- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Hát, igen ezzel már kibékülnék.
Egyébként félreértettél, a neveddel semmi bajom, sőt kifejezetten illik az avatarodhoz.
-
tzsolesz
nagyúr
kingmax az nem ram
- Nem tudom, hogy RAM-e vagy nem az. De nálam 960Mhz-en 5-5-5-15 ben semmi baja, és 768Mhz-en 4-4-4-12-ben is el van.(bár nem teszteltem még le)
Amikor én vettem akkor még darabja volt 4850Ft, így a kettő került majd nem 10K-ba, a többi RAM akkor meglehetősen drága volt az én pénztárcámhoz.A linket megnéztem, és bizony bizony mostanában szeretném lecserélni a RAM-okat is, de már csak 1066-osat 5-ös időzítéssel, ha lesz rá keret persze.
teged is elkapott az avatarvaltas? mivan, fertozo?
Most bánhatod a neved.
Mert ugye a nálad a név kötelez.
Egyébként pedig meguntam a vadcicát, ez meg olyan semleges avatar, amilyen mostanában is vagyok. -
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok! Lenne két kérdésem.
1.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mennyire befolyásolná a stabilitást tuning szempontjából, ha a két egyoldalú 1Gb Kingmax DDR2 800Mhz-es RAM mellé, behajintanék még két 1Gb Kingmax DDR2 800Mhz-es kétoldalú modult?
2.
Ha ez így a rendszer ellensége lenne véletlenül, akkor a kérdésem az, hogy melyik kettőt érdemes bennhagyni véleményetek, és tapasztalataitok szerint.
Jah, és a ráadás kérdés. Mennyire használ, vagy nem használ a 4 db RAM modul egy proci tuningnál?
Előre is köszönöm.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Süni 1985 F #3382 üzenetére
Nekem olyan van, általában azt mondják róla hogy gagyi. Nekem persze bőven elég. Annyira nem szoktam agyontuningolni a gépet, hogy az már jelentősen beleszóljon.(szerintem)
Persze nem is vagyok otthon ebben a témában.Szerintem is gagyi, De nem is csodálkozom annyi pénzért: 3900 HUF a pcx-en.
-
tzsolesz
nagyúr
Hali.
Nem igazán vagyok toppon a témában, és tőletek kérdem:
Százalékos arányban mennyit dob a lantba az ha van egy 1x1Gb 800Mhz Kingmax, és melléteszek még egy ugyanilyet(Dual Chanel). Alkalmazások, és játékok alatt.
Úgy értem milyen szintű gyorsulás várható?Persze tudom, hogy gagyi a RAM(kingmax)
, meg gyorsabb lesz kettővel. De még is, tuningban is sokat jelent ha két ram van? Mert mintha valahol már olvastam volna.
Nem kell megijedni többször ilyen kérdést nem teszek föl. Mivel most kezdem átolvasni a topic-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged