- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
baryll
tag
A hegel h300 hangjáról tudok nyilatkozni, igaz nem kérdeztetek, de látom hogy téma. A fellelhető erősítőgyártók közül egy teljesen egyedi utat jár a márka. Olyan a hangja, mintha egy high-tech dolby zajcsökkentő dolgozna benne folyamatosan. Igen ez egyfajta színezést ad az erősítő hangjának (minimálisról van szó, ezért high-tech), viszont ezen tulajdonságai miatt a régebbi zajos, gyengébb minőségben megörökített, stb. felvételeket (főleg csak ilyeneket hallgatok ugye napjaink kultúrális lezüllése okán, de ez megint egy más tészta) szebbé és ezért jobban élvezhetőbbé is tudja tenni. Aki szeretne egy "átlagos" erősítő hangjánál különlegesebb hangot is hallgatni, azoknak vannak kifejlesztve a hegelek. De az, hogy-e miatt le van szarozva a gyártó, ezt eléggé szűklátókörűségnek gondolom, mert miért is ne lehetne újabb fejlesztési irányokat követni ebben az iparágban, hobbiban? Egyébként meg nem zavar a mások véleménye a témában, csak jót röhögök rajtuk, mert szerintem még nem hallgatták megfelelő környezetben a márkát és ezért hőbörögnek az árán, meg hogy egyáltalán létezhet ilyen gyártó.
Hasonló árban vettem én is az enyémet, mint amennyiért most árulja valaki ezt a fajtát, de szerintem aki komolyan gondolja a zenehallgatást, annak egy best buy vétel lehet ennyiért.
(A komolyan vevés alatt azt értem, hogy pl. ki is szolgálja az erősítőt minőségi komponenesekkel, mert ezek nélkül - való igaz -, hogy nagyon gyenge is tud lenni a kapott hang. Nálam csak a kábelezés már többe van, mint maga az erősítő.)
Én már csak azokra a motyókra lennék kíváncsi, amiket több tízezer eurókért árulnak, hogy azok hangjában mi lehet az akkora truváj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX A1000 32GB DDR5 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format A3+ Wi-Fi tintasugaras nyomtató MFP,ajándék patron,számla
- Hibátlan üzleti nyomtatók
- ROG Strix G531GT 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1650 16GB 512GB magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest