- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- ASUS ROG Flow Z13: A világ (egyik) legdurvább táblagépe
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csupati #96281 üzenetére
A másik otthon hagyott "piros" ugyanilyen MSI laptopomban van a i7-4940mx proci, az jóval erősebb.
Nem találtam erre megoldást, viszont amiről lemaradtál csak én és a mester láttuk az hogy az 1000-es modell(nincs rtx), hát mondanám biztosan alatti szériánál minden rendben volt. Egy GTX 970-es kártyánál. És ott hogy a kártya látható legyen az eszközkezelőben sem kellett állítanom az ACPI-nél, csak elindítod és kész. Szóval én azt mondanám ez olyan mint mikor valami nincs beoptimalizálva, megírva, már jóval a történtek után született, és szerencsére működik eset ahol a hardver nem tér el annyira a működéshez szükséges alapoktól hogy kezelhetetlen legyen. Az adapter már nem tudja teljes mértékben támogatni mert nem lett utána igazítva talán az RTX kártyák újításai miatt. Erre tudok laikusként gondolni.
Van még egy dolog nincs idegzetem, türelmem új rendszert felrakni. A laptop pályafutása során kezdetben volt ilyen, csak aztán ha volt is valami apró gond mindig visszatoltam a rendszer mentésem....behelyeztem egy másik lemezt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Óra topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Urby66: Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
- LED világítás a lakásban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo X60S Bios jelszavas 3 gyári töltő, esetleg dokkoló
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest