Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
van egy még újabb módszer, aminél "csak" át kell írni az id-t meg a dns-t, és automatikusan frissíti. 0.7.2-vel is működik. hogy hol lehet megtalálni a pontos leírást... azt nem tudom, elég sokat googliztam én is utána. (talán próbáld meg a fonera 0.7.2 freewlan kombót a google-ban, hátha...)
-
róland
veterán
Valóban igazad van. Az első hozzászólás csak a La Fonera-t és a La Fonera2g-t mutatja be.
Nekem egy La Fonera2g-m van 2.2.3.0 firmware-rel és saját telepítésű Transmission klienssel. Ha végre kijön a 2.2.6.0 firmware, akkor már gyári Transmission kliens lesz a routeren.
-
róland
veterán
Most hivatkozzak a témanyitó hozzászólásra?
Gyorsan összefoglalva:
La Fonera - a FON első saját fejlesztésű közösségi routerje.
La Fonera+ - a La Fonera2 elődje, még nincs rajta USB port, s nem nyílt a firmware sem.
La Fonera2g - korábbi nevei: Liberator, La Fonera2.0; nyílt, fejlesztői firmware-rel érkező router, USB porttal, torrent klienssel s egyéb hasznos alkalmazásokkal.
La Fonera2n - ősszel megjelenő új router: 4 db LAN porttal, gyorsabb processzorral, WiFi draftN támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest