Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
+ 6cellás aksi és bluetooth a 901be nem?
Nyugdíjas:
pont ezen zsörtölődöm, de mivel ezek szerint van wm-es tapasztalatod, segíthetsz dönteni. Elhatároztam, h 50-60k közt veszek egy PDA-t, mert egyrészt "unom" a symbiant és elég "kellemetlen" egy 6120c-n filmezni vagy épp netezni. (ki gondolta volna..
) Ki is néztem egy htc p3600ost 55k-ért, de ma reggel véletlenül félrekattintottam (legalábbis azt hiszem
) és 55ért láttam eladó 701est.Ami a PDA-ban fontos lett volna a wi-fi, "multimédiás képességek" (ugye nem akartam 720p-s filmet nézni, de azért ne kelljen 10centiről szuggerálnom a feliratot), mobilitás és üzemidő.
A kérdés, h mennyivel jobb ill. rosszabb egy eee, pda helyett. Nem a specifikációk szerint, hanem úgy a mindennapi használatban, mik a tapasztalataid?

-
tothm
őstag
Ma megnéztem a 904HD és nekem nagyon bejött! 75-ért főleg...

-
nyunyu
félisten
Hulye kerdes: miben kulonbozik az 1000H a 8k+faval olcsobb 1000HD-tol?
Elvileg mindketto Atom, 1GB ram, 80GB HDD, 10" kijelzo, XP Home.
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
tothm
őstag
Nem akarok senkit reklámozni, de a s.turnba nagyon jók az árak. eee pc terén! Úgy nézz ki, hogy veszek egy 904 hd-t 75 rugóért!

-
Sh4rKy
senior tag
helo mindenki
szeretnék érdeklődni az iránt, hogy valaki próbálkozott e már azzal, hogy a 701-esre ubuntut telepített?
mert nem tudom, hogy integrált vga-val hogy van barátságba az ubuntu ha esetleg szeretném használni a compiz fusion-t
most egyenlőre egyetem miatt gondolkoztam el egy ilyen kis apróságon, de később szeretném felhasználni carPC alapnak is, szóval az is érdekelne, hogy mibe fáj hozzá egy autós töltő
-
wlf
tag
válasz
balage81
üzenetére
Balage, ez szerintem sem így van, csak olvastam róla több helyen is. Valami mindenesetre eszi az áramot kikapcsolva is. Egyébként nekem sem felejt el semmit a bios akksi nélkül.
Ha kiveszem, akkor nem merül olyan gyorsan, mint ha bennhagyom kikapcsolva. Minden akksi veszít a töltéséből állásában, más kérdés, hogy mennyit. A gépben nekem napi jó 10%, gépen kívül kb. 2%. Hozzáteszem, most elővettem a régi HP xe4500-asomat, kb 3 hete tettem el feltöltve, most mutat 89%-ot.
Az eee akksija úgynevezett "buta" akksi, nincs benne elektronika, csak a cellák. Pl. ezért is pontatlanabb a maradék töltöttség kijelzése is, stb.
Ha a tied kivéve is olyan ütemben merül, mint a gépben, akkor tényleg gázos, lehet, hogy zárlatos valahol, vagy a fene tudja. -
balage81
csendes tag
Üdv wlf!
Nem értek egyet az aksi kérdéssel, egyrész napi 10-15%-otnem vehetle a BIOS aksija, főleg, hogy nekem 5 napig benne sem volt az aksi a gépben mégsem felejtett el semmit, inenntől nem tudom hova tűnne a plusz leszívott energia.
Másrészt az aksi kivétel után is ugyanúgy merül. Kipróbáltam.
Magam részéről amit tudtam leteszteltem, viszem vissza hétfőn az ASUS-nak a gépet kérem vissza az árát. Jópofa gép, de ilyen hibával nem tartom meg.
-
stefanitsr
senior tag
Sógorom eladná 1000h fekete EEE PC-jét, mondjuk 95k-ért. Az állapot szép, csak kipróbálta, minden tartozék, doboz, stb megvan. Érdeklődni priviben...
Jah igen, fényképezőgépet szeretne helyette, ezért az eladás.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Na gyerökök. Mégsem csalom meg az Eee-t
Várjon Wind-re ennyit aki hétköznap született,mer' én szerencsére szombaton
Úgyhogy boldog tulajdonosa is lettem egy Eee1000H-nak.
Hétfőn hozom el haver boltjából,mert ezt az egyet tudta szerezni, és meg akarja még pár jövőbeni vásárlónak mutatni, igy most még konkrét tapasztalattal nem tudok szolgálni, csupán annyit mondhatok, hogy összeszerelési minőségben, és anyaghasználatban mérföldek választják el a korábbi 900-asomtól. Sokkal-sokkal minőségibb az egésznek a benyomása. Eszedbe nem jut azt gondolni róla, hogy egy "játékgép".
Az a kár, hogy ez a hülye lakkfekete. De hát mit van mit tenni...Egyébként egykutya a Wind-el. Tényleg teljesen mindegy, melyiket választja az ember. De persze a jó akksi azért az ASUS mellett szól, ennek örülök is, hogy végül igy alakult...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Cimi+Csabi
üzenetére
Lásd az aláírásom

Egy külső USB-s optikai meghajtóval vagy egy ilyen adapterrel szerintem a legegyszerübb:
-
Cimi+Csabi
tag
Csak kiváncsiságból de megkérdezhetem, hogy ha újra akartok telepíteni rá egy WinXp-t azt miképpen teszitek meg optikai meghajtó hiányában???
-
Kbali
nagyúr
Én fogdostam mindkettőt, sőt már pár napja egy 1000H-t használok.
Nekem az Eee sokkal masszívabbnak, jobban összerakottabbnak tűnik, de valóban nagyobb és kicsit nehezebb a Wind-nél, viszont 3 helyett 6 cellás akksival adják.Akinek esetleg van már ilyen, az használ-e plusz táskát hozzá?
-
fanthomee
tag
Nos úgy tűnik gyarapszik az eee. Tegnap találkoztam már olyan oldallal ahol raktárról lehet vinni 901-est 91.000 Ft körüli összegért. Ha netán valakinek már megvan nehogy eltitkolja!!!

-
czuzor
csendes tag
Miért nem érdemes 701-et venni? Mostmár 55 ezer körül van ami szerintem elég jó. Eleinte biztos zavaró lenne a kis kijelző, de tuti hozzá tudnék szokni. Ezen kívül az én igényeimnek megfelelne. Ami miatt gondolkozok a 901-en az a jóval hosszabb üzemidő. De az meg drágább. Esetleg tudnátok valami tanácsot adni? Netezni kéne (wifi, bár lehet az albiban is lesz net) meg általános dolgokra (office progig, msn, film, zene)... Persze más alternatíva is szóba jöhet.
-
Cyrin
addikt
Semmi gond, csak a félreértések megelőzése végett szóltam. Igen, amit te tapogattál az a 6 cellás sajtóváltozat volt, amiből tényleg kilóg az akku, de az se hátra, hanem lefelé, és ezáltal megemeli kicsit a gépet.
A 701-et nem nagyon érdemes már választani sztem, akkor inkább a 901, aminek nem igazán konkurenciája sztem az 1000H, mivel méretben és súlyban már jelentős a különbség, ha valaki a minimum súlyt és méretet keresi, annak 901, aki nem a legkisebbre törekszik, annak inkább 1000H.
-
toldy
őstag
helo
nem leszolni akarok senkit de nekem az xp ki írja h szerinte mennyi ideje van még hátra és nekem kb 5-10 perc különbséggel el is találja. ( hozzá teszem h ez egy számomra kölcsön adott eeepc900 aminek most lesz kicserélve az aksija mert "meghalt" illez egy linuxos gép és xp pro van rátelepítve,a home nem tudom h kiírja-e,de valószínűsítem) Behozáshoz rajta kell hagyni az egérmutatót kicsit az akku ikonon. Kép -
tbs
addikt
Hmmm...
Elnézést. Komolyan mondom, a Windből, ami nálam járt, kilógott az akku hátul.
De tényleg elnézést.Billencskényelemben nem igazán láttam különbséget a kettő között, mindekettőn "jó" gépelni. Igaz, nekem a 701 billentyűzetével sem volt bajom.

Zsanérok: ugyan az a mechanika, mint a 701en. Tényleg lehet, hogy a Wind egy sajtónak szánt példány volt, nem tudom.
Nekem a wind is tetszett, méretéhez képest nagyon tuti jószág.
Mondom, hogy csak a 701-es múltam miatt vártam az asusra. 
-
Cyrin
addikt
Azért fals infókat ne terjesszünk már, a Wind kisebb, mint az Asus, ami alapterületében mélyebb, és a zsanér nyitási módja miatt kinyitva magasabb is.
A kialakításban is sok tesztben lehúzzák az ASUS-t a billentyűzete miatt a Windhez képest. Egyébként a zsanéros témára az idő adja meg a választ, de eddig senki nem panaszkodott rá, hogy lazul, és csak azért mert te fogtál egy félkész bemutatódarabot, aminek a méretére se emlékszel jól....hát ki tudja, majd kiderül.
-
tbs
addikt
Egy friss 1000H-t fogtam kézben, magyar billencs. És fasza nagy. Nagyonnagy... Viszont masszív erősen. (Hozzáteszem a Wind még nála is nagyobb, és kicsit - khm - a kialakítása az EEEhez képest...
)Este bekapcsolom... Kár, hogy nincs win nélkül...
Úgy kellett nekem a Home licensz, mint üveges tótnak a hanyattesés... -
Carline
őstag
A BatteryMeter progihoz annyit fűznék hozzá, hogy mikor elindítottam hibaüzenettel megállt.
Az üzembe helyezéséhez le kell szedni a netről hozzá az msstdfmt.dll -t és azt a
"c:\windows\system32" mappába bemásolni, majd start_menü/futtatás ablakba beírni "regserv32 msstdfmt.dll" -idézőjelek nélkül.
Ezek után a progi fut rendesen. -
wlf
tag
Szasztok.
A touchpadhoz adott eredeti driver finoman szólva is ratyi, a 2 ujjat igénylő funkciók hol működnek, hol nem, a 3 ujjas funkciók meg egyáltalán nem. Próbáljátok meg ezt az újabb drivert.
Én felraktam, azóta minden gond nélkül megy.Más:
Többen írtok akksi problémákról a 900-as géppel kapcsolatban. A helyzet az, hogy kikapcsolt állapotában valami belső hardver áramellátás alatt marad, és az kb. napi 10-15%-kal csökkenti a kapacitást. Valahol azt olvastam, hogy a biost egy kis NiCD akksi látja el delejjel, ám azt meg a fő akksi tölti folyamatosan. Végül is hihető, bár egy ilyen tervezési hiba elég nagy baklövés az Asustól. Nem beszélve arról, hogy a mai biosok szinte mind flashmemória alapúak...Több külföldi fórum végigbogarászása után elmondhatom azt is, hogy az Asus tud a problémáról, csak finoman szólva lesz@rja, illetve madárnak nézi a júzereket, és banális válaszokkal pattintja le a reklamálókat, néhány esetben akksit cserélnek, aztán persze az új is merül. Egyébként én kiveszem az akksit, ha legalább egy napig nem használom a gépet, és akkor nem merül...
Visszatérve kicsit a biosra, nagyon ajánlott frissíteni legalább a 0704-es verzióra, ebben már átvariálták az akkukisülési táblázatot, elvileg egy fél órát lehet nyerni pluszban. Ezt nem tudom személyes tapasztalattal megerősíteni, nekem már eleve ez volt rajta, csak olvastam erről. A biost innen lehet elhozni.
Kérdeztetek még olyan progiról, ami percben mutatja a hátralévő akksiidőt. Én találtam egyet, és meglepően jól használható. Egy ausztrál fórumozó legény írta, az akksi feszültség eséséből számítja a hátralévő időt, meglehetősen pontosan. Amikor a windows kis töltöttség miatt hisztizik (20% általában), e progi szerint még 40-50 perc visszavan, és valóban. Többféle gyártmányú és kapacitású akksihoz eleve van benne profil, de lehet a saját akksinkra is készíteni. Nézzétek meg, érdemes.
Ja, a végére még elmondanám, hogy a 700-as sorozaton népszerű, eeectl nevű progi működik a 900-ason is, ezzel még lehet plusz pár perc akkuidőt spórolni, például downclockolással, egyedi kijelző fényerő használatával vagy a ventillátor szabályozásával. Az elsőt nem használom, nem látom sok értelmét, mivel a procifeszültség elvileg alacsonyabb frekvencián is ugyanaz. Viszont a másik kettő tényleg jó, főleg a ventiszabályzás. Tapasztalataim szerint gyárilag 53-55 foknál kapcsol be, és megy is jó sokáig. Viszont, így a nyári melegben nekem ritkán éri el a 63-65 fokot, így beállítottam annyira. Akkor bekapcsol, megy egy fél percet, aztán annyi. Nekem átlagos netezéssel elkegyeg 160-170 percet.
-
L1m1
tag
Az volna a problemam hogy IE7 alatt nem mukodik a 2 ujjas gorgetes
tudja valaki miert? masnal sem mukodik?Koszi!
-
jorgi22
tag
-
Reac^
őstag
válasz
fanthomee
üzenetére
Rájöttem müxik köszi!
Amugy tökvéletlen nativban inditottam az igo-t, egy igo zoomer nevü progival és úgy is indul. Az a progi ráerőlteti a teljes képernyőre az igo-t.
EEE tool is irja, hogy 1024ben kicsit akadozik,ez igy is van, tök olyan mintha pda-n futna. Viszont amikor nativban inditottam zoomerrel akkor zsir folyamatos volt az igo. Ez az amit mindig is hiányoltam a navigációkból.
Ja és innen tölthetőle: [link]

---
Közben van egy olyan problémám, hogy a kezdetleges (félig angol félig magyar)igo8 teljes európával tökjól megy. Viszont van egy újabb felületű teljesen magyar igo8-as, csak mo.térképpel.Amig nem másolom be a content mappába egész európát addig megy, de ha bemásoltam akkor nemindul.Erre tuttok vmit mondani?

-
fanthomee
tag
Igen az eee tool-lal, tudom nem lesz túl szép a kép, de ezt az IGO-val nem fogod észrevenni. Nekem legalábbis nem volt semmi gondom vele... Sőt van a proginak egy olyan funkciója hogy programonként lehet állítani a felbontást. Szóval amikor elindítottam az IGO-t átváltott 1024-re, amikor kiléptem akkor meg visszaállt.
-
Carline
őstag
Esetleg tud valaki kulon kis progit ami megis kiirja hogy kb mennyi ido van hatra akkubol?
Ilyen progit én is kerestem, de amikkel próbáltam azok ugyanúgy csak %-ban írták.
A proci órajele hálózatról üzemeltetve 900MHz, akkuról pedig 630MHz.
Ha ezek az értékek nem tetszenek, akkor az eeectl progit kell használni.
Azzal megoldható, hogy szabályozd az órajelet, hűtőventit. -
L1m1
tag
Ok!
Köszi!
Esetleg tud valaki kulon kis progit ami megis kiirja hogy kb mennyi ido van hatra akkubol?Ebbe van IntelSpeedStep?
vagy fixen mindig 900Mhz-en megy?Koszi!
-
Luser2000
addikt
válasz
Staubsauger
üzenetére
Én kb. 2-3 hete csináltam egy u.i tesztet. Az enyém is szinte "pakkra" ennyit ment (ha vissza olvasol, akkor valahol írtam is).
Én E900 Linux verziót használok és Wifi nezetés történt a "teszt" alatt. -
Staubsauger
csendes tag
Sziasztok!
Eddig csak érzésre mondtam, hogy hamar lemerül az aksi, de gondoltam, hogy számszerűsítem a dolgot és csináltam egy tesztet.
Feltöltöttem az aksit, és stopperrel lemértem, hogy mennyit bír a gép folyamatos mobilinternet használat mellett. Azért, hogy élethűbb legyen az egész, kétszer ki is kapcsoltam (majd újra be) a kicsikét.
Összesen 141 percet bírt, tehát bő két órát.
Ez meglepett, mert rosszabbra számítottam. Nem mondom, hogy egy világbajnok idő, de ezzel azért nem fogom garis javításra küldeni. Wifivel, vagy net nélkül pedig ezek szerint min. három órát is bírnia kell (majd lemérem azt is), mert ez a mobilmodem szerintem qrvára zabálja a kakaót. Hozzá képest a gép nem is melegszik, gyakorlatilag merülőforralóként lehetne használni.
Hideg téli estéken milyen jó is lesz az EEE-t használni.

-
L1m1
tag
Hello!
900-ason WinXP alatt, hogy tudom elérni hogy kiírja mennyi ideig bírja még az aksi?
Mert csak % ot ír ki!Köszi!
-
Reac^
őstag
Valaki tud arról valamit hogy az IGo 8 PC-s verzió miért nem indul el gyári windowsos 701-esen?!
Driver felbontás akármi? Elinditom, bejön lentre a feladatablak, de nem indul...
-
tothm
őstag
Esetleg valakinek használt eee 900-asa eladó? Ha kell betudom számolni 1000H-ba!

-
doc
nagyúr
válasz
tortaur2006
üzenetére
milyen 3G? ma mar nem problema
otthon, a Slackware-t futtato desktop PC-n (meg a Xandrosos eee-n is) t-mobilos fekete web'n'walk sticket hasznalok
nem trivialis, de ket perc alatt konnyen beloheto (egy kernel modult kell forditani, aztan a mellette levo scriptet lefuttatni)
ha jol tudom, a huawei220 kevesbe problemas, bar meg nem volt vele dolgom -
Alukard
senior tag
válasz
tortaur2006
üzenetére
A WLANra jó esélyed van, hogy menni fog, a 3G modemre már 1 picit kevesebb... ha nem ismeri föl alapból akkor nagy valószínüséggel vadásznod kell utána.
-
jorgi22
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Itt azt írják, hogy a 701/900 akkuja nem kompatibilis a 901/1000-es akkujával! Úgyhogy elvileg másfajta telep van benne!
Az első pár kép alatt -> "As the battery design has changed, 901 batteries are not compatible with 701 or 900. Which meas that you can't use cheap 3rd party batteries for 701/900 on 901 either.."
Ez pedig egy eBayes hirdetés. Itt is azt írja, hogy más az akku!
-
Carline
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nekem egy Eee 900 van, ami Cerka procos és 4400 mAh aksis.
Ez nem lóg ki semerre sem. -
Carline
őstag
válasz
balage81
üzenetére
Nekem kb 1 hónapja van meg egy 900-as BK032 tipusú gép.
WinXP van már rajta régóta és akkuról is használom elégszer.
Pl. lakhelytől Bp-ig vonattal oda-vissza 2:10 óra az út és közepes fényerővel fülhallgatóval szoktam dvix-es filmet nézni rajta.
Eddig (kopp-kopp-kopp) nem volt problémám az aksival.
A gépre a 0704 Bios-t tettem fel,az orvosol vmiféle akku problémát a 900-as gépeknél.
Ma reggel óta ágyban netezek a gépről és most itt tart:
Engem is érdekelne, hogy nektek milyen tipusú gép milyen sorozatú aksija szarakodik.
-
kelzsoca
félisten
Hát ez az akksi gond abba az irányba visz hogy Eee PC helyett inkább mást választok

-
stefanitsr
senior tag
válasz
Staubsauger
üzenetére
Srácok, megírnátok hogy milyen modellel, milyen akksival történtek ezek ?
Épp egy 1000h-t nézegettem volna, de tudtommal ugyanaz az akksi van benne mint az 90x-ben, és nem merem bevállalni ha folyamatosan akku parák vannak vele...
-
tothm
őstag
Esetleg valakinek eladó használt 900-asa?
-
balage81
csendes tag
válasz
tortaur2006
üzenetére
hát nézd megmondom őszintén ez gyári hiba, vagy valami hardver szívja az aksit kikapcs után is, ami elég gáz, vagy csak az aksi magától szar, ami szintén.
nyugodtan vissza lehet adni a zsét, ez kb olyan, mint autót eladni futómű nélkül... még jó, hogy hordozható gépről van szó

-
balage81
csendes tag
Üdv All!
Nekem is aksigondom van. Amikor megvettem még ment KB 2-3 órát, aztán egyszer csak azt vettem észre, kb 3. kisütés után, hogy hamar lemerül 1 óra és vége. ezek után még egy érdekesség, hogy feltöltöm 100%-ra, majd kikapcsolom, elteszem a fiókba és 3 nap múlva 7%on van a töltöttsége.
10 éve van notim, de ilyet még nem láttam, van másnak hasonló gondja? Viszem vissza a szervízbe ha nem tudják megoldani jöhet vissza az eredeti ára, de gyorsan.
;-) uff
-
doc
nagyúr
válasz
tortaur2006
üzenetére
slax nagyon jo, nalam evek ota kedvenc
reszben azert, mert az asztali gepen es a notebookon is Slackware-t hasznalok (ami a Slax alapja)
amugy tenyleg rettento jol osszerakott, nagyon rugalmasan bovitheto disztro, es annak ellenere hogy 200MB, sokkal jobb a programkinalata mint az agyonhype-olt ubuntunak
-
tortaur2006
tag
slaxlinux nagyon szimpi!!!
help: tudomtelepiteni alatta a pannon os 3G huawei usb-s modemem, illetve wlan kapcsolat kiepetheto-e?Masik kérdés: pendrivelinux.com -hoz. melyiket telepitsem? rengeteg van az oldallon. Sima pendrive, xp lenne az elep, csak alkalmanként menne linux? wlan, és 3G itt is feltétl enne.
-
doc
nagyúr
-
torta07
csendes tag
Engem érdekelne, hogy hol tudok olyan linuxot (és azzal mit kezdjek, telepítés, stb.) találni, amit rárakok egy sd-re, vagy pendrivera és megy róla az eee -m, ami amúgy gyárilag xp-s. Kicsit kezdő vagyok, sőt nagyon, linuxban, de barátkoznék vele szívesen.
-
torta07
csendes tag
válasz
Staubsauger
üzenetére
Hali!
Nekemm volt az akkuval gondom,illetve van még. Kaptam levélben segítséget, biiost kellett frissítenem, de semmit nem segített. Ott tartok, hogy kb. 45 perc szövegszekesztés és lemerül. Irtam az asus os srácnak ma, de még nem válaszolt.
-
adomok
tag
válasz
Staubsauger
üzenetére
Szia!
A hüvelyt a dupla kábellel használod vagy a szimplával? A dupla végből az egyik csak a táp, tehát biztosan lényegesen többet fogyaszt mint a szimplával. Nekem wlan net használatával 2 órát bír a gép. Bár most tervezem egy utángyártott 8 cellás akku vásárlását. 6 óra használatot tud ezzel az akksival. A másik dologra nincs ötletem.
-
Staubsauger
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten vettem egy 900-as picurkát. Jópofa, szeretem, előzetes félelmeimel ellentétben nekem nem túl kicsi a billentyűzet, és a monitor is elég nagy.Lenne viszont két nyűgöm.
1. Az egyik a már sokat emlegetett aksi-probléma. Nem sokáig bírja szuflával a munkát.
Valaki írta múltkor, hogy emiatt levelezgetett a forgalmazóval. Jutott valamire? Egyáltalán van valamilyen gyári paraméter, hogy mennyit kellene bírnia az aksinak?
Egy korábbi Asus laptopomon egyébként régebben egyszer már cseréltettem az aksit garanciában. Mondjuk ott egyértelmű volt a helyzet, mert alig félórát bírt szövegszerkesztő használata mellett.
Az EEE-nél viszont kicsit bizonytalan vagyok, mert ahogy figyeltem, igazán brutál módon akkor esik a töltöttség, ha mobilinternetezem. S attól félek, hogy az Asus garanciális igény esetén beleköthet abba, hogy a mobilnetes modem a ludas a dologban.
Megjegyzem: ebben lehet is valami, mert pár perces használat után már-már forró a mobilmodem (Huawei E220), ilyen mértékű hőtermeléshez pedig kell az energia.
2. Kettes számú problémám: az EEE-ről nem tudom megnézni ezt a fórumot
(XP, Explorer). A fórum menübe be tudok lépni, azon belül a Notebook fórumcsoportba is, aztán viszont nem jön be semmi. A másik, normál notimon simán bejön a fórum. Tapasztalt már valaki ilyesmit? 
-
doc
nagyúr
valaki irta hogy o is SD-kartyan tartja a vindozt, arra az esetre ha valami IE-only cuccba futna, de mar nem emlekszem hogy ki es hol (talan a hup.hu-n?)
nezd meg a biosaban hogy tud-e usb-rol bootolni (meglepne ha nem tudna), ha igen, akkor elvileg szerintem nincs akadalya... -
Reac^
őstag
Annyi lenne a nagykérdés, hogy ha van egy linxus eee, akkor az SD kártyára lehet-e tenni windózt és a kettő megfér-e egymás mellett. Lehet-e bútolni SD-ről?

-
jorgi22
tag
Szerintem a 73e nem rossz, tekintve, hogy a 900-as újonnan 80 körül van!
Az 1000h pedig már kapható nálunk is! Eddig a legolcsóbban 107e-ért láttam!Egyébként a 900-as ára nem hiszem hogy sokat fog zuhanni! Az 1000h most 110-120e között van. Szerintem kb 100-ig lemehet idővel! A 901 olyan 100-90 között lesz reális szerintem. Vagyis a 300-as 80 körül simán maradhat, esetleg lemegy 75 környékére!
-
tothm
őstag
Eladtam az eee-m!
0,5 hetes volt, 73 ezret kaptam érte! Szerintetek az milyen? Mikor jön az 1000 széria és mennyi lesz kb.? Szerintetek a 900-asnak mikor fog zuhanni az ára? Üdv: Máté

-
ngabor2
nagyúr
no, a noti kevésbé érzékeny a memóriákra, ezért tudtam cserélni memet a 2 gép között. így ismét minden gépemben a maximális mennyiségű mem van. még jó, hogy minden ddr2-es

-
exy
tag
Nyitottam egyet.

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- Asus ROG GL552VW
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Ki is néztem egy htc p3600ost 55k-ért, de ma reggel véletlenül félrekattintottam (legalábbis azt hiszem
) és 55ért láttam eladó 701est.

Mondom, hogy csak a 701-es múltam miatt vártam az asusra. 

Köszi