Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
válasz
consono
üzenetére
Szerintem ez gyerekes hozzáállás a részükről, aminél legfeljebb a vezetők röhögnek a másikon, de mindkét esetben csak a userek szívják meg :/
Az eddigiek alapján lightroomra/ps-re tökéletes az ipad (szerintem profi szinten), videó vágásra max egy plusz kijelzővel, tartalomfogyasztásra nagyon jó, emailre céges szinten csak részben, excel/word, számlázás, filekezelés stb. ahol különösen fontos a multitask semennyire se jó még plusz kijelzővel sem.
Értem én, hogy meg lehet rajta csinálni, de 20ad olyan sebességgel és görülékenységgel mint pc-n egy széles monitorral.Ahogy látom szerencsére az icloud se igazán jó windowson és google-ön, szóval semmi értelme átváltani, valahol úgyis szív az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- reMarkable 2
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi