Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onnen
csendes tag
Sziasztok!
Én is nézegettem mostanában az umpc notikat.
Nekem abszolút 2. gépnek kellene, netért, levelekért, szövegszerkesztésért.
Persze jött a szokásos dilemma: 701 vagy 900 vagy Wind.
Végül soksok külföldi oldal olvasása után arra jutottam, hogy valszeg a 701 a befutó.
Sajnos szomorú hír, hogy a 900as is csak kis akksival lesz európában, hála a beszállító raktártűzének. Emiatt pedig megszűnik a hordozhatóság, ~2 óra közel nem olyan vidám.
Aztán a Winddel is hasonló a helyzet, a mezitlábas modell 3 cellás akksija és 2,5 órás üzemideje sem túl szimpatikus. Főleg a +30k felár mellett.
Végül a 701 kis kijelzője maradt még ki. Szerencsére a barátnőmnek ASUS R2H tabletje van, amiben ugyan ez a 800*480as natív felbontású, 7"-os kijelző van és meglepetésemre egész jól használható.
Mindenesetre megvárom még a jún. 4-én esedékes hivatalos Wind bemutatót, aztán remélem sikerül jól választani.. -
bReeZer
tag
Szerintem az EEE memóriakártyás megoldása biztosabb mint a Wind sima HDD-se. Egy kicsi laptopnak éppen az a szerepe, hogy lehessen hurcolni, ide oda mozgatni, és erre a memóriakártya pontosan megfelel. Szerintem EEE

-
orbano
félisten
sziasztok!
Telepített már valaki linuxos eee pc-re mobilinternetet?
-
Polllen
félisten
-
Polllen
félisten
válasz
juliabrilke
üzenetére
Hali!
Úgy tudom egy ilyen vidkari van benne: Intel 945 GM
Amúgy ha lehet windet venni 95ért is majd, akkor már elég erős kisértés lehet. A 75 és 105 közötti 30k-t viszont sokkalom.
-
juliabrilke
veterán
Arról tudtok infót adni, hgyo hány megás és miylen videókártya van az EEE PC-ben. (Gondolom valamilyen integrált.)
-
rövid MSI Wind ismertető a Zindex-en. Hát, komolyan elbizonytalanodtam EEE Pc-t illetőleg. Talán csak a 10"-os változat fog feloldást hozni, mert egyelőre csak a keveset fogyasztó SSD maradt az előnye (nálam)!
-
Polllen
félisten
válasz
Zalaymate
üzenetére
A wind a legolcsóbb helyen egy 20-sal, általában pedig 30kval drágább^^ amúgy én is megvárom és aztán döntök, de pl az 5400-s vinyó nálam hátrány, (a +30k is) és cserébe csak a nagyobb kijelző lenne+bt...(a többi dolog sztem mindegy, úgyse játékra kell, zenét hallgatni van más^^ film meg megy usbéről
) -
Zalaymate
senior tag
Halihó emberek!
Hát az a helyzet, hogy én nagy gondolkodásban voltam, hogy EEE PC vagy MSI Wind.
Megmondom őszintén megpróbáltam magam rábeszélni az EEE-re, de hát már csak az adatok is inkább a Wind felé sodortak. Mivel a tőke még nincs meg a gépre, így szerencsére nem tudok elhamarkodott döntést hozni
és amig összejön rá a lé, addig jól körültekibntem őket.A legnagyobb problémám az EEE-vel az a mindössze 4GB-os tárhely, oké, hogy bővíthetem, de hát a 4GB-os SD kártyák felettiek már igencsak drágák.
Így meg megint csak 8GB hely lenne, ami nekem szintén nem elég. 20-al már kieggyeznék, de hát olyan ugye még nincs (900-as EEE-be már kérhető 20GB-os SSD, de az meg az árán dob akkorát, hogy nem éri meg!) .Ma vizsgám után bementem a Media Markt-ba, hogy hátha van nekik ilyen gépük (nem sok reménnyel mentem be!
) De nagy meglepetésemre volt! 
Jól meg is szemléltem, kértem a srácot, hogy szedje le róla a bilincset hogy had fogdossam meg!

Iszonyúan pici a gép! Most komolyan mondom, nem hittem el! Aztán ahogy átvizsgáltam, szemrevettem, nagyon elszomorító a csak 7"-os kijelző! Látszik, hogy a 10"-osra van tervezve a gép, és csak valami gagyi megoldással szűkítették be a kijelző körül feleslegesen maradt területet!

A másik, hogy az érintőpad gombja valami borzalom! Mint valami olcsó kínai műanyagdarab!
Igazán tehettek volna oda valami igényesebb műanyagot, vagy gumírozott felületet!A gép egyébként gyorsan betöltötte a Windows-t és az egér iányítása sem okoz gondot a pici touchpad-en!
A billentyűzet egy kicsit zsufis, de nem okoz gondot vele gépelni. Tényleg mély a nyomáspontja, de gondolom ezzel küszöbölik ki azt, hogy a gyors írás közben önkéntelenül ne nyomjál le egyszerre 2-3 gombot.
A gép nagyon szép, igényes amúgy a kialakítása, de szerintem mindenképpen a 10"-os kijelzővel ellátott nagyobb modellt lenne érdemes csak megvenni (nem tudom, hogy az mikor ér kis hazánkba) illetve csak olyan vegyen ilyen gépet, aki doc, xls, ppt, pdf dokumentumokon kívül mást nem nagyon akart tárolni a gépén, mert különben örökös kűzdelem lesz a helyhiánnyal!
Nem fellázítani akarom itt az EEE-PC rajongótábort, mert valóban korrekt kis gép, de én a magam részéről megvárom az MSI Wind-et (2 hét és megjelenik) és majd azzal pontosabban összevetve (persze az árak tekintetében is) fogok mérlegelni.
Remélem néhány embernek segítettem eme kis hozzászólásommal.
Sorry, hogy hosszú lett! De így is csak a lényeget írtam!Up a gépnek!

-
bReeZer
tag
Nekem az itthon kaphato 4 gigas van windows xp home-mal. A tarhely bovites erdekeben vettem bele egy 2 gigas SD kartyat, ami kilogas nelkul a gep jobb oldalaba helyezheto. Ami szamomra negativum, hogy a billentyuzet nem tul erzekeny. Aki vakon es gyorsan ir, annak figyelni kell, mert valamikor nem irja be a kivant karaktert. Egyebkent szuper. Akinek van kerdese, az irjon, amire tudok arra valaszolok szivesen, mint hasznalo.
-
máyköl
veterán
Szombaton voltam a mrgitszigeten a nagyréten az asus sátorba.... próbáltam az ee pc-t nagyoon király, az összesen a linux volt, kivéve az 1-iken xp. Egész jó kis gép, csak nekem kicis nagyon... ajánlom mindnekinek!!!

-
adorjant
őstag
-
tothm
őstag
Senkinek nincs eladó, használt eee-je?
-
tothm
őstag
Elösször ma láttam eee-t! Nagyon király, szerintem a képernyőe se annyira kicsi.

-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy eeepc le tud zökkenőmentesen játszani egy dvd-t vagy egy xvid filmet?
Kösz a választ előre is.piadex2
-
szmissz
senior tag
Hmmm... lehet, hogy mégsem vennék belőle nyóc tonnát?
Nagyon részletes teszt a 901-es gépről http://www.eeeuser.com/
Képernyő színhűsége rosszabb, "homályos".
A gép hangosabb mint a 701 és hamarabb kapcsol be a venti.
A wifije siralmas!Nem vagyok boldog.

-
szmissz
senior tag
Ma végre testközelből is próbálhattam a kis aranyost. Mindennel meg vagyok elégedve, atomszexi, überaranyos csodagép, de a kijelzője miatt gyakorlatilag használhatatlan. Nem fér bele semmi. A fényereje, képminősége szintén kielégítő, de a méret... > . < ilyen pici.
A 900-as széria ugyanezen az áron porbadöngölne. Kaja helyett is csak venném, venném őket amíg csak meg nem töltöm vele a lakást... Aztán eladnám a lakást és az árából is vennék gépeket... és így tovább.

-
student
őstag
olpc 2
tetszik a billenytyűzet
olpc2 -
Polllen
félisten
A 900mHz-hez nem túlzás a 2 GB memó?
tűzfallal, vírusírtóval sztem 1 GB már bőven kényelmes...bár lehet 512 is elég, mert anno asztalin mikor lett netem, csak játékok miatt került bele az 1 GB... 
viszont kérdés:
Ha xp-s verziót veszek valahonnan le tudom tölteni a "gyári" linuxot hozzá? (csak azért mert kb 4-5k különbség van a két verzió között és akkor mégiscsak legális xp.../adnak hozzá telepítő cd-t is vagy vinyóról backupolható?) bár lehet a végén úgyis ubuntu lesz, de legalább legyen összehasonlítási alapom
-
gex75
tag
Az enyémen biztos nincs "lapka" a jack dugók körül - sehol nincs rajta semmilyen
rajta rekeszt ahova pcmcia vagy express card menne.
3 usb + lan + 2 jack + VGA -> ennyi van rajta csakViszont 2 giga memóriával szépen megy az xp - igaz nem egy dualcore gép, de
aki 3d-ben akar játszani az vegyen alienware notit. -
koma106
senior tag
-
p_adam
addikt
Elég egyértelmű hogy miért...kevés a választási lehetőség tehát nincs nagy árverseny az érdeklődés pedig igy is elég nagy. Mindenesetre az összeszerelés minősége szerintem nem marad el a két márka többi gépeiről(ránézésre sem kelt olyan olcsó hatást, mint egy-két igen alacsony árfekvésű 15,4 colos notebook), ami számomra nagy pozitivum.
Egy előnye van az eee-nek a Wind-el szemben mégpedig hogy ha szegényt leejtjük vagy hasonló akkor valószinűleg jobban teljesit fő konkurensénél, ahogy ezt az alábbi videó is bizonyitja (aki még nem látta volna)
[link] -
szmissz
senior tag
Köszi!
Közben vett egy haverom és megerősítette amit eddig is sejtettem. 900-as verzió vagy MSI Wind lesz ebből nekem.
Ha egyáltalán lesz valami. Most is az ölemben a Thinkpad és kisebb képernyővel így hátradőlve már nem biztos, hogy rendesen látnám, a vakon gépelés meg felejtős lenne hetekig...
Szexi kis gépek pedig. Kár, hogy közelében sincs a tervezett 200 dolcsis árnak, úgy poénnak is megérné venni, még ha aznap le is dobom az erkélyről.
-
Mops
tag
-
Polllen
félisten
-
Polllen
félisten
válasz
Theodolit
üzenetére
Úgy tudom, hogy csak memóriát tudsz bővíteni benne(1 slot, ddr2-s normál memória 2GB-ig). Minden más intergrált.
Természetesen most nem találtam meg, de van egy angol oldal, ahol gyűjtik a futtatható játékok listáját. (kb xp-vel minden, amihez elég a 900 mHz...
, de ahogy a listát néztem linux-n meg wine-nal...
) -
Theodolit
tag
hello!
Segg hulye vagyok ebben a téméban valaki elárulja mennyire cserélhetöek ennek a notebooknak a részei?(mermória meg ilyenek)
Meg hogy mennyire mennek rajta játékok?
(bár ahogy konfigját nézem gondolom nem nagyon
) -
nyirzoz
aktív tag
Az EW-ben láttam ma a kicsikét és a 2 jack aljzat alatt láttam egy pcmcia aljat fedő lapocskát.Evidensnek vettem,hogy van is benne ilyen csatlakozás,de a specikben sehol sem találom.
Átverés vagy létezne hogy ezek ilyen felszereletségűek? -
piadex2
senior tag
Hello mindenkinek!
Ma láttam a Media Marktban (MM) egy eee PC-t. 80000 volt, és 2 órás üzemidőt írtak ki rá, ill. 4 GB SSD-t. Az lenne a kérdésem, hogy valahol lehet-e kapni nagyobb SSD-t bele ill. nagyobb aksit hozzá? (Mert a MM-ban sajnos egyiket sem lehetett.) Viszont jóhír, hogy XP Home-mal együtt adják ill. Láttam rajta MS Works csomagot is (azt hiszem, hogy ez a butított MS Office.)
Ha ezt 65-70.000 -ért meg lehet valahol kapni, akkor ez az év üzlete.
Előre is köszönöm mindenkinek a hozzászólást választ.piadex2
mod: ...hozzászólást, választ.
-
gex75
tag
válasz
paramedic
üzenetére
3 napja vettem a S**urnban 79.9 eftért a windows xp-s verziót (még aznap felcsúszott az SP3).
Vettem hozzá rögtön egy +4 gigás SD kártyát
Tegnap megjött hozzá a 2 gigás kingston ram és az usb-s GPS modul.
Ma már megy rajta az igo8 is.
Súlya nincs, gyors (relative), kicsi-édes, amiket használok arra tökéletesen elég.
Ha jellemezni kéne : kibaszottjó
-
p_adam
addikt
Számomra ez végleges (árbeli) bukás az MSI-vel szemben...
-
student
őstag
valaki akinek van eee-je az mérte már esetleg hogy mennyit eszik üresjáratba és full terhelés alatt?
-
koma106
senior tag
Már 71k-ért kapni linuxos verziót Csak így tovább

-
p_adam
addikt
A notebook.hu oldalán 113 ezret írnak ami passzol az erősebbik verzió 549 dolláros árához, ez alapján a 399 dollárból 80 ezer körüli árra lehet következtetni.
Ha tényleg így van akkor jobb ha gyorsan kihozzák az eee 1001-et (holott még a 901 is odébb van) mert az MSI sokkal de sokkal jobb gépnek ígérkezik, ha igaz amit ez az első (gyors) teszt állít:
Naprakész vagyok a témában

-
shteer
titán
remélem nem volt még. radikális eepc upgrade

-
Alex91
félisten
Ez tan mar Linux-os...
-
p_adam
addikt
Persze, sima ügy sőt szerintem még jobb is így mert Linux jobban való egy ilyen rendszerre szóval alapból azt állítanám be hogy a Linux indul, kivéve ha megnyomok egy billenyűt és a Windows-t választom. Nyilván kell még finomodni ennek az olcsó kategóriának (pl. a kijelző még mindig picit túl kicsi szerintem) de az eee-hez képest ez egy jelentős ugrás és ez nagy szó.
-
student
őstag
bár most nézem ez se tűnik olyan rossznak. kár hogy nem ssd van benne.
June 3, 2008 akkor az nálunk kb 2009. jan
ja látom kicsit lemaradtam a hozzászolásokban

-
mob_zzz
aktív tag
Így van, előfordul, hogy ha éppen valami miatt nem tudom használni a gépemet, akkor a régi 300Mhz-es P2-vel tudok csak itthon netezni és kompromisszumokkal el lehet lenni vele. Messenger plusz max. 2 lapos böngészés elmegy rajta.
Szóval játékokon, meg fejlesztő programokon kívül bármit lehet használni ezeken a mini-subnotebookokon szerintem. Nagyfelbontású videokat sem hiszem, hogy valaki a 7-10"-on akarna nézni (azonkívül fentebb már ha jól rémlik tisztáztuk, hogy ezek nyilvánvalóan olyanoknak készülnek, akiknek van asztali gépük/nagyobb notijuk is). -
Polllen
félisten
Miért kéne neki csinálni? Odaadja neki a pasija, tesója, egy hozzáértő ember...
nem kell mindig kombinálni...^^Egyébként a böngészési sebesség inkább a net sebességedtől függ, mint a procidtól...Pl n73-somon is 3g-vel el lehet böngészgetni...És nem a telótól lassú, ha lassú...

-
klaczi
aktív tag
válasz
adorjant
üzenetére
Akinek "rózsaszín" minipécéje van nem valószínű, hogy divixet tudjon magának csinálni mondjuk mpegből. Emlékeim szerint anno P3 1 gHz gépűnk volt. Feltettünk egy új ofiszt és az egész tetű lassúvá vált. Akkor váltottunk P4re. Utána az internetezés is sokkal gödülékenyebbé vált. Ennek persze legalább 2 éve. Azóta 2x cseréltem benne procit. Mindig kicsit nagyobbra. Most már persze nincs hová emelni alaplapcsere nélkül. Nem játékgépről van szó. Csak általános használat. Ezért gondolom legyen benne annyi erő amrnenyi a pénztárcánkon kifér.
-
Polllen
félisten
900 mHz-n melyik oldalt nem tudod böngészni? melyik divx filmet nem tudom megnézni 7"-s kijelzőn és melyik office terméket nem tudod futtatni? A laptopokra szánt GPS program is elfut...távoli asztal is gond nélkül fut...és még számos egyéb dologra is bőven elég...szóval szted mire nem elég?
szvsz ezekbe a gépekbe teljesen felesleges magasabb órajel vagy dual core. A lényeg, hogy a használni kívánt funkciók gördülékeny és gyorsak legyenek...(tény, hogy játszani nem ezen fogsz mai játékokkal, de a régebbiekkel elbír...)
-
klaczi
aktív tag
Mire az eeepc ngyobb képernyős lesz az ára is hasonlítani fog.A WNDre. Mellesleg aki ilyet vásárol annak valószínű asztali gépe is van. Onnan minden gond nélkűl elérhetők a meghajtók. A 900 mHZ nem túl sok. Akármire használja manapság. Persze senki nem tudja, hogy az a bizonyos ATOM milyen lesz.
-
Polllen
félisten
A wind és az eeePC között 30k van, ami azért sokaknak elég lehet a választáshoz...
A több memó, meg proci igazából sztem nem számít(hacsak nem vistát akarsz rátuszkolni), mert amire használható, arra bőven elég a 900mHz-s is. Persze, ha lejjebb megy az ára lehet én is windet szerválok eee helyett...
-
mob_zzz
aktív tag
Ja és ha már itt járok, az egyik fórumtárs az aprók között toboroz társakat egy csoportos frisített eeePC rendeléshez, ha valakit esetleg érdekel.
-
mob_zzz
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Szerintem két év garanciával és ezzel a felszereltséggel (XP Home is lesz hozzá, ha lehet hinni a notebook.hu-nak) verhetetlen a cucc. A legnagyobb erénye az eeePC-hez képest a kijelző. Szerintem ősszel én is bepályázom egy ilyet, jó lesz szakdolgozatírásra, netezni bárhol, plusz háttértárnak fotózáshoz (mert ugye kártyaolvasót is írnak a specifikációk közt).
Nagyon örülök egyébként ennek az eeePC által életrehívott trendnek, mert egy laptopnak (hordozható számítógépnek) alapkövetelménye a hordozhatóság. Egy ilyen pici, 7-8-9-10 colos gép pedig simán elfér akár a mappámban is, nem kell hozzá külön hátizsák. Optikai meghajtó csak ballaszt, aki nagyon igényli, USB-set tud venni hozzá. Ja és a relatív olcsóság. Végre nem kell business-class felárat megfizetni ahhoz, hogy valami használható legyen! -
klaczi
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
No nekem ez nem olyan egyszerű. Nekem nem kell ha hozzámvágják sem. A lányomnak veszem a diplomaosztásra ajándékba. Ráadásul nem lehet más mint PINK. hogy a mobiljához jól menjen.
Komolyan: nincs benne sem floppi sem cd. Az ilyesmit az ember úgyis otthon használja. Ott úgyis vannak rendes számítógépek csak meg kell osztani a meghajtókat és olyan mintha a gépében lenne. Ezeket a mindentudó márkás notikat kamunak tartom. Ugyanazt a sebességet, felszereltséget ősszehozom az asztalon töredék áron. Persze aki az utcán akar DVD-t írni az más. Erre úgylátszik a notigyártók is kezdenek rájőnni. -
klaczi
aktív tag
Én már megrendeltem. Az általad linkelt cégnél. Drágább de egy normálisabb darab. A 7 coll kijelző pofátlanság főleg a sok üres hely miatt. Nekem úgy tűnik nem tudtak elegendő nagyobb kijelzőt szerezni és piacra dobták. ÍGY.Ez a verzió szerintem eltűnik. Aki vett szerintem elkapkodta. Pláne, hogy nem honosítottak.
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Egyre több boltban lehet venni xp-s válozatot a kicsikéből, viszont mindenhol a 4G-s verzióhoz 4400 mAh-s aksit írnak, holott gyárilag 5200 mAh-s tartozna hozzá. Csak rosszul látom vagy magyar xp-s verziókon így csökkentik az árát?
-
p_adam
addikt
Szerintem ennél alacsonyabb áron is lesz, legalábbis remélem hogy Windows nélkül is forgalmazni kezdik. Ezt az egy helyet találtam eddig, de folyamatosan figyelem. Mindenesetre az eeePC még korántsem tart az Intel Atom-nál meg 10 colos kijelzőnél, szóval ígéretes. Nagy sebességnövekedésre azért nem kell számítani, meg a winchester azért nem olyan gyors mint egy flashmemória, viszont sokkal több minden fér rá. És a billentyűzete sem tűnik annyira összementnek.
-
mob_zzz
aktív tag
Ugyan nem eee, de ebben a kategóriában versenyez az MSI Wind is. Arról tudtok valami pontosabb infót (megjelenés ideje például)? Nekem a specek alapján szimpatikusabb mint az eee mostani formájában. Főleg a nagyobb kijelző miatt.
-
Mops
tag
Nem tudja esetleg valaki, hogy a közeljövőben lesz-e itthon kapható Linux-szal (tehát nem a sok helyen meghirdetett Xp Home-mal) szállított változata a gépnek?
Gondolom nem én vagyok az egyetlen, akinek felesleges mégegy jogtiszta xp, és így talán még olcsóbb lehetne.
-
turbo78
csendes tag
koszi mindenkinek aki segitett, megvan a picike... feher es van benne kamera... majd irok velemenyt is egy kis hasznalat utan

-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
az egy dolog... de kevésbé is melegedett? meg megnőtt az üzemidő? mert ha nem, akkor nem ér az egész semmit.
-
p_adam
addikt
Trustedreviews, Cnet és egyéb cikkek kezdenek megjelenni a 900-ról. Fejlődött sokat, de azért inkább Atom-mal lesz majd az igazi(de csak ha a konkurencia addig nem talál ki jobbat).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
és amig összejön rá a lé, addig jól körültekibntem őket.
Így meg megint csak 8GB hely lenne, ami nekem szintén nem elég. 20-al már kieggyeznék, de hát olyan ugye még nincs (900-as EEE-be már kérhető 20GB-os SSD, de az meg az árán dob akkorát, hogy nem éri meg!) .
) De nagy meglepetésemre volt! 

Icipicit drága, gari esetleg?

csak lesz ien