Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsero
aktív tag
Van magyarországi nagyker, ahol lehet már kapni a B202-t? Kéne belőle vagy 20 darabot rendelnünk, de a szürke importot szeretném elkerülni.
-
PNP
őstag
Biztos hogy jó az a táblázat, amire szoktatok hivatkozni?
904HA 4 cellás akksival 1400g
901 6 cellással 1100g -
Rick4
félisten
Gyerekek! Akkor hogy is van ez az EEEPC900-ra történő XP telepítés? Maga a dlog menni fog, hardver és szoftver is adott minden mennyiségben.. A linux nem vált be (nagyon nem) úgyhogy gyalulás lesz. De ha gáz van, akkor a hozzá adott lemezről vissza lehet ghostolni a linuxot?
-
viztelen
tag
üdv.
lehet,hogy már láttátok,de nem bírom ki
http://xkcd.com/413/ -
safta
csendes tag
mi éri meg jobban, 901 vagy 904 hd? Árbeli különbség megéri?
-
dorkababa
aktív tag
passz,egyenlore halozatrol hasznalom,majd ha megjon a tarto kocsiba akkor kiderul.
melohelyem par perc,annyit gondolom kibir.
huzamosabb utra nyaralasig amugy sem megyek vele,max 2orat kell mennie,sztem annyit menni fog.
ha jol neztem 6k kb a nagyakksi ebay kintrol postaval,meg valaki irta hogy nalunk is annyi,az meg nem a vilag. -
Cyrin
addikt
-
g@bo
nagyúr
pixelhibákkal ki hogyan áll?
-
RexpecT
addikt
válasz
dorkababa
üzenetére
Nekem az egyik boltos ismerősöm segített ki egy külső rackel.
Amúgy meg ha jól tudom veszel egyet itthonról felrakod az XP-t,aztán 3 napon belül elállhatsz a vásárlástól,és akkor megvan oldva az XP telepítés
.
45-50 másodperc a bekapcsolástól számítva és használhatod a rendszert.Nem nem jelent gondot.
Amúgy ne írj ennyi HSZ-t hanem szerkeszd az előzőt(5 percig tudod)
.
Mihez kellene link
-
-
dorkababa
aktív tag
-
dorkababa
aktív tag
4giga linuxxal egyaltalan nem gaz sztem,ha pedig az lenne,meg mindig ottvan usb notihdd vagy nagyobb pendrive vagy 8giga sd kartya.
kellemesen szalad mp3- film -net a gepen,
en tbs kollegatol vettem a heten egy 4gb fekete 701t eredetileg kocsiba car pcnek,de mar most a szivem csucske a cucc,ilyet receptre kellene felirni mindenkinek,de komoan
- -
g@bo
nagyúr
amúgy fekete v fehér gép a jobb? / kosz, kopás, karcolás, sárgulás, por.... /
-
Prof01
veterán
Nah ma megváltam a kis eee pc-mtől. Most várok a 900HA megjelenésére. Asszem az lesz a legmegfelelőbb netbook nekem.

-
oresz
csendes tag
Fehér eee tulajokhoz:
Mennyire koszolódik a billentyűzet?
Csak emiatt gondolkozom a feketén. Azon meg ujjlenyomatokat lehet takaírtani, de legalább adnak kendőt
-
Rick4
félisten
holnap veszek egy 900-ast fehér színben, linux-szal, 70-et adok érte, természetesen vadi új. Van valahol ennél jobb áron?
-
Stoto
tag
-
oresz
csendes tag
Igen szívem szerint én is 1000H-t vennék, de sajnos arra már nincs keret. Az 1000HD-ra is éppen hogy. A bluetooth fontos lenne, de van USB kulcsom, szóval az megoldható. A 10" szakdolgozatíráshoz azért jól jönne
Ami viszont kicsit jobban tetszik a 904-ben az az, hogy a hangfalak nem a ház alján kaptak helyet, ezért szebb hangjuk lehet. Ez tényleg így van?
Köszi a tippeket
-
oresz
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni egy 904HD vs. 1000HD dilemmában? Megéri kiadni azt a plusz 10ezer forintot az 1000HD-ért?
Bármilyen tipp jól jönne

-
g@bo
nagyúr
van még elfekvőben 701-es nakker, de csak linuxos.... le lehet cserélni xp-re? 701 4g.
b efoglaltam egy 904HD darabot, de nemtok dönteni ez, vagy a wind...
-
safta
csendes tag
bocs, már feltettem a kérdést, csak nem láttam a választ, már megtaláltam, azt hittem nem ment el a kérdésem
-
safta
csendes tag
Az eee 900 és 901 között mi a különbség?
-
RexpecT
addikt
Nah megvan a törpike.Nemsoká megyek egy PH!-s kollégához aztán dobunk rá egy XP-t.
-
RexpecT
addikt
Úgy néz ki,hogy holnap délelőtt megyek egy EEE 701-esért.Aztán megpróbálok majd pendriveról rádobni egy XP-t.
Valami magyar leírás van róla hogy hogyan kell feltelepíteni? -
RexpecT
addikt
Ez belemegy?
[link] -
doc
nagyúr
ssd eee-hez
ha valaki nem latta volna
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek Acer AspireOne 150A -ja? Mi a tapasztalat? Mennyi ideig bírja az akkuja?
-
RexpecT
addikt
Keresek Eee pc 701-est jó áron,lehet használt is!
-
serwer
csendes tag
válasz
szasanyi
üzenetére
"MSI Wind U100 - 93k vagy ASUS 1000H - 95k, esetleg ASUS 904HD - 75k-ért? Létezik-e 100k alatt jobb EEE PC? Irodai munkák, internet és filmnézés lenne a felhasználási terület - meg nyílván fontos a mobilitás (súly, akku üzemidő, azért a kijelző mérete is)."
szerintem a 901-es a nyerő, súly - ár ~ 80 k - akku tekintetében
-
fanthomee
tag
A 900-as celeron procis 900 Mhz-es, 4 cellás akksival, 9"-os kijelzővel, SSD-vel. A 901-es ennek az új generációja 1600 Mhz-es atom procival, 6 cellás akksival, jóval nagyobb készenléti idővel, ugyanúgy 9"-os kijelzővel, és SSD-vel (szilárdtest háttértár). Az 1000H ugyanez csak már egy kicsit nagyobb, 10"-os kijelzővel, és 80 GB-os HDD wincsivel. A 904HD pedig mindezek keveréke-> 1000H kasztnija, 900-as hardwere, 9"-os kijelzővel, 80-as HDD wincsivel. No meg ott az 1000HD, ami ugyanaz mint a 904HD, csak 10"-os kijelzővel.
Remélem érthető voltam... 
-
safta
csendes tag
és ez a 904 HD amiben különbözik ezektől?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

.
.

.
.