Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
van egy még újabb módszer, aminél "csak" át kell írni az id-t meg a dns-t, és automatikusan frissíti. 0.7.2-vel is működik. hogy hol lehet megtalálni a pontos leírást... azt nem tudom, elég sokat googliztam én is utána. (talán próbáld meg a fonera 0.7.2 freewlan kombót a google-ban, hátha...)
-
róland
veterán
Valóban igazad van. Az első hozzászólás csak a La Fonera-t és a La Fonera2g-t mutatja be.
Nekem egy La Fonera2g-m van 2.2.3.0 firmware-rel és saját telepítésű Transmission klienssel. Ha végre kijön a 2.2.6.0 firmware, akkor már gyári Transmission kliens lesz a routeren.
-
róland
veterán
Most hivatkozzak a témanyitó hozzászólásra?
Gyorsan összefoglalva:
La Fonera - a FON első saját fejlesztésű közösségi routerje.
La Fonera+ - a La Fonera2 elődje, még nincs rajta USB port, s nem nyílt a firmware sem.
La Fonera2g - korábbi nevei: Liberator, La Fonera2.0; nyílt, fejlesztői firmware-rel érkező router, USB porttal, torrent klienssel s egyéb hasznos alkalmazásokkal.
La Fonera2n - ősszel megjelenő új router: 4 db LAN porttal, gyorsabb processzorral, WiFi draftN támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Hálózatokról alaposan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OnePlus 8 - újrahasznosítva
- One mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest