- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Vagy az előző tulaj 1200MHz-en küldte 2.65V-al. Nem lehet tudni.
Én is erre gyanakszom, dobott neki egy kékhalált, aztán azonnal eladta, én meg 1000MHz-en 5-5-5-15-ben 1:1-ben néztem memtestel, úgy meg még akkor jó volt. Tod ez az a típusú crucial, ami 4-4-4-12 800MHz, 5-5-5-15 1000MHz-et tud. Nem ilyen 1066, mint ez az OCZ, na mindegy, este megkergetem, aztán meglátjuk, a vak is aszonta, de azért jó lenne, ha fél év múlva nem kéne gariztatni, már a répám tele az állandó ügyintézéssel, most vagyok túl egy alaplapcserén, az ünnepek miatt ültek rajta egy hónapig, közben vettem másikat muszájból, aztán levásároltam házra, erre behány a ramom
ááá iszonyat, még szerencse, hogy volt ilyen sodexho-s utalványom... oké, hogy normál esetben soha nem vettem volna újonnan stacker 830-as házat az alaplap gari miatt meg megvettem, mert épp nem kellett más, de azért már kezd egy picit sokba lenni a gép, mostmár jólvan, kezdem unni.
-
TomBoy1986
veterán
Felhívtam egy imerősöm akinek ilyen lapja van, ugyanilyen RAM-okkal (illetve az 2x1GB). Nem működik neki sajnos 1066-on, mert mindenféle fagyások vannak, szóval G.Skill+MSI nem jó páros sajnos, pedig szívesen váltanék arra. Hétfőn kipróbálom az övét, hogy működik-e nálam, ha igen, akkor bevállalom az 1000MHz-est, mert 5K azért csak 5K.
Ezt látom még hasonló áron : OCZ2G10664GK
A RAM nem lehet magas hűtésű, mert fölötte van a Gemini-IIS.
-
Qru
MODERÁTOR
Ha nem tömörítésre használod a gépet akkor a CL5 de magasabb órajel párosítással jobban jársz.
2,2-2,3V még belefér passzívan is 24/7-re is, főleg ha vmi jobban szellőző házad van. A lapod úgy is dropol (ami természetes jelenség), tehát ha bios-ba állítasz ramnak 2,3V-ot akkor valójában kap kb 2,2V-ot (vagy még annyit sem, ez erősen lap függő).
Nyilván nem bírnak ki annyit ezek a tuningos ramok mint amennyit vállalnak rájuk. 5 éve még SD ramot használtunk, most ki használ SD ramot? Na igen, annyian.
Ha hozzáveszem, hogy gyorsul a fejlődés üteme is némiképp tehát csökken a piacon eltöltött életciklus is... Nyugodtan vállalhat élettartam garit, mert ahogy írtad előb dobják ki mint sem ideje lenne elromlani.
Persze 1-1 hibás darab mindegyik gyártónál előfordulhat, még e legnevesebbeknél is. Lehet te is ilyet fogtál ki éppen. Vagy az előző tulaj 1200MHz-en küldte 2.65V-al. Nem lehet tudni. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
TomBoy1986 #4793 üzenetére
Mert nem jó helyen keresed. ph! a barátod.
Keresd Ősember rambazárját az apróban vagy lnk, csak ajánalni tudom. Nagyon megbízható, én évek óta tőle veszem a ramokat és eddig semmi probléma nem volt.
Ráadásul beszámolni is szokott.
-
priti
addikt
Most hozattam OHS-ből egy 2x2GB-os DDR2 kittet, mondtam a srácnak, hogy ami éppen van jóféle ilyen sodexho-s ajándékutalványra volt, örültem, hogy el tudtam passzolni meg hogy pont volt is valami, mivel a rampáromból az egyik pont becart és gyártói gari lesz.
Ilyet tudott adni:
OCZ Reaper PC2 8500, 1066MHz, ez az a heat pipe-os cucc, de valami szekönd edisön lehet, mert a hetpájp nem réz színű, hanem króm és a borda se olyan a tetején, képet nem találtam a neten guglival.Tudja valaki mennyit megy ez CL4-ben, vagy hogy CL5-ben meddig bírja? Szóval hogy mit mutat? Marha körülményes a cémoszklír, mert a GX2 miatt nem férek oda, ráadásul még be is kell csavarozni a VGA-t, különben saját súlyánál fogva kijön, akkora tégla, szóval szívesen venném a tapasztalatokat, hogy ne kelljen szerelnem.
Ja meg mégvalami. Nézem a dobozon, hogy ennek is már a gyári fesze 2,2V, szóval nemtom meddig fogja bírni ez is, én azt hallottam, hogy DDR2-nél 2V fölött már vasfoga van az időnek, nem nagyon értem ezt az új módit, hogy már gyárilag jóval fölötte vagyunk.. a speckóban 2,1-2,3V ot írnak. Milyen chipeket használ az OCZ? Meddig bírja ez vajon 2,3V-on?
A Crucial Ballistix Tracer kittem 2V-os volt gyárilag, 2,05V-on járattam, aztán simán behányt, mondjuk 2. tulaja voltam, lehet előttem adtak az arcára, de amikor átvettem hibátlan volt, ráeresztettem a memtestet szóval most elbizonytalanodtam, hogy most akkor mi is van gyerekek, kifogtam a tutit, vagy ez ennyi és a tuning DDR2
1-2 után simán behány a fesztől? Nem értem, mert ez elég vagy bukta lenne a gyártónak élettartamgarivalVagy úgy vannak vele, hogy elavul, aztán már inkább kidobják és újat vesznek?
-
TomBoy1986
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TomBoy1986 #4789 üzenetére
G.Skill 2x2GB 1066 CL5 - 14.5k (F2-8500CL5D-4GBPK)
Szvsz ez sokkal jobb választás. Én ilyet vettem csak 1000 CL5-ös (F2-8000CL5D-4GBPQ)
az is megy 1066-ot röhögve és az csak 13k. -
Bunker
tag
Üdvözletem! A kérdésem Patriot DD2 ramra vonatkozik, de a saját topic (patriot) már jó ideje off-ban van így itt kérdezem meg.
A ram amit nagy valószínűséggel a gépembe rakok rövid időn belül egy kit Patriot Viper Extreme 4GB DDR2 PC2 6400 (2x2Gb 800MHz), erről a típusról és magáról a kitről mi a véleményetek, van-e esetleg valakinek tapasztalata ilyen ramokkal?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
gyiku
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #4789 üzenetére
szerintem akkor vegyel ddr2-1066ot, vagy gyorsabbat, mikor denebre valtasz. addigra olcsobb lesz. vagy tuningosabb ramot kapsz ugyanannyiert
en 20k-t nem adnek most a 2x2 1066ra. majd ha megvan az am3as deneb -
TomBoy1986
veterán
Sziasztok!
Módfelett ritkán járok erre, mondhatni még nem is voltam, de most érdeklődnék egy kicsit. Szóval arról van szó, hogy a Phenom I-II 1066-os memóriákat is kezel, míg nekem 800-as KingMaxaim vannak, amivel nincs is semmi gond, mert tudom, hogy nincs jelentős teljesítménybeli különbség a kettő között, ámde gondolva a jövőre, s arra hogy még jó ideig szeretném ezt az alaplapot használni, a memóriát így viszont nem tudom bővíteni, ezért elhatároztam, hogy lecserélem őket.
Ezt néztem ki magamnak: [link]
A választás alapja a következő:
- 2GB-os modulok legyenek (hogy később 6-8GB is elférjen)
- 1066/CL5-re képesek
- viszonylag olcsóLényegében azért választottam mert mást nem is nagyon találtam. Azt szeretném tudni, hogy valaki tud-e a fentieknek megfelelő ennél olcsóbb/jobb memóriát, s esetleg ha valaki használja, akkor mire képes az ő példánya.
KingMaxaim:
Régebbi, kétoldalasak, kétféle széria, kétféle chip van rajtuk. Ennek ellenére 840/CL4 @ 1.95V stabil és 930/CL5 @ 2.05V szintén ( 4modulról van szó). Ezt csak tapasztalatként írom le. -
tzsolesz
nagyúr
Hát, igen ezzel már kibékülnék.
Egyébként félreértettél, a neveddel semmi bajom, sőt kifejezetten illik az avatarodhoz.
-
tzsolesz
nagyúr
kingmax az nem ram
- Nem tudom, hogy RAM-e vagy nem az. De nálam 960Mhz-en 5-5-5-15 ben semmi baja, és 768Mhz-en 4-4-4-12-ben is el van.(bár nem teszteltem még le)
Amikor én vettem akkor még darabja volt 4850Ft, így a kettő került majd nem 10K-ba, a többi RAM akkor meglehetősen drága volt az én pénztárcámhoz.A linket megnéztem, és bizony bizony mostanában szeretném lecserélni a RAM-okat is, de már csak 1066-osat 5-ös időzítéssel, ha lesz rá keret persze.
teged is elkapott az avatarvaltas? mivan, fertozo?
Most bánhatod a neved.
Mert ugye a nálad a név kötelez.
Egyébként pedig meguntam a vadcicát, ez meg olyan semleges avatar, amilyen mostanában is vagyok. -
japy
őstag
Hali! Valaki megtudja mondani melyik sorozatszámú Kingmax ramtól óvakodjak?
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok! Lenne két kérdésem.
1.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mennyire befolyásolná a stabilitást tuning szempontjából, ha a két egyoldalú 1Gb Kingmax DDR2 800Mhz-es RAM mellé, behajintanék még két 1Gb Kingmax DDR2 800Mhz-es kétoldalú modult?
2.
Ha ez így a rendszer ellensége lenne véletlenül, akkor a kérdésem az, hogy melyik kettőt érdemes bennhagyni véleményetek, és tapasztalataitok szerint.
Jah, és a ráadás kérdés. Mennyire használ, vagy nem használ a 4 db RAM modul egy proci tuningnál?
Előre is köszönöm.
-
toyone
őstag
válasz
pempellini #4778 üzenetére
úgy se
vannak lapok ahol jobban menek a ramok a 2. és a4. ben mint az 1 és a3. ban
nem kell izgulnod -
toyone
őstag
válasz
pempellini #4776 üzenetére
semmi hátrányod nem származik
ugyan úgy dual chanelben mennek a 2.és a 4. slotba rakva -
pempellini
senior tag
hali
Srácok lenne egy kérdésem?
Van nekem abból hátrányom ha nem az első és harmadik slotba rakom a memóriát hanem a második és a negyedik-be.
Az első slot-ba belelóg a zalman procihűtőmnek a rögzitése.
Edig kingmax ramok voltak,de nem volt hütésük most hütős példányt vettem és az nem fér el a hütő rögzitő fültöl.válaszotok előre is köszönöm.
üdv
-
barnam_
nagyúr
válasz
darealkilla #4772 üzenetére
4 modullal ne nagyon akarj tuningolni, főleg nem CL3-ban...
Megterhelőbb a chipset számára 4db ram, mint 2, ezért nem megy annyira. CL5-ben próbálkozz. -
darealkilla
aktív tag
hajtott már vki 4 db 1gigás modult szinkronban 975-ös lapban?
800on sehogy sem jön össze a cl3, még cl4-ben is kidob a prime blend teszt 2,4volton...vagy felejtsem el a 4 modult, érjem be kettővel?
a ramok super talent T800-asok -
DzsedalY
tag
plusz egy kis kieg
-
DzsedalY
tag
-
KapusiJ
tag
ahm értem.többieknek mi a véleményük?corsair vagy a geil?illetve kinek mi a tapasztalata a geil memoriával és esetleg a p45-ds3 lappal?
-
KapusiJ
tag
sziasztok a kérdésem a következő: Corsair TwinX DDR2 2 GB 800MHz C4DHX KIT (2x1GB)
cl4-et vegyek vagy egy Geil Ultra DDR2 1066MHz KIT 2GB CL5 (2x1GB) ?
mennyire fontos itt a cl4 cl5 és a 800mhz 1066mhz ?segitsetek kérlek.(E4500 procim van 8600gt-m és egy gigabyte ep45-ds3 deszkám)
(az esetleges processzor fejlesztést is kalkuláljátok bele, mert tervezem lecserélni egy min. 1066fsb-sre) -
kjano
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy nekem van egy 2006-os gyártmányú Lenovo 3000 N100-as (még a régebbi celeron procis felszereltségű) típusú gépem... nem találtam meg sehol, hogy a Samsung 512 DDR2 SDRAM, ami benne van az integrált-e vagy sem, egyáltalán integrált RAM létezik-e (ha nem akkor bocs a tudatlanságomért...)? De nem is ez a lényeg, hanem hogy szeretném bővíteni a RAM-om, ami valszeg 2 gigáig bővíthető, de ha ki lehetne venni az 512 RAM-ot akkor tennék bele egy 2 gigásat, ha meg nem lehet kivenni akkor értelemszerűen csak egy gigát tudnék beletenni... ami azért nem mindegy...
Szóval kérlek bennetek segítsetek nekem!
előre is köszi a válasz(oka)t!
-
-
pempellini
senior tag
Srácok van itt valakinek CSX 4GB DDR2 Kit (2 x 2048MB) 800Mhz METAL COOLER hűtőbordás Overclocking Desktop memóriája.
Ha igen mit tudott kihozni belőlle? -
gyiku
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
Nagyon eltűntek mostanában az A-Data ramok... már nem olyan jók?
-
Laraxior
titán
-
gyiku
nagyúr
mondjatok nekem 1-2 gyarilag 1066nal gyorsabb ramot legyszi
-
GTG
csendes tag
Hello
A procit feltettem (9,5x333) 3,16Mhz-re ahogy mondtad, az működik is.
Kipróbáltam néhány beállítást amit a tesztben is csináltak Kingmax ramokkal. Összeségében egyáltalán nem bírtam elindítani a 1066Mhz-ne a memóriát.
1. kipróbáltam hogy auto időzítés mellett csak a szorzót raktam fel 3,2x333-ra hogy 1066 legyen. Nem ment
2. Időzítést beállítottam 5-5-5-15-re 333-as FSB mellett 3,2-es szorzóval. Nem indult
3. Időzítést beállítottam 6-6-6-18-ra 400-as FSB mellett 2,4D szorzóval hogy 1066 legyen. Nem ment.A feszültséget nem bántottam Auto-n hagytam mert gondolom ez azt jelenti hogy annyit vesz fel amennyit akar, de lehet hogy nincs igazam. Egyébként a képen az időzítés oszlop 2. és 3. oszlopát nem értettem úgy hogy azt nem állítottam.
Ezek egyébként Kingmax DDR2 1066Mhz 2x1GB (KLED48F-B8KU6 típus). Alaplap GA-45EP-DS4, Proci: C2D E8500
Azért köszi a segítséget.
-
sz.j
nagyúr
Srácok, egy kis infóra lenne szükségem.
Mindenféle különösebb hűtés nélkül mennyi feszt adható egy-két órás tuning alatt, ill. normál használatkor az alábbi memóknak?
2×1GB Crucial Ballistix BL2KIT 12864AA 1065.000
És még egy kérdés: milyen chippel vannak ezek a memók szerelve?
Köszi az infót.
-
Zé_Mester
őstag
köszi.
igen, nagyon jó kis lapok.
nem véletlenül erre lett meghirdetve a Gigabyte Open OC Championship 2008 verseny -
GTG
csendes tag
Hello
Köszönöm a segítséget és a tanácsokat plaszy, Acus.
Kibróbálom a beállításokat.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker #4723 üzenetére
megjött a válasz, igaz ez nem 32M, de nem gyenge eredmény
-
KaraDani
addikt
válasz
barnam_ #4739 üzenetére
Tudom, nem az volt a cél! Semmi hangolás nem votl előtte, betoltam 2,3ra meg feljebb nyomtam az időzítéseket, és megnéztem mennyit tudok így elérni. 24/7 1200mhz en használom őket 480 as fsb mellett CL5, úgy kicsit gyorsabban (14sec) lefut természetesen
Ez most szimplán egy mhz hajhászás volt
És ez nem egy drága memo.
-
KaraDani
addikt
Sziasztok, ez milyen teljesítménynek számít szerintetek? CSX cec 1066 Metal Cooler
-
válasz
trialboy #4732 üzenetére
Amd-ben nem vagyok otthon,mivel nem volt még ilyen procim.Talán olyat kéne megkérdezni aki tapasztalt benne.Igen Amd-nél kicsit másabb a tuning mint az Intelnél ez tény.
DRAM frekvency vagy valami ilyesmi nincs neked?
A memóriát nehezen tudod tönkre tenni,csak ne adj neki sok feszt(nem melegedjen). -
plaszy
őstag
Szia!
1. Nem értem, hogy miért akarod gyengébben járattatni a CPU-t, mint a gyári órajele: 9,5x333=3,16GHz
2. Nem értem, hogy miért akarod gyengébben járattatni a RAM-okat, mint 1066MHz.
Mindezek után egy kis segítség: Memóriák és időzítéseik
(Asus P5Q-ban lettek mérve.) -
GTG
csendes tag
Üdv mindenkinek
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Config: GA-EP45-DS4
Proci: C2D E8500 (8,5x333=2,83Mhz)
Memória: CSX Metal Cooler Xtreme DDR2 2x1GB 1066Mhz (5-5-5-18, 800Mhz-en ment és 4 hónap után elromlott) everestben memória olvasás: 6400most: Kingmax 1066Mhz 2x1 GB DDR2 (5-5-5-18 800Mhz) everest memória olvasás: 6900
Szerintem ezek az értékek elég kevésnek tünnek nekem.Kérdés ,hogy a Kingmax-nál milyen időzítést használjak vagy kibír-e egyáltalán hogy 1066Mhz-en menjen, ha nem akarom az FSB-t állítani 333-ról 400-ra? Vagy állítsam át a procit 400x7/7,5/8-ra hogy az FSB-RAM 1:1-hez legyen?
A segítséget előre is köszönöm.
-
trialboy
tag
válasz
grabber #4728 üzenetére
Proci: amd athlon 64 x2 4800+ 2.5ghz
3000Mhz, 12.5*240, 1.37V, HT Link 960Mhz (240*4)
Memória 428,8Mhz 5-5-5-18-24 2T, FSBRAM: cpu/7 1.9V
(ezeak a gyári beállítások, és most is ezeket használom)
ram szorzót nem tudom állítani biosból (vagy nem találtam meg még, de gyárilag 350Mhz-n megy o.c. nélkül, nemtudom a szorzót pontosan)igazából csak eligazítás kellene, hogy a memóriát hogyan kell állítgatni úgy, hogy jó legyen és ne menjen tönkre, mert a procit már tudom, hogy hogyan kell.
-
válasz
Overlocker #4729 üzenetére
32M.Ott a ram cl4 1000 itt meg cl5 de 1400,csk gyorsabb az utóbbi.Viszont a proci jobb(4,5ghz szemben a 4 ghz) [link]
-
válasz
Overlocker #4726 üzenetére
A rekordotokat nem tudod megdönteni?Proci bírná még a tuningot?
trialboy: A ha tuningolsz a ramnak mindenképp adnod kell egy kis + feszt.Ha van rajta hűtőborda max 2,2V(vagy +0,4,mert alapból 1,8V kap),ha nincs rajta akkor inkább 2,1V ne melegedjen túl(kézzel óvatosan nézd meg(tűzforró ne legyen,max annyi,hogy kézzel még megtudd fogni,bár ezt csak hűtőborsánál csinálnám)
Ahhoz hogy tuningold a ramot vagy az fsb emeled,de ezáltal a procit is tuningolod,vagy átállítod a szorzót,ami által az fsb-t leosztja.
tudni kéne,hogy a procit is akarod-e tuningolni vagy csak a ramot és jelenleg milyen beállításon van(fsb(mhz),proci órajel(ghz) és szorzó(procié is(6/7/8/9x és ramé is(2/2,4/2,5/3x) -
Zé_Mester
őstag
válasz
atyagatya , látom te se szarozol
gratula
szép eredmény, és még 32M is lement, eszem megáll. én is csinálok egy ilyet majd nemsokára, csak oldjam meg a FSB-RAM szorzó problémámat -
válasz
Szép
Mekkora feszel ment? -
Overlocker
veterán
-
trialboy
tag
szasztok!
kingmax ddr80-as 2x2gb-os ramot húztam 350-ról 420-ig gyári 5-5-5-18-24-2t gyári időzítésekkel. ilyenkor már kell állítani az időzítéseken vagy nem, ha igen mekkorára tegyem?
-
pempellini
senior tag
akkor most mi a lényeg minél kisebb időzítés vagy minél magasabb mhz.
melyik számít többet -
barnam_
nagyúr
válasz
pempellini #4713 üzenetére
aha, 2.2V-t nyugodtan adhatsz neki - de azért nézd meg mennyire melegszik.
-
barnam_
nagyúr
válasz
pempellini #4711 üzenetére
Hűtőbordával 2.4V-t is adhatsz, de csak ha jut rá némi levegő. 2.2V-nál több nem kell hosszú távra. Egy másik fórumon olvastam egy megoldást, miszerint ha ráteszed a ramra/vagy a bordára az ujjad, és ha 10mp-ig rajta bírod tartani, akkor jó a ramok hőmérséklete.
-
barnam_
nagyúr
válasz
pempellini #4709 üzenetére
Kb. 1 órát érdemes várni, annyi idő alatt megy végig a teszt.
-
pempellini
senior tag
ha memtest-et futtatom dos-ból,mennyi az az idő ami már elégséges a jo teszthez?
10 perc után nem hibáztak a CSX CEC 2X2 GB 800mhz-es ramjaim 1030-on
6,6,6,18-on -
barnam_
nagyúr
válasz
pempellini #4706 üzenetére
Megbízhatóan csak akkor lehet memóriát tesztelni, ha nem windows-ból teszteled, hanem DOS alól.
Ami kell: memtest86+, floppy, cd, vagy usb pendrive, amivel DOS-ba boot-olsz.
Itt van leírás arról, hogyan lehet bootolható floppy-t, cd-t, vagy pendrive-t csinálni.
Ha ez megvan, és sikerült bootolni, akkor legalább 1x menjen végig a teszt.A windows-os teszt azért nem megbízható, mert nem fér hozzá a teljes memóriához, csak egy részéhez.
-
pempellini
senior tag
hali
srácok az orthos a memóriát is teszteli?
esetleg valami ötlet mivel lehet 2x2 gb ramot rendesen tesztelni? -
McBJani
tag
Sziasztok!
Melyik Ramot lenne érdemesebb megvenni, ehhez az alaplaphoz?
[GIGABYTE GA-EG31MF-S2][KINGMAX TinyBGA 2 x 1024Mb DDR2 800Mhz]
[GEIL Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT]
Az alaplap nem támogatja a geilt, ez baj
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker #4702 üzenetére
köszi
2,64V-tot adtam nekik, F5-ös bios van fent.
de nekem se megy az 1:2 arány
csináltam validot is pedig, ide be is raktam minden eredményt (cikk alja) és a Validnál nem ír ki mem. sebességet
megpróbálom még az F4 meg az új F6 bios-szal, valamivel mennie kell
hicookie-nak XS-en is mennek a Team-ek 1:2-be, nem értem nálam akkor mivan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux Mint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged