Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewsz
aktív tag
Feldobtam a win7-et, és hiába rakom fel a kamera progit, nem működik, mintha benne sem lenne... Tudtok valami megoldást?
-
bala90
csendes tag
Mitől jobb egy 1005HA egy 1001P-nél...? Ráadásul a ház is jobb, nem olyan ujjlenyomatgyűjtő.
-
(jan)
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
nagyot biza

-
Laci.M
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Le vagy maradva, ez már itt a PH-n is volt tesztelve, és nem verte meg az előző generációt egyértelműen, úgyhogy továbbra is 1005HA-H powa van!

A 2-3 ujjas kattintás meg nekem is új, köszi

-
(jan)
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
nem...
ha két ujjadat húzod a tapipadon gördít, ha két ujjal koppintasz középső kliknek felel, ha három ujjal koppintasz jobb kliknek felel

-
(jan)
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
jééé
eza a két/három ujjas dolog 1005ha-h n is működik

-
Ufff
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Jááájjj, de kirekesztőűűnek teccccik lenni, hee'!
Nekik is kell vmit venni a segílybűűű'...

-
runner 125
nagyúr
Eh, hát egy csöppet kolompárgusztávosra sikerült.
-
Gercsa
senior tag
-
Naras
őstag
Nos, a notik billentyűzete általában egy viszonylag egyszerű szétszerelési művelettel leszedhető, és egy szalagkábellel vannak bekötve, ergo, ha sikerül szerválnod hozzá magyar nyelvű billentyűzetet, véleményem szerint lehetséges a kettő cseréje.
Maga a gép gondolom ugyanakkora...Egyébként ezzel is annyi hátrányod lesz max, hogy nincsenek rá fölfestve a magyar írásjelek... jah, meg egy hosszú í hiányzik, de sztem pótolható

-
bala90
csendes tag
Sziasztok!
Külföldről rendeltem egy Asus Eee PC 1001P-PU17 típusú gépet. A billentyűzete természetesen nem magyar. Lehet valahogy magyarítani szerintetek? Van arra mód, hogy kicseréljem a klaviatúrát?
Köszi a segítséget!
-
zberi
csendes tag
Hali mindenkinek!
A napokban kaptam egy BIOS frissítést a ASUSUPDATE-n keresztül.
Fel is rakta magának a kis drága hogy illik.
Na DE ,ezután a winxp nem indul el kék halállal kiakad, mivel rögtön újra is indul nem tudom elolvasni a hibát,miért akad ki.
A ASUS ez-flashhal amit alt-f2vel érek , próbáltam vissza rakni a régi biost.
De az írja ki hogy NOT FOUND USB DEVICE. Lehet hogy a 8GB kingston pendrivom nagy neki?
Melyik progival tudom a windowsból elérni hogy frissítse a biost?
Másnál is okozott ilyen problémát a BIOS update vagy csak nálam? -
Gercsa
senior tag
válasz
Matt-OPT
üzenetére
Szia!
40 körül már lehet veszel egy 900-ast is.
Esetleg filmnézésre jobb is talán mint a 701.
700 szériából a L2 cache nélküli procisok (azok eredetileg 800 és nem 900 MHz-esek)nem annyira jók filmet nézni.Memória kártya v pendrive kérdésben a pendrive tud gyorsabb lenni, ott a 20-25MB/s sem ritka, viszont a memóriakártya nem lóg ki a gépből, és árban sem annyira vészes, már 5e Ft környékén lehet kapni 16GB-os class6-ost ami tud 15MB/s olvasást is.
-
Matt-OPT
aktív tag
Sziasztok!
Max 40K-ig milyen EEE PC-t vegyek? Netezésre és filmnézésre kellene. Tárhelybővítésre pendrive vagy memóriakártya a legjobb megoldás?
-
doc
nagyúr
válasz
tototos
üzenetére
a gyari Xandros nagyon jo, a gep minden hw-e tokeletesen mukodik vele, konnyen es egyszeruen kezelheto, felesleges csak azert raszenvedni valamit, hogy elmondhassa az ember hogy 'en hegesztettem ra'
egy kis testreszabas nem art, a default windows xp-s tema pl. hanyinger, de amugy minden benne van ami kell (mplayer, stb) -
Laci.M
senior tag
Eddig nagyon tetszik a ragasztó, úgyhogy marad, esetleg ha tényleg jelentkezik vmely hiba az említettek közül akkor cserélem, addig marad. Nem hiszem, hogy akkora hő lenne, hogy leolvadjon, és eléggé masszívnak is tűnik.
-
tototos
addikt
Sziasztok.
Ma vettem egy 1005ha-h-t és az lenne a kérdésem hogy nagy baj ha átpartícionálom a gépet? Sajna hát 75 gigás részre van szedve és nekem a d-n kellene több hely, a c-n meg 20 giga elég lenne.
-
Laci.M
senior tag
Csatlakozóprobléma megoldva

Megcsináltam, úgy ahogy mondtátok, nem is tudom minek vártam vele eddig. Annyi változás, hogy csúnya szigszalag helyett ragasztópisztojjal rögzítettem, és az egészet körbe ragasztóztam. Jobb mint az eredeti

Lehet leszabadalmaztatom.
Tenni kéne bele egy kis kék LEDet, az átlátszó ragasztón átvilágít úgyis, sötétbe még keresni se kell a végét a töltönek
-
doc
nagyúr
ezen mar en is gondolkodtam
legutobb volt egy kb. 100 dollaros rendelesem. mar az meglepett, hogy kevesebb erteket irtak a csomagra, es szeperelt rajta hogy "ajandek" hogy ne kelljen vamot fizetni, ezt sok mas ceg meg keresre sem teszi meg
aztan a kovetkezo meglepetes akkor jott, mikor kibontottam a csomagot, es egyetlen aprosag, egy el nem fujhato gyertyakeszlet hianyzott (lehet vagy 2$...). raktak bele egy kartyat, hogy sajnaljak, de nem sikerult eleg gyorsan beszerezni a gyertyat, azert elkuldtek a tobbit, es amint meglesz a maradek, jon az is
es tenyleg, masfel-ket hettel kesobb megjott hongkongbol az elfujhatatlan gyertya, vagy tiz-huszszor akkora postakoltseggel, mint az egesz cucc erteke

MOD: bar most eleg lassuak, feb 25-en rendeltem, es meg mindig azt irjak hogy waiting for supplier...
-
rakal
senior tag
Annak idején én a Dealextreme-től rendeltem(Hong Kong).
Az áraik abszolút alacsonyak.
pl.[Überbrutál 10400 mAH-s akksi 48 USD-ért,benne van a PK is] -
Laci.M
senior tag
Úgy néz ki kábel baj van! Félig meddig megnyugottam. Tud valaki 1005HA-H töltőt occsóé?
-
Gercsa
senior tag
Ebay-en 6500HUF körül indulnak a 4400-asok.
és olyan 9000HUF környékén van a 10400mAh (72Wh) példány, ezzel a leírások szerint akár 12 órát is mennekA vaterás nepperek ugyanezeket adják horror áron, fuj...
szerk.: árak postával együtt értendők
-
Gercsa
senior tag
Eee Pc 700-701-es szériához való akksi kapcsán kérdeznék.
Láttam 4400-5200-6600-10400mAh akksikat a neten.
Az lenne a kérdésem, hogy aki már látott valamelyiket ezek közül, az elmondaná, hogy melyik nagyobb méretre mint a gyári 4400-as, és hogy a noti síkjához képest milyen irány(ok)ban növekszik ezáltal a méret?
-
Naras
őstag
Nem pontosan értem... a töltő csatlakozója sérült, vagy a notiban lévő csatlakozó...
Első esetben sztem vágd le a francba, vegyél egy alkatrészt, és forrassz
Vagy vegyél új töltőt, az nem hiszem, hogy olyan irtó drága lenne...Utóbbi esetben meg szét tudod szedni a notit, a gari szempontjából menet közben találni fogsz egy kis matricát, amit ha hajszárítóval megfelelően fölmelegítesz, finoman el elhet távolítani a meleg miatt felengedő ragasztó miatt, majd később visszaragasztos...
No persze mindezt, s később a forrasztást nagyon precízen végezd, de a leírtaid szerint értesz hozzá

Hajrá, sok sikert! Majd írd meg hogy sikerült...

-
Laci.M
senior tag
Szerintetek egy töltőcsatlakozó cserét mennyiért csinálnának meg az asus szervízben? Egyszer véletlenül belerúgtam a madzagba, és azóta kontakthibás, csak azt nem tudom, hogy a kábel vége, vagy a csati a hibás. Meg attól még a gari nem szűnik meg, ha ők csinálják ugye? Vmi nem rendeltetésszerű használat, vagy ilyen hülyeség miatt nehogy felmondják.
-
Matthewsz
aktív tag
A 701-es támogatja a 2gb-ot? Az órajelre több helyen is azt olvastam, hogy érdemes a gyárival megegyezőt beletenni, én is így tettem 1005HA-nál, bár itt fordított eset van, mert 800-as volt/van benne, de csak 667-esen tud futni.
Nekem speciel egy Buffalo van most benne, rosszat nem tudok róla mondani... -
Daffit
tag
Valaki tudna segíteni? A következő a problémám:
Van egy ASUS EEE 2G Surf gép, amire fel van telepítve egy full XP SP3. A gépet egyik ismerősöm szeretné internetre használni, de nem csatlakozik a modemhez (kábelnet). Közbeiktattunk egy wireless routert is, de azon keresztül sem hajlandó csatlakozni.
Az igazi problém ott kezdődik, hogy más gépek simán csatlakoznak közvetlenül a modemen és a routeren keresztül is, tehát azokkal nem lehet gond. A másik furcsaság, hogy az EEE gép más hálózathoz simán, gond nélkül csatlakozik és megy rajta a net, egyedül az ismerősömnél nem (pont ahol használni szeretnék).Az XP-t nem frissítettem (személy szerint nem is azt tettem volna fel) az ASUS honlapról az összes drivert felraktam.
Valakinek van ötlete?
-
rmmm
tag
Sziasztok. Hol lehet kapni még új 700as szériát? 2G elég lenne nekem.
Koszi -
Gercsa
senior tag
Sziasztok!
Eee 701-es memóriát bővítenék. 2GB-ra.
Most a gyári 512MB-os (533MHz-es) van benne.Kicsit félek tőle, hiszen, alapból 280 MHz-en pörög a DDR2 benne. (4X70FSB)
Ezt az alacsony órajelet bírják a 667MHz-es memók? vagy csak 400-as és 533-as ramok közt nézelődjek?
Mondjuk a kingmax elég elterjedt, esetleg 2GB-os 667-es példánnyal van tapasztalata valakinek?
Esetleg más tipus, ami már bevált nektek?
-
meroly
veterán
Talán még az ősszel vettem egy AsusEEE 701 4G-t. Csak azért írok, hogy tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Semmi gondja nincs. A legjobb a VGA kimenet, így tv-re is tudom kötni, amit nem játszott le a dvd lejátszó azt lejátsza a kis asus.

A billentyűk is tökéletesek.
Bár nem sokat használom (van asztali gépem + céges noti), de amikor használtam meg voltam elégedve vele minden téren.
Úgyhogy én bátran ajánlom.
-
Psych0
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a 1101ha 2-3 nap után 100-ról úgy lemerül, hogy el sem indul? mind kikapcsolva mind készenlétben ez van. kéne valami ötlet, hogy hol keressek segítséget, mert ez így gáz.
vagy gari?
-
Bigyooka
csendes tag
Mikor feltelepítettem a win7et, olvastam, hogy ha nem jelenik meg a login 'ablak', akkor kikapcs gombot kell nyomni, ettől megszunnyad, és ha standby üzemmódban van, újra be lehet kapcsolni, és tádámm, megjelenik. Nekem működött, talán ez segít valakinek...
-
Matthewsz
aktív tag
Én is csodálkoztam rajta, hogy nálam nincs logo, de egy eee mellé nem is túl fontos, állítólag attól is csak lassabban töltődik a rendszer.
-
domojko
senior tag
Reméltem hogy valahogy el tudom indítani, de ezek szerint nem lehet

-
domojko
senior tag
Nekem Win7 indulásnál nem mutatja a win logót ahogy összeáll, csak a csík futkározik, utána feláll a rendszer. 1000h-m van. Valakinek működik ez, vagy csak nekem nem?
-
csudri
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Filmnézésre nekem jobban bejött a fényes, viszont ebookot olvasni matton jobb volt. Kevésbé fárasztotta a szemet.
De lehet valakinél meg pont fordítva van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Valami baja van a tápomnak
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Hp Zbook 15 G6 i7/32gb/1TB M2 SSD/ nvidia Quadro
- Dell Vostro 3578
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Alternatívan hogyan pótolható? Ja, és hol lehet ilyen billentyűzetet venni?
bár túl sok értelmét télleg csak ilyen esetben látom.. de erre tökéletes
?

Csak nehogy az akksi bánja a dolgot, hogy hol érintkezik, hol nem.