kkp900 #45159 üzenetére
Ha gyári adatot nem is találsz róla, privát teszteket szerintem igen.
Nekem a gyári töltőkön kívűl a melóhelyen egy [BlitzWolf], otthon pedig egy [Baseus Gan3] töltő van a padra és egy 12ProMax-ra. Ha egyszerre töltöm a kettőt, ki is használják a 65W-ot.
Más: Én személy szerint még azon is csodálkozom, hogy az Apple az iPad-en kívűl egyáltalán tett valamit a dobozba -
Yocee
aktív tag
Sziasztok! Van itt egy ilyen ipadom, ami semmire nem jó 8 https://www.comx-computers.co.za/MD543HC-A-specifications-76517.htm)
9.3.6 ios van rajta. szeretném fali okosotthon vezérlésre használni. Jailbreakelni kellene, hogy egy chrome, vagy ewelink felmenjen rá. Tud valaki ebben segíteni? -
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok!
Épp eladó sorban van az iPad Air 5-öm, és az érdeklődők az akku állapotára kíváncsiak, amit gyárilag nem mutat az eszköz. Milyen ingyenes lehetőségeim vannak ennek kiolvasására? Akku százalék és/vagy ciklusszám amit jó volna kiolvasni. MacBook és Windows is rendelkezésre áll.Köszönöm, ha tudtok segíteni.
-
kkp900
senior tag
válasz
Amilo02 #45153 üzenetére
Köszi szépen . Nem értem az almát miért nem találok róla semmilyen adatot sajnos. Igen olyanokat nézek ami külön külön is tud 50-60 w ot de ugye ha véletlen egyszerre mind a 3 töltődne akkor sokkal kevesebb . Annyit meg nem akarok kiadni érte ilyen 20-30 ezreket ez szaros töltőért. A mostani 30W is egész gyors a gyárihoz képest ami 20W -os . Egy vicc hogy 624 ezres géphez ilyen fost adtak ami már egy telefont se szolgál ki 2 éve mivel 27W tudnak a 14 Pro óta. Mondjuk azt se lehet tudni mennyit tud a gyári kábel pld?
-
válasz
Roland861010 #45156 üzenetére
Samsung TV-n is próbáltuk a Forzát és csak néztünk, mintha egy Series S lenne a TV mellett rákötve
Nem a letöltés sebessége, inkább a ping/latency fontos. Ezt okozhatja egy rosszul beállított router is, stb. -
F.B.I.
veterán
válasz
Roland861010 #45152 üzenetére
Van box, ezért tűnt egyszerű megoldásnak, mert az egyik legjobban kézreàlló cucc. Ezeket is néztem.
-
Amilo02
aktív tag
válasz
kkp900 #45126 üzenetére
Szia!
Nekem van egy több aljzatos töltő állomásom, és azon nálam max. 41W volt amivel töltötte a padot (ugy ezt a teljeítményt sem állandóan veszi fel).
Töltő választásnál figyelj arra is, hogy ha az összes (vagy amennyi neked kell) aljzat használva van, akkor egyesével mennyit tud leadni a töltő. -
Roland861010
veterán
válasz
F.B.I. #45151 üzenetére
Nem is fogsz találni.
Ha nincs boxod akkor add el a kontit és vegyél egy ehhez hasonlót . -
F.B.I.
veterán
válasz
Roland861010 #45150 üzenetére
[Inkább ilyenre gondoltam] , csak nem láttam akkora méretet, amibe a Mini belefér.
-
Roland861010
veterán
válasz
F.B.I. #45149 üzenetére
Ja értem már.
Én ilyet vennék. -
F.B.I.
veterán
válasz
Roland861010 #45148 üzenetére
Amit az Xbox controllerre fel tudok tenni és belefér a Mini 6.
-
Hát ezt sem gondoltam, hogy egyszer iPaden fogok végigjátszani AAA game-t, most éppen a Resident Evil VIII-at
. PS4-em van, de nem volt már kedvem airjet mellett játszani.
-
HuSzy1990
csendes tag
köszönöm!
-
HuSzy1990
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy ipadat, nagy többségben itthon nyomkodni, néha felmérni elvinni, lézeres távolságmérővel. Érdémes azért a legújabbat venni vagy a 9es is elég nekem? 13 mini mellé lenne. Köszönöm a válaszokat előre is
-
Balázs Z.
tag
Nem tudtok jó áras lelőhelyet Apple gyártású iPad 9 tokhoz? Sajnálom rá a 20+ ezret, de más tokok eddig nem váltak be, kényelmetlen fogni őket.
-
Roland861010
veterán
válasz
l.skywalker #45137 üzenetére
Majd kerek kölcsön egyet és kipróbálom..
Neharagudj egy Pencil 60k-ert kicsit vicc..
Az Adobe Ilustrator is észhez tért és minden funkciója működik úgy ahogy kell. -
l.skywalker
titán
válasz
Roland861010 #45136 üzenetére
Tényleg be fogsz számolni ebben a topikban is minden pillanatodról? Ugyanezt csináltad az Xbox topikban is. Remélem wc topik nincs
-
l.skywalker
titán
válasz
Roland861010 #45127 üzenetére
Egyrészt a legtöbb US ár mindig MSRP, mert azt USA államaiban nem mindenhol kell és ahol kell nem ugyanakkora mértékben kell adót fizetni a digitális javak után. Így a 13 USD amit látsz, az a nettó a cég oldalán. Másrészt pedig szerinted mi lenne az Apple érdeke abban, hogy valakinek a szoftverjét ingyen biztosítsa a felhasználók irányába a saját áruházán keresztül? Hol lenne abban neki abból a bevétele? Mindenkinek a saját pénze számít. Te is ezért nem vettél eredeti pencilt
-
Roland861010
veterán
Na a jóváírás is megjött az ESR-től és 25-re ígérték az új tokot is...
-
Parson
addikt
válasz
Roland861010 #45129 üzenetére
OMG, h legyen mit kérdezned…
-
válasz
Ezt beszéld meg állambácsival.
(Mindenért fizetsz áfát, azért is ha veszel egy kiflit a boltban, vagy belépőt valahova, egy buszjegyet vagy egy ipad-et.)
-
válasz
Mindenkinek kell, te lennél a mindenki felett álló?
-
Adee_91
aktív tag
Sziasztok!
iPadOS 17 óta a Safari folyamatos network activityt produkál,ez természetesen az akkuidőre is durván befolyással van.
A jelenség honlap-tól független,force restart nem oldja meg.
A problémám nem egyedi [link]
Más is tapasztalja esetleg? (M1 Pro 12.9) -
válasz
Roland861010 #45127 üzenetére
Az us store-ban lehet hogy 13 USD + ÁFA, ez az EU-ban rendszerint 13 euro szokott lenni. 13 EUR + ÁFA mindjárt akörül van mint amennyibe a store-ban kerül.
-
Roland861010
veterán
Nem tudod megvenni csak írja az árát hogy 13$ .
De ugye a linkre kattintva a mi storeunkba már 18$ mutat.
Azt írta a support hogy az egyéb költségek és adók miatt.Amúgy ezt utáltam régen is bennük.
CoD Mobileban szokott lenni 0.99$ csomag azt ha androidon veszed meg annyi amennyiért vált a bank ez az applenel 500Ft...Vidámabb dolog : Felvettem az ESR-el a kapcsolatot hogy a tok amit küldtek és az annak a weboldalán lévő tok nem ugyan olyan . Ami félrevezető . Erre írták hogy leveszik a videót és cserébe a videóban szereplő tokot ajándékba elküldik EU-s raktárból max 1 hét..
Mondom tökéletes. -
kkp900
senior tag
Sziasztok! Adott egy Ipad Pro 12,9 M2-es mekkora a max amivel lehet tölteni? Hány Watt?
Mert szeretnék egy töltőt venni , amivel egyszerre tudom tölteni az Ipadot meg az Iphone 15 Prot , meg egy Apple Watch Ultrat (A saját gyári kábelével elvileg gyorstöltésű kb 27W ha jól tudom) . Erre egy 100 W kell vagy elég egy 65 W -os is ? Mondjuk a 100 W-osnak amit néztem 3 USB-C je is van, be is linkelem hátha van valakinek ilyen és már használja is.https://ikiegeszitok.hu/tech-protect-nc100w-gan-3x-usb-c-usb-a-pd100w-qc3-0-halozati-tolto-adapter-feher.html
-
válasz
Roland861010 #45123 üzenetére
Hogy tudod megvenni a fejlesztő weboldalán? Én csak egy linket látok ami az appstoreba visz.
-
Roland861010
veterán
Elég komoly lehúzás a procreate az áruházban 18$ miközben a fejlesztő weboldalán meg 13 …Apple
-
Cyberbeni
addikt
válasz
SingleFrench #45120 üzenetére
Nekem ilyen van, eddig bevált: [link]
Arra kell figyelni, hogy elég sok csak 4k30Hz-et támogat, de árban nem nagyon van különbség a 4k60Hz-es társaihoz képest.
Ultrawide az ugye 21:9? Az régebben nem ment HDMI-n keresztül, de azóta fixálták, viszont 32:9-es monitorra láttam valakit panaszkodni a fix óta, hogy ott még mindig nem megy teljes monitorra a kép. -
válasz
SingleFrench #45120 üzenetére
Szia, ilyenem van, 2 éve tökéletes:
HyperDrive 6in1 USB-C Hub 4K HDMI -
SingleFrench
csendes tag
Szia mindenki! Egy M1 Ipad Prot szeretnék használni átmeneti asztali gépként néhány alap dologra: excel, word, numbers, jegyzetek, böngészés, youtube. Nem szeretnék külön gépet venni csak ezek miatt, mert tudom hogy a tablettel is meg tudom oldani. Egy ultrawide monitor lenne rákötve, bluetooth egérrel és billentyűzettel.
Egy olyan hubot keresnék, amin van USB-C, HDMI, legalább 1 USB-A, illetve még 1 USB-C a töltéshez. Van valami konkrét ajánlás ami már bevált? Látom, hogy van belőlük millió meg egy, csak nem akarok valami ipari hulladékot kifogni. Minél pénztárca barátabb, annál jobb.
-
zoli62
addikt
Két iPhone is van, mindkettő száma társítva van az Apple ID-hez, ezért nem értem. Egyébként elírtam, természetesen Digis számról van szó( 50-es), de az egyik iPhone-ban is Digis van, csak az eredetileg 30-as, ott az SMS fogadással küldéssel nincs is semmi gond. Alapvetően iPaden akkor vettem észre a hibát, amikor nem kaptam meg a kétlépcsős bejelentkezéshez a kódot. Utána próbáltam ki, hogy küldeni se tudok, több számra is próbáltam.
Kiegészítés. Eredetileg Yetteles kártya volt az iPad-ben, és arra a szolgáltatótól mindig érkezett SMS, mert ezek most is megvannak, nem töröltem ki őket.
-
zoli62
addikt
IPaden nem lehet SMS-t küldeni? Cigis kártya van benne, és a beállítások bán nem lehet megadni az SMS központ számát.
-
Érdemes a ceruzát külön melle tenni és kerülni a mozgatast, mert olyankor mindig felébred a ceruza, viszont arra figyelj hogy a ceruzát nem lehet kikapcsolni soha teljesen mivel az magától felébred ha mozgást érzékel így csak egy stand by módba tud pihenni ami azért 3-4 hét alatt tud bőven szívni az akkuból. Tehát nézz rá két hetente ne meruljon le nullára mert könnyen ki tudod nyírni a telepet.
-
Kront
tag
válasz
DanielLong #45113 üzenetére
Köszönöm a választ. (Még ha el is rontottad vele ezt a kedves baráti hangulatot.) Igen, használat nélkül bekapcsolva nekem is kb. napi 3%-ot merül, de kikapcsolva szintén, ami azért is irreális, mert a másik 3 androidos tabletem akár egy évet is elvan mindenféle merülés nélkül, kikapcsolva. Még a ceruzára gyanakszom, ami rá van téve, hogy esetleg az szívja le.
-
DanielLong
senior tag
Hogy kapj segítőkész választ is, nekem az a tapasztalatom, hogy kikapcsolt wifivel, használat nélkül csak magában, de bekapcsolva a mini5 kb napi 3%-ot merül, kb pont egy hónap alatt merülne le magától. Úgy veszem ki a bejegyzésedből, hogy te teljesen kikapcsoltad, ami esetben nálam kb semmit nem merült 2 hét alatt.
Ja és igen én kérek elnézést, hogy csak ritkán használom a tabletem, viszont pont azt szeretem az iPadben, hogy egy hétig is magára hagyhatom, utána is bőven lesz még benne nafta.
-
Kront
tag
Sziasztok! Az normális dolog, hogy egy - pár hónapos - teljesen feltöltött IPAD mini 6 állásában 3-4 hét alatt teljesen (0%-ra) lemerül, miközben ki van kapcsolva? Használatban teljesen jó az üzemideje, ugyanakkor kikapcsolva olyan merülést produkál, mint ha végig be lenne kapcsolva.
-
Hack3er
őstag
válasz
Roland861010 #45106 üzenetére
Be igen, van adobe fijókom.
-
Nordik
őstag
Melyik szériát érdemes használtan megvásárolni jó állapotban? 8-9? Árban a 8 megfelelő lenne, viszont kérdés a sebességre lehet e panaszom. Telefonba egy 12t használok azzal megvagyok elégedve.
-
Hack3er
őstag
válasz
Roland861010 #45103 üzenetére
Nekem csak egyszer random kilépett hogy semmit se csináltam.
Be is sikerűlt lassítani a szoftvert de akkor se lépett ki, minden menüre rá enged nyomni a ceruzáva nekem nem lép ki.Próbáld ki hogy letörlöd a programot majd vissza rakod.
-
Hack3er
őstag
válasz
Roland861010 #45101 üzenetére
Nekem nem apple pencilem van, felraktam, bohóckodtam a programba majd letettem a csruzát és magától kilépett a program másodjára bohóckodtam vele nem lépett ki.
Ez a programnak a hibája lehet, nem hiszem hogy ceruza fuggő lenne.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #45099 üzenetére
akinek 11-es proja van dobja már fel az adobe ilustratort és próbálja már ki hogy apple pencilel kidobja-e az alkalmazásból.
Vannak funkciók amiket ha használok az ESR pencilel össze ömlik az alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SkyShowtime
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest