Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Fa vagy nem fa? Ez itt a Thermaltake kérdése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
KÖSZÖNÖM! Eddig MSI WIND-et használtam, lassan megérik a cserére. A legelső szállítmányból vettem a windet, 1,5 éve. Igazából, most azt nézem, hol/mennyi. Volna lehetőségem amerikából hozatni (nagybácsi fél évet itt él, fél évet meg az usában) azért az az 500$-os ár, elég kecsegtető. de félek a garis esetleges gondok miatt. Kollegám asus laptopját néygszer javították garindőn belül. :-(
Valahol majd kézbe kell vennem, hogy meg tudok-e barátkozni a windnél egyel nagyobb mérettel. Nekem mindíg kézben van odahaza a netbook, online póker miatt.
Talán annyit kérdeznék, hogy mennyi az üzemidő akkuról, ha minimális a terhelés? Nekem fontos, hogy nyaranta a strandon mennyit használhatom, illetve szeretek a teraszon, vagy nyugágyban esténkint a szabadban lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS ROG Flow X13
- Asus tuf a15 4060
- ERŐMŰ! Dell XPS 15 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 32GB DDR4 3200
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest