Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz MaxxDamage #112677 üzenetére

Nem használható, csak a másik progi kapcsán az mivel ott is jelen van a venti állítás, annak híján megenne a fene. Én nem is kaptam olyat, te adtál nekem, mivel gondolom én ebbe a történetbe későn kapcsolódtam be, akkor már kivezetés alatt állt minden szoftveresen is.

De a lényeg az és jó tudni, innentől ha veszel valamit és arra garanciát adnak az nem biztos hogy úgy is lesz, marad. A mai kialakult világban már nem lehet maradéktalanul hinni annak a szónak hogy garancia legyen az szoftver vagy hardver.

(A 20-on sok éves Vaio laptopom meg köszöni teljesen jól van, abba nem építettek időzített bombát, akkor még nem volt olyan tényező előkészítve, sem más hasonló régi cucc a múltból biztonságosan használható ami a hardver csövén kifér.)

(Az emberi tényezők mindent felül írnak: Pár hónapja emailt kellett cserélnem a regemhez annak ellenére hogy semmi baj nem volt vele. 2 email címet használok az életemben, az egyik sok éve tiltva lett itt dupla reg miatt. Csinálnom kellett egy harmadikat. Megtörtént, aztán pár napja rám írtak, hogy felszabadították és hogy tudok váltani ha szeretnék arra a címre is. Vagyis tök feleslegesen készítettem újat, megoldható lehetett volna. Akkor nem, később meg valahogy igen.)

Új hozzászólás Aktív témák