Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Na hát lezajlott a pack opening
Először is köszi mindenkinek aki kitartott, tudom nem volt a legizgalmasabb, meg én is hót álmos vagyok aztán nem volt vmi nagy hangulat
De tényleg kösz, hogy végig néztétek.
Spanomnak jött IF Neymar az új Robertson meg Navas, nekem Prime Hagi, új Immobile és szintén Navas. Mind untrade, úgyhogy bankot nem robbantottunk, de discardból bejött bő 350k és rengeteg fodder amiből meg tudom csinálni vagy POTM Fernandest vagy Cannavarot vagy nemtom még kit. Nem mondom, nagyon örültem volna egy Totynak, főleg ennyi packból, de nincs okom panaszra
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Először is köszi mindenkinek aki kitartott, tudom nem volt a legizgalmasabb, meg én is hót álmos vagyok aztán nem volt vmi nagy hangulat
De tényleg kösz, hogy végig néztétek.