- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #99 üzenetére
Sztem ez se rossz...[link]
Mi változott? Nem csak a bordát cserélték? -
VinoRosso
veterán
Hi!
Nem tudja valaki hol lehet venni 1200+os A-data EE ramokat? Vagy hogy lehet e egyetalán M.o-n? Kérdeztem pár embert de senki se tud szerezni. Tönkrement az egyik Geil modulom, szerintem nem bírta a 2,4V-ot, pedig ennyi a gyártó által ajánlott feszültség, és ezalatt nem is vitte a 3-3-3-8-at. A másik is haldoklik, de azért az még eldöcög CL5ben 2V-on. pedig húzva sem volt az űbertuning procijaim miatt. Ennyit a Geilről -
Paprikás
csendes tag
Szép estét itt is!
Mennyire tudom szerintetek maxi felhúzni a ramjaimat és mekkora feszültséget adjak neki? Köszi a választ
-
Jaano
csendes tag
Üdv!
Van valakinek tapasztalata Kingston hyperx 6400 2x1Gb
800Mhz 4-4-4-12. húzhatóságává kapcsolatba?
Főleg az időzítés értékek+fesz érdekelne !
Nekem max 5-5-5-15 2.1v 1166Mhz -
Gorneck
legenda
-
szasanyi
félisten
válasz
dzsóbácsi #76 üzenetére
Kingston Value ramot én nem vennék, szinte 0 tuningpotenciállal rendelkeznek.
Cserébe jó drága...
És mivel olcsók (még) a ramok, min 800-ast vennék. Ha másért nem, mert azok
alacsomyabb időzítést tudnak kisebb sebességgel. Esetleg GeIL Ultra?
Corsair ramokkal nem volt dolgom... -
dzsóbácsi
aktív tag
Hello...na itt is megkérdeném
..Melyiket ajánljátok 2x1Gb 667es KIT-ben?
orsair Value Select , Kingston Value...avagy Kingmax?????..P5B-ben lennének E4300 mellett, amit szeretnék min.2,8Ghz környékére húzni..köszönömszépen
-
no. mivel most nagyon olcsóak a ramok így már régóta fontolgatom hogy cserélni kéne a mostani 1gigát 2x1-re.
A kérdésem az lenne hogy milyen memot ajánlottok 30K körül? (+-2K)
Elsősorban tuningra kellene hogy ki tudjam rendesen hajtani a procimat. Olyasmi kellene ami ha nem is 100% de nagy valószínűséggel bírja az 1000 cl4-et.
[Szerkesztve] -
szasanyi
félisten
Igen ez a sorrend. E6600 tapasztalat alapján mondom (ott is 9-es a szorzó,
és az sem ment 9x400-on), hogy az is jó alternatíva lehet, ha a CPU szorzót
visszaveszed 8-ra, és úgy állítod be a 400-as FSB-t. 8x400=3200Mhz!
Próbáld ki, mert a magasabb FSB nagyobb memória sávszélességet biztosít,
így a teljesítmény jobb. És akkor a ramok is pont 800-on mennek, az általad
beállított CL4 időzítésekkel. Úgy ütős lesz! -
Termi16
őstag
kicsúsztam a modból
Szóval, azt viszont nem értem, hogy ezeket az időzítéseket (a 4-4-4-12-n kívül) hogy gondolod.
Szóval alapból ezeknek az értékeknek a nagyrésze 3-as, az egyik 6-os. Szóval mindenhova nagyobbat írtál. Viszont a 35-ös az alapból 42.
Megpróbálom így, ha azt mondod, hogy ez lenne a megfelelőÉs akkor ilyen sorrendben legyenek?
-
Termi16
őstag
Ez lesz, mert nagyon gáz a dolog
még 900-on sem akart menni cl4-ben 4-4-12-t. És az 1050-hez sem volt elég a 2.2V/cl5
Sajnos a proci fsb-korlátos, 390 a max asszem.
De mindjárt megnézem elindulna-e 400-on. Amúgy az a gáz, hogy kevés a léghűtés 360-as fsb fölött, így viszont a ram nagyon lassan menne, ami nem igazán tetszik. Na meglátjuk mi lesz.
köszi
mod: na kipróbáltam, már a 7*400-at sem bírja, úgyhogy tényleg 390-es fsb a vége
[Szerkesztve] -
szasanyi
félisten
Hajtsd a memóriákat 1:1 arányban, alacsonyabb időzítésekkel. Jobb lesz a
rendszer összteljesítménye.
Vagyi a memók 780Mhz-en, 4-4-4-12-4-35-10-10-10 időzítésekkel. Ha megy,
tolhatod az FSB-t 400-ig, az egy ideális állapot, és egyben kitűnő teljesítmény.
De azt nem biztos, hogy eléred. Ott 3.6Ghz-en menne a CPU, ami vagy nem
jön össze, vagy kevés lesz a léghűtés. De egy próbát megér... -
Krissz22
senior tag
Egy mezei 533-as ramnak mennyi feszt lehet adni, ami még nem káros?
És milyen időzítéseket állítsak be, amivel tuti elindul?
Köszi!
[Szerkesztve] -
Termi16
őstag
Most húztam meg a procit, az eddigi 3ghz helyett 3,24-en megy. Ez így már tetszik, szal meg is állnék, de a mostani 1080mhz-et cl5-ben sem bírja már a ram 2.1V-on, 1000-en még semmi baja nem volt. Szóval arra a 80mhz-ra számítanék plusszban- Vagy esetleg cl4-ben hajtanám 950 körül.
No akkor mindjárt megpróbálom. Amúgy az baj, hogy freezer 7 pro a memókra fújja a levegőt? Fordítva is fel tudnám tenni(hogy a ház végében lévő 12cm-es venti felé fújja), csak így volt egyszerűbb. -
Termi16
őstag
Üdv!
Egyszer már megkérdeztem (A Nagy Ramos topikban), de nem kaptam igazán egyértelmű választ...
Szóval van nekem 2*1gb 800+-os A-Data EE ramocska, feszültsége gyárilag 2.0V~2.1V. Ennek szeretnék 2.2V-ot adni. Nyugtassatok meg, hogy nem fog 3 nap múlva megfőni
Egy egész tűrhetően szellőző házban van, fújja rá a levegőt egy freezer 7 pro, aminek a bordáját egy 8cm-es venti hűti a ház oldalán. (Ezen kívül van még 2 12cm-es [elől-hátul] és 1 8cm-es venti, ami a vga-ra fúj.) -
Gyuri27
félisten
Hagyjuk nem értjuk egymást.
Ja 40k-ér nem olyan bika. De mint irtam volt 24-ért. Azért meg jó vétel volt és tudod, hogy elpida chipes [link], de mindegy.
''Ilyen kijelentéshez szerintem itt nem sok embernek van kellő rálátása, és tapasztalata. Én erre gondoltam.''
Vannak egy páran ha olvasod a totyikot meg a ramost is akkor tudod kiről beszéltem. -
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
Sztem 40k-ért is piszok sz@r vétel, maradjunk ennyiben. Tulajdonképpen
az a baj, ha valaki megalapozatlanul fikázza valamelyik terméket. Mert neki,
vagy esetleg a haverjának egyszer volt egy...
Nem tudom kik a ''nagy nevek'', de akire éppen hivatkoztál, az csak a jól bevált
RAMjait dícsérte, ami az alapján jogos is. De nem írta utánna, hogy a Kingmax
vagy akármelyik RAM persze ilyen meg olyan sz@r. És ez a lényeg! Ha valaki
saját tapasztalatát és azzal kapcsolatos véleményét írja le, és nem egy általában
véve nem megalapozott állítást tényként közöl. Ilyen kijelentéshez szerintem
itt nem sok embernek van kellő rálátása, és tapasztalata. Én erre gondoltam.
És még (korábban is írtam) midíg kevesebb azok száma, aki tudnak és akarnak
is komoly összegeket (35-45k) memóriáért kifizetni. Szarban lenné(n)k, ha csak
olyanokat lehetne kapni. -
Gyuri27
félisten
Ezt a 1000-s valuét nemrég 24k-ért árulták (most 40k körül).
Tehát az ár relativ. Azt se felejtsük el a geil ramokon van aluhűtő. Gondolom ez sem csökkenti az árat. Ami még növeli az árat a normális honlap + a kevésbé faxa de működö magyar. Mint irtanm a kingmax oldaláról saját ramjukról nem sok minden derül ki.
Természetesen értem.
Te érted e ha itt valaki szavahihető egyén mint pl: holló, vénember stb. leirja a véleményét az már jelent valamit?
Mert ha többen (itt a hangsúly a többen és/v nagy nevek) egyfajta tapasztalatot irnak le pl: a kingmax huzásával kapcsolatban akkor azt figyelembe kell venni.
Persze + és - példák vannak. Aminek nagyrésze abból adódik, hogy egyes gyártók ugyan arra a megnevezésű ramra több fajta chipet szerelnek. Már ha lehet tudni mit szerelnek.
éN79: látod neked mentek az ultrák. Van akinek meg nem. Mert a 800-t csak 3 fajta chipel gyártották.
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
Csak egy kis adalék, mert részben egyetértek veled:
A Geil Ultráim 2.3V-on mentek 1000-et CL5-ben.
A Kingmax Mars 1066-osok 2.1V-al beérték ugyanilyen sebességnél szintén CL5-ben, hasonlóan a Vitesta 800+ okhoz.
(mindegyik gigás modul, párban, lévén saját tapasztalatom szerint is az 512-es /v. éppenséggel egyoldalal memók/ mintha egy kicsit jobban bírnák a strapát)
[Szerkesztve] -
szasanyi
félisten
Sztem nem. A GeIL RAMjait nagyon nagyra tartják. Az ára is magasabb
mint a Kingmax RAMoké. Namármost (elvileg) több pénzért annyival jobbat
kellene kapnod. Az esetek egy részében a több pénzért pedig csak a GeIL
felirat a tied, nem pedig a többlet teljesítmény.Ahogyan olvastgattam a
topikokat nem vagyok egyedűl ezzel a véleménnyel.
De a lényeg nem is ez. Hanem herótom van, hogy lépten nyomon olvasom
azokat a ''hozzáértő'' véleményeket, ahol csak köpködik a Kingmax RAMokat.
Pedig még véletlenűl sem olyan rosszak, mint amilyen olcsók! És ha van olyan
RAM, amelyik csak drágábban kapható, mégsem tudja mindíg és egyértelműen
maga mögé utasítani, akkor talán mégsem olyan sz@r...
De ha valakinek ez nem tetszik, vegyen GeIL-t vagy amit akar. Én nem mondom,
hogy ez a legjobb választás mindenkinek, és ezt kell venni.
Használtam egy ideig 2x1GB GeIL Value DDR2-1000 RAM KIT-et, ami január,
febuár körül 70kvolt. Nem estem hasra, mivel akkora feszt kellett neki adni
(gyárilag) mint a fene. 2.30VEnnyi pénzért, CL5-ben csak ennyit tudott.
Nekem nem jött be, főként mert ár/érték arányban nagyon rossz volt. Mégsem
köpködöm, és írkálom mindenhova, hogy a GeIL ilyen meg olyan egy sz@r.
Ez a tapasztalat nem elég ahhoz, hogy ebből nem lehet túlzott és általános
következtetéséket levonni. Másnak is hasonlókat javaslok. Remélem érted, mire
gondolok...
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
Nekem Geil Value van, az nem vmi nagy szám. 800-on CL4-et tud (4-4-4-12, Ultra időzítések) 2,1V-al, viszont CL5-ben (5-5-5-15) 900 felet nem hajlandó menni rendesen (bootol ugyan de hamar befosik) 900 felett 2,2V-al. Többet nem adtam szerencsétlennek, mert így is elég forró a borda rajta.
-
Ribi
nagyúr
Nalam volt 3x2x1G geil ultra. Ebbol az elso pakk 2.1V-n vitte a 970-et cl5-ben es cl4-el a 900-at, nemtom mennyire volt stabil nem haver ramjai voltak es nem teszteltem annyira sokat. A masodik ketto az erdekesebb. Nalam csak 2.1V-t adhatok es ott biza szarik bootolni kb 860 felett cl5-felett. viszont havernak 2.2V-n win bootol 1000-en is, de asszem nem maximalisan stabil. szal van valami határfeszultseg 2.1 es 2.2V kozott. Szal nekem nincsenek annyira rossz tapasztalataim rola.
-
csusza`
senior tag
Tehát annyira nem rossz ez a GoodRam sem. Akkor árban Geil, A-DATA, GoodRam fekszik, ezekben nem lehet csalódni - vagy legalábbis nem akkorát! Köszönöm a segítségeteket, figyelemmel kísérem továbbra is a topicot, hátha többet megtudok!
-
csusza`
senior tag
Hát biza, a Kingston amilyen drága, annyira nekem nem jött be. Előző konfigban is (A64 3800+ S939) az volt, de nem voltam tőle hasraesve. Megpróbálok akkor ezek közül keresni a lehető legolcsóbban - szűk a nadrágszíj. Remélem találok 1066-ost is hasonló árban. GoodRam-ról esetleg vélemények?
-
szasanyi
félisten
Ha megelégedsz (egy valószínű) FSB400 eredménnyel, ahol a CPU 2.8Ghz-en
megy, akkor teljesen megfelel DDR2-800 - pld. Kingmax, A-DATA, GeIL.
Ezek egy kis feszemeléssel kb. 900-950Mhz körül elmennek, erre számíthatsz.
Vagy vehetsz 1066-os memókat, szintén a fenti márkák közül. Kingston RAMot
nem javaslom, mert az ismeretségi körömben sok volt, ami még annyit sem ment
mint a Kingmax, és sokkal drágább. -
Gyuri27
félisten
Nem írtam, hogy alapórajelen rossz. Azt sem, hogy idő előtt tönkre mennek.
De mint láttad az a qrva 1066-l mégis csak volt valami tré.
Nem a 45k-s tuningramokhoz van viszonyitva. De a bazárokban + 10%-ért mást is lehet kapni.
Persze mint mindig ez az én vélemlényem. Én így gondolom ha tetszik ha nem.
Ez meg off: a honlapjuk meg egyenesen siralmas! Szerintem. -
csusza`
senior tag
Bizony, nem mindenkinek futja 45 ezres ''tuningramokra''. Jómagam is memóriavásárlás előtt állok, a lap+proci+vga már megvan, csupán a memóriák kérdésesek. Tapasztalatok alapján érdeklődnék Tőletek, hogy melyek azok a memóriák, amik max. 23 ezer körül kaphatóak, és azért lehet őket húzni is. A lap egy P5B, a Proci egy E6300 - ennek függvényében szeretném , ha segítenétek. Köszönöm!
-
szasanyi
félisten
Vettem, de akkor sem helyénvaló kb. 10%-ban helytálló dolgokról általános
véleményt alkotni, és ezt tényszerűen közölni másokkal. És sokan vannak
a panaszkodók között olyanok, mint az előző példa. Olyan ''egyszervalamikor,
valakinek volt valamilyen Kingmax ramja, oszt aszonta, hogy az egyszar. Ilyet
senki ne vegyen!'' típusú.
De olyat is olvastam, hogy ''Kingmax ram nem való normális gépbe'', vagy vmi
hasonló, szintén ilyen fenti ''tapasztalat'' alapján kijelentve. Ezt egyáltalán nem
tartom korrektnek. Egyrészt nem mindenkinek van 2x-3x annyi pénze vásárlásra
mint amennyibe ezek kerülnek, másodszor pedig általánosságban valószínüleg
nem is igaz. És alkalmas félrevezetni emberkéket, akik ide fordulnak tapasztalat
hiányában.
Ezt senkitől sem olvastam, hogy: Te figyelj Öreg, én XY szervízben dolgozom, és
X-ezer tapasztalat, garos probléma, miegymás alapján nyugodtan kijelenthetem,
hogy...
''Csak többen panaszkodnak mint ahányan dicsérik. Ennyi az egész.''
Sztem ez sem igaz. És javaslom, tekintsd meg az OCZ Platinum gazdájának
hozzászólását. Igaz, nem azt mondta, hogy rossz, de nem is dícséri. Pedig ott
jóval több lecsót kellett az asztalon hagyni, hogy hazavihesse. Ehhez képest az
én 2x1GB Kingmax DDR2-800 RAMjaim 800-on 1.90V mellett CL4 időzítést, vagy
CL5-ben 920 Mhz-et mennek 2.10V fesszel. Tehát milyen is az ár/érték arány?
És ha összehasonlítunk: az Opel Astrát sem a Lexus 460-assal mérik össze.
Ennek megfelelően odakívánkozik az is, hogy az esetleg valóban (adott esetben
sokkal) rosszab 22k-s Kingmax KIT azért ''sz@r'', mert egy 45k-s tuning KIT-hez
van hasonlítva.
Nekem az a véleményem, hogy senkit sem illik félre vezetni, sem félre tájékoztatni. -
Gyuri27
félisten
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Nem nyálaztam végig az egész arhivumot sem és ezt a topikot sem, de kéne egy kis segitség. Itt ez a kép:[link]
Az vele a gondom, hogy azt hallotam, hogy a cpu fsb-nek és a memoriabusz-nak szinkronban kell(ene) leniük. Ezt hogy tudnám megcsinálni. Egyáltalán nem értek a tuninghozszoval valami magyarázat vagy link is nagyon jó lenne és megköszönném.
A másik dolog: A ''command rate'' alapbol 2T-n volt, de azt is mondták rakjam át 1T-re. Mi a ketö között a külömbség? Válaszokat köszönöm elöre. -
válasz
TomBoy1986 #16 üzenetére
utoljára ezzel néztem; everest ultimate engineer edition 4.00.1053 beta
nekem is csak az általad leírt frekin megy a cpu/6 miatt (cpu-z 1.40 szerint; 368.4), mivel nekem is csak amd athlon 64 x2 4200+ am2 dual-core procim van (még az arcticcooling freezer 64 pro is stimmel) egy gigabyte ga-m58sli-s4 lapban. -
Vigneau
félisten
válasz
laragirl83 #17 üzenetére
Ez eddig rendben is van. De még nem jöttem rá, hogyan indítsam el őket egyszerre...
-
TomBoy1986
veterán
Akkor az Everesttel van a baj, ha nem azonosan viselkednek.
Nekem amúgy 2x1GB KingMax DDR-II 800-as van, egyelőre a proci miatt nem tudom meghajtani nagyon őket, így az elért maximum 900MHz volt. Ezt 2.05-2.1V-on tudják is CL5-ben.
A 4-4-4-12-16 pedig simán megy 733-on (szintúgy 2200MHz-es proci miatt CPU/6) -
kormi0312
senior tag
Hali,
Adott egy 2*1GB A-DATA 800+ EE kit. Tuningnál 1130MHz CL5 hiba nélkül megy a Memtest86 4órán keresztül. Win alatt 1060-nál már hibázik! (CPU bírja a terhelést, MB-nek elég fesz adva)
hogyan lehet ez a különbség??
köszi a válaszokat előre is!
üdv. -
mint írtam, nem vagyok egy nagy tuningos, sőt semmilyen...
de az everest szerint akkor sem egyformán dolgoztak, hiába volt azonos a beállításuk (időzítés és mhz) a külömböző típusú moduloknak. én is csodálkoztam
az a-data vitesta extreme edition valahogy mindig rávert a ''sima'' a-data és kingmax lapkákra, főleg olvasásban... akkor ez miként lehet -
nekem is a-data vitesta extreme edition 800+ moduljaim (4 * 1 gb) vannak, és bár nem tuningolok, de alapon is állva hagyták a ''sima'' a-data és kingmax lapkákat...
(jó persze, azok kb. felébe kerültek...)
sőt pont ma teszteltem, hogy a normálban felismert bios beállítással (5-5-5-18) sem sokkal lomhábbak, mint a névleges 4-4-4-12 esetében (egyedül a késleltetés mutat érezhetőbb különbséget...)
szóval szerintem jók ezek az a-data vitesta extreme edition (800+) modulok
bár tény és való, hogy vannak még húzósabb, vagy jobban húzásra teremtett memóriák, amik árban is jelzik ezt a különbséget...
válsszon, ki mennyire akarja nyüstölni, és persze mit enged meg a pénztárcája...
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
[link]
joshua7: multkor valaki beleszaldt ebbe a ramba. Kis nyomozás után kiderült az oldalukról, hogy hivatalosan egy giga lap támogatja csak [link], [link] innentől kis olvasni való a ramos totyikból.
Előbbi link.
Mákos7észta: szerintem cl5-ön megy ennyit ha megy. [link] próbálj micron chipest venni, [link] Ősi kimondottan szereti a zaklatást[link].
[Szerkesztve] -
wilkyx
tag
A mem beállításoknál van egy olyan hogy trfc for dimm1től 4ig ezeknek nem egyforma értékeknek kéne lennie? nálam ha autora állítom a membeállításokat 3 az 75ns de az egyiket átrakja 105nsre, először azt hittem alaplap sajátossága(alapból a dimm2re tette a 105öst) és ezért a dimm3-4et használtam alapbeállításokkal(pár napja cseréltem ramokat és nem volt időm bíbelődni velük), ma viszont volt időm nézegetni mit is bírna a szett szépen belőttem a 4 4 4 15öt 1000en(ez az alap OCZ titanium VX 1000esek nél) megadtam neki a 2.4 V-t(a kis torkosok) és ment is szépen az orthos kb vagy 2 percig
(érdekes hogy addig a boot alapján viszonyítva az eddigi tapasztalataimhoz viszonyítva stabilabbank nézett ki mint valaha, gyors is volt post kódok is pörögtek sz.al már szinte kezdtem reménykedni
) aztán restartolt a gép na gondoltam vissza autora a memeket aztán megnézem uis, és akkro látom hogy most a dimm4a 105nses, ez jól van így? vagy akkor felejtsem az auto beállítást és azért ezt toljam át 75re? egyáltalán ezt min jó használni?
-
joshua7
veterán
2x1gb Kingmax 1066 vagy 2x1gb A-Data 800 EE legyen, esetleg más?
Vélemények? -
A 800+os A-data Vitesta Extrémre azt mondja a gyártó honlapja hogy max 2.1Voltot illik neki adni. Gyakorlatban lesz baja ha többet is adok, vagy oda az élettartam-garancia? Mert most 400-as FSB-n egyenlőre alapfeszen bírta a CPU, de a RAM most legkissebb szorzón 1000Mhz-en jár és lentebb kellett venni a cl4-et cl5-re hogy ne hibázzon orthos alatt fél percen belül (így most 31 perce fut hiba nélkül).
-
Mákos7észta
aktív tag
Szerintetek az OCZ Ati Crossfire memóriái mennyire tuningolhatóak? Az odáig rendben van, hogy 4-4-4-12 a késleltetési idő, de ezen felül vinni fogják ilyen késleltetésben az 1Ghz-et? Ugyanis a 800Mhz- es modulokról lenne szó, bár nem tudom van e másfajta ebből a memóriából. Valaki? Tapasztalat?
mod: első
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
DDR2 Tuning topic második felvonás.
Előzmények:
DDR2 - Tuning - Archívum I. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest