Hirdetés
- Apple MacBook
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Jól látod a helyzetet Mbappe meg szerintem Neymar is akkor igazán erős ha pár hatékony cselet tudsz vele. Mondjuk Mbappa ra Finisher chem et raktam. Én pl Bappe val csak dribblingel is sokszor leszopatom az ellenfelet. Neymart nem próbáltam még, de biztos dúrva. Nálam Mbappe egy vadállatt
tegnap este 1 Wl elt toltam még silver 3 meglegyen, nem volt időm wl ezni, meg kedvem se. 72. Perce 5-2 re vezetet az ellenfél. 87. Percbe 5-5 lett
a vége 8-6 ide. Ebből Mbappe 6 gólból vette ki a részét. Nálam Bappe képes mecset fordítani, eldönteni.
Igaz szombaton voltak ellenfelel akiket kurvara tolt a gép, nap azokkal nem mindig tudok mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Marathon (2025)
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- HBO Max
- Okos Otthon / Smart Home
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tegnap este 1 Wl elt toltam még silver 3 meglegyen, nem volt időm wl ezni, meg kedvem se. 72. Perce 5-2 re vezetet az ellenfél. 87. Percbe 5-5 lett