Hirdetés
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
baryll
tag
A hegel h300 hangjáról tudok nyilatkozni, igaz nem kérdeztetek, de látom hogy téma. A fellelhető erősítőgyártók közül egy teljesen egyedi utat jár a márka. Olyan a hangja, mintha egy high-tech dolby zajcsökkentő dolgozna benne folyamatosan. Igen ez egyfajta színezést ad az erősítő hangjának (minimálisról van szó, ezért high-tech), viszont ezen tulajdonságai miatt a régebbi zajos, gyengébb minőségben megörökített, stb. felvételeket (főleg csak ilyeneket hallgatok ugye napjaink kultúrális lezüllése okán, de ez megint egy más tészta) szebbé és ezért jobban élvezhetőbbé is tudja tenni. Aki szeretne egy "átlagos" erősítő hangjánál különlegesebb hangot is hallgatni, azoknak vannak kifejlesztve a hegelek. De az, hogy-e miatt le van szarozva a gyártó, ezt eléggé szűklátókörűségnek gondolom, mert miért is ne lehetne újabb fejlesztési irányokat követni ebben az iparágban, hobbiban? Egyébként meg nem zavar a mások véleménye a témában, csak jót röhögök rajtuk, mert szerintem még nem hallgatták megfelelő környezetben a márkát és ezért hőbörögnek az árán, meg hogy egyáltalán létezhet ilyen gyártó.
Hasonló árban vettem én is az enyémet, mint amennyiért most árulja valaki ezt a fajtát, de szerintem aki komolyan gondolja a zenehallgatást, annak egy best buy vétel lehet ennyiért.
(A komolyan vevés alatt azt értem, hogy pl. ki is szolgálja az erősítőt minőségi komponenesekkel, mert ezek nélkül - való igaz -, hogy nagyon gyenge is tud lenni a kapott hang. Nálam csak a kábelezés már többe van, mint maga az erősítő.)
Én már csak azokra a motyókra lennék kíváncsi, amiket több tízezer eurókért árulnak, hogy azok hangjában mi lehet az akkora truváj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- BIOS frissítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS GeForce RTX 3070 MASTER 8G GDDR6/256bit
- Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 32GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD
- Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- MSI B75MA-E33 Alaplap,1155,I/O Shielddel,hibátlan állapotban!
- Eladó gyönyörű állapotú iPhone 15 fekete színben, 128 GB-os, 1.5 év jótállással
- Számítógép , i7 6700 , Vega 56 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Eladó TP-Link Archer A5 AC1200 Router új bontatlan!
- MSI Radeon HD 7870 OC GHz Edition 2GB GDDR5 videokártya,tesztekkel!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest