Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Jack@l

    veterán

    válasz Crias #23677 üzenetére

    Mostmár ki nem szedem a gépbőúl, de ha pár nappal ezelőtt szólsz, berakom egy usb-s rackbe és megnézem a kingstonomat. Az alap igazság az, hogy normális ember még nem rakott win7-et usb-s rendszerpartícióra. (mostmár vannak buherált live izék, de azokba annyira én nem bíznék ) 2,5-es usb-s vinyó ott lehet nálad szintén amire biztonsági mentessz, vagy a nagyobb cuccokat pakolod. Szerintem el lehet férni a 96-oson, ha csak az éppen azok a cuccok vannak rajta amivel dolgozol. Adattárolásra meg ott a külső, ahogy az egeret ráakasztod, azt is rá tudod.
    B verzió, milliomos vagy és nem szarozol, ott az intel 600 gigása :) (szegényebbeknek crucial m4 128)
    Aműgy igen sokat dob a rendszeren is, meg programfordításokkor is, mikor sok kis fájlal szöszmötölne. Kár lenne ezt beáldozni egy gány usb2-vel, erősen valószínű, hogy az elérési idők is jóval rosszabbak lesznek.

    A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

Aktív témák