Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Add el most. Kapusokról van szó amiknek sosem megy fel az ára. Tavaly TOTY Alissont a legjobbkor adtam el 490-be mert onnantól meredeken csökkent. A toty kapusok meg minden évben hulladékok. Ha vársz befog esni az ára.
#9992Kristof_94
Nem jó camba
cmben is gólerős lesz de én nem szólok bele, hogy hol akarod játszatni.9-2 a wl eddig. A 2 vereség fele-fele arányban az enyém meg ea hibája
Tizit lőni még mindig én nem tudok, de az, hogy letámadásnál direkt rosszak a passzok az meg az íé sara.
A cr-ribery-neymar tengely nagyon jól működik hálistennek

A maradék 20 meccsre meg jön headliners Diego Carlos(4 weak miatt megtetszett) aztán meglátjuk milyen lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
cmben is gólerős lesz de én nem szólok bele, hogy hol akarod játszatni.