- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Más:
egy korábbi cikk
Laptopok is? Az erősebbeknél esetleg több USB-C csati lesz egymás mellett töltésre befogva? -
baro32
aktív tag
Akkor ennyi erővel bármit is megcsinálhatnak gondolok én itt arra hogy mikor jön majd az rtx5000-es család akkor simán csinál egy olyat de lehet ez már így megy egy ideje passz , hogy majd kiadja az rtx4070-et 192/256bit-el és átnevezi rtx5070-nek ?
Most ilyen nagy vonalakban ne mennyünk bele a részletekbe.HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
addikt
válasz baro32 #87096 üzenetére
Nézd meg asztalinál hogy van. Az hogy hány bites nem minden. Azt írják ezt jó nagy gyorsító tár mérettel kompenzálták. Más téren fejlesztettek rá. A lényeg a végeredmény lesz, meg mibe fognak kerülni.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
baro32
aktív tag
Szevasztok!
Akit érdekel már lehet csemegézni az új RTX4000-es mobil GPU adatai közt a notebookcheck-en: [link]
Érdekesség képen a rtx4070 csak 128bit-es lesz vajon miért? és az rtx4060-an 96-bit-es igaz lesz már neki 8GB V-RAM de a listát nézve az rtx3070Ti-től nem lesz jobb.HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
ambushka
aktív tag
Radiumtol kaptam egy 10.000 forintos vasarlasi utalvanyt 100.000ft feletti rendeleshez, ha valakit erdekel.
PSN ambushka8989
-
-
veterán
válasz DonDragonka #87090 üzenetére
Jó, persze, ezt a végtelenségig lehet ragozni, de nem ez a jellemző.
Autós példával élve: pótkerék nélkül, üres csomagtartóval veszed át az új autódat, bármelyik gumis rakhat bele pótkereket, vagy te magad is. Nem tilos. Pont azért van. Ám ha rosszul emeled a verdát, vagy a gumis tesz így, nyilván nem lesz gariban javítva a kasztni. -
DonDragonka
őstag
-
echterion
nagyúr
Édesbogarak ezek a cyberport-osok, nem magyar email címmel rögtön lett készleten G15, amit korábban linkelt FőDudu.
Még meglátom, kimegyek-e érte Bécsbe, kicsit felbosszantottak ezzel a hozzáállással.******
-
veterán
válasz Gyarmati_ #87085 üzenetére
Bármit beletehetsz, nem érdekli őket, csak a hűtés kis matricáját ne vedd le (a bal oldali venti jobb oldalánál)
Nem tilos bővíteni a saját tulajdonodat.
2Rx8 kétoldalas sokchipes a KVR32S22D8/16, univerzális, mindenbe tehető, nekünk ez volt Legionokban is, meg most ez van ugyanabban a Zephyrus G14-ben is.
digiprime-on az a laptop 12.000 Ft-tal olcsóbb !
(ha valóban ugyanaz)[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz Laraxior #87082 üzenetére
Ugyan ez van nekem is 1 napja van meg nem csalodtam benne,hozza eddig az elvartakat.Ugyan igy Ryzen+ RTX el volt szerelve az Acer nitro 5-is,az is mukodott hibatlanul.
En majd ssd-t akaro meg bele,mivel ez az 1T keves.Ahogy fentebb is irtak a kabelre figyelni kell.[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
senior tag
Úgy néz ki a héten összejön a zephyrus.
Memória bővítéshez kérek tanácsot, ötleteket. Esélyes hogy egy 16-os modul kerul bele.
Az asusnál is megoldhatom otthon ezt, vagy csak szerviz csinálhatja?
Milyen memória javasolt bele, van konkrét típus amit "szeret" a gép?EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
törölt tag
válasz Laraxior #87082 üzenetére
280 Wattos a töltő. Ennél a típusnál CPU+GPU együtt általában 180-190 Wattot fogyaszt, ha minden energiabeállítást maximumra teszel. Ehhez még hozzájön a többi komponens és ha jól emlékszem, max 220-230W körül van a teljes rendszer fogyasztása.
Gubu0101 fórumtárs most vett ugyan ilyen gépet (6900HX+3080), csak 15-ös méretben.
Bővíthetősége viszonylag egyszerű (van róla több videó is YT-on), de vigyázni kell a LED kábelre, amikor leemeled az alját. Illetve lehet, hogy a kétoldalas SSD-k nehezen mennek bele.
Ahogy látom, Németországban élsz, szerintem FőDudu lehet tud jobb alternatívákat is mutatni. Érdemes lenne a Cyberport/NBB/Alternate oldalakon is körülnézni. Én tuti MSI/Razer/Alienware lapost vennék.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
[link] Ez mennyire életképes gaming laptop? Nem ismerem az AMD vonalat, illetve mennyire bonyolult a bővíthetősége? Ramcsere- SSD bővítés...
2200-ért lenne, ha esetleg van ennél jobb ajánlat.. illetve a 280W lenne a max fogyasztása?*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
echterion
nagyúr
válasz Xerath404 #87078 üzenetére
A multi az más világ, ott mindig cpu limit lesz, de sokszor csak a nem jól megírt netkód miatt, pl. WoW alá is hiába pakoltam be a 8magos asztalit, ott is képes volt raid közben lelassulni meg akadni a központi városban, ahol a játékosok gyülekeznek. De pl. az Odyssey is olyan, hogy ha egy desktop 3070 vga mellé rakok egy mezei 6magos asztalit, akkor kényelmesen eljátszogatok vele, de egy 3050ti gépen már vannak akadások akkor is, ha 8 magos cpu van mellette.
Próbáld ki egy 6magos procival meg egy 3050-nel ezeket a multis lövöldéket, akkor tuti nem a proci miatt fog fájni a fejed.******
-
addikt
Az én i7-4940mx procim elmosolyodott ezen. Nem rég még a Microsoft Flight Simulatort nyomtam vele igaz butítva de szépen elment vele még az is. Mint tudjuk eléggé cpu igényes. Na most ha ezzel a procival minden játék szépen elfut még ma is 30-60 akár 100+ fps egy jó vga-val akkor miről beszélünk? 4 genes proci. Gyenge de játéknál még ezzel is minden okés. Nem hiába cserélgettem nála egy tucat grafikus kártyát, mindig új erőre kapott a játékdoboz.
Nem lesz vele 200fps és ez értető de a keveset szépen hozza.#87079 vakablak93 :
Hát igen single player, viszont én online is sokat használtam ott is jó.[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
vakablak93
őstag
A AAA multi játékok mind ilyenek ha vagyunk vagy 60-an a mapon.
BF1-el kezdődött ez annak idején, és a hasonló szitukban jön elő csak.
De ez csak a nagyjátékosszamú magas fps szám mellett játtszott multiknál jön elő, singleplayernél ez kb nem létezik.Szóval van alapja mindkét oldalnak, de aki singleplayerezik az ezt nem veszi észre, na meg ez kb fullhdra korlátozódik.
-
aktív tag
válasz echterion #87075 üzenetére
Érdekes, nekem minden játék proci limitbe futott, már a r7 5800h-nál is, nem a magok száma miatt, hanem egyszerűen a 1 mag teljesítmény miatt.
Hunt showdown, Escape from tarkov, de nekem úgy overall a multis játékokkal az a tapasztalatom hogy proci intenzívek. Nem játszom élmény játékokkal (god of war, AC stb) -
consono
nagyúr
válasz Xerath404 #87073 üzenetére
Szerintem a CPU sokkal tovább bírja, mint a GPU, látva, hogy a 6/12-es AMD most is leginkább csak malmozik a legtöbb játékban egy RTX3050 mellett, 1080p-ben...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
echterion
nagyúr
válasz Xerath404 #87073 üzenetére
Igen, azért. Hogy ne kelljen fejet vakarni és lecserélni a gépet, ha véleltlen ki akarok próbálni egy újabb játékot a szokásos koca WoW meg AC-k mellett. Egy random 6c12t proci játékra teljesen megfelelő és az is lesz még évekig, míg pl. egy 3050-nel már most is sok-sok kompromisszumot kell kötni már fullHD-ban is, régebbi címeknél is, egy Odyssey alatt is vért hugyozik szerencsétlen vga.
-
echterion
nagyúr
válasz #65537792 #87067 üzenetére
Köszi. Hát igen, ez csini gép, sajna meg is kéri az árát.
Lecsapnék arra a ROG-ra, ha tudnám, mit vennék a Zephyrus-ok közül, de nem igazán tudok dönteni, mert jó lenne a TB, de ott a legolcsóbb is 6-ossal kezdődik. Sztem nem lesz nekem ebből semmi most nekem.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #65537792 #87067 üzenetére
Vedd meg, süsd el !
Mi szeptemberben vettük a ROG Zephyrus G14-et, októberben indult a csereprogram, mire észrevettük már bőven túl voltunk a visszaküldési határidőn. Így abban nem tudtunk olcsósítani. A Zenbookkal viszont szerencsére összejött.
Aki tud, éljen a lehetőséggel ! -
törölt tag
válasz echterion #87066 üzenetére
Sorry.
Mert csoport hirdetés. Csak valamiért a marketplace-re is berakja.Más.
Asus csereprogram.
Működő ROG 25-ért Budapesten.
Asus G50VT ROG laptop
- Intel Core 2 Duo P8400 2 x 2.26 GHz - NVIDIA GeForce 9800M GS 512 MB - 2 GB RAM - 256 GB HDD - 15.40 inch 16:10, 1440 x 900 pxEzekre a kereső szerintem kidobja. FB marketplace.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ittakary #87053 üzenetére
Ha már ilyen jól megy sorod, akkor ezt vedd meg:
Marketplace – Notebook Dell Alienware m15 R7 15.6" FHD 165Hz G-Sync, i7-12700H (4.7 GHz), 16GB, 1TB SSD, Nvidia RT | Facebook -
veterán
Ebben a boltban elég jók a szűrők,
leszűkítettem a kínálatot RTX 3070-re, 700-750 körül már vannak Legionok, Rog Strix-ek, nézz szét!
Vagy ezzel a linkkel konkrét GPU-k nélkül, grafikus kártya memóriaméret 8-10-16GB...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Csak boltból, vagy innét a HWA-ról is jó?
Mert a 650 ezret nem kicsit sokallom egy 3060-al szerelt gépért. Tudom a nagy SSD és a sok RAM dobja meg, de ezeket utólag is bővítheted a forgalmazó által kért heroin-ár töredékéért.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Köszi!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
-
-
addikt
válasz MaxxDamage #87012 üzenetére
Jobbulást!
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz korren #87047 üzenetére
Nézz a YouTube-on videókat, biztosan találsz róla! Én is sokáig gondolkodtam U-s prociban, magában, néztem is egy halom videót, de pont az általad játszott játékok nekem nem érdekesek, nem emlékszem volt e specifikusan ilyen.
Ja, még egy gondolat: nem biztos, hogy a 45W a probléma, persze kell a proci is, de egy csomó jateknal csak malmozik a CPU H-s prociban is...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
addikt
Gondoltam már csak van ennek valami értelme ha már megalkották, de lehet mégsem.
Azért ilyenkor mindig remélem valaki leteszteli nekem kíváncsiságból.#86998 echterion:
Kíváncsian várom ha majd egyszer kipróbálod. Jól néz ki. Én úgy vagyok az ilyen házzal hogy
inkább nélküle. Valahogy nekem ház nélkül jobban mutat. Meg ott a fényorgona az is tetszik, a hűtés is jobb így. Vagányabb a látvány látni a tartozék elemeket. Időnként fogom és kifújom belőle port, mert azért így telik szépen.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
korren
aktív tag
Sziasztok!
Tervezek mindennapos használatra egy 15.6"-os laptop vásárlását.
A csavar az lenne a történetben, hogy több mint 2 év PC nélkülözést követően kissé hiányzik a PC Gaming Race, amit a low budget lévén kimerítene némi World of Tanks és Diablo 3.
Na ezek ugye nem igényelnek erőművet, így Ryzen 5500U-val szerelt gépeket nézegettem, előzetes keresgélések után WoT-ban valószínűleg meg lehet a 1080p/60 fps.
Kérdésem az lenne, hogy van-e vkinek első kézből tapasztalata ilyen APU-val szerelt laptoppal kapcsolatban, pláne ezen két címmel, de amúgy is.
Köszi!
-I like the misery. -I like this world!
-
veterán
válasz nggabi #87043 üzenetére
"(ettől még egy lomha f0s a 11 de ez magánvélemény)"
Nekem ez a véleményed azért fura, mert ssd sebességméréseknél a win11 egyértelműen/mérhetően gyorsabb. Sata SSD-vel is megmértük (ugyanabban a gépben) 10-zel és 11-gyel is, meg PCIe 3.0x4 SSD-vel is.
ROG FLOW X13 laptopunk többször volt 10 is, és 11 is, és azért maradt végül 11, mert (azon a gépen) jobb a 11-gyel játszani... -
Phix
tag
válasz nggabi #87035 üzenetére
Ezen amúgy sokat gondolkoztam... De úgy voltam vele, hogy egyrészt a pár héttel korábban vásárolt OLED-es VivoBookon tök jól muzsikált, semmi idegesítő hibába nem futottam bele az idő alatt. Meg aztán - bevallom - ez volt életem első pénzért vásárolt operációs rendszere... Gondoltam, a bugokat majd csak kijavítják frissítésekkel, de akkor már nem 10-est veszek, hanem 11-est, hosszú távon csak jobb lesz.
[ Jövő héten újabb érdekességekkel jelentkezünk a tudomány és a technika világából ]
-
Phix
tag
válasz Gubu0101 #87034 üzenetére
Köszi az összehasonlítást, Gubu0101! A fentiek alapján azt kell gondolnom, hogy figyelembe véve a 2021-es vs. 2022-es CPU-t és az egy kategóriával jobb videókártyát, abszolút nem lehet okom panaszra a ROG teljesítményét illetően. (Pláne, hogy azért a gépért, úgy sejtem, jóval mélyebben kellett volna a zsebembe nyúlnom, mint amennyiért ehhez sikerült hozzájutnom.)
Na, akkor az ünnepek alatt gyorsan veszek is egy Flight Simulatort, és hadd szóljon az igazi tesztelés![ Jövő héten újabb érdekességekkel jelentkezünk a tudomány és a technika világából ]
-
FőDudu
veterán
válasz KillHates #87015 üzenetére
Nalam csak a kocsi csomagtartojaban talatam egy ujjnyi vizet. A potkerek feszekben.
Nesze neked ujabb technika.Gondolom eselytelen unnepek kornyeken ilyennel basztatni a szervizt (hiaba garis), igy kikaptam a karpitot, kitoroltem, atneztem amit lehet es varom a kovetkezo esot, hogy legalabb azt lassam melyik oldalrol folyik bele a viz...
Utana mar celzottabban lehet keresni. Vagy szerviz. Januarban.
Tartalekom lenne, a regi auto ott van a nagy tolgyfa alatt.Jah,tegnap volt egy AW 15" masina Cyberporton 2600 helyett 399 Euroert.
Mire kosarba raktam, mar nem volt belole....
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
válasz Gubu0101 #87029 üzenetére
Első nap (Szombaton) volt a kellemetlen, láz volt meg étvágytalanság, végtag fajdalmak, de már úgy érzem semmi bajom...csak néha hányinger meg kis köhögés van azt ennyi.
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Gubu0101
veterán
Koszi
Jobbulast!
En is voltam 2x benne,de megusztam kis faratsagal meg kohogesel.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Mr.Csizmás
titán
válasz echterion #86989 üzenetére
+endzsí
ezért voltak mindig IPS, aztán azon belül dell U monitoraim, mert helytállóak a színek. ez az acer azért visszalépés kicsit, szerencsére finomhangolva alig észrevehető már a difi. (na meg U-s szint qhd 144hz 27"-ben nem 100k átlagáron megy)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
X170 az van és karira jól mutatna a fa alatt nem?
Én nem tudom mi az a teló, amire kiadnék (majd) 400K+ a jövőben...(talán egy új LG V-s széria) a V50 pl. nem jött be (külsőre), ezért nem is szereztem be!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
senior tag
válasz Gyarmati_ #86932 üzenetére
A kinézett gép lehet már nem lesz beszerezhető, így adott lenne egy Zephyrus G14 GA402RJ-L4086, 14" FHD 144Hz, AMD Ryzen 7 6800HS (4, 70GHz) 16GB, 512GB SSD, AMD RX 6700S 8GB.
Van tapasztalat esetleg ebben a méretben ezzel a grafikus vezérlővel (melegedés, hang)?EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
k-adi
nagyúr
válasz MaxxDamage #87020 üzenetére
Én is előkarácsonyoztam magamnál nemrég (ha már nincs legion7 rendes áron ) és végül a pixel7-re tettem a voksom, ajándék pro buds fülessel (ami egy jó 90ezer magában) kijött 300 alatt...
többet nem lettem volna hajlandó költeni egy telóra... hasonló vagy gyengébb tudású s20 széria 400+ lett volna füles (és kuponok) nélkül...[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz MaxxDamage #87020 üzenetére
na annyit nekem se főleg h a nóta9 azért kb mindent is tudott már, onnan nem akkora előrelépés az ultra.
"szenyor dzsíííí"
-
válasz KillHates #87017 üzenetére
Nálam még jó szolgálatot tesz az LG V50 ThinQ 5G és akár az LG V30+ ThinQ is (de ez fiókba elrakva) /eszembe nincs 4-500k-t telefonra mostanság kiadni../
Ha nem lesz használható, akkor nem tudom mi lesz majd az utódja az LG-nek, de lehet Samu...vagy nemtom!
nggabi: Ami meg az LG V szériákba benne volt, az egyik/másik telókba sincs benne...sajna /nekem volt V10-től V50-is az összes (V20, V30+, V40 is) és nagyon a szívemhez nőtt!/
V50 mellett kitartok míg üzemképes...max. majd egy batteryt cserélek benne, V30+ amihez van original/bontatlan gyári kijelzőm (full kerettel, mindennel) hátlapom (mind2 kék, eredeti is kék) és battery-m is, de még nem cseréltem...odáig nem jutottam, még gond nélkül megy az is 1+ napot használható /[ Szerkesztve ]
-
Phix
tag
Üdv, Csoport!
Ennek nagyjából ilyennek kell lenni, ezt kell tudnia?
(ROG Strix G15 Advantage Edition)
Ezt most nagyjából kicsomagolás után tudja; tettem rá egy Win11-et, rendesen felupdate-eltem, letöltöttem az Armoury Crate-et... és kb. ennyi. Milyen tweakeket érdemes/kötelező megtenni rajta tényleges használatba vétel előtt?
Illetve memóriából nem tudom, milyen van benne (dual rank/single rank) - mi az a utility, ami a memóriamodulokról a legtöbb infót adja meg nekem, időzítés, ilyesmik?[ Jövő héten újabb érdekességekkel jelentkezünk a tudomány és a technika világából ]
-
válasz cs.zs. #87013 üzenetére
Nem későn érő típus (6x volt tudőgyuszim az elmúlt 3 évben), csak a fun kedvéért /Carma/MD-s szobor kéne vagy hasonló, de az esélytelen.../
Nem játszom semmivel...megnéztem a Crysis 2-3 Remastered verziókat, de talán ha fél órát játszottam velük és ennyi+ echterion & KillHates: Köszi!
Lázam már nincs, csak köhécselek, meg étvágyaim is van már, végtagjaim se fájnak (már)
Kaptam (korábban) szuri(ka)t, de nem pont azt amit...fizettem érte (2 db szuri) a Prevenar 13 és a Pneumovax 23 lett beadva (aztán 2x volt még utána tüdőgyulladás ) és kiderült, hogy asztma is lett...és COPD
A COVID -os szuri nekem nem kell, nincs rá szűkségem, csak a cigit kéne letennem◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
nagyúr
Jobbulást kívánok. Ha volt szuri, akkor nem lesz semmi gond. Pár nap köhécselés, aztán ennyi...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Nekünk is meglett a korai karácsony:
Cirkóban elfosta magát a tágulási tartály. Persze totál szabványtalan, nur-für ebbe gyártott darab heroin árom Úgyhogy hirtelen meglett a helye az Ünnepekre félretett pénznekTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
veterán
Milyen későn érő típus vagy... Ezt a kört legtöbben már korábban lefutottuk...
Jobbulást!
Közben meg jó gamerkedést! -
válasz Gubu0101 #86995 üzenetére
Grat és jó használatot hozzá!
Nekem a fő karácsonyi ajándék a pozitív teszt volt Szombaton (éjjeli hidegrázásos ébredés a vastag dunyha alatt, majd reggel 9 után magas láz), és Szombatig nem mehetek sehova.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
L4mie
veterán
válasz cs.zs. #87006 üzenetére
szeritnem nem szórakoznak vele, ráküldenek valami fordítóprogit aztán mehet.
de ez azért vicces.Anno gearbesten volt egy robotporszívó leírásában, hogy :
- Intelligens mint egy személy
- Automatikusan kapcsolja a seprest és a vágást
- Lefűnyírja a szőnyeget"
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
echterion
nagyúr
válasz nggabi #87003 üzenetére
A ROG Flow-nak van csak ilyen tudtommal, de ebbe bele lehet pakolni sokféle vga-t, a tápot is lehet benne cserélni, szóval elég univerzális a dolog. A terv, hogy eladom a vga-t 75ezer körül, és majd veszek bele valamit később. De most még marad, az asztalimba jó lesz átmenetileg.
Gergello: most nincs, rövid ideig volt kerek százért is Alzán, de akkor már meg volt ez rendelve, nem akartam kavarni ezzel extrában.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz cs.zs. #87000 üzenetére
lehetett volna, de az 1 éves hófehér l5pro még bírja nóta9 tesó viszont öregecske volt már. meg agyon kuponoztam, szemtelenül alacsony áron nem tudtam otthagyni a webshopban
eki: ebből az egpu storyból nincs 3070 vagy 3080? emberi áron esetleg? vagy azt felejtsem el?
"szenyor dzsíííí"
-
Gubu0101
veterán
válasz nggabi #86997 üzenetére
A masik penztarcabarat
Egy darabig mar en se fogok,remelem vagy 5 evig kibirja..
Az a poen,hogy vettem egy impact 2 egeret,erre most bontogatom a dobozt es adtak azt is hozza Csak a sima impact-ot
Taskat tudtam hogy lesz,de az eger valahogy elkerulte a figyelmem…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Macbook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- Dell Vostro 15-3568 / i5-7200U / 8GB RAM / 240 GB SSD / jó akksi
- AKCIÓ! HP Omen GTX 1650/ i5 9300H/ 8Gb DDR4/ 128 Gb M.2 + 1 Tb HDD
- Hibátlan Asus ROG Zephyrus G14 RTX 3050Ti/ Ryzen 7 5800H/ 16Gb DDR4/ 500Gb M.2 SSD
- AKCIÓ! Asus FX550D GTX 1660 Ti 6Gb/ R7 3750H/ 16Gb DDR4/ 250Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest