- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz taranis #85998 üzenetére
nekem is ez van a legion 5 pro-n. win10 és 11 alatt is. régebben volt a fájlkezelőben leválasztás, párszor működött aztán már az is eltűnt. sztem az amd driverek miatt van vagy ne tom... már elengedtem.
Mikibá: szűz windózon se engedte leválasztani.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
taranis
addikt
Sziasztok! Nem kimondottan laptop probléma, de először az új Legion 5-ömön tapasztalom, hogy nem megy az USB leválasztás, mindig azt írja, hogy használatban van, akkor is, ha nem fut semmi. Már nyűglődök vele egy ideje, de nem tudom megoldani, valakinek valami tipp?
colorizer.net
-
nagyúr
válasz Pocok256 #85989 üzenetére
Linus Tech-tippjei most már kezdenek átfordulni fancy rucikákban vonaglássá, fejhangon artikulálva flémelésbe, és WOT vagy digitális befektetések reklámjaiba 🤣😂
Tudom nem olcsó a kokain, de azért néha fókuszálhatna a szakmaiságra.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Pocok256
veterán
Mindeközben úgy néz ki a liquid pasta ellenfélre lelt
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
addikt
válasz MaxxDamage #85985 üzenetére
Nem csak abba futottam bele. Most ébredtem, ez egy ilyen nap.
Már nagyon várom a ramokat és csak az jár a fejemben valszeg azért van ez a gb dolog.
[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
Az a sok GB nem TB akart lenni?
No de elnézzük neked!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
addikt
válasz cs.zs. #85981 üzenetére
Én az MSI laptopomban a 2gb rendszer ssd mellett egy 4gb hdd lemezt is használok + még egy 1gb ssd-t a régi optikai meghajtó helyén. A hdd főleg tároló funkciót tölt be, de vannak rajta feltelepítve programok is. Van még egy 5GB hdd [link] laptopon kívül és az ugyancsak laptop hdd. A Clevo laptopomba is bele akartam tenni csak fordított helyzetben van a slot és így nem tudom rádugni, de beleférne a laptopba. Amúgy 2db m.2 sata és 2db mvme ssd mehet egyszerre a laptopomba, simán belefér több megoldás egyszerre. Nyáron még játszottam is hdd-ről komolyabb játékkal az MSI-nél és semmit nem érzékeltem ami miatt a használt játékot le kellett volna onnan szednem.Túlmisztifikáljátok ezt a dolgot. Persze az igazságot mindig csak az tudja aki használja is nem csak utána olvas. A lényeg a sok ram a laptopban a proci és a vga, a tároló esik utolsó helyre játék téren. A Clevom-ba ettől eltekintve csak akkor tennék hdd lemezt ha az legalább 4gb vagy több, mivel van még 3 lemez hely ssd-nek még király is lenne úgy együtt. Ezek a lehetőségek is kiemelik a Clevo laptopomat a mostani felhozatalakból nem csak a többi cserélhető elem.
[link] Egy ilyet külső adattárolónak de szeretnék egyszer.
[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
echterion
nagyúr
Az Acer-ben is 85W-os 3070 van gyárilag. De lehet csinálni egy FW update-et (Acer adott ki egyet utólag), úgy már 100W lesz a TGP és szemmel láthatóan jobb lesz a teljesítménye, mint egy full-os 3060-nak. Ha a kettő közül kellene választani, akkor ezt választanám inkább.
-
válasz cs.zs. #85981 üzenetére
Engem is majdnem hogy lehordtak, mert SP A80 SSD-ket vettem (2x 2TB) de ez felső kategória és 5 év gyártói garral...
Van benne 400+ nap / inkább 500 lassan és semmi baj nincs vele, gyors, hűvös és teszi a dolgát!2023-as naptarra gondoltál nem?
2022-es is van persze[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
Én próbálom őket a DRAM-mal ellátott verziók felé terelni,
Adata SU800, WD Blue 3D Nand,
Crucial MX500 - ami ráadásul fémházas, és ez hűti a vezérlő chipet,
de hát valljuk be ez nem a legolcsóbb szegmens,
és ha olcsó kell, akciós Kingston, Intenso, és ezek is sokkal jobbak mint a 8 éves HDD
novemberben szerencsére csak 2 régi szörnyeteget könyörögtek ide, hype-olás céljából,
ahol hájpolás = csináljak már valamit, mert 4 perc alatt indul be
egyikbe Kingston A400 ment, Bestbyte-ból,
másikba Crucial MX500, iPon-tól - ezek estek útba
amilyen gépekkel rendelkeznek emberek... a sírás fojtogat...
na mindegy, ezt hagyjuk is, váltsunk valami szebb témára
Idén lesz Kiszel Tündis naptár?
jujj -
válasz wanted5 #85978 üzenetére
Kb...
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
válasz #65537792 #85976 üzenetére
Jaja, ügyesek,
de csak 1 db boltjuk van, BPestieknek jó, mindenki másnak kiszállítási díj, és ugyanott leszünk.
BestByte meglepően erősen terjeszkedik, kiváncsi vagyok, mi lesz belőle, már itt mellettünk is itt vannak, egy 18-20 ezres kisvárosban.
Mondjuk laptopban még nem elég jók.
Szeptemberben voltam olyan pofátlan, bementem, és megkérdeztem hogy ha valahol (más bolthálózatban) találok egy nekem passzoló laptopot, leszállítják-e ugyanannyiért, és IGEN (!!) volt a válasz, de aztán később lelomboztak - csak akkor, ha az adott termék egyébként is benne van a kínálatukban.
ROG Zephyrus G14 nem volt benne, így nem tőlük vettem.
Zenbook 14X OLED szintén nincs nekik... -
törölt tag
válasz cs.zs. #85975 üzenetére
Igen ez is jó.
Ha valakinek elég ennyi, akkor ez is bőven jobb mint egy HDD.De van 13k-ért is.
Kingston A400 480GB - OázisComputer.hu (oaziscomputer.hu)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha valakinek van még 2.5-ös helye, akkor most érdemes a HDD-ét SSD-re cserélni.
1TB 2.5" SSD 26.000Huf
MAXELL belső SSD 960GB SATA III csatlakozóval, 2,5" (860128.00.TW) - MediaMarkt online vásárlás
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Dhampir
félisten
Ez sem lehet túl rossz ajánlat, a Cyberporton hirdetik BF akcióban, habár PC (ám ilyen árú konfiguráció notebookban és talán még PC-ben sem érhető el ennyiért a hazai vizeken):
Lenovo Legion T5 26AMR5 Ryzen 5 5600G 16GB 512GB SSD RTX 3060 WLAN DOS
€ 799,00
A processzor lehetne erősebb is, de kicserélhető az AMD B550 alaplapban.
Csak éppen Magyarországra nem szállítják ki, és másik kérdés még a garanciáztatás, de gyári Lenovo konfigurációról van szó.
Másik Cyberport ajánlat, a HP konfigurációja, Intel processzorral és ez már valamennyivel drágábban:
Victus by HP 15L Gaming i5-12400F 16GB 512GB SSD RTX3060 DOS TG02-0407ng
€ 879,00
[ Szerkesztve ]
-
spae
aktív tag
válasz cs.zs. #85964 üzenetére
Nekem a legfontosabb a teljesítmény (CPU+VGA).
A most használt (céges) laptop (Dell latitude 5420) kijelzőjének a szintjét gondolom hozza mind...de az itthoni TV (OLED, Dolby Vision) szintjét gondolom nem tudja. Erről jut eszembe, hogy az általam linkelt Legion Dolby Vision kijelzője jó lehet?
Az anyagminőség nem elsőrangú.
Ja, a keret tényleg 500 körül lehet...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Először is magadnak veszel gépet, nem másnak, tehát
1., Mi az (a forma, szín, stb) ami neked tetszik?
Ez legyen a kiindulópont.
2., Utána a kijelző. Abban a formában mekkora áron kapsz először fullos kijelzőt?
Évekig azt fogod nézni...
(3., Nekem csak utána jön az összes többi...)
Nálad: (ezt most csak kérdezem)
1. (kell 1 fullos GPU?)
2. (500e körüli a keret?)
3 (és aztán?) -
spae
aktív tag
válasz #65537792 #85961 üzenetére
"Még azt érdemes figyelni, hogy ebben igaz 3060 van. De lehet elpicsázza azt a 3070est ami a Katanában van.
Ebben kb 130W-os 3060 van.
A katana lehet 110-120W-os 3070.
Meg nem egy liga a kettő minőségben."Ezt a legionra írtad, amit linkeltem, vagy a német billentyűzetesre, amit te linkeltél?
De sajnos a proci is gyengébb... -
törölt tag
Még azt érdemes figyelni, hogy ebben igaz 3060 van. De lehet elpicsázza azt a 3070est ami a Katanában van.
Ebben kb 130W-os 3060 van.
A katana lehet 110-120W-os 3070.
Meg nem egy liga a kettő minőségben.
Azért is majdnem egyforma az áruk.A német bill. full magyar kiosztású.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
"...A kijelzőben mi a rossz amúgy?..."
A kategóriatársakhoz képest kisebb fényerő, fakóbb szín, csökkentett betekintési szög.
Lenovo Ideapadunk volt olyan, hogy (Skype értekezlet) ha rám nézett a webkamera, torzult a kijelző, elkezdett "nemlátszani", mi is van rajta. Hátrébb hajtottam hogy jól lássak mindent, elnézett a fejem teteje felett a kamera... (na jó, a homlokom, meg a hajam látszott)
Megőrültem tőle.
Utána lett ASUS VivoBook, WideView 170° kijelzővel, ott már nem volt ilyen gond. -
echterion
nagyúr
Ahogy elnézem, először a bolttal kellene tisztázni a pontos típusszámot, mert a 12.gen procik mellé már 3070ti gpu van pakolva DDR5-tel, a 3070 mellé csak 11.gen cpu van rakva ddr4 rammal. Ha ez utóbbi áll fenn, akkor egy 85W-os példány lesz az a gép, ha 3070ti van benne, akkor az 140W lesz. De szerintem sima 3070 lesz az. Az a 85W elég karcsú, az inkább 3060 teljesítményt tud.
-
Muerte68
addikt
Ennyi pénznél már megéri odautazni és személyesen átvenni, szerintem az a plusz párezer útiköltség belefér
Ráadásul sokszor volt hogy az útiköltség felét elengedte az eladó
Én már 50 ezer felett utazom inkábbLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Speedy007
őstag
Kérdés az de lehet hogy elsiklottam felette hogy új vagy használt valamint szükséges e magyar karakteres billentyűzet mert a HV-n van pár jó fogás 500K alatt Legion,Alienware és MSI GP66 amit egy fórumtárs árul 3070-set. De Xerath404 se adja drágábban 600-nál drágábban a Legion-t
-
-
99% hogy 3.7GHz-n megy (max.) nálam a gép most már egy ideje. /úgy van beállítva/
Nekem úgy is elég.
Pont most pucoltam ki, mert szinte ment egész hónapba kikapcsolás nélkül
Volt rajta "por" rendesen...de ez ilyen!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
-
addikt
Igen, de közben ugyanúgy használjuk. Persze hiába mondom....bill, hűtőpad, monitor,tv stb... Elméleti szinten persze teljesen igazad van. Holnap lesz feladva némi + ram, aztán majd anyagitól függően idővel befoltozom én azt a lyukat amivel mindig jöttök.
(nem többől és min dupla teljesítmény....ez is szempont nálam! )#85935 Gergello:
Szeretnéd hogy hosszan válaszoljak?
Tudod én csak otthon használom, semmi cipelés városon belül. Szóval megfelel. Mozgásban nincs használat, oda a mobilom megy.
Az fontos szempont hogy A-ból eltudjam vinni B-be, de közben nincs használat.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz MaxxDamage #85931 üzenetére
Hát ahhoz a fogyasztáshoz, beállításhoz amin futtatod még szép, bár én keresnék valami kompromisszumos beállítást amihez tán ne is kelljen semmi rásegítés, mint ahogy most használom már jó ideje...4.4Ghz persze jó nagy UV-val. De teljesen stabil és csendes, alapon semmi zaj. A Star Citizen a procit 70%-ig pörgeti kb 90W fogyival, na ez így nekem teljesen jó. Ha meghúznám és bírná a hűtés se lenne sokkal gyorsabb. Egy játék sem dologoztatta eddig így a procit, még a végén kifutok belőle.
-
Ami nekem van az jó mindenre és jó megoldás.
Igaz nem volt olcsó, de jó komponensekből építettem össze.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
KISDUCK
addikt
Hát sajnos hiába néz ki jól ha gyenge az anyagminőség és az összeszerelés. Külsőre nekem is tetszik a corrshair, de hát ha egy összeteknokolozott kefíres doboz akkor kéne a francnak, ezt lehetne ellensúlyozni alacsony árral, de hát az annyira nem alacsony. Ha elég sokáig terítenek szemetet drágán akkor a vásarlók elfordulhatnak tőlük és ilyen 1000-1500 eurós tételeknél nem biztos hogy jó ötlet ennyire spórolni.
-
spae
aktív tag
A RTX 3070 MAX Q az gyengébb, mint a sima RTX 3070?
-
Speedy007
őstag
De hogy rossz csak gyúrok a nyárra ott lazán bele szaladok a 90C°-be akármit csinálok mikor nyár vége felé össze raktam az 1.0-ás verziót 14CM-s ventillátorokkal kapásból lement 75C°-re de lehet hogy ez a pad még kapni fog 12CM vagy 14CM-s ventillátorokat alulra vagy 2DB-t még hogy szó szerint hűtőpad legyen belőle
-
veterán
4-en használunk laptopot a családunkban, abból általában 3 db gamer.
Sokszorosan túl vagyunk az ilyesmik próbálgatásán, bár az is igaz, hogy az ASUS TUF volt az, ahol mindent kipróbáltunk, hátha hűvösebb lesz. (nem lett)
Lenovo Legionjaink pedig egyszerűen nem igényelték, azok sosem voltak túl melegek. Középső gyermek használja egyedül az ilyen padot, mostanság is, a G14 roggal, hogy magasabbra kerüljön a monitor, ahogy korábban a Legionnal is.
(be sem kapcsolja, azt mondja ennél sincs semmi értelme)
-
addikt
válasz KISDUCK #85918 üzenetére
Pedig elég jól néz ki. Szerintem azok számítanak igazán sikeresnek amiből több fogy, az pedig nem minden.
-
addikt
válasz Speedy007 #85909 üzenetére
A Legionoknak tényleg olyan rossz a hűtése hogy már egy gyári hűtőpad sem elég jó? Ettől nem lesz valami mobilis. Mondom csak mert annyira agyon dicséritek.
Nekem pl nincs szükségem semmilyen hűtőpadra.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
spae
aktív tag
válasz KISDUCK #85918 üzenetére
A crosshair tényleg elég rossz értékeléseket kapott, de a Katanáról nincsenek annyira rossz vélemények. De sajnos RTX3070-et nem találok elfogadható árú gépben... Nagyon a Katana felé hajlok.
Hacsak nincs valami nagyon elrettentő vélemény itt a fórumon, az anyagminőség, nem jó, ha rossz, de a teljesítmény előbbre való számomra... -
KISDUCK
addikt
Hát a GF66 katanának igen gyenge a minősége, érdemes alaposan átgondolni hogy tényleg szeretnéd-e. Teszt. Bár ez eggyel korábbi modell, de ez az olcsóságra megy, szóval nem valószínű hogy kapott komolyabb upgradet. Ugyan ez a csóka az msi crosshairt idén beválogatta a saját listájában a top 5 legrosszabb gaming laptop közé 2022-re. Érdemes ezt jobban átgondolni szerintem.
-
Speedy007
őstag
válasz nggabi #85916 üzenetére
Rendben köszönm .Gondoltam én is rá hogy sablonnak használva a CM NotePalt ki furkálom a lapot.Így is az ön metsző csavarokat én vágtam méretre mert abból csak hosszúakat tudtak adni ezért van -2 kettő mert az 1mm-s román korong már nem bírta és szét esett közben.Tettem azóta rá zsugorcsövet arra is
[ Szerkesztve ]
-
Speedy007
őstag
válasz nggabi #85914 üzenetére
Eredetileg abban gondolkodtam de 4mm vastag és 36mm hosszú sülyesztet csavart nem kaptam így maradtam ennél de később ha találok le cserélem.Nem karistolja össz mert pár mm hézag van közte.Köszönöm van zsugor cső ki próbálom. Német agytröszt aki ki találta ezt a fajta moddingot javasolta ne a ventillátort hanem a közte lévő hőcsöves részt kell hűteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Speedy007
őstag
válasz FőDudu #85912 üzenetére
Az a gond hogy magasabbra kell emelni mint amire a standard álványok képesek hogy több levegőt tudjon át öblíteni.Kettő ezek meg a társai olyan puha alumínium ötvözetből vannak hogy csavaradok a francba mikor géppel neki esel.Fa anyag meg van itthon a ház körül így ingyé volt
-
FőDudu
veterán
válasz Speedy007 #85909 üzenetére
Megveszed az IKEA-s noti allvanyt, faxa fekete muanyag.
Oda vagsz bele ventinek helyet ahol kell.Gondolkodtam, valami olyan megoldason ami a klimakban van. Teljes hosszaban hatul szivna, aztan 2 helyen ahol a razerem ventijei vannak lenne 2 konyok idom es hello.
FőDudu
-
Speedy007
őstag
Itt a 3.0-s verzió elegem lett a CM NOTEPAL hűtőpadból lehetetlenség normálisan bele faragni bármit is mert csavarodik az egész meg ronda is lesz tőle. Lányomnak volt pelenkázó lapja de szét eset és abban volt valami vékony bútorlap féleség kicsivel vastagabb mint a CM NOTEPAL hűtőpad abba faragtam ezt:
Még kettő ön metsző csavarral adós vagyok illetve még a vezetékelés is hátra van illetve később még fúrhatok lyukakat hogy perforált hatást keltsen[ Szerkesztve ]
-
Muerte68
addikt
válasz echterion #85904 üzenetére
Szerintem legion 5-el jobban járnál, nem kell cserélni a kijelzőt jó a paszta masszív a ház
Fehérben meg jól is néz ki meg nem látszik az ujjlenyomat
Persze a dell olcsóbb általábanLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
echterion
nagyúr
válasz FőDudu #85903 üzenetére
Nem, csak probook Igpu-val, a kijelzője passz, nincs rajta aida, ingyé' jött a sulin keresztül. Asztalit kell váltani, mert rákapott a kisasszony a laptopon játékra a nappaliban, csak akkor megy a szobájába játszani, mikor a barinőivel hívásban tolják a game-et. Amúgy jobb szeret velünk kint a nappaliban játszani a konyhapulton. Szívem szerint ezért a Dell-ért (amit azért találtam, mert a linked megihletett ) mennék ki Bécsbe (kijelzőt majd cseréltetnék benne ünnepek után valamikor), de sajna most szűken állok kp-val, így marad a valahol részletre venni masinát.
[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
FőDudu
-
echterion
nagyúr
válasz Muerte68 #85890 üzenetére
Nem játszik mással, csak amivel a haverjai, azok meg ezek kb.
#85891cs.zs. a súly nem téma, mert csak lakáson belül hordozza a mostanit is, nincs tervben utazás vele. Minek is vinné magával a gimibe, ott nincs rá szüksége. De ha lenne, a mostani kis pihekönnyű Probook-ot vihetné, csak az játékra korlátozottan alkalmas.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest