- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Először 4222ben gondolkoztam és 2 camot raktam még be és ő lenne az egyik, B Silva meg a másik Hagi mellé. Aztán néztem meg a 442t és tettem be Neymart és Salaht, mint olcsóbb megoldás. Alapvetően 4231ből indulok, de szinte mindig áttérek 442re, ehhez 2 gyors ember kell szélre, Cantona pedig nem az, ahogy Hagi sem és ez a verzió jóval olcsóbb és marad még legalább 1 minőségi játékosra, de lehet 2re is. Ahh felrobban a fejem, nem tudom hogy lehetne a legtöbbet kihozni ebből
CR egyelőre pihen, annyira magas az ára, hogy addig nem veszem meg, amíg 1m körülre nem esik be. Kantét imádom, de annyira 1 dimenziós játékos, hogy jó lenne már vki helyette, ugyanez VVD, egy vadállat, de már túl lassú és clunky. Viszont nem akarok Brunon kívül más untradet megcsinálni aki ilyen drága, nem akarom lekötni magam, hogy aztán ne tudjak variálni kedvemre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Windows Insider Program
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- RAM topik
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
CR egyelőre pihen, annyira magas az ára, hogy addig nem veszem meg, amíg 1m körülre nem esik be. Kantét imádom, de annyira 1 dimenziós játékos, hogy jó lenne már vki helyette, ugyanez VVD, egy vadállat, de már túl lassú és clunky. Viszont nem akarok Brunon kívül más untradet megcsinálni aki ilyen drága, nem akarom lekötni magam, hogy aztán ne tudjak variálni kedvemre...