Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
Érdekesség..beltéri internet illesztő az időképtől
-
sazabi
aktív tag
válasz
FABRICIUSZ #3831 üzenetére
Mennyivel erősebb így a jel? Megmérted?
-
sazabi
aktív tag
Megérkezett a csomag! Majdnem eldobtam a röhögéstől. Amikor regisztráltam, nem gondoltam, hogy valaha is kellhet a nevem, szóval Kacsa Hápi névre jött. És igen, táphiba volt a gond.
-
sazabi
aktív tag
Azért tanulságképpen, leírom, hogy milyen szívszorító szövegre adtak nekem új tápot(lentről felfelé olvasandó):
---------------------------------------------------------------
Response (Charles) - 11/01/2010 02.36 PM
Hello,Power adaptor is in the post.
Regards
Charles
FON Customer Care
-------------
Customer () - 11/01/2010 02.13 PM
Yes, those specs are correct.
Adress:
xxxxx
Thank you.
>
---------
Response (Charles) - 11/01/2010 12.03 PM
Hello,I can send a replacement adaptor
Can you confirm specs are Input 50/60Hz 0.3A | Output > +7.5V / 1A
Also please provide a shipping address.
Regards
Charles
FON Customer Care
------------
Customer () - 11/01/2010 12.41 AM
I tried everything the faq-s online said, without succes. I tried the
power brick, with another (working)fonera, and it wouldnt work either. So
propably the power supply brick is dead.
>
---------
Response (Charles) - 07/01/2010 01.02 PM
Hello,.You soft reset the router by performing a power cycling (unplugging the power cable and plugging it back in after waiting one minute).
Hard reset is to restore the La Fonera to its original factory settings. You reset it by pushing the reset button located at its base for 15 to 60 seconds until the power light is the only one lit. Once the power light is the only one lit, release the button and wait for the reset process to be carried out. This might take up to 30 minutes since your La Fonera will be synchronizing with our servers. After this, the La Fonera will have its default configuration
Very last resort is to reflash the Fonera as per
http://fonera.be/flash/But we do not provide support for it. Fonera should always broadcast a Private signal, whether it is conected to the internet or not, so there is a god chance it is faulty.
I hope this helps.
Kind regards
Charles
FON Customer Care
----------
Customer () - 03/01/2010 12.01 AM
I have been using a la fonera router for years. I arrived from vacation today and after turning the power back on, the router was blinking the power led and nothing else. Tried rebootig it, resetting it, still not response. No wireless network, no lan. Does not respond to ping, and does not seem to be damaged.
Fon2200 -
sazabi
aktív tag
Fon support válasza:
"I can send a replacement adaptor
Can you confirm specs are Input 50/60Hz 0.3A | Output > +7.5V / 1A
Also please provide a shipping address.
Regards
Charles
FON Customer Care"Elég lazák nem? Valahogy így kellene az itthoni cégeknek is reagálniuk..semmi küldd el a hibás egységet, bevizsgáljuk, aztán 1 hónapon belül talán megjavítjuk, vagy kapsz egy javítottat. Ehelyett, nesze itt egy új.
-
sazabi
aktív tag
válasz
poffsoft #3809 üzenetére
Hátha más is így jár, poffsoft privijéből egy részlet.:
"Vettem egy másik font, éppen árulták itt.
Ekkor kiderült, hogy az enyémnek a tápja halt meg (. Sajnos azóta sem sikerült egy helyettesítő tápot beszereznem (7.5V, 1A)."Szóval elvileg táphiba is okozhat ilyen power led villogós se kép se hang hibát. Majd megírom ha sikerült cseretápot szereznem..
-
sazabi
aktív tag
válasz
poffsoft #3751 üzenetére
Egy szép reggelen arra ébredtem, hogy a fon2200a-m nem műkszik. Csak a power led villog szaporán. Reset, mélyreset nem csinál semmit, továbbra is villogás.
Tippetek van, mi baja ilyenkor?
(p.s: nem, NEM flashelés miatt halt meg)Hi all
A fenti problémába futotam bele tegnap. Semmi reakció a fonerától..mi a teendő ilyenkor? Vehetek újat? -
sazabi
aktív tag
volt valakinek mostanában problémája promóciós kód küldéssel? jerry311-nek próbálok küldeni és amit kapott arra asszongya, hogy invalid promo code, vagy "The promo code does not exist" (eddig 2ből 2 szar volt..)
-
sazabi
aktív tag
hi all
You have 19 invitations left
ha valakinek kell promó kód, az szóljon.. -
sazabi
aktív tag
válasz
poffsoft #3072 üzenetére
kód jó..laptop(intel wlan) simán kap ipt, asztali gép nem kap
na dhcp off:
asztali gépben smc hálókártya van, most olyat csinál, hogy csatlakozik statikus ipvel, adatforgalom is van, aztán megszakad(2-3 sec után)..most játszok, olyat hogy más fajta kódolással kipróbálom..
mellesleg laptop statikus ipvel is megy.. -
sazabi
aktív tag
hi all
megjött a fonerám, be is regeltem..thanx még1x a kódot ;D
egy apró kis gondom van vele, laptoppal simán megy pöccre, kap ipt megy a net..
viszont asztali géppel csak a public ad ipt, a private nem
dhcp be van kapcsolva..ilyenkor mi van? -
sazabi
aktív tag
hi all
most rendeltem egy la fonerát meg lafontennát. thanx a kódokat
viszont a paypal érdekes volt..először levontak 1Ft-ot utána meg a maradék 3515öt.
kiváncsi vagyok mikorra ér ide a cucc..
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ottocast N71C Apple Carplay / Android Auto
- Samsung Odyssey G5 27" (1440p, 144Hz, 1ms)
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest