- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Projektor topic
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
Egyébként vkinek ötlete ehhez? #1045
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
volvoguy
addikt
legalább volt érdemes ma felkellni...de valszeg veszek, csak elkéne mennem melózni érte, amihez meg ncisn kedvem, de hát a szükség törvényt bont..egy, másfél hónap és meg is lehet rá a pénzem, meg ha az mebernek van célja, szivesebben is dolgozik...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
doc
nagyúr
válasz volvoguy #1089 üzenetére
nekem van 1 kg-os eeePC-m es 3 kg-os ThinkPadem is, hadd ne mondjam melyikkel jarok wc-re
a 3kg tenyleg nem tunik soknak, de ha cipelni kell, akkor bizony sok. foleg, ha egesz nap a valladon log, egy ido utan mar legszivesebben otthagynad
attol meg ne felj, hogy "nem szamitogep" a netbook, teljesen jol hasznalhato meg a kis 701-es is (persze nyilvan vannak korlatai, de egyaltalan nem veszelyes)
-
volvoguy
addikt
télleg, baszki már nem látok...jó akkor az msi - asus vitát visszavonom, de az aspire......hát igen..nagyobb, nehezebb, jobban melegszik....de még mindig kisebb mint más notebokk-ok, mág mindig több funkciója van mint az asusnak, szal akit nem zavar a súly...annak mindegy..bár msot igy hirtelen meg nem tudom mondani, hogy 3 kiló az mégis myiel nnehéz, keresek vmit....na, fogtam egy bevásárlószatyrot, beleraktam egy kétliteres üditőt, meg egy másik 2 literest, de abban csak félig, vagy még addig se volt a lé, ez igy volt 3,1 kiló...hát elég súlyos, azt hittem hogy 3 kiló az semmi...mert igy elképzelni ugye eég nehéz...de igazad lehet, téllleg sokat számit a súly, és valszeg sszivesebben cipelném a pillekönnyű, egykilósat, mint a 3at....persze mindez noteboojk-táskával nem nagy gond, na de akkor is..ha pl. itthon cipegeted, vagy a suliban...nehéz azért, meg aminek nagyobb a súlya könnyebben le is td esni..bármint mivel nagy és vaskos....szal szó ami szó 3 kiló nem kevés, ebben igazat adok...nem elhanyagolható szempont...hát a funkcióbeli különbséget meg mindenki döntse el maga...bár maj én is ugy teszek, ah lesz 100k-m..akkor majd a boltban kézbefogom mind a kettőt, azán majd ugy váalsztok, de mondom, valszeg a 904-es lesz, nem drága, és amire kell arra elég...csak az embernek ne legyen az az érzése, hogy az eee pc nem is számitógép, hanem inkább pda, mert én számitógépet akarok, nem pedig pda-t
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Cyrin
addikt
válasz volvoguy #1082 üzenetére
Épp írtam, hogy így már jobb, erre agyonvágod a beszerkesztett utolsó mondattal
Az 1000H-ban is atom proc van, képességeket tekintve nem jobb a wind, sőt.
És igen, az 1000H és az Aspire közt vannak lényegi különbségek, csak nem mindegy ki honnan nézi, a lényegi különbség innen nézve, a tepsi méret, a súly, a melegedés...elfogadhatatlan ebből a szemszögből.
-
volvoguy
addikt
kapkodtam...de ki beszélt itt netbookról....nekem 8 hogy msot butitott netbook, vagy normál notebook, és ahol én néztem, nem egy helyen, ott biza a 1000h 108ezer forintba kerül, a 904 pedig 78900 ft-ba..rendelni ne mfogok, mert gariztatásnál macerás....inkább helyben veszem, az alapján néztem az árakat, és hát inkább venném az acer aspire 5315-öt mint az asus 1000h-t...azért mégiscsak vannak lényegi különbségek....de msot ebbe nem akarok belemenni..mert még soha nem volt ennyi pénzem, szal vvalszeg ha összejön a 80 rugó, akkor megveszem a 904-est, csak próbáltam összemérni, hogy melyik lenne a jobb ugyanazon az áron
bár tulajdonképpen a képességeket nézve az msi wind is jobb az 100h-nál, márcask az atom proci miatt is...
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz volvoguy #1078 üzenetére
Ennyi hibát egy mondatban
a 904HD nem 7 800 Ft
az 1000H nem 110 000 Ft
a különbség nem 32k
az Aspire nem Asus
a 15-ös kijelzős tepsinek semmi köze a netbookokhoz, értelmetlen összehasonlításA többivel egyetértek.
ui: Vajon milyen lehetett ez a mondatod szerkesztés előtt??
-
Prof01
veterán
Igazad van, elírtam. 1000H-ra gondoltam
suti_88: 90-ért már lehet kapni....szal inkább 10-15k.
Felszereltségbeli különbségek:
904HD: 8.9" 1024 x 600 TFT LCD
900 MHz Intel Celeron-M ULV 353
0.3 megapixel webcam
Bluetooth: Nincs1000H:
10.2" 1024 x 600 TFT LCD
1.6 GHz Intel Atom, 45nm Diamondville N270
1.3 megapixel webcam
Bluetooth: VanMsi wind nem tudom milyen lehet, de az Asus-ban jobban megbízok.
"és az is megoldható, hogy mondjuk az itthoni gépemről egy csomó mindent felrakok a külső adattárolóra..sok progit, szoftvert, majd ezt a külsőt csatlakoztatom az eee pc-hez..és igy igy is tudom futtatni a progikat a külső vinyóról? tehát nem kell hogy a gép memóriáján legyenek a progik...?"
Igen, megoldható.
-
volvoguy
addikt
jah, meg a 904hd csak 7800 ft, az 1000h meg csak 110000ft.......végülis mi az a 32k...de ennyi pénzért, sőt olcsóbban már ott az asus aspire optikai meghajtóval, 15-ös kijelzővel 96k-ért, vagy az MSI wind
[ Szerkesztve ]
-
tothm
őstag
Hi all! A barátomnak 701-ese van, ez mindeddig nem rossz! Az a gond viszont, hogy se a vodafonos, se a tmobilos mobil net sem megy rajta, azaz, hogy igen, de állati lassú, annál lassab nem létezik.(by haver) Mit lehet enni, ők most az xp-t akarják restartolni, ezt sztem hülyeség!? Mi a gond? Üdv: Máté
-
volvoguy
addikt
válasz jorgi22 #1070 üzenetére
na, elég sok játéák fut rajta, amivel az ember letudja kötni magát suliban szünetekben, nyaraláskor...hisz gondfolom hálozati adapterrel is működik a dolog....kapásból tudnék mondani 10 oylat, amivel szivesen elszórakoznék, pl. a vice cityt sosem voltam képes kivégezni, vagy a san andreast...de ezen a kis gépen elég szépen fut mit ne mondjak..a medal of honor alliead assaultot meg mindig öröm ujrajátszani, remek....ennél jobb játékokkal meg ugyis mindenki a saját otthon erősebb gépn nyomul..de egy kérdés..ezek a játkok mennyire veszik igénybe a gépet? meármint ugye játék esetén gondolom a kis eee pc-nek extra teljesitményt kell kihoznia magábal, szal nem melegszik a játék miatt jobban, illetve nem lehet ettől meghibásodás? mittomé, hogy a gép erőlteti magát a játék miatt?
-
volvoguy
addikt
na, azt hiszem elmegyek, melózni suli mellett....mert nagyon szeretnék egy ilyen kis gépet, a 904HD-ra szavazok, lévén a nagyobb kuijelző, illetve adattárolás miatt, már van 30 rugóm, már csak 50 kell a 78900ft-os árhoz....aztán sztem amire nekem kell arra elég is lesz, msn, net, blog, fórumozás, filmnézés, stb.....meg ha jól értettem azért bizonyos játékok is elfitnak rajt, vice cityt olvastam feljebb....de gondolom akkor a gta3 se okozna neki gondot....nem mintha játékra kéne, de ha elviszi őket, akkor mirét ne rakjam rájuk...bár kérdés, hogy a 900mhz-es celeron proci megfelel-e egy otthoni pc 900mhz-es processzorának, valamint hogy mire képes a vga-ja....
-
doc
nagyúr
válasz volvoguy #1066 üzenetére
a 80gb-s ssd annyiba kerulne mint harom masik netbook egyutt
ha viszont fontos a nagyobb kijelzo, akkor vagy 901, vagy esetleg a nagyobb hazikos (904, 1000, stb) verziok maradnak
nemreg linkelt valaki egy tablazatot a kulonbozo eee tipusokrol, ott eleg konnyen kivalogathatod a neked megfelelo tipusokat az igenyeid (9" vagy 10" kijelzo, hdd, stb) alapjan -
volvoguy
addikt
biztos hogy igazad van, de én valahogy nem igen tudok megbarátkozni a 4 gb-al, de legfőképp a 7"-os képernyővel....de például ha nem 4gigás adattárolóval kinálnák, hanem mondjuk 40 vagy 80 gigás ssd-vel, akkor lehet mellette döntenék....
-
doc
nagyúr
válasz volvoguy #1063 üzenetére
nekem a hdd csak hatrany
mivel a netbookok fo lenyege az, hogy kicsi, konnyu, csendes, energiatakarekos legyen, a hdd nagyon nem passzol a profilba
en pl. egy 4gb-os pendrive-ot hasznalok filmnezesre, egyebekre, ennek az az elonye is megvan hogy barmelyik gepbe bedughatom, nem kell "koltozesnel" gyorsan nekiallni masolgatniha megyek wc-re, csak bedugom az eee-be a pendrive-ot es nezem tovabb a filmet
-
PLacc
senior tag
-
volvoguy
addikt
a plussz ár srácok sztem nem a kijelző miatt van hanem a merevlemez miatt..mert 80gb-os, laptop hdd olyan 16000 forint....namármost a 904-es kb. pont ennyivel drágább a 701-nél...mert ugye abban már vinyó van.....tehát nem a kijelző méretében van az árkülönbség.....
-
doc
nagyúr
miert melegszik kevesbe? ha jol tudom, az egyetlen kulonbseg a 701-hez kepest a kijelzo merete, minden mas megegyezik
(nem kotekszem, kivancsi vagyok)suti_88:
a 7" kijelzo meg igazabol pont hasznalhato, bar teny hogy a 9" jobb
a kerdes, hogy megeri-e neked a plusz arat[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
tehát akkor összegezve...a különbség az alap 701 és a 904 között a háttértárolóban, a méretben és igy természetesen az árban van csak? mondjuk ha megveszem az olcsóbb 701-est, akkor a 4 gigás memóriájára rátelélepítem az xp-t....meg az egyéb progikat...a többit meg egy külső adattárolóra? és az is megoldható, hogy mondjuk az itthoni gépemről egy csomó mindent felrakok a külső adattárolóra..sok progit, szoftvert, majd ezt a külsőt csatlakoztatom az eee pc-hez..és igy igy is tudom futtatni a progikat a külső vinyóról? tehát nem kell hogy a gép memóriáján legyenek a progik...? mert akkor már ha ez igy megoldható, akkor már csak a kisebb kijelzővel kapcsolatos előitéleteimet kéne legyőzni, és akár megi s venném a 701-est, bár sztem a 904-es se drága más hordozható gépekhez képest
-
volvoguy
addikt
de várj...aszondod xp van rajt....de hát az másfél giga.....és akkor? hogyan nyomod fel rá pl. a vice city-t? mert az is 1-2 giga...? hisz ezek csak 4-8 gigás memóriával rendelkeznek....
-
Prof01
veterán
válasz volvoguy #1051 üzenetére
A leírtakhoz tökéletesen megfelel ("..csupán netezgetni, msn, valamint bloggolgatni...") a 701 és a 904HD is. Gta2-t persze, hogy viszi, még a vice city-t is!
Nekem 701-esem van win xp-vel és egész gyorsnak mondható.
Én azért ezt választottam, mert olcsóbb, mint a többi EEE, és ezért nem sajnáltam a 45k-t. De a többi netbook-ért már nem adnék ki 70-80k-t vagy még többet. Akkor +pénzért "egy rendes normális laptop". Ja és mert ez tényleg kicsi.
A 904HD akkora, mint az 1000HD csak kisebb kijelzővel.
Én is sajnálom, h nem kapott nagyobb kijelzőt a 701, de hát nem lehet minden tökéletes.mod: Ne aggódj, én is tele pakoltam progikkal, és nem vettem észre különösebb lassulást.
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
és a procijával mi a helyzet? ha jól tudom ez nem kapta meg az atom 1,6ghz-s procit, és egy 900as celeron van benne...ez mire elég ha mondjuk rakok rá xp-t, telenyomo egy csomó progival....persze semmi játék, hisz kétlen hogy ez a proci vagy vga elegendő lenne bármire is....bár egy gta2-t lehet elvinne.....szóval?
-
doc
nagyúr
válasz volvoguy #1046 üzenetére
azert a 701 es a 904 eleg erosen kulonbozik ahhoz, hogy el tudd donteni melyik kell
nekem 701-esem van, abszolut meg vagyok vele elegedve, az egyetlen kicsi problemam vele hogy a kijelzo jo lenne 9"-osban, ugyhogy valoszinuleg 901-re cserelem, amugy tokeletesen biztosan nem vennek hdd-s netbookot, arra ott az asztali gep meg a masik notebook, altalaban pendrive-ot dugok bele ha mondjuk filmet nezek, vagy otthon van switch ugyhogy mehet halon keresztul minden
a 701-es alap 4gb-ja tenyleg nem sok, de a gep mukodik vele, egy kis hely meg van is rajta, szoval egy filmet siman ramasolhatsz, meg ha ket cd-s is
ahogy elmondtad hogy mire akarod hasznalni, tenyleg nem ertem miert akarsz rajta windowst hasznalni? linuxszal tokeletesen mukodik rajta minden, gordulekenyen hasznalhato, ami program kellhet az alapbol minden rajta van, szoval tenyleg semmi ertelmet nem latom "osszevindozozni"
azt meg, hogy mire van pontosan szukseged, meg hogy notebookot vegyel vagy netbookot, neked kell tudnod
kerdes: mire kell
ha el tudod donteni hogy mire akarod hasznalni, akkor eleg jol be lehet loni, hogy arra a celra mi a legmegfelelobb eszkozen pl. utaztam mar ugy, hogy volt nalam eeePC es a nagy R61-es Thinkpad is, az elobbit sokkal kenyelmesebb szuk helyen hasznalni, az R61 egy busz vagy repulo ulesen mar tul nagy a kenyelmes hasznalathoz
az akksija is egesz szepen birja, meg persze nem mindegy hogy 3 kg-ot cipelsz vagy egyet.... -
volvoguy
addikt
jah azon agyalok, van már 30ezer forintom - márcsak 50 kell - és a közelben sehol egy szülinap, se névnap...sebaj, karácsonyra talán, plusz még egy kis mellékes aztán talán összejön...kérdés, hogy megéri-e 80ezret adni egy laptop-ért, vagy ha már ennyi összegyűlt, inkább más, szükségesebb dolgot venni belőle...még soha nem költöttem 50000ft-nál többet....az is egy videókártya volt mondjuk
-
volvoguy
addikt
üdv. gondolkodom notebook vásárláson, és az Eee pc talán a legolcsóbb a piacon..bár kérdés hogy a szolgáltalásai mire elegendőek..2 verzióval szemezek, az alap 701-el, és a 904-el....az utóbbi a legszimpatikusabb..lévén 80gb hhd van benne, amire bőven ráfér egy xp, viszont az is kérdés, hogy mennyire hajtaná el a windows-t a linux helyett.....abszolut nem játékra kellene, lévén sztem arra rendes pc kell..csupán netezgetni, msn, valamint bloggolgatni....meg azért, suliban, vagy bárhol ahol van wlan, ki tudjam használni a lehetőségeket..igazából az alapmodell kicsike képernyője nem győzőtt meg, mindamellett a háttértárja se nagy, ezért inkább a 904-re gondolok...ti mit gondoltok..érdemes még rá gyűjtenem, vagy inkább vegyek drágábbért egy rendes normáls laptop-ot?
-
-
Prof01
veterán
Hát akkor lehet, ja.
Egyébként a te eee pc-d akksija mennyit bír?
Mert az én 701-esem nincs fél éves és közepes terhelésnél max 1,5 óra. Nem kevés ez?
Hogy tudom kisütni az akkuját?És nem teljesen értem, hogy mit jelent ITT a feltöltés be- és kikapcsolva rész.
[ Szerkesztve ]
-
-
Prof01
veterán
Az tényleg érdekes, mert én igaz monitorra kötöttem, de 1280x720at simán engedte (lcd tv-nek is kell ezt tudnia). Ja és nekem eee pc-n is átrakta erre a felbontásra és akkor húzogatni lehetett a képernyőt, ugyanúgy mint 800x600-ban.
-
ngabor2
nagyúr
válasz Compton187 #1033 üzenetére
ha van benne mini-pcie slot (egy sorozatból lehagyták, amiatt adtam el az enyémet), és tudsz szerezni oda való ssd-kártyát, akkor igen.
-
doc
nagyúr
válasz MC_Roland #1026 üzenetére
en most hetvegen probaltam egy lcd tv-vel, de ket lehetosegem volt: csak tv 800x600-ban illetve csak eeepc, 800x480-ban
ki tudom valasztani azt, hogy mindketto menjen, de hiaba, nem lesz kep egyszerre mindketton
aztan lehet hogy ez csak a tv hibaja, nem tudom (amugy is erdekes, 16:9-es tv-nek 800x600 felbontas...) -
tothm
őstag
válasz Compton187 #1033 üzenetére
Külső vinyó....
-
Compton187
csendes tag
Az ASUS 701-ben van rá mód hogy a 4gb-ot bővítsem? Persze SD, MMC kártyán kívűl...
-
-
kelzsoca
félisten
válasz miniapu #1028 üzenetére
Ember normális vagy??
Már miért ne tudnám milyen és mekkora egy HD
Igen és volt is már HD-DVD, Blue-Ray lemez, meghajtó a kezemben és akkor mi van
És szerinted csak lemezen létezik a dolog?
Még véletlenül sem arra gondolnak itt a legtöbben hogy megveszik az eredeti lemezt hozzá a nem éppen olcsó olvasót (vagy írót)Sok helyen lehet leszedni HD filmeket (warez és társai)
-
tag
sziasztok
Meglehet 701 eeepc-vel csinálni azt hogy a vga csatlakozásra, csatlakoztatok egy 17"-os TFT-t és egyszerre megy a két kijelző (a 701-é 800*480 ban a TFT monitoré 1280/1024be )
csak netezni kellene.Üdv : Roland, Felújított prémium kategóriás monitorok,számítógépek,laptopok MONITORCENTER www.monitorcenter.hu
-
miniapu
tag
válasz kelzsoca #1024 üzenetére
"egy filmet"
Nem egy filmet, hanem egy HD-filmet. És azért kell felmásolni, mert a mininoteszekben nincs DVD-olvasó. És még azért, mert külső DVD-olvasóról igen körülményes az ágyban, vagy a vonatperonon filmet nézni.
(Egyébként ha követted volna a beszélgetést, nem kérdeztél volna ilyet. Csipkelődni akarsz velem? )
-
ngabor2
nagyúr
ha megadod a konkrét kérdésre a konkrét választ, utána már felhívhatod a figyelmet a többi részletre, az már extra ismeretterjesztés. de amíg csak a többi részletet mondod, az terelés. megközelítés kérdése a dolog, én még levlistás koromból ezt hoztam magammal, most is próbálom ehez tartani magam.
-
Cyrin
addikt
válasz ngabor2 #1019 üzenetére
jó-jó, de azért az se haszontalan, ha rámutat valaki a dolog hiábavalóságára is.
Mert ugye a ha valaki azt kérdezné, meg lehet-e dugni az eeePC-t, alkalmas-e rá?
A válasz az hogy nem, nem alkalmas, mert nincs rajta megfelelő méretű luk.
De azért erre a kérdésre mégis csak az az elsődleges válasz, hogy minek? miért kéne hogy ezt tudja?
És még ezer, ugyanilyen hiábavaló felesleges elvárást lehet vele szemben támasztani, amire a válsz nemleges lesz, mert nem erre készült. -
doc
nagyúr
válasz ngabor2 #1007 üzenetére
valamelyik topicban egy kollega linkelt vmi 720p-s trailert, az hanyatt fektette a kis eee-t, hangot jatszott de a kep megallt az elso prociigenyes kockanal
a sz@r kis 140 euros fenykepezogepem altal keszitett videobol meg megintcsak nem kepes mozgokepet mutatni (h.264)
de sima mpeg4-hez tokeletes -
Prof01
veterán
Ja és nem tudtok vmi megoldást arra, hogy a külső monitoron 1680x1050-en tudjam használni? Mert 1600x1200-t tudnia kell ennek a VGA-nak ha jól tudom.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
ngabor2
nagyúr
kollégám kérdezi, hogy tud-e valaki olyan biciklistáskát, amibe egy 900-as kényelmesen belefér? én vakra azt mondtam neki, hogy muszáj, hogy legyen. de ha valaki tud konkrétat, ne tartsa magában.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Tegnap sikerült beszereznem egy EEE Pc 701-et, de ma amikor rádugtam egy külső billentyűzetet, felcserélte az notin a betűket. Össze-vissza vannak. A külsőről tudok írni, de a notién nem.
Valaki tudna megoldást a problémámra?Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz fanthomee #1009 üzenetére
Engem főképpen azért fáraszt,mert nincs is tévém, soha nem nézek ilyesmit. Ami filmet megnézek, arra ugyis ott a desktop, annak van normális monitorja, minnyá kettő, azt jóva'
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
fanthomee
tag
Jaj skacok ne már!! A windes fórumon is három napig vesézték ezt a kérdést, aztán a végén annál tartottak hogy kinek milyen tv-je van a nappaliban. Meg van válaszolva, ez a kis gép nem alkalmas élvezhető HD lejátszásra. Ha valakinek ilyen kell ne a 90.000 Ft-os kategóriába keresse, mert ez egy NETbook ami csak egy kicsit több annál.
[ Szerkesztve ]
-
miniapu
tag
válasz ngabor2 #1007 üzenetére
A processzor és a videókártya teljesítménye külön-külön sem elégséges a HD-filmek akadásmentes lejátszásához. A csatlakozás szintén elégtelen a HD-tévékhez. Ráadásul mire fölmásolod a filmet rá, hosszú ősz szakállad lesz.
Miért olyan nehéz tudomásul venni, hogy egy mininotesz 2008-ban még nem erre való?
-
ngabor2
nagyúr
nem ez volt a kérdés. bírja, vagy se? szerintem tisztában van vele a kérdező, hogy az 1024x600-as kijelzőn nem tud natív felbontásban 1280x1080-as filmet nézni, de a proci van-e elég gyors ennek dekódolására? valamint mivel csak egy szteteó füles aljzat van, ezért jó eséllyel fel se vetődött az 5.1.
nekem nincs ilyen filmem, tehát nem tudom kipróbálni (valamint 99%, hogy win alatt érdekli az emberünket, az meg megintcsak nincs).
monnyuk most már engem is érdelene, hogy akár a celeronos, akár az atomos verzió elbírna-e egy hd-s filmmel...
-
Ratman
tag
A HD videók lejátszásának van értelme bizonyos körülmények között.
Nyilván nem a vonat peronján kapaszkodva.De pl. aki nem akar a nappaliba fixen beállítani egy htpc-t, annak néhanapján jól jöhet ha rá tudja dugni a netbookot a plazma vagy lcd tv-re és azon néz meg egy filmet. Ezért is lehet érdekes, hogy külső kijező esetén mekkora maximális felbontást lehet beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe gar
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- X13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest