- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkord
csendes tag
Senkinek nincs monitorja otthon amire kikötné a kedvemért megnézve viszi-e a nagy f elbontást?:-P
-
doc
nagyúr
visszakaptam az eee-t, most mar errol irok
azert az mokas, hogy a talalt targyakhoz csatolt urlapon a megnevezes ez volt: "small laptop or dvd-player" - nem tudtak mi ez ("kicsi laptop VAGY dvd lejatszo")
mondjuk a stewardess sem tudta hova tenni, mikor szolt hogy rakjam el, "device"-nak, vagyis eszköznek hivta -
a.t.t.i.
senior tag
Senki nem tudja a választ az 1192-esre?
Hol találom az extra drivot?
Ujabb kérdés(hátha valaki válaszol):a képnézegetóben probálok képet kitenni háttérnek az asztalra és azt irja a háttérválasztásra hogy nincs telepitve beállitás program!ez mi a fene??? -
Kroni1
veterán
Egy HD Filmet az EeePC 1000HD meg tud jeleníteni akadásmentesen? A PH teszt szerint ha jól emléxem akkor HD WMV-kkel elbír, de a leggyakoribban használt 720p-s x264-es kodolású mkv már határeset ezen az Atommal szerelt gépek számára. Kinek mi a tapasztalata vele? MSI Wind vagy a 10" -os EeePC is tetszik, de lehet h egy 12" Acer subnotit veszek majd kicsit drágábban..
[ Szerkesztve ]
-
a.t.t.i.
senior tag
Kérlek segitsetek.
linuxos eee pc 900am van,ma hozták meg.
hogyan tudok másolni a 14gbos tárhelyre?
a felhasználói könyv szerint a dokumentum2be másolt cucc
oda kerül,de én sehol nem találom a dokument 2-öt.
a másik letöltöttem egy linuxra való amsn progit,de nem tudom telepiteni.
beállitottam hogy futtatható legyen,de hogyan tovább,katt rá,és semmi nem történik.[ Szerkesztve ]
-
Akkord
csendes tag
http://www.depo.hu/transcend/32_gb_25_sata_ssd_ts32gssd25s-m
ilyen bele emgy nem? -
Akkord
csendes tag
Ahogy olvasom ez fél milivel szélesebb:-DEnnyit számit a 3G modem?:-D
-
Akkord
csendes tag
Kösz a válaszokat!
Még egy amit szerintem senki nem próbált akkor ezek szerint hogy kifele miyln felbontásokat tud a kis VGA!
Szoval ha nem a 4gb-re rakom akkor lassú?Miért a másik 16GB-s nem egyforma gyors?
És ha veszek még egy 16gb-et(itt is árulnak a forumon) és a 4es helyére rakom.
A vincsis nem merül le sokkal hamarabb?Meg nem lassabb?
Igen fejlesztgetek/próbálok:,Vámpir ur
Te is? -
fanthomee
tag
Azért ha ezt a három progit fel akarod rá tenni, nem a monitor, hanem inkább a tárhely lesz neked a szűk keresztmetszet. Mert ha nem a 4Gb-os partícióra telepíted, akkor a lassú írási kapacitás miatt ott nagyon lassan fognak menni ezek a programok, a 4-esre meg szerintem még a Visual is épp hogy csak felfér majd a win mellé. Ahogy látom te is fejlesztgetsz, szerintem neked is még egy wincsis változatot kéne választani. Persze ez csak saját vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én az 1000H-n elég tűrhetően szoktam tudni PS-el, meg Flash-el dolgozgatni. Nyilván egy szükségmegoldás, de ahhoz képest meglepően jól teljesit
Még ilyen 300dpi/A4 méretű psd-kel teljesen gördülékenyen elvan ha nincs ezer layer. Flash-nél (ugye a vektorok valamivel prociigényesebbek) is ilyesmi korlátok közt elboldogul tűrhetően."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
doc
nagyúr
elhagytam az eeePC-met
remelem azert megkerul
mindenesetre ha megsem, milyen arban mennek mostanaban a 901-esek? es van beloluk olyan, ami nem csillogos boritasu? -
Akkord
csendes tag
Sziasztok!
Most akarok EEE pc 901est venni.Van valakinek tapasztalata a külső monitor kivezetésről?
Mekkora a felbontása?Kitud szolgálni nativan egy 22"-os monitort?
Más kérdések:-D
-Photoshop?
-Dreamweaver?
-Visual studio?Va valkinek sebesség tapasztalata?Atom processzoral 2gb rammal?
Mielőtt valki belém köt hogy kis monitoron nincs értelme ezeknek,előre irom hogy igen a 22"oson használnám kikötve:-D(néha nyaraláskor egy két kodba beleirni,képet javitani,de ez ritka)Egyik külföldi oldalon ezt írják:
"Second, there's been some confusion about what resolution is supported by the external VGA port. We have a Dell 24" monitor. I plugged it in, and the ASUS EEE 901 immediately, automatically started running it at 1920x1200. And it looks beautiful. So, external resolution is not a problem."De érdekelne konkrét magyar tapasztalat!
És hogy lesz-e Beépitett 3G modemes.Kösz a válaszokat:-D
-
kelzsoca
félisten
Asus 701-es kisgéppel rendelkező felhasználókhoz lenne egy olyan kérdésem hogy:
XP pro. van fent a gépen de a CPU a 900MHz helyett csak 630MHz-en dolgozik, ez az XP miatt lehet?
-
kommunism
aktív tag
melyik a legnagyobb teljesitményü eee pc???
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
kelzsoca
félisten
válasz Nyugdíjas #1164 üzenetére
Erről szó nincs hiba volt lehagyni hogy XP operációs rendszer nélkül!!!!
Szeretjük a Linuxot
serwer
Szín engem sem igazán érdekel, bár ha nagyon tréé lesz átfestetem valami más színre
doc
Felvettelek msn-re lenne pár kérdésem a kis gépről (úgy tudom neked is ilyen van)
Mint mondtam semmi bajom a Linux-al (egy ubuntu felmenne rá?)
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Tényleg ennyi, innen rendeltem
Viszont nem jár hozzá XP (mondjuk ez engem különösebben nem zavar )
Beszéltem a bolttal is csütörtökön hozza a futár a gépet!
Én letöltőgépnek (külső usb hdd) és hogy barátnőmnek legyen (msn, net stb..) ezért vettem!
Többet nem is adnák egy ilyen kisgépért, de szerintem ennyit megért a dolog![ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
Remélem a 701-es árzuhanása a használt piacon is érződni fog, mert akkor beruházok egyre.
-
kelzsoca
félisten
Megrendeltem a 701-es kis Asus-t, kemény 34.990Ft-ba fájt a kisgép!
Igaz hogy operációs rendszer nélkül, de majd valahogy megoldom
-
semmy
tag
Szia!
Semmi gond, inkább köszönöm a jó tanácsokat!
Én szívem szerint (jelenleg pénz szűkében vagyok) MOST egy Asus 1000H vennék...de mivel most anyagilag sem állok úgy, meg azért kíváncsi is vagyok hogy mit hoznak ki az N10ből..
Meg ugye jön majd az új Atom csoda (Intel Atom 330) arra is kíváncsi vagyok
Majd meglátjuk....Megbízhatóságom: http://href.hu/x/fiav
-
skynet666
tag
Sziasztok!
Van egy eee 701-em. Huawei 220-as pannon 3g modemet szeretnék csatlakoztatni hozzá. Minden simán megy, feltelepült, de a mobil connect nevű progi indításakor hibaüzenetet dob fel. 800x600 alatti felbontáson nem hajlandó menni. Mit tudok tenni?
Előre is köszi...
-
Pcm
tag
Inkább vegyetek a 701-esbe 16 gigás SSD-t!
Neki is jobb meg nekem is jobb -
doc
nagyúr
válasz mieeefan #1141 üzenetére
hehe, ennel olcsobb mobil mp3/m4 lejatszot nem kapni
amugy pont ez lenne a lenyege: pici gepet olcson - kb. most erte el azt a kategoriat, ahova eleve szantaknekem van fent Transmission, bar hogy alapbol rajta volt-e vagy hogy utolag raktam fel, mar nem tudom...
mindenesetre .deb csomagbol felrakhatsz barmit gond nelkul[ Szerkesztve ]
-
mieeefan
csendes tag
http://www.mobilx.hu/ultra-mobile-pcs/asus-1/eee-pc-701-hun-.html
bruttó 35k a 701-es, hova tud ez még zuhanni???
btw ugye egy t0rr4nt kliens feldobása a linuxos verzióra nem jelent különösebb problemmát?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem para. Azért szólok, hogy később menjen a dolog
Nekem olyan 4,5-5 ór amit bir átlagosan, és full minimum fogyasztással kúszik fel 7 óra környékére. De a 4,5-5 óra az olyan, hogy BT egér, Wi-Fi, és én max. fényerőn szeretem használni a kijelzőt is.
SSD-vel nincsen még tapasztalat,mert be még nem dobtam a gépbe. Holnap lesz a napja a műveletnek.
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
rakal
senior tag
Szia!
Bocsi,hogy beleszólok,de én ezekre az új modellekre nem várnék,ha a helyedben netbookot szeretnék venni,ugyanis ezek luxusmodellek lesznek,és bizony aránytalanul drágák,és nem biztos,hogy MO-n megjelennek magyar billentyűzettel.
Ezek közt válogatnék:Asus EEE 1000 HD,Asus EEE 901 és MSI Wind.Ezek közül valamelyik ki tudja elégíteni az igényeket,elérhető áron.
Őszintén megmondva én Wind párti vagyok,nagyon bejött,de az Asus modellek is jók. -
volvoguy
addikt
válasz Nyugdíjas #1133 üzenetére
igazából nem magával a melóval van a bajom, persze diákként a lehetőségek korlátozottak, hanem suli mellett nehéz ugy összehozni 100000 forintot, hogy abból viszonylag gyorsan legyen laptop....igy, hogy csak alkalmanként tudnék melózni, elég lassan gyűlne a lóvé
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz volvoguy #1094 üzenetére
csak elkéne mennem melózni érte, amihez meg ncisn kedvem
Majd felnősz,de addig is legalább én falra mászok ettől a mondattól. Ezzel ki lehet engem üldözni a világból ugyanis
BTW nem teljesen értem, hogy lehetsz te ITT senior tagsemmy: A válaszgombra rábökhettél volna. Hogy találjuk ki, kitől kérdezed?
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
semmy
tag
Neked meddig bírja az aksi?
Ha pl: -csak netezel
-filmnézés
-msn, skype
-zenehallgatás..Milyen tapasztalataid vannak ezekkel kapcsolatban?
Megbízhatóságom: http://href.hu/x/fiav
-
semmy
tag
Azt mondod?
Az új szériáról esetleg valami infóval tudnál szolgálni?
Sajnos én nem sok mindent találtam...esetleg mikor érkeznek meg hozzánk?Megbízhatóságom: http://href.hu/x/fiav
-
semmy
tag
Köszi szépen a NAGYON GYORS válaszokat :
Esetleg az előbb említett többi új Asus modellekkel kapcsolatban tudnátok valami infóval szolgálni?
Őszinte leszek hozzátok...jelenleg egy 1000H vennék...de most hogy megláttam az új Asus N10-es valahogy jobban húz afelé a szívem
Vagy lehet hogy meg kellene várnom az új szériát?!
-
Carline
őstag
Memóriát és akár vinyót is tudsz benne bővíteni, de a memmel kapcsolatban épp azt tárgyalták itt nemrég, hogy xp-vel elég az 1GB ram is.
Nekem egy Eee 900-as gép van és amire használom arra tökéletesen elég a gyári 1GB ram. (Mivel az enyémben ssd van ezért, hogy kíméljem a memóriából csíptem le fixen 128MB-ot virtuális meghajtónak és oda tettem a temp valamint a cache könyvtárakat és még így is okés minden.)
Márkásabb fajta 666MHz-es memóval tudod bővíteni egyébként.Vinyó is bővíthető, de kérdés, hogy a plusz pénzt megéri-e egy nagyobb egység. (a gépben lévő szinte eladhatatlanul olcsó)
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
semmy
tag
Sziasztok!
Én még itt új vagyok... de egy kis segítségre, tanácsadásra lenne szükségem!
Én is tervezem egy Eee PC (netbook) vásárlását a közeljövőben.Itt van pl az Asus Eee PC 1000H verziója...gyárilag ugye 1GB ram, és 80GB os winyóval jön ki... 2 GB-ig támogatja a bővítés, magyarul minden további nélkül bele rakhatok plusz 1GB ram-ot, ha megegyezik a rendszerbusza (MHZ)??
és a winyó bővítésről mi a véleményetek?Vagy még lehet hogy érdemes lenne várnom amíg kijön az új széria ....az asus ezeket tervezi....
The Pro Fashion category
-1000HV, 1002SA, 1002HA, and T101The Ultimate category
-S101 and S91Esetleg ezekkel kapcsolatban valami információval tudnátok szolgálni?
-
Pcm
tag
Hölgyek és urak!
Ide is beteszem, mert itt a törzsközönség
Bővítés miatt eladó egy Asus 16Gb-os SSD modul.
900-asból származik, természetesen hibátlan.
Árat így hirtelen nem tudok, találjatok ki valamit rá.[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
amugy egy iylen kis notebbok, meg egyéb gyártók notebook-jai mennyire igénylik a 2 giga memóriát? mert jó, az itthoni gépembe 2 giga van a játékok miatt, na de ha egy yilen kis gépre rakok xp-t, meg egy két progit, esetleg egy vice cityt, vagy mohaa-t, akkor mennyire kell neki a 2 giga ram, vagy elég az egy is?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
tothm
őstag
Valaki pls help to me!
-
volvoguy
addikt
van különbség e két jellemző között? 802.11b/g/n és 802.11b/g - mit jelent az elsőben az az n-betű?
-
volvoguy
addikt
az megoldható különben ,hogy valaki megveszi a linuxos masinát, mert uyge azokban 2 giga ram van, és tthon szépen felrakja az xp-jét?
-
volvoguy
addikt
mi a különbség az 1000h és 1000hd között?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Politika
- PlayStation 5
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow X13 eladó (Ryzen 7, 32GB ram, 1TB SSD, RTX 3050)
- Mini Hp
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest