Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Hasonló használatra (jegyzet, tapicskolás helyett navigálni meg néha nagyon alap videoszerkesztéshez) vettem Metapen A14-et.
Korábban volt egy másik USB-C metapen, az gyárilag zárlatosan jött, elmelegítette a töltést 5 perc alatt, ment vissza.Ez most fasza, amit nekem kell azt tudja - csak azt a tetves LED-et lehetne kikapcsolni rajta, sötétben baromi zavaró hogy folyton fehéren világít a vége, ráadásul rendesen erős fénye van, mint valami zseblámpa
-
Alg
veterán
Azért a DaVinci is kicsit agyfasz néha a desktop verzióhoz képest... múltkor már azt hittem én vagyok a hülye hogy nem tudok fade in/out-ot csinálni benne, de nem, tényleg nem lehet (valami hotkey-es hack-el talán előhozható, de nagyon nem ugyanaz mint a desktop-os "fogd meg a sarkát és húzd arrébb")
-
Alg
veterán
Sziasztok,
Az lehet, hogy egy usb-a to usb-c kabel nem megfordithato?
Van egy hub aminek a bemeneti oldala usb-a, ezt akartam egy ipad pro m2-re kotni de nem mukodik az emlitett kabellel…
Hub amugy jo, kabel a masik iranyban szinten jo. -
Alg
veterán
A kickstand meg az egyéb hátulról támasztós megoldás nem vágódik hanyatt

Hurcolós gépnek vettem, vonatra, utazáshoz, itthon ágyba, kanapéra. Asztalon szinte semmit nem lenne használva.Mondjuk ha már ennyire grammozok, rakhatok rá csak fóliát (Slickwraps) a hátlapra is
+ Keys-to-go és akkor 200grammból megvagyok. Bár akkor nincs támaszték.
Plusz BT bill-el nem gond ha ölben kell gépelni, ellenben a Combo-val
-
Alg
veterán
Sziasztok,
A napokban érkezik egy Pro 11" (G4, M2) - létezik hozzá olyan tok+bill (akár külön) megoldás, ami lényegesen könyebb mint a Logi Combo touch? Logihoz van 35% kedvezményem, így 130EUR lenne a combo touch a saját oldalukról, jól látom hogy ez jó ár érte ugye?
Kicsit sokkoló hogy egy tok+bill több mint duplázza a tömeget
(és úgy már lassan 13,3" subnoti súlykategóriába kerül a 11" ipad, de ezt ne kommenteljétek, nem akarok vitát indítani vele, de úgy látszik ezt tudja ma a technológia...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

+ Keys-to-go és akkor 200grammból megvagyok. Bár akkor nincs támaszték.
)