Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• pidzse4

aktív tag

Sziasztok van egy kérdésem. nemrég vettem egy MSI laptopot és alul a csavaroknál középen van egy fehér karika ami az egyik csavaron van. Szeretnék benne memóriát cserélni és m.2 meghajtót bőviteni. Na most ha azt elküldöm szervizbe 14.000 ft ért rakják bele amit én itthon ingyen is bele tudok rakni. A szervizbe való szállitás 2500 Ft és vissza is 2500 Ft vagyis 20.000 ft ba kerülne de 14 be akkor is ha én viszem be a szervizbe.
    nem szeretnék ennyit költeni erre a kis munkára.
    A kérdésem gondolom kézenfekvő de azért leirom. ha eltávolitom a csavarmatricát akkor tényleg buktam a 3 év garanciát? Ez a matrica olyan rossz helyen van hogy amikor ülök és a combomra teszem állandóan csuszatolódik attól félek hogy meg fog sérülni mikor használom és nem asztalra teszem hanem a lábamra. Félek hogy leszakad megszakad vagy leválik idővel mert én hordozgatni szoktam.
    Akkor félnem kell hogy oda a 3 év gari ha megsérül vagy ha leszakad egy darabja ? Cserélhetek én benne alkatrészt vagy ez nagyon fontos hogy ne sérüljön véletlenül sem. Az asus laptopoknál ilyen baromság nincs csak ha kinyitod akkor a cpu és a gpu hűtőbordán lévő csavaron van csak hogy azt ne távolitsd el mert buktad a garit. De itt az MSI nél nagyon bután oldották meg a külső csavarra rakták ami bármikor megsérülhet .
    Akkor most garancia vesztéssel jár vagy nem ha leszedem a matricát vagy véletlenül ahogy a lábamon van megésrül leszakad használat közben? Kicserélhetem én is a memoriát vagy nem ?
    Köszönöm a választ de csak olyan irjon aki 1000% osan tudja jól ezt . Mert nem akarom elbukni a 3 év garanciát.

Új hozzászólás Aktív témák