- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
domojko
senior tag
Valakinek sikerült már a vinyón található recovery-t lementeni cd/dvd-re, úgy hogy az használható is legyen?
-
runner 125
nagyúr
Jah azt tudom, így viszont valóban jó volna előcsalogatni azt a felbontást.
..szvsz driver lesz, de azonnali notebookos kérdések topikban szerintem előbb kapsz választ."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
psykie
aktív tag
válasz runner 125 #3397 üzenetére
Mert tudja az 1024X768-at scrollozva, csak az újratelepítés óta nem akarja.
Van egy USB-s eszköz aminek a programja csak 1024X768-ban hajlandó elindulni! -
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy 904HD EEE PC amit újratelepítettünk és az újratelepítés után eltűnt az 1024x768-as felbontás. Windows XP és elméletileg minden gyári driver fel van telepítve. Hiába nyomkodom a felbontást állító gombot, kiírja, hogy 1024x768 de nem rakja át abba. Valakinek van valami ötlete erre!? -
Laci.M
senior tag
-
Jano_023
őstag
válasz balpeter04 #3386 üzenetére
Kicsit nagyon kamu a video ... de viccess
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
rakal
senior tag
válasz BluEyes #3388 üzenetére
Hello!
Ezekbe a gépekbe speciális SSD kell(70 mm-es mini PCI-e)
16 GB-os ra érdemes cserélni szvsz.,az még talán megéri.(80 USD)
16 GB-s SSD Asus 900-hoz a Mydigitaldiscounttól -
runner 125
nagyúr
3 ki-bekapcsolással 100%-ig feltöltött akksival, net + word 6 óra 32 perc.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
(jan)
őstag
válasz runner 125 #3389 üzenetére
Ilyenek ezek az eee töltők, nem ragaszkodnak a gazdájukhoz
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
runner 125
nagyúr
válasz BluEyes #3388 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom, de Googleban nézz utána...
..de valószínűnek tartom, h igen. De manapság még elég drága az SSD, s ismét oda lyukadsz ki, h "nem éri meg".
Más:
Sikeresen Bp.-n hagytam az 1005-ös töltőjének a felét, (Pont a villásdugós részét)
..egyik barátomtól az övét elkunyiztam, úgyhogy most perc pontos üzemidő tesztet csinálok.Majd jelentkezem mennyi jött ki, csak net ment rajta végig kábelről.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
BluEyes
őstag
válasz runner 125 #3387 üzenetére
Köszi a választ.
Még egy kérdés, mert süket vagyok ehhez a masinához:
Cserélhető-e benne a 4 gigás tároló, ha igen mekkorára? Mert gyanús nekem, hogy fájlok tűnnek el innen-onnan róla.
Úgy jött ide, hogy az xp fele nem működött, nem nyitott meg programokat, nem talált meg eszközöket stb. A friss telepítés után egyszercsak konzisztencia ellenőrzés, sérült fájlok helyreállítása bla-bla, és eltűnt a Rendszer ikon a Vezérlőpultból, és a Sajátgép-Tulajdonságok se nyitotta meg. Vélemény?Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
runner 125
nagyúr
válasz BluEyes #3385 üzenetére
Ezek már SDHC kompatibilisek, így kezelnie kell. De amennyiért veszel egy 32gb-s SD-t, kipótolva a 700-as árát, vehetsz "nagyobbat" is, 900-as, 1000-es sorozatból..
-
balpeter04
tag
válasz Nightvision1 #3384 üzenetére
YouTube videó
Ha megnézed a fenti videót, szerintem rögtön megleled a válaszod. -
BluEyes
őstag
Eee701-4G memóriakártyás kérdések:
A 32Gb-t kezeli-e, illetve van-e valamely típusokkal kompatibilitási probléma?Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Nightvision1
tag
https://www.bluechip.hu/termek/asus-eee-pc-900ha-blk005w-8-9--fekete#specifikacio
Szerintetek ezen menne a World Of Warcraft? -
(jan)
őstag
válasz runner 125 #3380 üzenetére
Kopik biza...
vagy lehet kivételes vagy és nincs smirgli ujjbegyed ellentétben velünk
-
Jano_023
őstag
Igazából nem nagy kaland mert attól hogy kopik a tuchpad nem lett rosszabb. Működik meg minden csak néha fura mikor a majdnem sík felületről átmegyek a másikra. De ha az egész sima lenne az sem lenne rossz.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #3380 üzenetére
..kicsúsztam a modból, kíváncsiság kedvéért tegyetek már fel fotót légyszi'.
-
runner 125
nagyúr
Ne csináljátok, tényleg kopik?
Az enyém, olyan, mint volt, semmi nyoma kopásnak, pedig már lassan fél éves lesz.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,
Olyan kérdésem van hogy a tuchpad nektek is kopik ? teljesen kezdenek a pöttyök eltűnni róla. Lehet majd cserélni vagy valami ?
-
(jan)
őstag
Ááá nemugrik az ...
A végén nem is töltőt építettem, hanem csak egy átalakítót mert sikerült szereznem egy valamilyen asus töltőt csak a csatija nem stimmelt... nem értem minek kellet erre a vacakra ilyen kis hangyaf@sznyi csatlakozót tenni miért nem jó a szabvány?
-
(jan)
őstag
válasz runner 125 #3374 üzenetére
jovan jovan...
leblokkolt az agyam, beborította a pánik
Köszi!
-
(jan)
őstag
Valaki irja meg legyen oly kedves egy 1005-ös eeepc töltőjének a paramétereit (áram, feszültség)!
Debrecenben hagytam a töltőt, oda meg csak egy hét múlva megyek, az pedig sok idő, úgyhogy építek egyet
-
Jano_023
őstag
válasz Mela Kehes #3370 üzenetére
ALTGR+J
-
Mela Kehes
addikt
Fujitsu Siemens M2010 netbook-om van és a hosszú i betűt nem tudom előcsalni. Az ALT Gr gomb mellett van, de nem reagál rá. Van ötlete valakinek?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
alfa147
tag
válasz runner 125 #3367 üzenetére
köszi, akkor 800MHz -est veszek
-
t72killer
titán
Everest Ultimate. mindent tud a gépről, és tesztelni is lehet vele.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
alfa147
tag
-
t72killer
titán
válasz alfa147 #3361 üzenetére
Én a következőt csináltam: bootolható ubuntu pendrive-on keresztül gparted-ben láthatóvá tettem a partíciót, majd lemásoltam a tartalmát. Hogy aztán ezt hogy lehet használhatóvá tenni, nem tudom (elvben ő egy ghost image a 1001p esetében)
Más: egy duurva felfedezést tettem ma: a Super Hybrid Engine win7 alatt nem pörgeti fel a ventit Super high performance (tuning) módban az 1001p-men! Eredmény: CPU dióda-> 106 fok!!!! Hasonlóról számol be egy user az eeeuser fórumon is. Ergo egyelőre nem szabad a win7es SHE-t túlhajtásra használni. downclock-ra teljesen okés, alacsonyabb lesz az FSB és a szorzó is+ hűl a proci.
-
alfa147
tag
Lenne még 1 kérdés, a rejtett partícióról hogyan tudnám lementeni a win7-et??? Az szép és jó hogy vissza lehet állítani róla a rendszert, de ha tönkremegy, megsérül a winchester arra nem gondoltak? Nem járt hozzá telepítő és driver lemez.
[ Szerkesztve ]
-
alfa147
tag
Sziasztok!
1005PE típusú netbookban memóriát bővítenék, mert 1GB ram-mal a win7 kicsit lassú. A kérdés az lenne, hogy a ddr2 800MHz-est lekezeli 667MHz-re vagy ne kísérletezzek, mert nem lesz kompatibilis vele. Vegyek bele 667MHz-est? -
Nightvision1
tag
válasz Nightvision1 #3356 üzenetére
Vagy még ez jöhet sorba,Amire használnám ugyanaz,Cod 2,és internet:
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/eee-pc-900ha-blk005w-p40083016/ -
Nightvision1
tag
Sziasztok!
Erre mit mondanátok?
http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/laptopok/asus_eee_pc_1000hd/Cod 2-ni szeretnék rajta,meg internetezni.
-
hami85
tag
Ezt a matt felületet egyszerűen nem lehet leírni mennyire jól eltalálták egy percig nem bántam meg hogy ezt a verziót vettem
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Nekem win7 alatt is van, hogy gyengéb a jel, mint elvárható lenne (routertől 1m-re 80%-os csak). majd utánanézek a fórumokon, ajánlanak-e vmi antennaturbózást.
-
hami85
tag
NA megérkezett a kicsike ASUS 1001p fehér gépezet!
Elsőre a design fogott meg, nagyon nagyon durva, régen láttam ilyen brutális kinézetű netbookot. Ez a matt felület nem csak előnyös, de még szemet gyönyörködtető is!
A hozzá adott XP-t az első körben le is töröltem és felraktam rá egy 32bites Windows7-et. Azt kell mondanom hogy minden gond nélkül felment rá a windows, szerintem normál használatra elég az 1gb ram, aero is megfelelően megy, utána az asus honlapján levő drivereket ráraktam, és minden pöpecül megy most!
Személyes tapasztalat XP alatt a wlan elég ramaty volt itt votl mellettem a router 1 méterre de 1es jel volt csak, win7 alatt teljesen korrekt. Aksi időt még nem volt időm tesztelni, de 8-9 óra szerintem teljesen reális ezzel a 6 cellás aksival!
Egyenlőre ennyit, ha valakinek lenne kérdése szivesen válaszolok!
ÜDv -
t72killer
titán
A legegyszerűbb módja windowsból az Asus update utility segítségével történik, ami a bolti XP-n rajta van, vagy ha már ujraraktad, akkor INNEN tudod letölten az aktuális BIOS-szal együtt.
Miután a legújabb biost beszerezted a fenti oldalról, csomagold ki és etesd meg az update utilityvel.
FONTOS! miközben frissítesz, legyen min. 50%-ra töltve az akksi és minden fölös progit lőj ki, és csak akkor állj neki a frissítésnek, ha biztos vagy benne, hogy stabilan működik a rendszer (vírusirtót, tűzfalat is biztiamibizti), csak az update utility menjen. a frissítés végén indítsd újra (v nem emlékszem, lehet magától újraindul), ezzel kész vagy.
-
t72killer
titán
A régi bios alatt nem volt elég fényes az LCD, amúgy az igazi ok: nálam alap, hogy mindig a legfrisebb biost tartom, az tartalmazza a legfrisebb mikrokódot a CPU+chipszethez, ami jól jöhet energiatakarékossági+teljesítmény szempontból.
-
CurrentValue
tag
Sziasztok!
Barátnőm Asus S101H notiján nem müködnek egyes gombok ( pl a ctrlalddel kombináció) meg 1-2FN funkció, mi lehet a probléma?
Illetve hogyan lehet javitani az aksi időt, alig 3 óra amit én keveslek, az msi windem után. -
t72killer
titán
A GMA3150-nel kapcsolatban lenne 1 kérdésem: miért van az, hogy az ubutu simán kezeli az 1920x1200-as külső monitoromat, míg a win7 csak 1680*1050-ra képesa vga kimeneten? (elvileg meg még ennél is kevesebb, 1400x1050 a max kimenő felbontás)
Gondolom vmi moddolt driver lehet a dologban, tud vki ilyet win7 alá, GMA 3150-hoz?
Szeretném, ha normálisan kezelné a nagymonitort win7 alatt is, sokkal jobb natívban olvasni/filmet nézni.
-
Land
veterán
Most próbáltuk kicsavarni a RAM "ajtaját". Sikerült a csavart kicsavarni, ami csak az egyik oldalán volt, de kb a kis ajtó csavaros végétől 2cm-ig tudtam kiemelni és olyan, mintha az ajtó többi része egybe lenne öntve a házzal és ki kellene törni a RAM-ajtót. Lehetséges ez? Mert akkor garivesztés is lehet..
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
t72killer
titán
Elvileg igen (ld a vásárlói véleményeket), nekem win7 alatt még a görgetés sem megy, ugy látszik, fel kell tennem a drivert.
-
t72killer
titán
Öszvissz 2 sima felület van a gépem, amin +látszik az ujjenyomat: az LCD belső kerete, amit nemigen fogdos az ember, és a toucpad gombja (ami fémes, és simán letörölhető). A többi recés (értsd: kívül mindenütt, belül meg a teljes csuklótámasz) - tök jó, mert akkor sem csúszik ki a kezedből, ha kesztyű van rajtad. Én amúgy azért döntöttem az 1001p mellett, m szemtelenül olcsóra volt akciózva, bűn lett vna otthagyni.
a billentyűzet védelmére a barátnőm kitalált egy trükköt: egy gyengített (meghuzogatott) parafilmréteget ragasztottunk fölé a gép két oldalán vékony celluxcsíkkal. - így attól sem kell félni, h a billentyűk idővel kifényesednének.
A w7 felvarázsolása trükkös volt azért, rá kellett jönni, h a BIOS-ban a network boot-ot is engedélyezzem, és a winyó helyén az USB sticket mutassa. biztiamibizti, a gyári XP alól még bios-t frissítettem, utána estem neki.
[ Szerkesztve ]
-
hami85
tag
válasz t72killer #3335 üzenetére
Én is az 1001p változaton gondolkozok, másik esélyes az 1005p, de bluetooth , és a plusz winchester nekem nem olyan fontos, szóval valszeg az 1001p lesz, mert arról azt olvastam hogy a felülete nem vonzza az ujjlenyomatot! Gondolom egy windows 7et utólag is rá lehet varázsolni midnen gond nélkül !?
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
A hétvégén kipróbáltam, mit tud az új (10.04) ubuntu netbook remix a win7-tel szemben az 1001p példányomon. Első körben túlságosan nem voltam elájulva:
A win7 elég szépen fut, aeróval mindennel. CoreAVC kodekkel párosítva a nem túl nagy bitrátájú (akár 1080p-s) filmek is eldöcögnek rajta, a legnagyobb erőforrásigényű játék, amit próbáltam a warcraft 3, szépen megy. Szóval kb meg vagyok elégedve. Ha sok IE ablak van megynitva, néha kicsit akadozik a böngészés (->irány Opera?) Energiatakarékossági megoldásnak telepítettem a Super Hybrid Engine-t és kilőttem EZEKET a szolgáltatásokat (az avira védelme aktív maradt a háttérben)
Az ubu először is nyomatja a netbookos felületet, amit első dolgom volt eltüntetni. A wifivel komoly gondok voltak, manuális kernelfrissítést kellett csinálni, hogy működjön, de azután simán ment. (hál'istennek nem kellett ndiswrapperrel sz@rakodni). A gnome felület érezhetően lassúcska az Atom procin, viszont a böngészés gördülékeny, zökkenőmentes. Ami külön tetszett, hogy kapásból ment a scrollozás a touchpad-en. Talán kinézek magamnak egy LXDE-s, vagy XFCE-s disztrót, h gyorsabb legyen a GUI. Energiatakarékossághoz telepítettem az eee-tray appletet és a powertop-ot.
A 3cellás akksival folyamatos wifis böngészéssel a következő akksiidőket kaptam:
Röviden összefoglalva az UNR egyelőre nem győzött meg, főleg akksiidőt tekintve, de körülnézek még milyen további lehetőségek vannak, esetleg lehet-e a CPU-t alulfeszelni.
XP-vel nem teszteltem, ha lesz rá időm, az is meglesz, és ha kijön a végleges, debian alapú eeeBuntu 4.0, akkor ő is bekerül a listába.
-
fiATHaLON
őstag
válasz t72killer #3323 üzenetére
Nagyon köszönöm, átbogarászom majd, hátha rá lehet húzni valamelyik megoldást
a BG-re is, de arra számítottam, hogy van valami regisztribuhera, amitől minden
program, amit csak elindítok, x felbontásban indul (amolyan felbontás override),
mint a képfrissítésnél volt a refreshlock, meg ezek. -
zberi
csendes tag
amikor rádugtam a töltőre egy pillanatra felugrott 10x -re
de rögtön, vissza 6x-ra.Mivel fixáljam 10x-re ?
az eeectl nekem nem jó, ahogy állítanék vmit rögtön libazöld képernyővel kifagy:p
-
zberi
csendes tag
-
zberi
csendes tag
Hi
Megint nem értek v.mit.
A cpu szorzót vissza veszi a kis gépem 6x-ra mikor 10x kell mennie
Emiatt 1016 Mhz megy ami meg kevés és nem is látom hogy mikor kellene a teljesitmény
felemelné. Mi lehet a baj ami miatt így tesz.A gépem 1005HA-H
:p
-
B-L-A-C-K
titán
válasz runner 125 #3326 üzenetére
Na kár, végül ezt veszek, vagyis jó áron találtam 1-et, de 2 gb ramot kell keritenem bele mindenképpen...
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok, gondolom már volt ez a kérdés de nincs kedvem keresgetni, meg amugy is ezért van a forum...
Egy 1000HD notiba adott 1 gb ram gyárilag, ha ezt kiakarom cserélni, a meglévőhöz kell még egyet tennem, vagyis van neki 1 foglalat külön vagy az 1gb-ost kell kicserélnem 2gb-osra?
A választ előre is köszönöm...
-
t72killer
titán
A következő kérdésem lenne: próbált már valaki adott gépen Ubuntu-t, XP-t, win7-et és eeebuntu-t?
A win7 kicsit kevés akksiidőt ad az 1001P-men (~2.5 óra wifi nélkül, kb 40% LCD fényességnél folyamatos különhangfalas mp3 lejátszás mellett 3 cellás akksival).
Kíváncsi volnék, hogy más OS alatt lehetne-e hosszabb akksiidőt kapni?
Másik kérdés, a linuxosoktól: a virtualbox mennyire terhel le egy netbookot XPSP3-mal? (Office+pár 3rd party officeos szemét miatt szükségem lenne rá)
-
t72killer
titán
válasz fiATHaLON #3322 üzenetére
A Baldur's gate-et nem találtam, de egy csomó játékhoz itt van leírás, hogyan lehet hekkelni. mindenkinek más a trükkje, vhol a registryt kell buherálni, vhol az .ini-t.
-
fiATHaLON
őstag
Nagyon hálásan megköszönnék valami segítséget.
Asus eee 4G laptop.
Felbontása 800X480, vagy ide-oda scrollozható, teljes képernyőből
kiúszó 800X600.
Van-e valami megoldás, hogy a játékokban (most pl. Baldurs Gate 2)
teljes képernyőn lehessen játszani?
A legtöbb játékban nem lehet iniben egyedi felbontást megadni (ebben sem),
így ezzel sem tudtam megoldani, windowed mód meg katasztrófával
végződött, mert nem volt 2 színnél több, viszont bezoomolt kb 5cm-es
területre. (De legalább fejjel lefelé volt az egész képernyő).
Driver a legújabb, ami az intelnél elérhető volt.
Még egyszer köszönök minden jótanácsot! -
Ufff
senior tag
válasz zakroland #3319 üzenetére
De, arra gondoltam, bocs. Csak közben ezerrel bújom a kis Diamond2 -met, hogy mit tudok méág buherálni benne, amitől nem f.ssa össze magát a windows meg a manila...
Örülök, hogy sikerült.
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
zakroland
tag
fuhh...
biost frissítettem, nlite-oltam, windowst telepítettem vagy 5* még azóta
És végre jó lett!
Van hangja a gépemnek, és még az osd is működikköszi a segítséget mindenkinek!!!!
-
zakroland
tag
Még egy kérdés, és ígérem ideiglenesen lelövöm magam
Miért van az, hogy az FN+F2, F3 stb... gombok néha működnek, néha nem?
A wlan gomb is hol ki-be kapcsolja a wifit, hol nem, a hangerőgomb egyáltalán nem funkcionál, a fényerő pedig mindíg jó.
Ehhez is kell valami driver? Ezt onnan gondolom, hogy mostmár amikor töltőre dugom a gépet akkor nem írja ki, amikor lehúzom aztse, és a wlan kapcsolgatást se írja ki a winreinstall óta -
zakroland
tag
Mégvalami:
Szerintetek megéri a gyári 512mb-os ram helyett 1db 1GB-os modult belerakni? Vagy esetleg a 2gb-os is megéri? Gyorsulni fog a gép?(csak azért kérdezem, mert nem biztos hogy a gép "lassúságát" a ram, hanem inkább a proci okozza)
Ha gyorsulást érhetek el vele, akkor 1gb-ost mindenképp, de inkább 2gb-os memóriát veszek bele -
zakroland
tag
Nos.
Eljutottam a meló végéhez, "kész" a kismasina
Sajnos a 170mb-os verzió nem volt a legtökéletesebb, hibázgatott a driverekkel, angol nyelvű volt, így inkább azt elfejetettem...
Csináltam magamnak nlite-val egy nem túl megfaragott, de mégis kellően csökkentett méretű xp-t (telepítője 570mb), ezt felraktam, és most jól működik minden.Valaki próbálta már az fkenny által publikált beépített usb modot?
Csakmert ha igen, és 100%-ig működik, akkor én beépítenék egy 8 vagy 16gb-os pendrive-ot, ezzel jócskán megnövelve a tárhelyet. -
zakroland
tag
válasz t72killer #3311 üzenetére
Köszi nagyon a segítséget, nekem ez a bootpendrive készítő progi volt a megoldás kulcsa, mostmár fut a wintelepítés.
Ezt a 170mb-os wintelepítőt rakom fel (direkt netbook-ra lett tervezve, 350-400mb telepítve), és utólag felrakom azt a néhány szükséges drivert.
köszi mégegyszer!!!
Ha kész, leírom hogy sikerült -
t72killer
titán
válasz zakroland #3309 üzenetére
Sp3 nélkül az XP már eléggé esendő. Én a következőt szoktam csinálni:
- SP3-as telepítőCD-be
(1) beleteszem a szükséges SATA drivert (nézz utána, neked milyen vezérlőd van, intelhez készítettem egy leírást)
(2) ryanVM integratorral integrálom a következőket:
- egy, az öszes frissítést tartalmazú pakkot
- egy .net 3.5 SP1 csomagot
- egy általános runtime pakkot
- és egy frissített IE8-atAzzal, hogy a frissítéseket integrálod, sok helyet spórolsz meg, uis az integrálással már a telepítőben lecserélődnek a javítandó rendszerfileok.
(3) Ezután nlite-tal ki lehet szedni a csomagból a felesleges dolgokat, és el lehet vele készíteni egy bootCD-t
(4) végül a kész csomagból winsetupfromusb-vel egy bootolható pendrive-ot készítek.
-
zakroland
tag
Megcsináltam, rámásoltam pendrive-ra, és ezt írja:
"invalid or damaged bootable partition"
-
zakroland
tag
uhh..lecsúsztam a további szerkesztésről...
Ha nlite-al létrehozok egy xp-t, akkor azt csak rámásolom 1:1-ben pendrivera és bootolni fog róla?
-
zakroland
tag
válasz t72killer #3307 üzenetére
Nlite-al?igaz lehet, megpróbálom, köszi. Szerinted kb. mi a legkisebb helyigény amekkorára össze tudom préselni?
Van fennt a neten egy 170mb-os verzió, ami 450mb telepítve. Ki van szedve belőle a sok sallang. Nekem nem muszály sp3, lényeg hogy xp legyen, stabilan működjön, és minél kevesebb helyet foglaljon[ Szerkesztve ]
-
-
-
zakroland
tag
Illeve még egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy tudok felvarázsolni rá egy új xp-t?
-
zakroland
tag
üdv. mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem, mégpedig:2éve boldog tulajdonosa vagyok egy Asus eee pc 4G-nek. Eddig jól megvoltam vele, amire ez való, arra tökéletes volt. De mostanában megúntam a nagylaptopom cipelését, ezért úgy döntöttem hogy felszeretném "tuningolni" ezt egy kicsit.
ezalatt értem:Másik, vagy nagyobb hdd (ez mindenképpen fontos)
Több memória, és erősebb processzorKérdezném, hogy milyen típusú memória megy bele? Illetve milyen foglalatú processzor? Lehet ezeket az alkatrészeket cserélni?
A hdd az milyen csatolós? meddig lehet bővíteni? Esetleg valakinek van hozzá valami eladó alkatrésze?
Köszönöm előre is! -
zberi
csendes tag
Hi
Nekem olyan problémám van , hogy akármilyen streames videot nézek teljes képernyőn nagyon laggol. Ez ellen van v.mi megoldás , vagy a kis proci nem birja,
:p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- ASUS TUF A17 FA707XI 7940HS / RTX 4070 / 16GB-DDR5
- Asus tuf laptop eladó 17 colos 144Hz Rtx 3050 4GB 512GB Nvme SSD. Beszámítás!
- Asus rog laptop eladó 17 colos! Full HD 120 Hz kijelző , Beszámítás
- Asus rog strix laptop eladó Core i5 -9300H 256 GB SSD + 750 GB HDD. Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest