- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
doc
nagyúr
válasz runner 125 #1895 üzenetére
es onnan olcsobb?
mar a szallitasi koltseg is nagyon draga
jobban jarsz ha veszel egy szivargyujto->220V atalakitot... -
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #1894 üzenetére
..valszeg ebay lesz belőle..
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
mogyesz
aktív tag
válasz runner 125 #1892 üzenetére
speedshop.hu ?
-
runner 125
nagyúr
Szeva all!
Autós töltőt, hol kapok egy 900-ashoz legolcsóbban?
Jó az utángyártott is.Köszönöm.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
footy
addikt
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, mennyit fogyaszt egy 701-es kijelző nélkül? (Watt)
-
a.t.t.i.
senior tag
Nekem abban kéne segitség hogy linuxos 900asa van az asszonynak,de nem tudta használni,mert xp-hez szokott.
Feltettem neki a 4gbosra az xp,de ez hamar telerakja a helyet,és állandóan jajong a kevés hely miatt.
erre feltettem neki a 16gbos kártyára,most meg iszonyu lassu.
Mit ajánlotok,milyen xp-t esetleg lite-ositottat érdemes felrakni,vagy linuxot,abból mit? -
Barett 50cal
senior tag
hali
megtudjátok mondani melyik a legjobb felszereltségű Eee netbook??(teljesítmányileg)Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
Barett 50cal
senior tag
hali
megtudjátok mondani melyik a legjobb felszereltségű Eee netbook??(teljesítmányileg)
És haTime you enjoy wasting, isn't wasted time
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Gergello #1879 üzenetére
Én úgy oldottam meg, hogy töltöttem a netről nem épp legálisan egy xp home sp3-as iso-t, bemountoltam, és az alján lévő seriallal felraktam, regisztráltam/aktiváltam, és most megy szépen.
De cd-s gépre fel fogom rakni a hozzá adott xp-t, mert az mekkora balfaszság már, hogy trial?! Hát pont azért adták hozzá, hogyha öszefossa magát az xp a gépen, legyen honnan újrarakni. Mellesleg törléskor nekem volt egy 32megás partícióm is, amit a winbe nem láttam, töröltem, azóta nincs QuickBoot, ez annyit jelent, hogy azóta bekapcsoláskor feljön az EEE-s logó és hogy nyomjak F2-őt vagy vmit ha akarok setupolni
Smoke & Torque
-
doc
nagyúr
-
Gergello
addikt
válasz Szplöttyy #1878 üzenetére
Este megnézem, neked. Én egy bemountolt xp-t adtam be (előttem nlite-oltam össsze) neki és felment, azóta rajta van a rendszer. Azt tudod, hogy amit kaptál hozzá xp az 60 napos Student trial. Nekem ami járt hozzá az is ilyen, ráadásul olasz nyelvű. Nem ragaszkodnék annyira ahhoz az EEE-s xp hez.
Bootnál most lehet választani az usb recovery és az xp között, azt nem lenne rossz eltüntetni. 4 partíció volt rajta, ti eltöröltétek a másik 2 láthatatlant? Az egyik pont vmi ghost recoverys vagy milyen volt. -
sanchomuzax
aktív tag
Csak óvatosan az Eee PC 901-en a 2001 verziós ROM-mal! Fekete képernyő lesz indulás után XP, Vista és Win7 esetén is. A hibát egy hack-elt ROM javítja.
A belefutásom leírtam pár sorban ide: klikk ide! Néhol "black screen" vagy "blank screen" hibaként fut külföldi fórumokon a jelenség. Elég nagy szívás, mert nem tudni, hogy befagyott a gép, vagy mi a halál van. Egy kevésbé rutinos igen csak leizzad.
Google: Sancho blogja
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek... Tegnap este 10óta próbálkozok, nem is aludtam és melóba kéne menni
Szal adott egy Asus EEE 904HD, eredeti xp-vel, és van hozzá ez az EEE-s cd rajta az xp-vel meg minden szarral De sehogy nem bírom újrarakni az xp-t a gépen, van 4gigás pendriveom is, asztali gép is, sok száz féle leírást próbáltam, de mindegyik meghal valahol, az egyik a dosnet.inf-et hiányolja, a másik meg csak simán errorozik. Nagyonszépenkérem valaki írja le nekem részletesen, mert ilyen nincs, hogy nem lehet normálisan megcsinálniElőre is köszi!
Smoke & Torque
-
Gergello
addikt
Hali!
Nem akar sikerülni az xp telepítés 904HA-ra. Ezt a leírást követem, megcsináltam a pendriveot, biosban beállítottam a removable dev-et elsődlegesnek, bent a pendrive bootolnék róla, de nem jön össze. Nem akarja felismerni, hogy xp telepítő lenne.
Ilyen fájlok vannak a pendriveon, ez szerintem jó: kép[ Szerkesztve ]
-
sanchomuzax
aktív tag
Az Eee PC 901-ben a nagyobbik méretű SSD írási sebessége fele akkora, mint az olvasási sebessége. Azaz bármilyen ide telepített alkalmazás, mely ide ír, belassul. Tesztem erről itt el tudod olvasni: http://sanchoblogja.blogspot.com/2008/09/eee-pc-901-ssd-benchmark.html
Megoldás: ne telepíts op.rendszert, se FF3-t, se Office-t a 16 GB-s SSD-re, vagy cseréld ki egy gyorsabb írási sebességűre.
Google: Sancho blogja
-
Jetyke
tag
Nos. Az ég világon semmi baja nem lesz, hogyha fenn hagyod a "töltőn" a gépet, mivel egy kolléga már igen pontosan leírta, hogy teljes töltöttség esetén az áramkör lekapcsolja (!) az akkumulátort. Nincs szükség csepegtető töltésre (ion), nincs szükség formázásra.
Másik kérdésre: Egy ilyen másodkategóriás akkumulátor kb 400 alkalommal hozza a gyári kritériumokat kielégítő teljesítményt. Ezek után a telep a telejsítménye leadását egyre rövidebb ideig képes szinten tartani, magyarul egyra hamarabb merül le. Tehát ha valaki átlagos használat alá veti kis gépét (3 napon belül kétszeri lemerítés), kb 2 évig tudja változatlanul használni a telepet (nyilván vannak eltérések, de ez az átlag). Én pl. heti egyszer merítem le (vagyis töltöm fel), tehát joggal dicsekedhetnék mondjuk egy 6 éves futamidővel , de gondolom ez is olyan, mint az enerdzsájzer, amire rá van írva, hogy használat nélkül 2012-ig tartja meg a feszültséget (magyarul ha sose meríted le, attól még az unokáid nem fogják tudni használni).
-
Bigyooka
csendes tag
Még egy gyors kérdés, bár ez elsősorban 901-használóknak szól, talánkicsit más a 900-as masina.
Nálatok mennyire melegszik a gép? Csak mert az előző gépem nagyon durván nyomta, és eléggé félek...(mondjuk az egy borzalmas konstrukció volt, 3 centis szellőzővel, és slussz)
Tudom, hogy ez kompakt gép, így kis helyen dolgozik sokminden, de azért félek.
Amikor töltőn van, akkor az alja elég meleg (mellesleg a töltő szinte éget, ami megijesztett már), amikor aksiról megy, akkor olyan melegecske, de elviselhető. A billentyűzet és az egér környéke azért jól bírja. Vélemény? -
mogyesz
aktív tag
válasz Bigyooka #1857 üzenetére
Szia!
Az akkumulátorokat már pár éve nem kell kisütni, az elektronikája nem is engedi, így erre a kérdésre: 0
(Biztos van, aki tapasztalatból megmondja ennek az ellenkezőjét, én több komoly hozzáértő véleményére adok inkább.)Akku-t akár áltában is leszívja a kütyü - legalábbis nálunk a 900-asokat mind. - Nem, nem 1 beszerzés :-) Teljesítménye minden akkunak esik, teljesen azt sem komázzák, ha folyamatosan töltőn van a cucc. Vagyis nem használ neki, ha állandóan a 230-on lóg a masina. Én általában akkor töltöm, ha már majdnem lemerült.
Kijelző törés: korábban leírták, ha feszül a kijelzőpanel - valami felületi feszültsége van (ehhez nem értek :-) - könnyen elpattanhat. Nem jellemző jelenség.
-
Proci85
senior tag
válasz neilszab #1860 üzenetére
Szivesen Válaszolok, hogy én hogy látom/tapasztalom:
1. Egyetértek
2. Egyetértek. Valahol említettem én is, hogy az elektronika megvédi. Én sem sütöttem ki. Bőven marad még ilyenkor benne feszültség. Az elektronika kapcsolta le, viszont oprendszertől függetlenül. Az OS hajlamos beleokoskodni és a köv. töltési ciklus nem lesz teljeskörű -> félrekalibrálódik a kivehető teljesítmény értéke. Ez alapján tévesen saccolja megaz OS a hátralévő időt, hamarabb jelez. Te hamarabb teszed töltőre. Pár %-kal fentebbről indítod a töltést. Folytathatnám...öngerjesztő folyamat
3. Igen, ezt én is igy tudom és igaznak vélem.
4. Folyamatos cseptőltés kapcsán nem tapasztaltam ilyet. A koliban napi 8-12 órát ment a laptopom és nem tapasztaltam észrevehető gyengülést. Az azonban igaz, hogy ha benne van, a hőt jobban kapja, tehát rövidülhet az élettartama. Gép 35-50 fokon ketyeget, nem játszottam. Ebből az akku nem kapot brutál hőt. De igazad van, jobb szereti a hűvöset.
Azt olvastam régen, hogy 20-25°C-n a legjobb. +20°C emelésével felére(?) csökken az élettartama. (A 3 éves P4 akkuja gyári 4400, mikor eladtam 3850mAh-s volt. igy vitt 3-3.5 órát. Úgy hogy mindig a gépben volt, kapta a cseptöltést és a hőt is. Tehát kicsit cáfolat ez a hőre, cseptöltésre Azért a hőtől én is igyekszem óvni->lásd töltés közben kikapcsolom a gépet!)
5.Igen, kb 80% az okés neki -
neilszab
őstag
válasz Proci85 #1859 üzenetére
Köszönöm az írásodat, érdekes és hasznos volt.
Elég sokat utánaolvastam a témának, én ezeket szürtem le a Litium akksikról:
- miniél kevesebbeszer töltöd, annál jobb, mivel ha 5 % -ról, ha 60%-ról töltöd fel, az ugyan ugy egy töltési ciklusnak számít, melyek száma, mint tudjuk véges
- nem szabad kisütni, de az elektronikája amúgy se engedi (az írásod alapján majdnem kisütni, azonban szabad és érdemes is, ez kicsit fura... )
- minél magasabb a hőmérséklet, annál kevesebb ideig bírja
- a folyamatos csepptöltés sem túl jó neki
- tárolni feltöltött állapotban (de, nem csutkára), száraz, hűvös helyen érdemes (akár hűtőben is, he jól leszigeteled)Szerintem mindezekhez csak hozzásegítene egy olyan progi, ami meggátolja az automatikus töltést, és beállítható lenne, hogy például, csak 50-40-30% merülés alatt kezde el feltölteni az akksit 100-ig, aztán off megint.
Úgy tudom Mac-hez van ilyen progi (Power Manager), Win-re eddig még nem találtam...
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
neilszab
őstag
válasz Bigyooka #1857 üzenetére
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan progit/módszert, amivel ki lehet kapcsolni az akkis folyamatos töltését?
Elég keveset és ritkán megy csakk akksiról a gép, főleg csak akkor, amikor átviszem egyik helyről a másikra a lakásban/irodában, ami csak max pár percet vesz igénybe.
Az akksi élettartamát fölöslegesen nem akarom csökkenteni, meg folyton ki-be dugdosni se a gépbe, és több helyen azt olvasom, hogy a csepptöltés sem igazán dob az élettartamán, bármennyire kímélő is.
Szóval olyan megoldást keresek, amivel az akksi bent van a gépben, meg rákötve a hálózatra, de én mondhatom meg neki, hogy mikor tö'tcsön!
Előre is köszi
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
Bigyooka
csendes tag
sziasztok!
friss tulajdonosa vagyok egy 901-es eee picinek, és lenne is gyorsan pár kérdésem:
1. kb hányszor kell több ideig tölteni az első aksisütéseknél?
2. ha veszít az aksi a teljesítményéből, akkor az kb mennyi idő múlva és mennyire jelentkezik? (már ha lehet ilyet saccolni)
3. olvastam itt korábban a kijelző-töréses mizériát. Nem értek az ilyen túlfeszültség-dolgokhoz (majdnem szőkenő), megkérhetek valakit, hogy nagyon röviden magyarázza el, hogy ez mit jelent (mármint amiért bekövetkezhet a probléma)? Nem parázom azért túl a dolgot, csak szeretném érteni, mi is történt
köszi a válaszokat előre is -
Proci85
senior tag
Sziasztok!
Mennyire megbizható az EEE901?
Olvasom itt fentebb, hogy az akku pár nap alatt kisül. Ezt más is tapasztalta?
Acer one-ról válatnák 901-re a kisebb méret & főleg az akku idő miatt.
Üresjáratban wifit kikapcsolva 100%-ra feltöltve az akkut, mennyit saccol magának a windows/linux ha lehúzzátok a töltőről? -
kisninja
őstag
Sziasztok egyik haverom bajlódik az eepc -jével. Usb röl nem bootl be hiányolja a hal.dll fáljt pedig rajta van a penen is.
Valami 5let ?powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
mogyesz
aktív tag
válasz david->off #1832 üzenetére
Az XP-hez felraktad az ASUS drivereit?
-
doc
nagyúr
válasz vodkaboy22 #1850 üzenetére
1) es ennyi infobol hogyan mondjuk meg hogy mi a baja? inditsd el konzolbol, es egybol kiderul...
2) az enyemen (701) alapbol volt transmission, az boven jo mindenre
3) en sudo pkill acpid-vel szoktam, de biztos van kifinomultabb modszer is[ Szerkesztve ]
-
vodkaboy22
addikt
haller van 1 aranyos 901LX vagyis linuxos és lenne pár kérdésem a linuxxal kapcsolatban
1 ha feltelepitek es telleg felrakja a programot akkor miutan kirakta a szep ikonjat miert nem tom elinditani az eger 5 masodpercig gondolkodik azt csokolom mintha semmi se tortent volna es minden programmal ezt csinalja pedig debian alapu programok ami elmeletileg kompatibilisek...
2linux alatt kihasznal torrentklienst es mit ajanl debian ala???
3 hogy a szoszbe lehet kikapcsolni hogy a monitor lecsukasnal nealudjon el a gep???
kezdem unni es felrakakok ra 1 xpt ugy hogy ezt a szornyu tettet megelozondoen segitsetek PLZVillamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
ádikácska
aktív tag
válasz runner 125 #1847 üzenetére
Köszi
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
ádikácska
aktív tag
válasz runner 125 #1847 üzenetére
Köszi
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
ádikácska
aktív tag
Üdv!
Tegnap rendeltem egy 701-es EEE-t és alapból Linux van rajta...
Nekem XP kéne rá, megoldható, ha igen, hogyan?"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
sekli
addikt
válasz runner 125 #1841 üzenetére
-
Barett 50cal
senior tag
válasz Barett 50cal #1842 üzenetére
mégannyi h érdeems megvenni??nemismerem annyira az EEEpsket,de teccenek.nagyon.ez főleg,h pici,és iszonyat vékony.
ÜDvTime you enjoy wasting, isn't wasted time
-
Barett 50cal
senior tag
hali
hülyekérdés,de engem érdekel,mikor leszmár vhol vásárolható az EEE PC 1008HA Seashell???
mert 130ért érdekel.
ÜDvTime you enjoy wasting, isn't wasted time
-
sekli
addikt
válasz runner 125 #1839 üzenetére
létezik
-
runner 125
nagyúr
Srácok!
Hülye kérdés; létezhet EEEPC-hez autós tartó?
Üdv.M
-
TBG
senior tag
válasz runner 125 #1837 üzenetére
Értem. Nem lehet túl sokat kapni érte. És végül is csak a háttértárral nem vagyok kibékülve
ZTE Grand X powered by Intel® Atom™, Eladó: Panasonic HC-V10 HD+16GB SD kártya 25K.
-
runner 125
nagyúr
Biztos lehet, de azoknak is horror áruk van a mérethez képest.
Sztem jobban jársz ha eladod és veszel egy másik - nagyobb vinyósat.
Üdv.M
-
TBG
senior tag
válasz runner 125 #1835 üzenetére
Nem ilyen kategóriában gondolkodom....úgy 16Gb, max. 32 érdekelne. Ez a 4 nagyon karcsú
ZTE Grand X powered by Intel® Atom™, Eladó: Panasonic HC-V10 HD+16GB SD kártya 25K.
-
-
TBG
senior tag
Sziasztok. EEE PC 701 4G-s gépem van..lehet-e, illetve érdemes-e SDD-t cserélni benne? Mondjuk valami nagyobb fajtára?
Üdv
TBG
-
david->off
tag
-
n0_gAboR
őstag
válasz david->off #1826 üzenetére
Vicces hogy a te HSZ-ed elott 5-tel ott van a kerdesedre a megoldas. Write only modban vagy?
>900asban 4gb-s gyors rendszermeghajtó és egy 12/16gb lassabb. 12 gyári win, 16gb linux verzióban.[ Szerkesztve ]
-
Rikarda
csendes tag
Az én problémámra senkinek nincs tippje?
Külső 17"-es LCD moncsival használom XP SP3-al és néha bekapcsoláskor visszaáll 640x480-ra a felbontás, akár milyen már felbontás volt előtte, akár 1024x768 akár 1280x1024. Tehát kikapcs a 701 Eee, és kövi bekapcsoláskor az emlitett probléma, nem mindig jelentkezik. A külső moncsin csinálja ezt. Friss XP, a hozzáadott Support CD-röl tettem fel a drivereket, automatikusan ahogy ajánlotta.
-
Jetyke
tag
válasz david->off #1827 üzenetére
power shave?
rádugod az elektromos borotvát aztán hadd szóljon? -
david->off
tag
válasz david->off #1826 üzenetére
és még egy valami, ha a biosban max performace-re állítom a gépet, nem képes elindulni akksiról, betölt a win xp aztán 5 mp kékhalál és ez megy folyamatosan amíg le nem állítom, ha akarom egész nap tudja csinálni ezt cikliksan... power shave- nél nincs ez a gond, de ott ugye csak 630 Mhz- en megy a proci
HARIBO macht Kinder froh und Erwachsene ebenso... ;)
-
david->off
tag
válasz Proci85 #1825 üzenetére
segítséget kérnék...
egy eee 900-as pcről lenne szó. 4 + 16 gb (eredetileg linuxos) mikor megvettem használtan a 4gigáson egy xp prof volt, a 16-oson pedig vista, mindkettő működött rendesen. aztán formáztam mindkét ssd-t (ntfs) és a 4 gigásra feltettem a saját eredeti xp home sp 2-met. azomban ahogy frissítette magát, csakhamar megjelent az üzenet, hogy a merevlemez betelt. ezért gondoltam egyet, újra format és feltettem ugyanezt a 16 gigás ssdre. azóta a gépen belassult (katasztrofálisan). főleg akkor érezhető, ha háttérben csinál valami műveletet (pl vírus adatbázis frissítése stb) van egy programom, ami infót ad a gépről futás közben, a proci pl. abszolút nem pörög 0-30% körül megy, a az ssd kontrol ledje folyamatosan világít és piszok lassú a gépezet. a cégemnél megnézte az informatikus és azt mondta hogy az ssd néha csak 20-szal aztán felugrik rendesen 7000-re... teljesen véletlenszerűen. egyébként ugyan ez a windows van a laptopomon, szinte ugyan ezekkel a szoftverekkel és hibátlan. ez lehet driver probléma, vagy valami illesztőprogram baj? valaki valami ötlet?HARIBO macht Kinder froh und Erwachsene ebenso... ;)
-
chooky
tag
Nem tudja valaki véletlenül hogy mért nem lehet megnyitni a http://eeepc.extra.hu/ weboldalt?
Vagy másoknak műkszik?
-
chooky
tag
válasz fanthomee #1819 üzenetére
A linuxnál 3-részre volt véve (partícionálva), de a windowsot amikor telepítettem akkor egy partíciót csináltam az egészből. Lehet hogy van benne valami amit mondasz. Kéne csinálnom egy 1.5gb-os partíciót és arra az xp-t és atöbbi lenne a tárolásra. Azt nem tudom hogy NTFS-be vagy FAT-ba formázzam. De szerintem inkább az előző.
-
-
chooky
tag
Vettem egy ASUS EEE 701SD (8gb SSD) minilaptopot és linux volt rajta. Tettem rá egy XP pro-t, de hihetetlenül lassú. Még a netezésnél is 3-4 másodpercet kell várnom ha egy linkre kattintok (nem a netem a lassú, mert 4mb-osom van), vagy ha épp leakarok menni a lap aljára akkor is azt kell néznem hogy a vinyó ledje csak világít folyamatosan másodpercekig, arról nem is beszélve hogy a bekapcsolás után kb 8-9perc múlva tudok bármit is csinálni a windowsba. Kicseréltem a 512Mb-os memóriát 1gb-ra, de szinte semmi változás.
Igazából netezésre akarom csak használni csak a gépet, valami viszonylag normális működési gyorsaság mellett.
Nem érdekel se a frissítés, se az hogy játékok menjenek rajta és a helyigény sem akadály (csak a 8gb SSD-re ráférjen), a fő cél mint már mondtam is a "gyorsaság".
Ezért gondoltam hogy itt tudtok nekem mondani valamit ezzel kapcsolatban, hogy mi lenne a megoldás? Olvastam már a TinyXP-ről de nemtudom hogy az gyorsabb-e, vagy csak a helyigénye kisebb!? Vagy valami lebuított verzió kellene rá?Köszönöm előre is a segítségeteket.
-
rayoliviero
veterán
Nekem is volt egy EEE PC 701-em, de el kellett adnom. Ha másikat vennék, nem fogok 7"-osat venni többet az biztos, csak a nagyobbat.
-
Proci85
senior tag
válasz ez_meg_emaz #1714 üzenetére
"A 900-as jobban melegszik bár gari mellett ez talán nem akkora gond."
Miért melegszik jobban? Attól a párszáz többlet MHz-től? (Gondolok itt arra, hogy 700asban 630mhz, 900-asban tisztán 900(?) )
Vagy egyéb okai vannak?Most szeretnék venni használtan egy kis masinát a hordozhatósága miatt. Fontos, hogy ne legyen benne mozgó vinyó. Viszont eléggé felmentek ezeknek az árai jól nézem? Páran irtátok használtan is vettetek 45-ért. Én is láttam 40-ért vitték el a 900-ast februárban használtan, most meg 55-60k körül mozognak
-
Reac^
őstag
Sziasztok! Hoztak nekem egy eee900-ast és nem akar menni a kamerja. EEE Tray-ben nem lehetett engedélyezni, viszont miután biosban engelyéztem onnantól már a tray is látja. Eszközkezelőben is látom mint usb imaging eszköz microsoft driverrel. De a messzindzsörr már azt mondja hogy nincs telepitve v nem fér hozzá. Az egészben az a tutihogy pár hete még müködött egy nap kikapcsolták másnap be és azóta nem müködik. Vkinek vmi ötlet? Eszközkezelőbenlátszik így inkább nem szedném szét fölöslegesen.
HELP
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Rikarda
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Eee 701 WinXP SP3-al, és olyan jelenség van, hogy elfelejti a VGA kari beállítást. Egy 17-es LCD monitort használok hozzá, és akármilyen felbontást állítok be, kikapcsolás után, legközelebbi bekapcsoláskor mindig visszaáll 800x600-ra vagy 800x480-ra. A külső moncsinál, az Eee saját kijelzője ki van kapcsolva (Fn+F5 ( CRT only)) A hozzá adott CD-röl ment fel a driver hozzá. Friss telepítéskor is ez a jelenség van. És nem mindig csinálja ezt. Mitől lehet?
Kösz.
-
runner 125
nagyúr
..lehet kérdeztem már, de nem rémlik h jött volna rá válasz.
Nektek mennyire lötyög az akku a gépben?
Enyém egy kicsit lötyög, eléggé zavar, így egy papírcsíkot betoltam a váz és az akku közé, most patent.
Üdv.M
-
runner 125
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #1804 üzenetére
Eddig én is PDA-kat -kombókat- cserélgettem folyton, most jött nekem is a teló+netbook összeállítás, eddig simán az eddigi legjobb alternatívám.
Nem bánom.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz DenverX #1800 üzenetére
Hát ja. A 901-el már nincs ilyen gond. Legalábbis hibernálva.
Amugy hülye + lusta voltam én is mert nem is néztem aztán utána, igaz volt más dolgom is...
Azért köszi a linket.runner 125: Viszont a 4 nap alatt 80-90% azé durva szerintem. Majd ha nem kell naponta az eee akkor kiprobálom megint hogy mennyit merül 3-4 nap alatt. 80% az sok szerintem.
De ha ugy vesszük hogy használt okostelo helyett vettem ezt + egy egyszerü telot(sam. l700) akkor még így is jobban jártam akksit tekintve.[ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
Ilyet sehol nem kapsz.
Megoldás:szervíz,vagy házi barkács(ha olcsón akarod megúszni,akkor az utóbbi)
Gondolom horror áron,Taiwanból kell megrendelni az alkatrészt,ha a szervízt választod.
A hivatalos szervíz pedig Csehországban van(hogy milyen listaáron dolgoznak,az rejtélyes számomra,nem garanciális esetben.Kb 0% a valószínűsége,hogy van olyan 0-ra leírt 901-es,ami neked színben is ok lenne,és le lehetne róla operálni a szükséges alkatrészt.
A mechanikus károkra nem vonatkozik a garancia egyébként.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Flow X13 eladó (Ryzen 7, 32GB ram, 1TB SSD, RTX 3050)
- Mini Hp
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest