Hirdetés
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Na hát lezajlott a pack opening
Először is köszi mindenkinek aki kitartott, tudom nem volt a legizgalmasabb, meg én is hót álmos vagyok aztán nem volt vmi nagy hangulat
De tényleg kösz, hogy végig néztétek.
Spanomnak jött IF Neymar az új Robertson meg Navas, nekem Prime Hagi, új Immobile és szintén Navas. Mind untrade, úgyhogy bankot nem robbantottunk, de discardból bejött bő 350k és rengeteg fodder amiből meg tudom csinálni vagy POTM Fernandest vagy Cannavarot vagy nemtom még kit. Nem mondom, nagyon örültem volna egy Totynak, főleg ennyi packból, de nincs okom panaszra
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Először is köszi mindenkinek aki kitartott, tudom nem volt a legizgalmasabb, meg én is hót álmos vagyok aztán nem volt vmi nagy hangulat
De tényleg kösz, hogy végig néztétek.