-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Hát mivel nekem megvolt az elég imba defend csapatom (mendy+varane+gomez+walaker) + douglas costa és wijnaldum, azért elmondhatom, hogy majdnem pont ennyiért vettem őket, mint amennyibe most kerülnek. Ez a Mendy +50k nem tudom honnan repült elő, de én is 120k körül vettem viszonylag a játék elején és most is lehet annyi körül kapni. Gomez, Walker, varane szintén. Wijnaldum extinct volt, mégis még mindig 100k körül kapni.
Douglas Costa Juventus-os kártyája még mindig nem megy drágán, talán nála al egesélyesebb hogy felmegy az ára. Már ha egyáltalán fentebb állítják valaha is.
Szóval nem éri meg 20k-s kockázatért ezekkel tötyölni. Nyitottam egy Son-t is játék elején, eladtam gyorsan gondolkodás nélkül 369k-ért, most meg lehet nézni, hogy mennyi az ára és még Weakend League se kellett hozzá megvárni, hogy brutális veszteséget hozz össze, ha vártál.
A sok 10k-s extinct játékosról nem is beszélve, amelyek árnövelés után még olcsóbban megvehetőek lettek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- EVGA GTX 1070 FTW ACX 3.0
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest